Baza otdykha "Bessarabiia - more" 1*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.410
№1 viesnīcas reitingā Ļebedevka
8.9 Numurs
8.9 apkalpošana
8.8 Tīrība
4.5 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Pastaigas attālumā no jūras atrodas Lebedevkas kūrorta atpūtas centrs "Besarābija - jūra". Šī ir 4 stāvu koka blokmāja ar luksusa numuriem. Atpūtas centrs Lebedevkā ir būvēts no videi draudzīga materiāla no Rietumukrainas. Telpas patīkami vēsas. Katrā stāvā ir plaša terase ar skatu uz jūru un estuāru. Kalti galdi un krēsli, kur var atpūsties pēc jūras, harmoniski iederas terases interjerā. Ļebedevkas kūrorta atpūtas centra "Bessarabia" teritorija ir plaša, tās dizainā izmantoti ainavu dizaina elementi. Koka lapenes un kaltas bārbekjū, piekaramie puķupodi un ažūras arkas, oriģinālie galdi un krēsli papildina patīkamo atpūtas centra interjeru. Ļebedevka ir slavena ar Burnas estuāru ar ārstnieciskajiem dubļiem, kas pēc sastāva ir līdzvērtīgi Nāves jūras dubļiem.Vairāk →
аватар efaeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu bezgala pateicī gs Innai un Ž enijai par doto iespē ju. Lieliskas brī vdienas un neaizmirstami iespaidi! ! ! Istabas tī ras un ē rtas, kopta, apzaļ umota bā zes teritorija liecina par kolosā lu darbu un tajā ieguldī to sirdi, kluss, mierī gs, nebaidos no š ī vā rda, ģ imeniska atmosfē ra, labvē lī ga atpū tai. … Tomēr ▾ Esmu bezgala pateicī gs Innai un Ž enijai par doto iespē ju.
Lieliskas brī vdienas un neaizmirstami iespaidi! ! ! Istabas tī ras un ē rtas, kopta, apzaļ umota bā zes teritorija liecina par kolosā lu darbu un tajā ieguldī to sirdi, kluss, mierī gs, nebaidos no š ī vā rda, ģ imeniska atmosfē ra, labvē lī ga atpū tai. Labprā t nā kš u uz bā zi ne reizi vien, lai jums labklā jī ba un labi viesi. Paldies.
вид с балкона территория базы территория базы
аватар olena.suschenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tas centram "Bessarabia Summer" patika sakoptā teritorija. Daudz ziedu, krū mu, koku, zaļ a zā liena. Bē rniem ir batuts, š ū poles, karuselis un smilš u kaste. Tiem, kas vē las gatavot ē st bā zes teritorijā ir virtuve. Svarī gi! Klinš u tuvumā peldē ties ir aizliegts sabrukš anas riska dē ļ . … Tomēr ▾ Atpū tas centram "Bessarabia Summer" patika sakoptā teritorija. Daudz ziedu, krū mu, koku, zaļ a zā liena. Bē rniem ir batuts, š ū poles, karuselis un smilš u kaste.
Tiem, kas vē las gatavot ē st bā zes teritorijā ir virtuve.
Svarī gi! Klinš u tuvumā peldē ties ir aizliegts sabrukš anas riska dē ļ . Lebedevkā ir viena pludmale, kur var peldē ties, tā atrodas netā lu no Burnas estuā ra.
аватар k.s.82
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliskas brī vdienas. 2021.  gada jū nija beigā s ar trim bē rniem atvaļ inā jumu pavadī ja Besarā bijā . Esam ļ oti pateicī gi Innai un viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go un ē rtu uzturē š anos. Slē gts. … Tomēr ▾ Lieliskas brī vdienas.

2021.  gada jū nija beigā s ar trim bē rniem atvaļ inā jumu pavadī ja Besarā bijā . Esam ļ oti pateicī gi Innai un viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go un ē rtu uzturē š anos. Slē gts. tī ra un kopta zona veicina komfortablu atpū tu. Uz vietas ir bē rnu rotaļ u laukums. Uzturoties uz vietas, jū su bē rni atradī s aktivitā tes. Atpū tnieku ē rtī bā m ir no koka izgatavotas lapenes un bā rbekjū . Biljards. galda teniss. Viesnī cas ē ka ir izgatavota no koka. kas nodroš ina vē sumu karstā s dienā s. Bet, ja ar to nepietiek - tiek nodroš inā ts gaisa kondicionieris.

Kopumā uz visu atpū tas laiku uz istabā m un teritoriju bez sū dzī bā m - viss kā rtī bā . Darbinieki un ī paš nieki katru dienu uzkopj teritoriju un cenš as darī t visu, lai nodroš inā tu ē rtu uzturē š anos. Tā pē c iesaku viesnī cu atpū tai. ī paš i mā jā s ar bē rniem.
Autobraucē ji var bū t mierī gi – jū su automaš ī na atradī sies slē gtā viesnī cas zonā . Inna. sirsnī gi pateicī gs par pā rē jo. mē s ceram atgriezties pie jums vē lreiz. Veiksmi tev
аватар _118391
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar draugiem klints izkaptī redzē ts – tā piestā vē ja. Teritorija, kuru gatavoju, ir liela, plaš a, lapenes no koka, virtuve, kurai var gatavot. Teritorijā visagē nu krū mu trojas zirgi, dzī vī ba kvitiv, bagā tī gi zaļ a. … Tomēr ▾ Kopā ar draugiem klints izkaptī redzē ts – tā piestā vē ja. Teritorija, kuru gatavoju, ir liela, plaš a, lapenes no koka, virtuve, kurai var gatavot. Teritorijā visagē nu krū mu trojas zirgi, dzī vī ba kvitiv, bagā tī gi zaļ a. Autostā vvieta bez maksas. Istabas no koka guļ bū ves - sakoptas, ar komfortu (duš a, tualete, ledusskapis, TV, kondicionieris, atzveltnes krē sls ar ortopē diskajiem matrač iem). Teritorijā ii tī ri es paskatī jos. Vidpochinok mums cienī gs. Okremo dyakuyu Inni par zustrich siltumu. Vidpochinok, pamatojoties uz Besarā biju, es iesaku jū ru)))
аватар Eirikh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz analī zi "miers - komforts - sakoptī ba un tuvums jū rai un estuā ram". Manuprā t, š is ir labā kais pē c š iem parametriem - kā di tiek piedā vā ti Ļ ebedevkā . Viesnī ca neatrodas centrā lajā alejā , kas ļ auj neredzē t pū ļ us un nedzirdē t skaļ u vakara mū ziku no bā riem un diskotē kā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz analī zi "miers - komforts - sakoptī ba un tuvums jū rai un estuā ram". Manuprā t, š is ir labā kais pē c š iem parametriem - kā di tiek piedā vā ti Ļ ebedevkā . Viesnī ca neatrodas centrā lajā alejā , kas ļ auj neredzē t pū ļ us un nedzirdē t skaļ u vakara mū ziku no bā riem un diskotē kā m.
Viesnī cā patika viss - teritorija (diezgan zaļ a ar dekoratī viem stā dī jumiem), ir atseviš ķ s paviljons "virtuves stū rī tis", kur var gatavot (stā v divas gā zes plī tis no 4 ā das kampara) ir mikroviļ ņ u krā sns. Trauki ir pieejami pē c pieprasī juma (tomē r ieteiktu lī dzi ņ emt pannu, galda piederumus). Ir arī trī s lapenes, kur vienmē r ir ē na un var pasē dē t kompā nijā vakarā vai pa dienu. Ir nepastā vī gs teniss, bē rniem - š ū poles un vieta, kur spē lē t smilš u kastē . Autostā vvietas automaš ī nā m.
Ņ emot vē rā pā rē jos naktsmī tņ u piedā vā jumus, mani "apgrū tinā ja" cilvē ku pū ļ i teritorijā , mā jas vai istabas tuvumā un trokš ņ ainas - nekā tā da š eit nav. Viesnī ca diezgan tī ra un sakopta.
Skaitļ i. Viesnī ca ir celta no koka, lai uzturē tu siltumu. Dzī vojā m istabā bez kondicioniera un mums tas nebija vajadzī gs - jo pa dienu un vakarā bija patī kami vē ss. Numurā ir ledusskapis un tē jkanna, TV. Fē ns ir pieejams pē c pieprasī juma. Man patika, ka pie katras istabas ir galds un krē sli, kur var sē dē t vakarā un dzert gardu vī nu (pā rdod vietē jie, piemē ram, Saperavi 50 UAH / litrs). Tur ir punkts ar rozeš u skaitu - mū su istabā bija divas, tā pē c ja strā dā siet - iesaku ņ emt transfē ru vai pajautā t ī paš niekiem iepriekš.
Istabas diezgan glī tas, gultas veļ a un dvieļ i jauni. Ū dens bija nemainī gs (karsts un auksts).
Apkalpoš ana. Pareizi saimnieki, pē c pieprasī juma operatī va palī dzī ba.
Dienā viesnī cā ierodas vietē jie, kas piedā vā piena produktus (ļ oti iesaku, viss ir mā jā s gatavots un garš ī gs - sī kā k pastā stī s viesnī cas saimnieki).
Bijā m kopā ar mammu (65 gadi) tā pē c, ja vē laties klusu atpū tu, pastaigas attā lumā lī dz grī vai un jū rai - iesaku š o vietu.
Viens punkts - paš ai Ļ ebedivkai ir problē mas ar 3G internetu, vajag labu savienojumu - sā kot no ciema centra iet pa kreisi, uz mež a pusi - tur ir tornis un blakus var strā dā t pie kafejnī cas. Ceļ š - no Zatokas lī dz Ļ ebedivkai ir 30 km slikts ceļ š , esiet gatavi bedrē m.
Iesaku un atgriezties š eit vē lreiz!
PS Ir svarī gi saprast, ka š ī ir Ukraina un 5 zvaigž ņ u pakalpojums ir daudz dā rgā ks, tā pē c atkā rtoju - š eit ir ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba.
аватар Nnttrr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Gribu uzrakstī t atsauksmi.....bijā m ģ imene jū lijā . Mē s devā mies uz 10 dienā m. Uzturē š anā s dienā s neviens no saimniekiem nejautā ja par gultas veļ as nomaiņ as nepiecieš amī bu. 10 dienas istabas netika tī rī tas. … Tomēr ▾ Gribu uzrakstī t atsauksmi.....bijā m ģ imene jū lijā . Mē s devā mies uz 10 dienā m. Uzturē š anā s dienā s neviens no saimniekiem nejautā ja par gultas veļ as nomaiņ as nepiecieš amī bu. 10 dienas istabas netika tī rī tas..... vannasistabā nebija fē na! Atvainojiet, bet par tā dā m izmaksā m 1100 UAH dienā , fē nam jā bū t! Galvenā s skumjas slē pjas ū dens ī paš nieku glā bš anā , kā pē c viņ i to bloķ ē naktī ! Virtuve uz ielas ir loti skumja..... ejiet tur ar sē rkociņ iem....viena plī ts visiem, bez remonta un ē rtī bā m.
Atseviš ķ i vē los izteikt savu attieksmi pret saimniekiem. Innoč ka, bite un strā dī ga....acī mredzami cenš as no visa spē ka. Bet viņ as vī rs Jevgeņ ijs ir pavisam cits raksturs. Nepatī kami saskarsmē .
Pati bā ze un telpas ir lieliskas...zaļ a un skaista.... bet pakalpojums nav par to cenu, ko pieprasa ī paš nieki!
аватар zelenaya97
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mā jī ga, sakopta teritorija. Rotaļ u laukums ar batutu un š ū polē m. Paviljoni, bā rbekjū , galda teniss un biljards. Autostā vvieta automaš ī nā m. Jū ra tieš ā m tuvu. Ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i saimnieki. … Tomēr ▾ Mā jī ga, sakopta teritorija. Rotaļ u laukums ar batutu un š ū polē m. Paviljoni, bā rbekjū , galda teniss un biljards. Autostā vvieta automaš ī nā m. Jū ra tieš ā m tuvu. Ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i saimnieki. Paldies Innai un Ž enijai par patī kamo uzturē š anos! ! !
аватар petrova32
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti mā jī gs kū rorts! Redzams, ka tas ir saimnieku prā ta darbs. Ņ ina un Ž eņ a ir ļ oti atsaucī gi un laipni cilvē ki, vienmē r labprā t palī dz. Teritorijā ir cepeš krā sns, kas ir ļ oti ē rta, ir vasaras virtuve ar visā m aplikā cijā m, ir nodroš inā ta elektriskā tē jkanna, rotaļ u laukums, š ū poles, arī teritorijas dizains ir ļ oti patī kams - viss zied un smarž o, acs priecā jas! Visur kā rtī gs, kā rtī gs un kā rtī gs. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī gs kū rorts! Redzams, ka tas ir saimnieku prā ta darbs. Ņ ina un Ž eņ a ir ļ oti atsaucī gi un laipni cilvē ki, vienmē r labprā t palī dz.
Teritorijā ir cepeš krā sns, kas ir ļ oti ē rta, ir vasaras virtuve ar visā m aplikā cijā m, ir nodroš inā ta elektriskā tē jkanna, rotaļ u laukums, š ū poles, arī teritorijas dizains ir ļ oti patī kams - viss zied un smarž o, acs priecā jas! Visur kā rtī gs, kā rtī gs un kā rtī gs.
Jā saka, ka bā ze atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras, kas ir milzī gs pluss!
Kopumā ar uzturē š anos bā zē bija apmierinā ti, tieš ā m atpū tuš ies! Noteikti iesaku! Un es novē lu ī paš niekam labus viesus un labklā jī bu!
аватар Kobrina03
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Klusa draudzī ga viesnī ca. Draudzī gs personā ls. Iedzī vojā mies ā tri un bez problē mā m. Istabas ir tī ras un plaš as, bez liekumiem, bet viss nepiecieš amais ir: ē rta gulta, TV, ledusskapis un kondicionieris, duš a, tualete. Viesnī ca atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā no jū ras. … Tomēr ▾ Klusa draudzī ga viesnī ca.
Draudzī gs personā ls.
Iedzī vojā mies ā tri un bez problē mā m.
Istabas ir tī ras un plaš as, bez liekumiem, bet viss nepiecieš amais ir: ē rta gulta, TV, ledusskapis un kondicionieris, duš a, tualete.
Viesnī ca atrodas piecu minū š u gā jiena attā lumā no jū ras. Jū ra š eit ir skaista un tī ra. Cilvē ku nav daudz, vismaz ne kā Zatokā .
Teritorija ir tī ra, kopta un apzaļ umota.
Viesnī cā ē dinā š ana netiek nodroš inā ta, bet ir vasaras virtuve tiem, kas vē las gatavot, blakus ir kafejnī ca, kur var kaut ko uzkost.
Teritorijā atrodas lapenes ar grila iekā rtā m. Rotaļ u laukums.
Ļ oti kluss un ē rts.
Mums ļ oti patika!
аватар 09876an
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi ierodoties Ļ ebedevkā , mani š okē ja apstā kļ i, ko piedā vā citā s bā zē s, izdomā ju š eit nepalikt "Besarā bijas jū ra" - lieliskas telpas ar nosacī jumiem, ē ka no guļ bū ves, vienmē r ir karsts ū dens, ir ledusskapis, tē jkanna, krū zes istabā , veļ as ž ā vē š ana, vajadzē ja fē nu - iedeva, ar gludekli tas pats stā sts. … Tomēr ▾ Pirmo reizi ierodoties Ļ ebedevkā , mani š okē ja apstā kļ i, ko piedā vā citā s bā zē s, izdomā ju š eit nepalikt "Besarā bijas jū ra" - lieliskas telpas ar nosacī jumiem, ē ka no guļ bū ves, vienmē r ir karsts ū dens, ir ledusskapis, tē jkanna, krū zes istabā , veļ as ž ā vē š ana, vajadzē ja fē nu - iedeva, ar gludekli tas pats stā sts. Istabu un viesnī cas apraksts bā zes mā jaslapā atbilst realitā tei. Ir neliela virtuve, kas gan nav aprī kota ar jaunā kajā m tehnoloģ ijā m, bet, ja vē laties, varat gatavot ē dienu, ko daudzi dara. Atļ auts izmantot multivarkas. Teritorija ir slē gta, tā pē c skaistums cilvē kiem ar bē rniem. Bā ze nav piemē rota nervoziem cilvē kiem, bē rni priecī gi kliedz un spē lē jas pie ē kas un š im procesam nav nodroš inā ta skaņ as izolā cija. Pastaiga tuvu jū rai - nospļ auties 10 minū tes, klints - 5 minū tes. Infrastruktū ra ir tā da, bet jū s varat ņ emt lī dzi jaukumus, sestdienā s ir tirgus 6 km no Ļ ebedevkas, klaiņ ojoš s - dā rzeņ us, vī nu un zivis pā rdod bagā tī gi. Galvenais pluss ir tī ra jū ra. Atseviš ķ i par bā zes ī paš niekiem - gā dī gus, laipnus un atvē rtus bā zu "saimniekus" atrod reti. Parasti cilvē kiem š ā dā biznesā piemī t visas ī paš ī bas, kuras bloķ ē naudas alkas. Liels paldies viņ iem par viesmī lī bu un apkalpoš anu. Un daž i vā rdi par atsauksmi par cilvē ku, kurš paaugstinā ja cenu pē c ieraš anā s. Daž i cilvē ki jau gadiem ierodas Bessarabia More bā zē , un viņ iem nez kā pē c ir cita versija. Tā pē c neesiet tik brī niš ķ ī gi un samaziniet bē rna vecumu lī dz 6 gadiem, lai nemaksā tu par izmitinā š anu vē l vienai personai. Jums vajadzē tu kaunē ties par meliem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Nnttrr
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

База отдыха "Бессарабия - море" курорта Лебедевка находится в нескольких минутах ходьбы от моря. Это 4-х этажный деревянный сруб с номерами "люкс" класса.

База отдыха в Лебедевке построена из экологически чистого материала из Западной Украины. В номерах приятная прохлада. На каждом этаже расположена широкая терраса с видом на море и лиман. Кованные столы и стулья, за которыми можно отдохнуть после моря, гармонично вписываются в интерьер террасы.

Территория базы отдыха "Бессарабия" курорта Лебедевка большая, при ее оформлении использованы элементы ландшафтного дизайна.

Деревянные беседки и кованные мангалы, подвесные вазоны и ажурные арки, оригинальные столы и стулья дополняют приятный интерьер базы отдыха.

Лебедевка славится лиманом Бурнас с целебными грязями, которые по составу приравниваются к грязям Мертвого моря.

Telpu apraksts

База отдыха "Бессарабия - море" курорта Лебедевка располагает номерами класса "люкс". Все номера с отдельным входом. Комнаты предназначены для проживания 2-х или 3-х человек, есть двухкомнатные номера для 4 человек. Дети до 6 лет - бесплатно

Istabās

холодильник, чайник,

санузел (душ с горячей водой, унитаз, раковина),

двуспальная деревянная кровать,

односпальная деревянная кровать,

прикроватные светильники, телевизор

Adrese Лебедевка Одесская обл., при въезде в село Лебедевка поворот направо
Tālruņi: 067-747-58-03 ,099-447-11-99, 050-311-35-57
FAQ