Arkadiia - 2 1*– Atsauksmes

8
Novērtējums 3.510
№28 viesnīcas reitingā Koblevo
4.3 Numurs
3.8 apkalpošana
4.0 Tīrība
3.0 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Arcadia - 2" atrodas pansionāta "Arcadia" teritorijā un ir gara divstāvu balta ēka. Tuvumā atrodas kafejnīcas, restorāni un naktsklubi. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kurš izvēlas lētu ekskursiju brīvdienu.Vairāk →
аватар marinadylyn93
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies visam viesnī cas personā lam, ī paš i Sergejam Nikolajevič am. Super serviss. Uzreiz atrisinā t visus jautā jumus. Ļ oti tī ra un ē rta viesnī ca. Ir neliela virtuve, kur var gatavot. Vienmē r ir silts ū dens. Mā jī ga terase, rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Liels paldies visam viesnī cas personā lam, ī paš i Sergejam Nikolajevič am. Super serviss. Uzreiz atrisinā t visus jautā jumus. Ļ oti tī ra un ē rta viesnī ca. Ir neliela virtuve, kur var gatavot. Vienmē r ir silts ū dens. Mā jī ga terase, rotaļ u laukums. Mums viss ļ oti patika. Iesaku.
аватар lina-575
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nesen es atpū tos pansijā Arcadia. Dzī ves apstā kļ i, nu, neatbilst viņ u izmaksā m. Istabas ir š ausmī gi netī ras. Nav patī kami atrasties š ā dā s telpā s. Es neiesaku. Dā rgi un nav ē rti. … Tomēr ▾ Nesen es atpū tos pansijā Arcadia. Dzī ves apstā kļ i, nu, neatbilst viņ u izmaksā m. Istabas ir š ausmī gi netī ras. Nav patī kami atrasties š ā dā s telpā s. Es neiesaku. Dā rgi un nav ē rti.
аватар ShaidurDK
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pati viesnī ca joprojā m ir tik un tā , ekonomika kā ekonomika, vienkā rš i cilvē ki, kas š ogad uzņ ē mā s nogriezt laupī jumu, vienkā rš i nospļ auties uz citiem cilvē kiem. Un, tā pat kā administratore Nataš a, tas ir pierā dī jums tam. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca joprojā m ir tik un tā , ekonomika kā ekonomika, vienkā rš i cilvē ki, kas š ogad uzņ ē mā s nogriezt laupī jumu, vienkā rš i nospļ auties uz citiem cilvē kiem. Un, tā pat kā administratore Nataš a, tas ir pierā dī jums tam. Pirmo reizi ieejot istabiņ ā (1. stā vs), pamanī ju, ka logs neaizveras aizbī dņ a trū kuma dē ļ , uz ko Nataš a atbildē ja (un neviens te nekā pj) dzelž ainais arguments uzreiz visu atrisina. fakts, ka no loga ir nepā rtraukta caurvē ja , beigā s pā rē jais nedaudz aizsmacis. Nataš a ar visiem sazinā s tikai un vienī gi uz TEVI. Nu š is administrators ir tā audzinā ts, (tā gadā s). Ventilatoram, veļ ai, vecam ledusskapim, virtuves lietoš anai nav nozī mes, cik daudz, pat ja dzer kafiju. Maksā jiet par visu. Spilveni un veļ a istabā visi bija cieš i nomiruš i, gultas vietā m savī tas ar paš vī tņ ojoš ā m skrū vē m ar skaidu plā kš ņ u gabaliem, nu, tas jā redz. Tualete (M) ir pavisam cits stā sts, uz katras kabī nes mū su administratore Nataš a izlī mē ja A4 lapas ar uzrakstiem, ka skaties briesmoņ us, tī ries pē c sevis, tas viss rupjā veidā , adresē ts visiem apmeklē tā jiem. Nu atkal š ā di tika audzinā ta Nataš a. Tualete bez papī ra ir dabiska, kuru neviens nekad neiztī ra, smirdī ba un vietā m arī neizmazgā tā s cisternas. bet izlietnes ir tī ras. Visā m istabā m un ir vismaz 50, Tikai 3-4 galdi visā teritorijā un viens grils, visi vidē ji š ķ ī bi un 3 no 4 bez nojumes. Kur atlikuš o vakaru pasē dē t vai vienkā rš i paē st, ?? ? ? . Bā zes atraš anā s vieta laba, jū ra, kafejnī cas, tirdziņ i utt. viss ir ļ oti tuvu. Jū ra ir lieliska, pludmales ir labas un tī ras. Cenas kafejnī cā pā rsteidzoš i ļ oti pieņ emamas, ē diens garš ī gs. Ir divi ū dens parki, delfinā rijs. arī viss ir blakus. Ļ oti labi atpū tā mies, ar visu bijā m apmierinā ti, bet viņ i vienkā rš i centā s nepievē rst uzmanī bu mū su dzī vei bā zē . Varu ieteikt viņ iem nomainī t Nataš u, un ielikt normā lu administratoru! ! ! kurš bū s vismaz uzmanī gā ks un izglī totā ks, vai citā di
brī nums Nataš as sejā . Trū kst tikai saimnieka!
аватар nvmerzliakova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ogad atpū ties. Objektī vi! Plusi: jū ra blakus - 3 min. staigā t, blakus lielveikals, var gatavot pats. Mī nusi: 1. telpas ir neglī tas, grī da nav krā sota ļ oti ilgu laiku. 2. Logs tika atvē rts tikai augš pusē (iedomā jieties, sā nos bija saulains) 3. … Tomēr ▾ Š ogad atpū ties. Objektī vi!
Plusi:
jū ra blakus - 3 min. staigā t, blakus lielveikals, var gatavot pats.
Mī nusi:
1. telpas ir neglī tas, grī da nav krā sota ļ oti ilgu laiku.
2. Logs tika atvē rts tikai augš pusē (iedomā jieties, sā nos bija saulains)
3. Ledusskapis ē kā viens 2 stā viem, 60 istabā m (iekš ā viens uz vienu produktu)
4. Istabā par 150.0 no cilvē ka paš i uzkopa.
5. Gulta ī sa, labi, ka paņ ē ma savu. Visas dienas tā s nemainī jā s. 1981. gada spilveni. Matrač i ir miruš i.
6. Kalpones (patī k! ) tī ra VISU ar vienu mopu! tualetes un koridori. Un tad jā mazgā savā istabā ar to paš u mopu. FU! Spainis mazs un tur laikam savā c 3 litrus ū dens, tā tiek mazgā ta grī da. Ū dens nemainī ts visam koridoram. Tualetes netī ras. Urī nakmens nav izņ emts. Visur zirnekļ u tī kli. No rī ta sakopa 7.00(kad visi gulē ja, troksnis) un viss, visu dienu uz soliņ a pie ē kas.
7. Virtuve. Steigā notriekts no saplā kš ņ a. Sā kumā bija viena panna uz 60 istabā m. Tad pielika vē l 2, tā tad bija neliels skrē jiens. Virtuvē visiem ir tikai viena katliņ a. Skudru bars. Par virtuves izmantoš anu jā maksā.20 UAH. Tajā paš ā laikā paš am jā pē rk: mazgā š anas lī dzeklis, lupatas un veļ as lupata. Vai tieš ā m administratore Nataš a par š o naudu nevar nopirkt mazgā š anas lī dzekli visai virtuvei (ticiet man , tie ir diezgan daudz, sagatavoja daudzas ģ imenes) utt. Ī sā k sakot, virtuve ir 0 punktu.
8. Duš a. Vasara. No 17.00-22.00 atveras ar siltu ū deni, Bet! Katls vā jš un no 17.00-20.00(sastrē gumstundas) siltā ū dens NAV! .
9. Skaņ as izolā cija. VISS ir dzirdams! Un aiz sienā m, un ī paš i koridors, kurš ko saka, atgriež oties vispā r miega praktiski nav.
10. Dodoties prom, jums arī ir jā saslauka sevi, un, ja nevē laties, jā maksā.15 UAH. kalpones.
11. Ū deni var nopirkt pie administratora -1.5 UAH par 1 litru, bet neviens nevar atbildē t, kā ds ū dens un kur.
12. Netā lu no "viesnī cas" ir ļ oti skaļ š : diskotē kas, kafejnī cas utt.
Š eit! Izlemiet paš i, bet mē s tur vairs nekad nebrauksim, arī draugiem kategoriski neiesakā m.
аватар clove2008
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viņ a pirmo reizi mū ž ā bija Kobļ evā.2016. gada jū nijā . Mā joklis Arcadia 2 tika atrasts nejauš i. Izī rē jā m 4-vietī gu istabiņ u (bez iepriekš ē jas rezervā cijas). Visas istabas ir vienā da izmē ra, attiecī gi divvietī gajā numurā ir daudz plaš ā ks. … Tomēr ▾ Viņ a pirmo reizi mū ž ā bija Kobļ evā.2016. gada jū nijā . Mā joklis Arcadia 2 tika atrasts nejauš i. Izī rē jā m 4-vietī gu istabiņ u (bez iepriekš ē jas rezervā cijas). Visas istabas ir vienā da izmē ra, attiecī gi divvietī gajā numurā ir daudz plaš ā ks. Iekš telpu tualetes, duš a (6 istabas) uz ielas. Siltais ū dens no 17:00. Viesnī ca vairā kas reizes dienā uzkopj tualetes, gaiteni, virtuvi. Uzturoties 10 dienas, istaba bū s jā uzkopj paš am. Turklā t izlikš anas laikā administratore paziņ oja, ka jā tī ra arī paš iem! ! ! ! ! Vai arī samaksā jiet 15 grivnas, mums to atņ ems. Ļ oti karstā s dienā s atpū tā mies, attiecī gi lū dzā m mainī t gultu. Tas izraisī ja lielu pā rsteigumu un atkal lū gumu samaksā t 15 UAH. par PULVERI, AR KURU IZLAUSĪ T MŪ SU GULTU UN PĒ C TAD ATDOT. Administratore Nataš a pieprasa 20 UAH par virtuves izmantoš anu, kas ir tē jkannas uzsildī š ana vai makaronu vā rī š ana. ! ! ! ! ! ! Nav ugunsdroš ī bas stū ra vai patē rē tā ju stū ra.
Ja notiek kas slikts - nav pat ugunsdzē š amo aparā tu, kā arī nekā du dokumentu š ai "ē kai". Tas viss, protams, nekad neaizē nos jū ras zī lē š anu un pā rē jo vispā r, bet, cilvē ki, kaut kā ietekmē sim "viesnī cniekus" ar savā m atsauksmē m! Nu, kā pē c gan nepateikt tū ristam uzreiz, ka dzī ves dā rdzī ba 150 UAH. no vī rieš a? un izrā dā s, ka izmitinā š ana - 100 UAH, flī ž u izmantoš ana - 20 UAH. , gultas maiņ a - cita summa. UN! Tomē r! Dzeramais ū dens ir jā pē rk, bet tā ir visa Koblev problē ma. Es novē lu jums labu atpū tu
аватар Dimeo462
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ieradā mies budž eta gaidā s, nevis dā rgā un tī rā mā joklī...bet patiesī bā tas izrā dī jā s vienkā rš i BRIESMĪ GI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! Š ī ir bū da, pa kuru staigā jat, un pa visu garo koridoru ir urī na smaka, bet tā pē c, ka pie istabā m ir skapis. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies budž eta gaidā s, nevis dā rgā un tī rā mā joklī...bet patiesī bā tas izrā dī jā s vienkā rš i BRIESMĪ GI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! Š ī ir bū da, pa kuru staigā jat, un pa visu garo koridoru ir urī na smaka, bet tā pē c, ka pie istabā m ir skapis.... viņ i sā ka celt "kipiš us", lai viņ i atdod mums naudu, tas mums neder, un mums teica, ka viņ i neatgriež priekš apmaksu....Vē lā k pie mums pienā ca precē ts pā ris un mē ģ inā ja mū s nomierinā t. . . Saka, ka velti mē s jums sabojā jam nervus, neviens atdos naudu. Izrā dā s, ka mums paveicā s, ka mums tikko bija avansa maksā jums, un viņ i samaksā ja visu summu un tur bija jā dzī vo. . . Uz pā ris dienā m atpū š oties pludmalē satiku vismaz 7 cilvē kus, kuri netika atgriezti nauda spē lē Arcadia 2 !!!!!!!!!!! ! ! Cilvē ki pirms ceļ ojuma nemē ģ ina sū tī t naudu uz savu karti !!! ! ! Tie ir krā pnieki!!!!!! ! !
аватар fagotsaifer
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Apstā kļ i ir ekstrē mi. vai nu kaut kas nokritī s vai kaut kur nokritī s. Uztaisī jā m pat video! https://www.youtube.com/watch? v=kNRDieTq_5o … Tomēr ▾ Apstā kļ i ir ekstrē mi. vai nu kaut kas nokritī s vai kaut kur nokritī s. Uztaisī jā m pat video!
https://www.youtube.com/watch? v=kNRDieTq_5o
аватар xenamusha
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vakar atgriezos no Koblevo, biju pirmo reizi un kopumā iespaidi ir diezgan pozitī vi, noteikti braukš u vē l. Izlasot atsauksmes, cerē ju ieraudzī t š ausmas, š ausmas, tač u realitā te izrā dī jā s daudz patī kamā ka par negatī vajā m cerī bā m - jū ra tī ra, pludmale plaš a, izklaides daudz, mā jokļ u iespē jas katrai gaumei un budž etam. … Tomēr ▾ Vakar atgriezos no Koblevo, biju pirmo reizi un kopumā iespaidi ir diezgan pozitī vi, noteikti braukš u vē l.
Izlasot atsauksmes, cerē ju ieraudzī t š ausmas, š ausmas, tač u realitā te izrā dī jā s daudz patī kamā ka par negatī vajā m cerī bā m - jū ra tī ra, pludmale plaš a, izklaides daudz, mā jokļ u iespē jas katrai gaumei un budž etam. .
Š oreiz nolē mā m ietaupī t, izvē loties ko budž etam draudzī gā ku.
Uz viena no slavenajiem ziņ ojumu dē ļ iem manu uzmanī bu piesaistī ja informā cija par Arcadia-2. Man patika telpu interjera fotogrā fijas, cenas izrā dī jā s adekvā tas piedā vā tajiem apstā kļ iem, un komunikā cija ar administratoru beidzot pā rliecinā ja mani izdarī t izvē li par labu š im variantam.
Trī s dienas atpū tā mies Arkā dijā -2, un š oreiz ļ ā va man daudz pastā stī t par iepriekš ē jā m studentu dzī ves dienā m, iegrimstot hosteļ a dzī ves atmosfē rā : ).
Bā ze atrodas Arcadia-1 skaisto ē ku aizmugurē un ir gara divstā vu balta ē ka. Iekš pusē arī interjers ir diezgan vienkā rš s - garš koridors ar telpā m, kas atš ķ iras no abā m pusē m.
Duš as un tualetes katrā stā vā ir atseviš ķ i vī rieš iem un sievietē m. Santehnikas stā voklis atstā j ko vē lē ties - jaucē jkrā ni tek, vietā m rū sa. Tualetes kabī nes ir atdalī tas viena no otras ar saplā kš ņ a starpsienā m, ir arī sievieš u duš a, kas rada zinā mas neē rtī bas - labā k tikt galā ar dabiskā m vajadzī bā m, zinā mu skaņ u un smarž u pavadī bā , nomaļ ā vietā , nevis tur, kur ir citi. mazgā š ana, mazgā š ana š ajā laikā , trauku mazgā š ana utt. : ) Pats ū dens krā nos un duš ā garš o sā ļ š , brī ž iem ar nesaprotamu smaku, bet cik saprotu tā nav bā zes problē ma, bet gan kopē ja nelaime visiem Koblevo iedzī votā jiem un atpū tniekiem, tā ir mazliet cieš i ar ū deni tur!
Bet Arkā dijā -2 atš ķ irī bā no dā rgā kiem pansionā tiem (uzzinā ju š o jautā jumu) VIENMĒ R ir karstais ū dens. Milzī gs katls (nobī de neizskatī jā s, bet ne mazā k kā simts noteikti) strā dā visu diennakti. Un, lai gan sludinā jumā teikts, ka duš a strā dā tikai lī dz 22.00 (kas rada neveselī gu steigu atpū tnieku vidū , ko vada vē lme paspē t veikt higiē nas procedū ras pirms noteiktā laika : )), mazgā jos 3 un 4 naktī .
Š eit tiek ievests dzeramais ū dens, turpat pie bā zes var nopirkt par pusotru grivnu litrā .
Paš as vannas istabas ir tī ras, bez smakas, tī rī š ana notiek gandrī z nepā rtraukti, par ko liels paldies apkopē jai Olgai!
Dzī vojā m pirmajā stā vā divvietī gā istabā , kuras logi paveras uz pagalmu. Tā pē c bā ze ir ļ oti klusa, lai gan tuvumā ir daudz izklaides vietu un diskotē ku. Mū zikas rū koņ a netraucē mierī gam miegam (tiem, kas tam atliek laiku, protams : )). Ko gan nevarē tu teikt par citu viesu radī to troksni - skaņ as izolā cija istabā s atstā j daudz ko vē lē ties, tā pē c ir iespē ja apzinā ties visas kaimiņ u dzī ves peripetijas : )
Atpū tnieku kontingents ir daž ā ds - ir gan jaunieš i, kuri vē l nav uzkrā juš i naudu luksusa viesnī cā m, gan vecā ki ar maziem bē rniem un lieli izdevumi viņ iem, gan pieauguš ie, kuri zina naudas vē rtī bu.
Numuri ir labi mē belē ti. Mums bija divas jaunas vienvietī gas gultas ar ļ oti ē rtiem ortopē diskajiem matrač iem (tas mani patī kami un neizsakā mi pā rsteidza - augstā ku cenu kategoriju viesnī cā s un pansionā tos daž kā rt nevar paļ auties uz parastu gultu - mana mugura š ajā ziņ ā ir ļ oti kaprī za).
Bija arī drē bju pakaramais (ne skapis, protams, bet kā izrā dī jā s, arī ē rts), galds un pat kumode ar lielu spoguli!
Mums bija arī ledusskapis - par to jā piemaksā desmit no cilvē ka dienā . Savukā rt tiem, kam nav lieku zelta monē tu, saindē š anā s ar bojā tiem produktiem nedraud - tiem gaitenī ir ledusskapji : )
Bā zes teritorijā atrodas galdi, š ū poles, soliņ i un lietussargi tiem, kas vē las atpū sties un elpot svaigu gaisu.
Arī personī gā transporta piestiprinā š ana nav problē ma – mini autostā vvieta tieš i zem logiem. Uz ielas ir arī virtuve, tač u uz tā s katlus un pannas neatradī siet - bā zē ir sava Allegro kafejnī ca, kurā viesiem ir ieteicams ē st.
Komplekss trī s ē dienreizes dienā jums izmaksā s 120 grivnas (35 brokastī m, 50 pusdienā m, 35 vakariņ ā m), un, ja pasū tī sit visu uzturē š anā s laiku un ar administratora starpniecī bu, jū s saņ emsiet arī duci atlaiž u.
Starp citu, administratore Jū lija ir brī niš ķ ī gs cilvē ks – draudzī ga, toleranta un adekvā ta. Viņ a atrodas bā zē gandrī z visu diennakti un vienmē r palī dzē s atrisinā t jebkuru jautā jumu.
Kopumā Arkā dijā -2 jums nedraud ne bads, ne cieš anas no vides nepilnī bā m. : )
Un, ja mā jā s atstā j snobismu un pā rmē rī gas prasī bas, atceroties, ka serviss atbilst cenai, ko maksā par savu atvaļ inā jumu (tas ir viens no pieejamā kajiem starp Kobļ evas bā zē m - es arī uzzinā ju : )), tad iespē ja izbaudī t savu atvaļ inā jums kļ ū st gandrī z par simts procentiem!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums benetalla
‹ Viesnīca Arkadiia - 2 1*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Skitu austeres
Novērtējums 10.0
Ukraina, Koblevo
Daba, Ekskursijas, Ražošana, Restorāni, kafejnīcas
Akvaparks Koblevo
Novērtējums 1.0
Ukraina, Koblevo
Atpūta, Izklaide
Vinzavods Koblevo
Ukraina, Koblevo
Ekskursijas, Ražošana

База отдыха «Аркадия - 2» находится на территории пансионата «Аркадия» и представляет собой длинное двухэтажное здание белого цвета. Неподалеку расположены кафе, рестораны и ночные клубы. Отель подойдет всем, кто выбирает недорогой экскурсионный отдых.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до железнодорожного вокзала Одессы составляет 62 км, а до аэропорта города – 67 км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории базы отдыха оборудованы места для отдыха, есть общая кухня и работает магазин. К услугам гостей общие ванные комнаты.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Telpu apraksts

Номерной фонд: 2-х местные номера, 3-х местные номера, 4-х местные номера.

Istabās

Кровать, вешалка для одежды, холодильник (не во всех номерах), стол, стул.

Adrese Николаевская область, пос. Коблево, проспект Курортный, 16a
Tālruņi: +38 093 351 81 80 +38 050 522 30 63 +38 097 739 99 64
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.