Chaika 2 1*– Atsauksmes

11
Novērtējums 4.910
№10 viesnīcas reitingā Sēnes
6.9 Numurs
5.0 apkalpošana
5.3 Tīrība
5.2 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Atpūtas centrs Čaika-2 atrodas Melnās jūras piekrastē, netālu no Gribovkas ciema Odesas apgabala Ovidiopolskas rajonā. Pirmajā līnijā ir aprīkotas novērošanas platformas. Netālu no bāzes atrodas atrakciju parks bērniem.Vairāk →
аватар alizarin25
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kā tiek apvienota romantika un droš s objekts? Es jums pastā stī š u sī kā k. Uzturs. Bufete, bet ne vienkā rš a, bet ar daž iem nepā rkā pjamiem noteikumiem no Chaika 2 bā zes: 1. Ieeju ē dnī cā lemsim tikai pē c taloniem. … Tomēr ▾ Kā tiek apvienota romantika un droš s objekts?
Es jums pastā stī š u sī kā k.
Uzturs. Bufete, bet ne vienkā rš a, bet ar daž iem nepā rkā pjamiem noteikumiem no Chaika 2 bā zes:
1. Ieeju ē dnī cā lemsim tikai pē c taloniem. Ieeju un izeju cieš i apsargā personā ls – meitene un vī rietis, kas sī kstā skatienā kursē pa ē damistabas viduslī niju. Pati ē damzā le izskatā s pē c agrā rā tipa ē kas. Ē st var tikai iekš ā . Nav vasaras rotaļ u laukuma. Ē damzā lē ir ventilatori.
2. No ē damistabas neko nevar izņ emt ā rā attiecī bā uz pā rtiku (pat 3 maizes š ķ ē les ir tabu! ). Ja viņ i ierauga kaut ko savā s rokā s, viņ i pie izejas samazina ā trumu un piespiež to izlikt. Atmosfē ra ir ļ oti lī dzī ga lidostai, kur ir jā izmet ū dens, lai tiktu tā lā k.
3. Kad esi paē dis, jā savā c trauki. Ja vienā reizē nav paplā tes, ar kurā m izņ emt traukus, tā s ir jū su, nevis ē damistabas problē mas. Un jū s vienkā rš i netiksiet atbrī vots, kamē r neizņ emsiet visus š ķ ī vjus, krū zes utt. no tava galda. Un vē l pateiks, ka paplā tes ir tikai vecmā miņ ā m, un vajag š ķ ī vi š ķ ī vī un aiziet!
4. Var izņ emt kafiju - č au! , kad ir papī ra krū zes. Protams, tie ne vienmē r darbojas. Bet tomē r - prieks)
5. Trauki mainā s reti, lai gan ē dienu ir diezgan daudz. Sortiments, galvenajā daļ ā , ir stabils. Mē s esam izvē lē juš ies daž us no mū su iecienī tā kajiem ē dieniem. Galvenā s iezī mes: spā rniņ i mē rcē , karbonā des, laiski pelmeņ i un cepts speķ is brokastī s, gardi deserti, kafija un tē ja.
Izmitinā š ana.
Lieliski, ka no mū su istabas paveras skats uz jū ru un balkons ar galdu un krē sliem, uz balkona ir arī veļ as ž ā vē tā js. Drē bju š ķ ipsnas var iegā dā ties tirdziņ ā pie pamatnes vai arī paņ emt lī dzi. Istaba ir aptuveni 20 metri un tajā ir viss nepiecieš amais, ē rti matrač i, tē jkanna un televizors, vannas istabā.50 litru boileris.
Kaitina - tī rī š anas trū kums. Katrā stā vā ir kopē ja slota un istabā mainā mi atkritumu maisi. Tu prasi tualetes papī ru un bez problē mā m iedod. Tas ir viss. Ja jū s atpū š aties ilgā k par 2-3 dienā m, palagi, dvieļ i pā rstā j izskatī ties pieklā jī gi un tas sā k sasprindzinā t.
Pludmale un apkā rtne.
Pludmale ir brī niš ķ ī ga. Viņ š tiek noņ emts. Arī pludmalē ir puiš i, no kuriem var ī rē t lietussargu ar diviem sauļ oš anā s krē sliem, nodarboties ar ū dens aktivitā tē m (bet viņ i paš i nav Č aika 2). Teritorija liela, slē gta, apsardze darbojas pareizi! Viesiem ir pieejama autostā vvieta. Ir sporta laukums ar ā ra trenaž ieriem. Vakaros daž reiz atnā k kā ds mū ziķ is un spē lē skaistu mū ziku. Teritorijā ir arī vairā kas kafejnī cas ar skatu uz jū ru. Vienam no viņ iem, tikai ar piekļ uvi pludmalei, ļ oti patika.
Pludmalē nav ģ ē rbtuvju un tualetes (kafejnī cā ir). Bet teritorijā ir tieš i pietiekami daudz tualetes. Turklā t ir arī baseins. Uz jū ru ir izvietoti pupu maisu krē sli un soliņ i, kas ir jauki.
Atlaides.
Č aika 2 nodroš ina labas atlaides izmitinā š anai, bet tikai tad, ja no viņ iem pē rkat 3 ē dienreizes dienā bufetes veidā , kā viņ i to redz (skat. mana apskata sā kumu).
Vispā rē jais iespaids.
Liela jautā juma zī me par pā rtikas sistē mas organizā ciju – visur jū ties kontrolē ts un vainī gs – un te nav runa par atpū tu. Un telpu uzkopš anas trū kums atpū tas laikā ir pieļ aujams, bet...
Bā zes teritorija ir plaš a un labiekā rtota, priecē jū ras tuvums, kā arī telpa ar skatu uz jū ru un autonomu karsto ū deni viennozī mī gos plusos.
Vispā r š ie ir svē tki par to, kurš un ko var un grib aizvē rt un atvē rt acis.
вид из номера
аватар nadin65
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Otrajā reizē , kad atpū tā mies š ajā bā zē , daudz kas ir mainī jies uz labo pusi! Bet par š o summu joprojā m ir daudz trū kumu. No plusiem, iespē jams, teritorija, pirmā lī nija no jū ras, draudzī gs personā ls un lielisks ē diens. … Tomēr ▾ Otrajā reizē , kad atpū tā mies š ajā bā zē , daudz kas ir mainī jies uz labo pusi! Bet par š o summu joprojā m ir daudz trū kumu. No plusiem, iespē jams, teritorija, pirmā lī nija no jū ras, draudzī gs personā ls un lielisks ē diens.
Ieradā mies no rī ta 8.00, administrā cijai jau bija sagatavoti saraksti ar numuriem. Rezervē jot norā dī jā m vē lmi - tikai ne 1. stā vu, tā pē c tikā m izvietoti tieš i 5. korpusa pirmajā stā vā , ē nas pusē Nr. 13. Bijā m vī luš ies, bet ko darī t....Mums uzlika zaļ as rokassprā dzes un iedeva pā rtikas talonus ar skaidri norā dī tu ē dnī cas apmeklē juma datumu.
WI-FI ir labs visā , pat pludmalē .
TERITORIJA - pirmā lī nija no jū ras, sakopta, daudzas vietas, kur var atpū sties, pufi, rotaļ u laukumi, baseins - daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, kurus viesi ar zaļ ā m un sarkanā m rokassprā dzē m var izmantot bez maksas! Agri no rī ta darbinieki sakā rto lietas visā teritorijā - mazgā , tī ra, tī ra, dezinficē . Vispā rī gā kā rtī bā ! pie izejas uz teritoriju ir daudz veikalu, kafejnī cu, tirgus ar visu atpū tai nepiecieš amo un rū pniecī bas preces un augļ i, vī ns utt. Vakarā grauza odi, bryzgalka palī dzē ja ne vairā k kā pusstundu. Bā zes teritorijā atrodas 2 ļ oti pieprasī tas kafejnī cas, kuru apmeklē jumam izsniedz vienreizē jā s lietoš anas rokassprā dzes un apsardze rū pē jas, lai gaiteņ i neiekļ ū tu pā rē jā teritorijā .
NUMURS 1.5. korpusā mums iedeva 1. stā vu bez balkona, Tas nevelk uz savu apjomu. Gulta ir divguļ amā gulta, bet man 1.80 gari der, un vī ram kā jas ir svarā , labi, ka nav margu. Vannas istabā nav š ampū nu plaukta. Tualetes papī rs vienkā rš i stā v uz tvertnes, ja to noliksi uz izlietnes vai duš as puses, tas kļ ū s slapjš . Spogulis istabā bija mazs tikai vannas istabā . Drē bju ž ā vē tā js ir pā rnē sā jams, uz peldkostī miem palikuš i rū sas traipi. Nekas neizž ū st pa nakti. Iznesot ā rā , var samirkt no lietus, un nav vē lē š anā s sē dē t dež ū ras. Istabā grī da ir laminā ta, baž ī jos, vai neuzpū tī sies no mitruma. Veļ as maiņ a ik pē c 4 dienā m, sniegbalta!
Istabā ir drē bju skapis, ledusskapis, neliels TV, tē jkanna, galds, 2 krē sli, grī das ž ā vē š ana, kondicionieris. Vienai personai 2 dvieļ i + uz grī das dvielis un lupata, ziepes, tualetes papī rs. Nav matu ž ā vē tā ja. Uz loga ir moskī tu tī kls.
Ē DIENS Bufete, bija lieliska, kā mā jā s. Viss svaigs, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r 2 veidu karbonā des, 2 veidu zivis, salā ti, dā rzeņ i utt. Priecē kafijas automā ti ar labu kafiju, kapuč ī no, š okolā di. Es nevaru vainot ē dienu vispā r! Nebija tikai augļ i un alkohols, viss pā rē jais bija 5+. Ē dienu no ē damistabas iznest aizliegts, izņ emt drī kst tikai vienreizē jā s lietoš anas kafijas tasī tē . Ē damistabā galds tiek noslaucī ts uzreiz pē c katra apmeklē tā ja. Viņ i vienkā rš i izš ķ iro daž us traukus – uzreiz atnes pilnu paplā ti ar jaunu.
PLUDMA priekš ā.5. korpusa ieeja tikai ar rokassprā dzē m, tā pē c cilvē ku nav daudz. Ir kā ju mazgā š ana. Pretī galvenajai ieejai ir daudz vairā k tū ristu. Jū rā ir daudz aļ ģ u. Ū dens temperatū ra man nebija gluž i ē rta, +19 no rī ta, +25 vakarā . Gaiss lī dz +30, lija divas reizes.
ANIMĀ CIJA katru vakaru notika pie bē rnu ē damistabas. Katru vakaru spē lē ja arī kā ds elektriskā ģ itā rists. Bija uguns š ovs.
Ekskursijas piedā vā ja pa pludmali, cenu neprasī jā m. Mē s paš i braucā m ar autobusu uz Odesu, tas atiet katru stundu no 9.00 lī dz 19.00 par 50 UAH.
Ceļ š turp un atpakaļ ir ļ oti grū ts, lī dz 12 stundā m. Kopumā labi atpū tā mies.
Завтрак шведский стол Обед шведский стол Территория базы отдыха ЧАЙКА 2
аватар yablyna
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es paliku š eit 10 dienas. Viena lieta, kas š eit ir normā la, ir ē diens. Teritorija skaista, viss apmaksā ts un vecs. Padomju ...Teritorija ir piegruž ota, reti tī rī ta, pludmale arī , daudz biezokņ u ...Luksusa numuri neatbilst savam nosaukumam un kvalitā tei. … Tomēr ▾ Es paliku š eit 10 dienas. Viena lieta, kas š eit ir normā la, ir ē diens. Teritorija skaista, viss apmaksā ts un vecs. Padomju ...Teritorija ir piegruž ota, reti tī rī ta, pludmale arī , daudz biezokņ u ...Luksusa numuri neatbilst savam nosaukumam un kvalitā tei. Cena iespaidī ga - 1800 par vienu uzturē š anā s dienu, kamē r duš a tukš a, gultas č ī kstē s, notekas tvertne tualetē strā dā uz š aujampulvera un putekļ u kaudzes. Lē tajā s istabā s nav duš as (kopmī tņ u tipa) vai vē l sliktā k...Ir zirnekļ i, tarakā ni. Es redzē ju pā ris ž urkas naktī skraidā m pa teritoriju. Ir viens nelaimī gs baseins un, lai tajā peldē tu, ir jā maksā.100 UAH stundā . Administrā cija pret tevi izturas normā li, lī dz tu kaut ko pajautā vai runā ar viņ iem, vā rdu sakot, kamē r tu esi malā , tev ir labi. Bet tiklī dz tu uzrunā trompeti (nav pieklā jī gi, uzvedies rupji. NEIESAKU Š EIT IET !! ! !!! )!
аватар lada6sedan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atvaļ inā jumu rezervē jā m nedē ļ u pirms paredzē tā datuma, veicā m priekš apmaksu. Ā rē ji viss bija normā li, nekas nebija paredzē ts. Pē kš ņ i mū su vecmā miņ a nomira. Tā das lietas nevar paredzē t. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumu rezervē jā m nedē ļ u pirms paredzē tā datuma, veicā m priekš apmaksu. Ā rē ji viss bija normā li, nekas nebija paredzē ts.
Pē kš ņ i mū su vecmā miņ a nomira. Tā das lietas nevar paredzē t. Mē s lū dzā m pā rcelt datumu par 5 dienā m. Mums ir rezervā cija no 10, š odien ir 5. Tas ir, mē s nepieteicā mies dienu iepriekš . Un mums bija labs iemesls. Mums rupji atteica pā rskaitī jumu un arī naudu, kā teica administratore, "neatgriež as". Izrā dā s, viņ i uzskrē juš i krā pniekiem, lai gan komplekss pastā v jau sen un ar viņ iem visam vajadzē tu bū t samē rā legā li. Bet mani uzreiz satrauca tas, ka viņ iem bija maksā jums ar vieglu samaksu, nevis pē c detaļ ā m. Tas likā s dī vaini, tagad es saprotu, kā pē c. Bet viņ i kļ ū dī jā s, ka kā du var tā iemest, bet mē s to tā neatstā sim. Tā tad, ja vē laties palikt bez atpū tas un bez naudas, tad sazinieties ar Kaija-2!! ! ! Apkaunojums!! ! ! Serviss 0*! ! ! Kidalovo! ! !
аватар Ket.1111
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ar Č aika 2 esam pazī stami kopš.2010. gada. Viņ i ieradā s divas reizes gadā . Bet nesen tas ir pamests. Jo dzī ves apstā kļ i neatbilst deklarē tajai cenai. Bet mē s ejam uz kafejnī cu "Noy", lai gan š eit ē dienkarte ir kļ uvusi nedaudz savā dā ka. … Tomēr ▾ Ar Č aika 2 esam pazī stami kopš.2010. gada. Viņ i ieradā s divas reizes gadā . Bet nesen tas ir pamests. Jo dzī ves apstā kļ i neatbilst deklarē tajai cenai. Bet mē s ejam uz kafejnī cu "Noy", lai gan š eit ē dienkarte ir kļ uvusi nedaudz savā dā ka. Sarež ģ ī tas pusdienas tagad par 120 UAH. un daudzveidī ba tika samazinā ta 3 reizes. Bet viņ i gatavo un pasniedz tikpat ā tri. Mazliet par paš reizē jo bā zi: pē dē jos gados tur ir nojauktas vecā s vienstā vu mā jas - tas ir +, bet mī nuss ir tas, ka bija arī ļ oti mā jī gas mā jas, pa labi un pa kreisi bā zes galos (projektē ts 2 ģ imenē m), bija sava pieeja pludmalei, sava virtuve. Bet pirms kā diem trī s gadiem viņ i nojauca 3 stā vu ē ku, un tā s vietā aiz izbalē juš a zaļ a rež ģ a joprojā m ir ar nezā lē m aizauguš i pamati. Baseins, ko viņ i nesen izveidoja. . . labi. . . laikam mī ļ otā jiem : -) , jā , baseinam ir tikai viena lietussargu puse no saules. Blakus nav dzē rienu bā ra. Bet ar tur esoš ajiem pasū tī jumiem es pat nezinu, vai viņ i ļ aus jums sē dē t pie baseina ar savu alus glā zi : -). Alejā pie jū ras tagad dabiskā s zā les vietā mā kslī gā zā liena zā lienam nav kvalitatī va. Bet pa dienu tik un tā pasē dē t nevarē s, jo kokiem visi vainagi nozā ģ ē ti un zem svelmes saules sē dē s tikai kamikadzes. Jā , un esiet uzmanī gi, visur ir kameras un ja kā dam aiz muguras sē doš ajam kaut kas nepatiks, tad apsargi noteikti atbrauks ciemos un pastā stī s, kā jū s slikti uzvedā ties tajā gadā un pirms trī s č etriem gadiem : -). Godī gi sakot, ir mazliet nostaļ ģ ija pē c tā s vecā s Č aika 2, jo tā teritorija bija zaļ a, visā teritorijā bija š aš liki, un tagad tā ir kļ uvusi plikpaura un tukš a. Lai gan administrā cija uzskata pretē jo, tas ir saprotams. Dienests palika tajā paš ā lī menī , un pavē l, maigi izsakoties, "pionieru nometni". Nekā da progresa uz labo pusi, izņ emot izklaidi bē rniem. P. S. Administrā cija uz kritiku par b/o reaģ ē ar sarkasma notī m. Principā par š o bā zi varē tu rakstī t daudz, kas tā bija un par ko kļ uvusi, bet domā ju, ka katrai precei ir savs pircē js. Jau vairā kus gadus atpū š amies citā bā zē , netā lu. Kur ir daudz zaļ umu un tē jas rož u krū mu, kur ir arī baseins, un tī rī š ana ir arī.3 reizes nedē ļ ā , tur pā rē jais apmeklē tā js ir virs komandantstundas : -) un adekvā tas un pieņ emamas cenas. REZULTĀ TS: Seagull 2 ​ ​ vairs nav tas pats, un lai š eit atpū š as tie, kuri ir apmierinā ti ar jauno bā zi : -)
аватар viddilmayna123
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien. Ar labas dienas vē lē jumu vē rš os tikai pie foruma lietotā jiem! Un ar saš utumu uz kompleksa vadī bu! Vairā k. Mani vecā ki jau daudzus gadus atpū š as pirmajā s sacī kstē s Č aika 2. Apstā kļ i vienmē r bijuš i pieticī gi, bet galvenais ir blakus jū ra un kaut kā ds ē diens. … Tomēr ▾ Labdien. Ar labas dienas vē lē jumu vē rš os tikai pie foruma lietotā jiem! Un ar saš utumu uz kompleksa vadī bu!
Vairā k. Mani vecā ki jau daudzus gadus atpū š as pirmajā s sacī kstē s Č aika 2. Apstā kļ i vienmē r bijuš i pieticī gi, bet galvenais ir blakus jū ra un kaut kā ds ē diens.
Bet š is gads vienkā rš i izsvī troja visu.
Es dzī voju Odesā , mani vecā ki atbrauc atpū sties no Podoļ skas pilsē tas (Kotovska, Odesas apgabals). 17.06. 2018. , tā pat kā iepriekš ē jos gados, atbraucu uz pā ris stundā m ar maš ī nu, lai apciemotu vecā kus, paskatī tos, kā viņ i iekā rtojā s, atvedu dā vanas.
Un tad PAR JAUNUMIEM !!!!!! ! ! MAN JĀ MAKSĀ PAR IEEJU UN ROKASSPĒ CI 50 UAH. !!!!! ! ! Kā jums iet, puiš i?????????? ? ? Š is ir saskaņ ā ar kuru pantu jū s pakļ aujat nav skaidrs, kā ds pakalpojums? Kas tas par haosu?
Vai tas ir cietums, zona, maksas muzejs utt. ?
Kopumā diena tika vienkā rš i pā rsvī trota, es joprojā m devos pie saviem vecā kiem, bet viņ i man neļ ā va atgriezties. Skandā ls, kliedzieni, it kā kaut kas bū tu nozagts. . . Jā , es saprotu, ka tiem puikā m, kurus visur izlika pie visā m ieejā m un izejā m, vienkā rš i nav nekā da sakara, puiš i dara savu darbu un saņ em par to santī mu. Bet, pirms tam es devos ar tē ti uz administrā ciju, kur iekļ uvu vienā no administratorē m (vai vadī tā jiem), kura ar ī gnu seju teica, ka man par vizī ti jā maksā . Tas ir tas pats, ja cilvē ks ī rē dzī vokli un katrs apciemojums pie radiem un draugiem ir jā apmaksā!! !
Tā lā k. Manam tē tim patī k peldē ties rī tausmā . Un tad š trunts no š ī gada. Jo "Superkomplekss Č aika 2" ir pilnī bā nož ogots, tē tis 06.00 (no rī ta! ) nevar tikt pie jū ras, jo. tie paš i puikas - apsargi tik agri uz darbu nenā k un pie visā m izejā m un ieejā m neviens nestā v kā aitu suņ i un neprasa visiem rā dī t roku ar aproci.
Š ogad "Č aika 2" teritorijā tika uzbū vē ts (uzstā dī ts) peldbaseins. Ak, dievi, "BASINE, TAS IR TIKAI Š IKARDOS MŪ SU LAIKĀ " (es ironizē ju). Tā tad š is pakalpojums tiek sniegts reizi dienā . Vai tu smejies? Mū sdienā s? Kas tu tur esi?
Jautā jums - kā du darba stā ž u jū s sniedzat, maksā jot 50 UAH. par ieeju ciemos, manā gadī jumā , visdā rgā ko cilvē ku pasaulē ?? ?
Vai jū s jau nezinā t, kā izspiest naudu no sezonas ?? ?
Nodokļ u iestā des un visas pā rē jā s iestā des raud pē c jums, kurā es ar prieku aktī vi piedalī š os.
Un, jā , jū s esat tur, lai jū su vadī tā ji vai kas jums ir administrā cijā (ē kā pa labi no ieejas teritorijā ), paskaidrojiet, kā sarunā ties ar atpū tniekiem un viesiem! Ar tā du servisu un zagļ u kvalitā ti tā lu netiksi, ko arī novē lu! ! !
аватар Lena7684
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nā kam vairā kkā rt. . . viss der. . teritorija ļ oti mā jī ga baseina teritorijā ir neliels bā riņ š ar zemā m cenā m un garš ī gu ē dienu. vienī gā reize ir mainī t dī vā nu istabā ar papildus gultu. . . pie bā zes ir tirdziņ š un daudz veikalu un bā ru. … Tomēr ▾ Nā kam vairā kkā rt. . . viss der. . teritorija ļ oti mā jī ga baseina teritorijā ir neliels bā riņ š ar zemā m cenā m un garš ī gu ē dienu. vienī gā reize ir mainī t dī vā nu istabā ar papildus gultu. . . pie bā zes ir tirdziņ š un daudz veikalu un bā ru. . . esam ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo un vē l atgriezī simies . . Prieks, ka nemitī gi kaut kas mainā s un aprī ko teritoriju bā zē . ! turē t tas uz augš u?????????? ? ?
аватар fesmar
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta 2017. gadā . 5 ē ka - lieliski! Jauns remonts, tī ras telpas, wi-fi nozvejas. Mū s patī kami pā rsteidza baseins! Reģ istrā cijas laikā bā zes darbinieki bija ļ oti apmierinā ti. Jauki cilvē ki, vienmē r gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā . … Tomēr ▾ Atpū ta 2017. gadā . 5 ē ka - lieliski! Jauns remonts, tī ras telpas, wi-fi nozvejas.
Mū s patī kami pā rsteidza baseins!
Reģ istrā cijas laikā bā zes darbinieki bija ļ oti apmierinā ti. Jauki cilvē ki, vienmē r gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā . Liels paldies par to!
Pludmale arī tī ra, no rī ta (6os, kamē r visi guļ ) katru dienu tiek tī rī ta! Man ļ oti patī k, ka cilvē ku ir maz (salī dzinot ar centrā lo piekļ uvi pludmalei). Jā , ir maz sauļ oš anā s krē slu, nojumju. Bet man tā nemaz nav problē ma. Pie izejas no pludmales ir duš a.
Vispā r š ogad arī noteikti braukš u uz Č aika-2!
аватар Steven01
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Č aika 2 vienī gā priekš rocī ba ir piektā ē ka. Piektajā ē kā ir pienā cī gs remonts, ko var salī dzinā t ar turku č etrinieku. Bet telpas tiek uzkoptas reizi nedē ļ ā . Var atzī mē t arī labu ē dienu, bet pati ē dinā š ana ir drū ma. … Tomēr ▾ Č aika 2 vienī gā priekš rocī ba ir piektā ē ka. Piektajā ē kā ir pienā cī gs remonts, ko var salī dzinā t ar turku č etrinieku. Bet telpas tiek uzkoptas reizi nedē ļ ā . Var atzī mē t arī labu ē dienu, bet pati ē dinā š ana ir drū ma. Dū š ī gs angā rs, kurā nav ko elpot un atpū tnieku rindas ar paplā tē m. Tiesa, darbinieki palī dz veciem cilvē kiem un daudzbē rnu ģ imenē m celt ē dienu galdā .
Wi-Fi nozvejas vietā s ap teritoriju un ē kā . Briesmī ga maš ī nu kaudze (atseviš ķ as stā vvietas maš ī nā m nav) un budž eta kazarmas.
Jauka, plaš a un gara smilš u pludmale, bet:
1. Nav nojumju.
2. Gandrī z nav sauļ oš anā s krē slu (25 gab. ).
3. Pludmalē nav tualetes duš as; visi aiziet uz jū ru mazliet.
4. No smiltī m nav kur nomazgā t kā jas, pie izejas no pludmales ir slotas =).
5.10 dienas es redzē ju mē ģ inā jumu tī rī t pludmali vienu reizi. Kopumā smiltis ir netī ras tuvā k ū denim (cigareš u izsmē ķ i, atgriezumi, maisiņ i utt. ).
Personā ls kopumā bija draudzī gs - paldies viņ iem par to! Domā ju, ka ar laiku Č aika 2 tiks galā ar lielu tū ristu pieplū dumu un peļ ņ u novirzī s tā s attī stī bai un uzlaboš anai.
Droš i vien visus iepriekš minē tos trū kumus kompensē tu jū ra, tač u arī š eit tā bija neveiksme. Jū ra pastā vī gi bija vē traina, tā pē c tā bija netī ra. Netā lu no krasta bija pastā vī gs aļ ģ u un pludmales gruž u virpulis.
Guļ ot netī rā pludmalē , es sapņ oju nopeldē ties Sarkanajā jū rā vai vismaz Vidusjū rā .
аватар nadin65
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies Gribovkā , atpū tas centrā "Č aika-2" no 2015. gada 29. jū lija lī dz 8. augustam. Istabā reģ istrē jā mies 10.00 uzreiz pē c telpas uzkopš anas pē c iepriekš ē jā s grupas, un izrakstī jā mies 9. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Gribovkā , atpū tas centrā "Č aika-2" no 2015. gada 29. jū lija lī dz 8. augustam.
Istabā reģ istrē jā mies 10.00 uzreiz pē c telpas uzkopš anas pē c iepriekš ē jā s grupas, un izrakstī jā mies 9.00 uzreiz pē c brokastī m.
ISTABA 2. stā vā Nr. 221 Ē ka Nr. 5 - ar balkonu, kondicionieri, ledusskapi. Istabā ir divguļ amā gulta ar lieliem spilveniem un labu veļ u, galds ar 2 glā zē m, paplā te, pudeļ u nazis, 2 krē sli, divvietī gs skapis ar 2 trempeliem, TV 28", pulkstenis, bilde un priekš nams. pakaramais, pelnutrauks, bet telpā aizliegts smē ķ ē t. Grī da ir linolejs, 1. stā vā paklā js.
Vannas istabas duš as aizkars, izlietne, spogulis un protams ar tualeti. Ziepes, tualetes papī rs un 2 dvieļ i vienai personai, plus dvielis uz pusbalta!
Balkonā ir vieta lietu ž ā vē š anai, pirmajos stā vos nav balkona un ir grī das ž ā vē tā js drē bē m. Viss strā dā ja pareizi.
Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti 5. dienā pē c pieprasī juma jū su klā tbū tnē .
WI-FI piektajā korpusā ķ ē rā s tikai 3. un 4. stā vā labi, un zem tā gandrī z neņ ē ma, daž i uz soliņ a pie ē kas arī ķ ē ra.
Atpū tas centra TERITORIJA nav maza, stiepjas gar piekrasti pirmajā lī nijā , vairā kas ē kas, telpas katram maciņ am (ar ē rtī bā m, ar daļ ē jā m ē rtī bā m, bez ē rtī bā m....), maz apstā dī jumu, ir kafejnī ca gan paš ā teritorijā un tieš i ā rpus teritorijas, veikali, kafejnī cas, pā rtikas un rū pniecī bas preč u tirgus. Ikvienam brī va pieeja pludmalei, viņ iem ir tualete 2 UAH. un duš a 10 UAH. Apmaksā ts.
Ir droš ī ba.
Veikalos var norē ķ inā ties ar maksā jumu karti, cenas diezgan normā las, nedaudz dā rgā kas kā centrā lajos reģ ionos, kā jau vienmē r kū rortā bijis. Tirdzniecī bas ielā pie atpū tas centra katrā kioskā tiek tirgots vī ns un konjaks
Netā lu atrodas Karolino Bugaz un Zatoka, otrā virzienā telš u pilsē tiņ a, bā ka un tā lā k Iļ jič evska.
PĀ RTIKA (uz kuponiem, var iegā dā ties no administrā cijas) personī gi mū s pievī la. Visi, kas atpū tā s pagā juš ogad, un š ī gada sezonas sā kumā teica lielas porcijas, mā jas gatavoš ana un viss ir super, BET! Pie mums tikai trī s dienas jū lijā bija iespē ja izvē lē ties ē dienu no pirmajiem 2 ē dieniem un 2 veidu 2 ē dieniem.
Brokastis parasti nav tiem, kas neē d piena putru.
Pusdienas un vakariņ as vairā k vai mazā k, bet bija pā ris dienas, ka uzreiz pē c vakariņ ā m devā mies uz kafejnī cu un pasū tī jā m kā du citu uzkodu, piemē ram, grilē tu skumbriju (60 grivnas 450 grami ar dā rzeņ iem).
Tē ja (bez aromā ta un stipruma) un kafija (reizē m tā bija) traukos. Pē cpusdienas uzkodā m viņ i pamī š us izmantoja jogurtu, raudzē tu ceptu pienu, ž eleju, banā nu, persiku, cepumus, pī rā gu.
BEACH liela smilš u pludmale. Atpū tniekiem Kaijā m ir 15 sauļ oš anā s krē sli par brī vu, bet jā ņ em no 6 rī tā , pat nemē ģ inā jā m, no mā jā m paņ ē mā m gultas pā rklā ju un piepū š amo matraci. Jū rā bija daudz aļ ģ u un smiltis pie krasta tika š ū potas kā dus 3 metrus, tad vajag nopeldē t 30 metrus lī dz seklumam - ir dzidrs ū dens, dziļ ums ap 1 metru plata josla. Jū s izejat no jū ras caur š ī m aļ ģ ē m, kas izkā rtas ar zaļ ā m lupatā m. Pludmalē nav ne duš as, ne tualetes! Arī atkritumu tvertņ u nav. Augusta sā kumā ū dens temperatū ra no rī ta bija +19, bet pē cpusdienā +22, gaiss dienā +30, naktis vē sas. Vakarā daudz odu.
Pludmalē tirgoņ i ar kukurū zu, zupu, garnelē m u. c. nedaudz sasprindzinā jā s, garā m ejot pā rklā ja ar smiltī m, un ķ ermeni arī .
EKSKURSIJAS organizē jā m paš i. Jau iepriekš bijā m bijuš i Odesā , pirms izbraukš anas papē tī ju arī internetu un plā noju apmeklē t Iļ jič evsku, Odesu, Belgorodu-Dņ estrovski un pastaigā ties pa apkā rtni pa krastmalu. Viņ i visu darī ja tā pat vien, pat vairā k, daž u likstu dē ļ apmeklē ja arī Ovidiopoli, 7. km utt.
Man ļ oti patika Iļ jič evska, ī paš i viņ u Primorskajas kā pnes uz krastmalu un 2 kolonā des.
Mū su kompā nija bija draudzī ga, laba, - laiks paskrē ja ā tri un jautri.
Apkopoju tikai savu viedokli (galu galā katram ir savas prasī bas pē c iztē rē tā s naudas). ES NOVĒ ROJU uz 5. korpusu (tas ir labā kais, pā rē jais ir kazarmas).
Istaba 5. ē kā ir lieliska. Ē diens ir vidē js. Pludmale ir slikta. Infrastruktū ra ir laba, nenā ktu par ļ aunu atvē rt aptieku, nevis pirmā s palī dzī bas punktu, kurā ir maz.
Es nevaru teikt, ka esmu apmierinā ts ar pā rē jo, lai gan daudziem ļ oti patika un viņ i brauc š eit vairā k nekā vienu gadu.
Izvē le ir jū su, VISU LABĀ ATPŪ TA, patī kami neaizmirstami mirkļ i!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums direktorchaika2
‹ Viesnīca Chaika 2 1*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

База отдыха Чайка-2 расположена на берегу Чёрного моря, недалеко от села Грибовка в Овидиопольском районе Одесской области. На первой линии обустроены смотровые площадки. Недалеко от базы — луна-парк для малышей.

Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Собственная артезианская скважина, подающая воду с глубины 120 м.

Бесплатное круглосуточное оказание медицинской помощи отдыхающим.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Бесплатные анимационные представления. Детская площадка с прокатом машинок (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Пляжный волейбол. Спортивные игровые автоматы (платно).
  • volejbols
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Полулюкс с видом на море (1-2 этажи), Полулюкс с видом на море (3-4 этажи), Полулюкс двухместный, Полулюкс двухместный с балконом, Полулюкс трёхместный с балконом, Полулюкс трёхместный с видом на море, Полулюкс трёхместный с балконом и видом на море, Полулюкс четырёхместный, Двухкомнатный полулюкс с балконом.

Istabās

Санузел, телевизор, холодильник, кондиционер, фен (в некоторых номерах), сейф (в некоторых номерах), чайник (в некоторых номерах).

Adrese ул. Приморская, 7, с. Грибовка, Одесская обл., Украина
Tālruņi: +38 (096) 492-60-41, +38 (050) 492-60-41, +38 (050) 492-60-40
Tīmekļa vietne: Chaika 2
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.