Malinovka 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 3.110
№19 viesnīcas reitingā Harkova
3.2 Numurs
3.0 apkalpošana
3.1 Tīrība
3.0 Uzturs
3.2 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Maļinovka" atrodas netālu no Čuguevas Harkovas reģionā, Seversky Donets upes krastā.Vairāk →
аватар yavaa1212
Jauno 2022. gadu svinē jā m š eit 6 pieauguš o kompā nijā . un 3 bē rni. Maksa 1.000 par 2 pieauguš ajiem + 1 bē rnam. Programma ir viss iekļ auts. Patiesī bā - Jaungada banketā pē c 24.00 visi dzē rieni ir apmaksā ti! Tajā paš ā laikā cenā iekļ auts - 0. … Tomēr ▾ Jauno 2022. gadu svinē jā m š eit 6 pieauguš o kompā nijā . un 3 bē rni. Maksa 1.000 par 2 pieauguš ajiem + 1 bē rnam. Programma ir viss iekļ auts. Patiesī bā - Jaungada banketā pē c 24.00 visi dzē rieni ir apmaksā ti! Tajā paš ā laikā cenā iekļ auts - 0.5 l dzē riena, 1 l uzvar, pusglā ze lē ta š ampanieš a ((( un tas ir 6 pieauguš ajiem! 1. janvā ris - otrs patī kamais pā rsteigums - kafija, tē ja brokastī s nav iekļ auts! Cena 50 UAH par tasi)
Nerunā š u par visu, rakstī š u ilgi un dikti, tie ir piemē ri, lai saprastu š ī s viesnī cas koncepciju - maksā un maksā vē lreiz, un pretī - viduvē ja virtuve, mazas mā jiņ as, ļ oti bī stams tilts pie ieejas.
Secinā jums ir tikai viens - mē s š o datubā zi kategoriski neiesakā m, neesiet kā rtē jie piesū cekņ i, kas iekrituš i par skaistu reklā mu.
аватар Nataliya.2020
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Divus gadus pē c kā rtas braucam ar ģ imeni atpū sties uz Maļ inovku! Mums ļ oti patī k bā ze, tā s milzī gā teritorija, smaidī gā kā administratore Aleksandra un 11. mā ja, kur vienmē r piestā jam) Š ī ir lieliska vieta, kur labi atpū sties! Tī ras un ē rtas mā jas, garš ī gi ē dieni restorā nā ) Noteikti nā ksim arī š ogad. … Tomēr ▾ Divus gadus pē c kā rtas braucam ar ģ imeni atpū sties uz Maļ inovku! Mums ļ oti patī k bā ze, tā s milzī gā teritorija, smaidī gā kā administratore Aleksandra un 11. mā ja, kur vienmē r piestā jam)
Š ī ir lieliska vieta, kur labi atpū sties! Tī ras un ē rtas mā jas, garš ī gi ē dieni restorā nā )
Noteikti nā ksim arī š ogad.
аватар iravvv
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Maļ inovkas bā zē atpū tā mies jū lijā kopā ar vī ru, esmu stā voklī.8mē n. To maksā ja 6 dienas ar kompleksu trī s ē dienreizē m dienā . Teritorija skaista, kopta. Mū su mā jā s nebija lī dz galam tī rs, sienas bija notraipī tas ar odu asinī m. … Tomēr ▾ Maļ inovkas bā zē atpū tā mies jū lijā kopā ar vī ru, esmu stā voklī.8mē n. To maksā ja 6 dienas ar kompleksu trī s ē dienreizē m dienā . Teritorija skaista, kopta. Mū su mā jā s nebija lī dz galam tī rs, sienas bija notraipī tas ar odu asinī m.
Pirmajā ieraš anā s dienā bija iekļ autas pusdienas un vakariņ as, kad devā mies pusdienā s uz Koru restorā nu, administratore mums teica, ka viņ iem ir kā zas un mē s neē dī sim pusdienas. Vē rsā mies pie administratores, nekas nav mainī jies, apmaksā tas pusdienas nedeva, traci nesacē la, kā rezultā tā pē c pā ris dienā m bija š efpavā ra kompliments par pufiņ u))) Restorā nā nebija apkalpoš anas, mums bija meitene ar balti rozā matiem (nezinu viņ as vā rdu, viņ a bija bez nozī mī tes). Viņ i nesasveicinā jā s un nemaz nerunā ja. Ē dienkartes nav, tiks dots tas, ko ē dī si (kā mums paskaidroja viesmī lis, pavā rs kaut ko izdomā ) un nevar zinā t, ko. Reiz paprasī ju brokastī s auzu pā rslas, viesmī lis teica labi un bija manna. Bija gadī jums, ka brokastī s atnesa putru un pankū kas, paē dā m un aizgā jā m. Tiklī dz mē s sasniedzam mā ju, viesmī lis skrien pē c mums un saka, ka es tev tur atnesu omleti. Nu kā to var izņ emt pē c pankū kā m ar ievā rī jumu ?? ? (((Un š ī nav vienī gā situā cija restorā nā ar ē dienu, bet mē s tam nepievē rsā m uzmanī bu, jo atnā cā m atpū sties, nevis strī dē ties.
4dien man pasliktinā jā s veselī ba, vē rsā mies pie administratores, lai noskaidrotu, vai mums atdos naudu, ja aiziesim agrā k. Viņ a uzzinā ja no vadī bas un teica jā , mē s to atdosim. Izbraucā m treš dienas vakarā (jo tika uzskatī ts, ka 5 dienas vakarā ), un maksā jums bija piektdien. Bija paredzē ts atdot naudu par vienu dienu un pā rtiku. Mums pat prasī ja uzrakstī t atgrieš anas iesniegumu un solī ja naudu pā rskaitī t 2 nedē ļ u laikā . Viņ i viņ iem piezvanī ja pē c 3 nedē ļ ā m, un Maļ inovkas bā zē viņ i saka, ka mums nav atgrieš anā s. Un mē s savu naudu neatguvā m. Par to, kas bija maldinā š ana, viņ i teiktu uzreiz. Nav labi to darī t ar meiteni stā voklī . Š ī iemesla dē ļ es nevienam neiesaku š o bā zi.
аватар vadim-miru
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī ga vieta, pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i, tarakā ni, pelē jums - š ī vieta ir jā aizklā j! Serviss ir tik zems, ja sanā k, ka liktu 0 zvaigž ņ u 2 vietā ! Cilvē ki, ja nevē laties sabojā t savu brī vo dienu, turieties tā lā k no š ī s izgā ztuves. … Tomēr ▾ Pretī ga vieta, pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i, tarakā ni, pelē jums - š ī vieta ir jā aizklā j! Serviss ir tik zems, ja sanā k, ka liktu 0 zvaigž ņ u 2 vietā ! Cilvē ki, ja nevē laties sabojā t savu brī vo dienu, turieties tā lā k no š ī s izgā ztuves.
аватар Dashulya__Frolova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
3. septembrī viņ i nospē lē ja savas kā zas atpū tas centrā "Maļ inovka". Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Izvē loties restorā nu, mums bija svarī gi: atraš anā s ā rpus pilsē tas burzmas, bet ne uz civilizā cijas labumiem, skaista apkā rtne, moderna zā le, garš ī gi ē dieni un laba apkalpoš ana. … Tomēr ▾ 3. septembrī viņ i nospē lē ja savas kā zas atpū tas centrā "Maļ inovka". Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Izvē loties restorā nu, mums bija svarī gi: atraš anā s ā rpus pilsē tas burzmas, bet ne uz civilizā cijas labumiem, skaista apkā rtne, moderna zā le, garš ī gi ē dieni un laba apkalpoš ana. Mē s to visu saņ ē mā m. Patika arī tas, ka mū s vienmē r sagaidī ja pusceļ ā , ņ emot vē rā mū su vē lmes. Liels paldies Romā nam, kurš vienmē r bija blakus, visu kontrolē ja, bet tomē r palika nepamanī ts. Ē diens restorā nā bija garš ī gs un pasniegts laikā . Viss, kas bija palicis, tika salikts pusdienu kastī tē s un nodots mums. Mā jas ir mazas, bet tī ras un ē rtas, ir viss nepiecieš amais. Personā ls uzmanī gs, draudzī gs, reaģ ē ja uz jebkuru pieprasī jumu, centā s palī dzē t. No trū kumiem - ceļ š uz paš u bā zi. Bet mē s uz to "pievē rā m acis", jo mums svarī gā ka bija priež u mež a atmosfē ra un neskarta daba, saprā tī gas cenas un labs serviss. Iesaku visiem!
аватар Yuliya_U
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Maļ inovkā bijā m tikai divus vakarus, naktis un rī tus. Un pē cpusdienā iepazinā mies ar Slobož anš č inas nacionā lajiem dabas parkiem. Tā tad iespaids nav lī dz galam pilnī gs. Atpū tas centru uzcē la holandieš i. Tā celta tieš i mež ā , bet nocirsti tikai daž i koki. … Tomēr ▾ Maļ inovkā bijā m tikai divus vakarus, naktis un rī tus. Un pē cpusdienā iepazinā mies ar Slobož anš č inas nacionā lajiem dabas parkiem. Tā tad iespaids nav lī dz galam pilnī gs. Atpū tas centru uzcē la holandieš i. Tā celta tieš i mež ā , bet nocirsti tikai daž i koki. Nakš ņ oš ana koka ekomā jā s. Numuros ir viss nepiecieš amais. Istaba ir maza, bet ergonomiska. Ir virtuvī te ar traukiem un tē jkannu, kondicionieris, iebū vē ts bī dā mais skapis, galds ar ķ ebļ iem. Guļ amvieta ir nedaudz neparasta - tie ir ortopē diskie matrač i platformas (podiuma) niš ā . Aprī lī vē l bija auksts. Ieslē dzā m elektrisko konvektoru. Un vannas istabā ir elektriskā dvieļ u ž ā vē tā js. Ē dinā š ana uz restorā na bā zes. Restorā ns ir dā rgs. Mums bija sagatavotas sarež ģ ī tas brokastis un vakariņ as. Par 70-80 UAH. neē d daudz. Vakariņ as - divas mazas kaudzes putras un salā ti, kotlete un tē ja. Mazs un ne pā rā k garš ī gs. Mē s daudz ceļ ojam pa Ukrainu, bet vē l neesam tā pabaroti. Bā zes sauklis ir Maļ inovka - izmē rī tas dzī ves vieta. Kam š eit ir izmē rī ta dzī ve, tie ir restorā nu darbinieki. Pakalpojums ir ļ oti lē ns. Nez kā pē c ir problē mas ar verdoš u ū deni un krū zē m. Mums ieteica apmeklē t restorā nu kompleksu P'yana Khata. Bet tas ir tā lu no bā zes. Turklā t saskā rā mies ar problē mu, kā vakarā nokļ ū t bā zes teritorijā . Ir sargu mā ja, uz vā rtiem zvans. Zvaniet uz dzelzceļ u. Tā tad mums paliek divi iespaidi. Bā ze atrodas gleznainā vietā . Lai nokļ ū tu tajā , jums jā š ķ ē rso pontonu tilts pā ri Seversky Donets. Kopumā es iesaku. Bet ar pā rtiku kaut kas ir jā dara.
База отдыха Территория базы Северский Донец Понтонный мост Закат на Северском Донце Домики и ресторан Озеро в лесу Северский Донец


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums malinovka2016
‹ Viesnīca Malinovka 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

База отдыха «Малиновка» расположена недалеко от Чугуева в Харьковской области, на берегу реки Северский Донец.

Atrašanās vieta Расстояние от Харькова до Чугуева — 25 км. Расстояние от Чугуева до места размеренной жизни «Малиновка» — 13,6 км. Общее расстояние — 32,3 км. Время в пути — около получаса.
Viesnīcā

Зона барбекю, бесплатная телефонная связь на ресепшене (локальные звонки), круглосуточное видеонаблюдение.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
Bērniem Детские санки. Прокат детского бассейна.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Велосипед. Лодка пвх. Квадроцикл. Бадминтон. Нарды. Волейбольный мяч. Удочка. Прокат гамака.
  • galda teniss
  • volejbols
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Всего 30 домиков.

Istabās

Двухместная кровать и/или две одноместных, мини-кухня, санузел (горячая вода, душ, туалет), набор махры, спутниковое телевидение, Wi-Fi, каждый домик с верандой.

Adrese Чугуев, Малиновское урочище
Tālruņi: +38(063)6787878
Tīmekļa vietne: Malinovka
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.