GoodZone 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 6.110
№3 viesnīcas reitingā Dņepro
6.6 Numurs
6.3 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.0 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Biznesa un atpūtas viesnīca "GoodZone" atrodas priežu mežā, ar dabiskas izcelsmes ezeru un privātu pludmali upes krastā. Viesnīcas komplekss sastāv no četrām atsevišķām viesnīcu un kotedžu ēkām, kas atrodas meža zonā, un upes kotedžām, kas stāv upes krastos.Vairāk →
аватар dremhart7
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Apmetā s kotedž ā.2. stā vā.2 pieauguš ie un bē rns 5 gadi. Numurs maksā ja 4900 UAH. Atbilstoš i 170 USD. Š ajā gadī jumā to skaits nav lielā ks par 20 kvadrā tmetriem. m. Viesnī cas personā ls ir kosmisks. Viņ i lido debesī s, bet nedarbojas. … Tomēr ▾ Apmetā s kotedž ā.2. stā vā.2 pieauguš ie un bē rns 5 gadi.
Numurs maksā ja 4900 UAH. Atbilstoš i 170 USD.
Š ajā gadī jumā to skaits nav lielā ks par 20 kvadrā tmetriem. m.
Viesnī cas personā ls ir kosmisks. Viņ i lido debesī s, bet nedarbojas.
Vē lē jā mies apmeklē t SPA, bet, lai pirtī nopeldē tos, ir jā rezervē iepriekš...
Ī sā k sakot, vakarā mū s izsū tī ja, neskatoties uz to, ka viesnī ca nav pat 20% noslogota.
Negribu teikt negatī vi, bet. . . Par š o naudu var apmeklē t citas vietas reģ ionā , kur ciemiņ us gaidī s.
аватар mazdakh
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau vairā kus gadus es gribē ju apmeklē t š o vietu ar savu ģ imeni, bet Turcija vienmē r traucē ja ... Tas notika š ogad. Mazliet vē stures: mums Turcija ir Belekas un Laras viesnī cas (zem 5* nekad nav bijuš as). Un š eit ir GoodZone 4*!!!! ! ! ! ! Viss sā kā s ar tikš anos ar droš ī bnieku, un te beidzā s Ukraina un mē s nonā cā m kaut kur ā rzemē s! ! ! ! Izskats, komunikā cijas kultū ra, pieklā jī ba, pieklā jī ba, vē lme palī dzē t. … Tomēr ▾ Jau vairā kus gadus es gribē ju apmeklē t š o vietu ar savu ģ imeni, bet Turcija vienmē r traucē ja ...
Tas notika š ogad.
Mazliet vē stures: mums Turcija ir Belekas un Laras viesnī cas (zem 5* nekad nav bijuš as).

Un š eit ir GoodZone 4*!!!! ! ! ! !

Viss sā kā s ar tikš anos ar droš ī bnieku, un te beidzā s Ukraina un mē s nonā cā m kaut kur ā rzemē s! ! ! !
Izskats, komunikā cijas kultū ra, pieklā jī ba, pieklā jī ba, vē lme palī dzē t...viss vienā mirklī mū s pā rcē la uz labā kajā m viesnī cā m Turcijā.
Pē c tam transfē rs uz reģ istratū ru, ā trā reģ istrē š anā s lieliskajos istabiņ ā s (viena bija galvenajā ē kā , otra istaba treš ajā +).
Istabas 5+.
Visi reģ istratū ras darbinieki ir lieliski.
Personā ls stā vos (nevaru viņ us nosaukt par apkopē jā m) ir draudzī gs, labsirdī gs un nekavē joties atrisina visus jautā jumus.
Teritorija, baseins, pludmale - viss ir vienkā rš i lieliski! ! !

Restorā ns, bā rs - garš ī gi, ē rti - vienmē r!

Tī rī ba!! ! ! ! !

Jautā jums viesnī cas vadī bai - kur jū s dabū jā t tā dus kadrus?
Viss, pilnī gi viss, solī ds 10+.

Kopā : trī s dienas pasakā.
Liels paldies.

Un tiekamies atkal! ! ! !
аватар biblenkoaroslav
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istabu bildes neatbilst realitā tei, dzī vojā m mež a mā jā , liekas, ka tā bū tu no saplā kš ņ a (dzirdē jā m, ka bē rns klepo un pieauguš ie krā k visu nakti). Tualetes durvis neaizvē rā s, televizors nestrā dā ja (neķ ē ra kanā lus). … Tomēr ▾ Istabu bildes neatbilst realitā tei, dzī vojā m mež a mā jā , liekas, ka tā bū tu no saplā kš ņ a (dzirdē jā m, ka bē rns klepo un pieauguš ie krā k visu nakti).
Tualetes durvis neaizvē rā s, televizors nestrā dā ja (neķ ē ra kanā lus). Mē beles ir ļ oti noguruš as. . .
Ī sā k sakot, nevienam neiesaku!
аватар seij2004
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tur sarī koja korporatī vo ballī ti, attieksme visu uzturē š anā s laiku bija tā da "jā , kad jau izgā ž " un tā bija no paš a sā kuma, nevienam pat nebija laika "piedzerties")))). Viesmī lis izsita glā zi tieš i virs dzē rieniem, noņ ē ma glā zi no galda un atstā ja dzē rienus!!!! ! ! Gā jā m lamā ties ar administrā ciju, viņ i teica "kas tas ir, kā pē c jū s lamā jaties. … Tomēr ▾ Tur sarī koja korporatī vo ballī ti, attieksme visu uzturē š anā s laiku bija tā da "jā , kad jau izgā ž " un tā bija no paš a sā kuma, nevienam pat nebija laika "piedzerties")))). Viesmī lis izsita glā zi tieš i virs dzē rieniem, noņ ē ma glā zi no galda un atstā ja dzē rienus!!!! ! ! Gā jā m lamā ties ar administrā ciju, viņ i teica "kas tas ir, kā pē c jū s lamā jaties......? " un kamē r viņ i nesastrī dē jā s, neviens neko negribē ja tī rī t, protams, ka viņ i netika atjauninā ti, viņ i to vienkā rš i noņ ē ma. Un tā du smalkumu bija daudz.
Tuvā k 17:00 (lai gan korporatī vā ballī te saskaņ ā ar lī gumu bija lī dz 20:00), viņ i centā s pē c iespē jas ā trā k notī rī t galdu (tu mierī gi sē di, dzer tē ju, noliec krū zi, un tas tiek noņ emts ar vā rdiem " nu, vai tu jau esi piedzē ries?!? ! ") un tas neskatoties uz to, ka mū s it kā pā rcē la uz atseviš ķ u stū ri, lai netraucē tu viesiem. Vispā r nav skaidrs, kā pē c pieņ emt visā das izklaidē još as korporatī vā s ballī tes, ja neesi gatavs to apkalpot un izturē t. (diez vai tur nā ks "kungi", kas gribē s runā t par to, "kā ds laiks tagad Londonā ").
Pats interesantā kais ir tas, ka pasā kumi bija saskaņ oti, tā pē c bija "alkatī gi" un nolē ma tos apvienot ar citiem pasā kumiem, piemē ram, kaut kā dā m "kā zā m" un mē s skraidā m barā no vietas uz vietu ar sacensī bā m sporta tē rpos. Droš i vien jaunlaulā to fotogrā fija izdevā s lieliska!
Vispā r jau vieta skaista, bet drī zā k tiem, kam par savu naudu vispā r nerū p, labā k par tā du naudu aizbrauktu uz interesantā kā m vietā m.
аватар ksyuhaaksuha
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska atpū tas vieta ģ imenei! Iekopta un aizsargā jama teritorija. Autostā vvieta. Istabas katrai gaumei un cenai. Upes krastos ir mā jas ar stikla sienā m, no kurā m paveras skats uz upi. Mež ā ir mā jas. Ir divstā vu ē kas ar istabā m. Kopumā tī ra, kā rtī ga, pastā vī gi tī rī ta un uzraudzī ta tī rī ba. … Tomēr ▾ Lieliska atpū tas vieta ģ imenei! Iekopta un aizsargā jama teritorija. Autostā vvieta. Istabas katrai gaumei un cenai. Upes krastos ir mā jas ar stikla sienā m, no kurā m paveras skats uz upi. Mež ā ir mā jas. Ir divstā vu ē kas ar istabā m. Kopumā tī ra, kā rtī ga, pastā vī gi tī rī ta un uzraudzī ta tī rī ba. Uz vietas ir arī peldbaseins. Un upes krasta pludmale. Baseins ir aprī kots ar sauļ oš anā s krē sliem un tiek nodroš inā ti dvieļ i. Pludmale ir arī labi kopta, ar sauļ oš anā s krē sliem, duš ā m un bikini bā ru, kur varat atvē sinā ties ar dzē rieniem vai saldē jumu. Pastā vī gi tiek rī kotas kaut kā das meistarklases un pasā kumi bē rniem, jū s varat "atdot" bē rnu animatoriem un mierī gi izbaudī t atvaļ inā jumu. Vienī gais mī nuss - nu tiiik auksts baseins! Kad ū dens temperatū ra upē bija 25, baseinā bija 17. Nu pati viesnī ca ir tik dā rga. Lī dz ar to ir pieejams nakš ņ oš anas pakalpojums teritorijā no 9 lī dz 21 par saprā tī gu cenu. Arī restorā nu ē diens nav lē ts. . Numuru cenas parasti ir augstas, tā pē c pietiks ar vienas dienas apmeklē jumu, lai iegū tu daudz forš u fotoattē lu no forš as viesnī cas un izpē tī tu visas teritoriā lā s apskates vietas!
Центральный вход Территория бассейна Бассейн вид со стороны реки Пляжная территория Территория отеля Территория отеля Территория отеля
аватар Dmitry_Lebedev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzturē jā s viesnī cā divas naktis 2017. gada augustā konferences laikā. Viesnī ca atrodas tā lā k no lielā m apdzī votā m vietā m, tā pē c, ierodoties pirmo reizi, ļ oti rū pī gi jā seko ceļ a zī mē m, lai nepalaistu garā m labo pagriezienu. … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā divas naktis 2017. gada augustā konferences laikā.

Viesnī ca atrodas tā lā k no lielā m apdzī votā m vietā m, tā pē c, ierodoties pirmo reizi, ļ oti rū pī gi jā seko ceļ a zī mē m, lai nepalaistu garā m labo pagriezienu.

Tiem, kas ierodas ar automaš ī nu, ir divas stā vvietas: viena kompleksa teritorijā , otra pie ieejas, netā lu no telpā m, kur atrodas apsargi.
Tač u jā bū t gatavam tam, ka, pilnī bā noslogots, nevienā no stā vvietā m var nepietikt vietas, un maš ī na bū s jā atstā j vienkā rš i mež ā.

Izlī gums notika ļ oti ā tri. Maksā t var ar karti.

Ja jū su numurs neatrodas galvenajā ē kā , jū s no reģ istrē š anā s vietas aizvedī s ī paš ā mazā automaš ī nā.

Mana istaba atradā s otrā s ē kas pirmajā stā vā . Tas ir ļ oti lī dzī gs Standard 2 TWIN, tikai ar vienu gultu "pirmajā stā vā ".
Tā kā viesnī cas mā jaslapā par š o numuru nav apraksta, pievienoju pā ris foto.

Istaba ir maza, bet pietiekami ē rta.

Manuprā t, ir tikai divi trū kumi:
1) Dzelzs kā pnes uz gultu, pa kuru pakā pieniem to kvadrā tveida š ķ ē rsgriezuma un izgatavoš anas materiā la dē ļ ir diezgan sā pī gi kā pt basā m kā jā m;
2) Pilnvē rtī ga gaisa kondicionē tā ja trū kums. Mana ieraš anā s notika laikā , kad ā ra temperatū ra pastā vī gi bija virs 30 grā diem un tuvojā s 40. Manā istabā bija zemgrī das kondicionieris (to var redzē t vienā no fotogrā fijā m). Viņ š strā dā ja labi. Bet karstā gaisa noņ emš ana no tā tiek veikta caur ī paš u gofrē tu cauruli. Kad es iegā ju istabā , š ī caurule gulē ja tieš i uz grī das, starp durvī m uz istabu un biezu zaļ u aizkaru. Tā kā gaiss no caurules ir ļ oti karsts, temperatū ra š ajā mini koridorā bija ļ oti augsta.
Man izdevā s patstā vī gi ienest cauruli logā , kas atrodas uz ā rdurvī m. Tas pazeminā ja gaisa temperatū ru, bet grī das gaisa kondicionierim pilnī bā atņ ē ma mobilitā ti. Tagad, pastā vī gi darbojoties kondicionierim, istaba bija ē rta, bet gaisa plū sma nesasniedza “otro stā vu”, un saglabā jā s augsta temperatū ra, pie kuras nebija ī paš i ē rti gulē t.

Gulta "pusotra" ar ē rtu matraci.

Apgaismojums ir mī ksts. Gribē tos, lai bū tu gaiš ā ks.

Ir ļ oti ē rti, ka jū s varat ieslē gt un izslē gt gaismu ar slē dzi, kas atrodas gultas galvgalī . Ir arī nakts gaismas slē dzis un viena brī va kontaktligzda.

Papildus rozetei "otrajā stā vā " telpā ir vē l vismaz trī s brī vas rozetes.

LCD televizors (ar diagonā li vismaz 26 collas) ar pamata Ukrainas kanā lu komplektu.

Wi-Fi istabā labs, ar stabilu signā lu, var skatī ties filmas online.

Ir mini bā rs ar regulē jamu temperatū ru.
Kad biju ciemos, tā bija tukš a.

Kā kompliments no viesnī cas, istabā atradā s litra pudele negā zē ta ū dens. No rī ta tika pievienota vē l viena puslitra pudele.

Vannas istaba ir maza, bet ar ē rtu visu santehnikas priekš metu izvietojumu.

Duš a ir ē rta un visu laiku ir karsts ū dens.

Apgaismojums vannas istabā nav ī paš i spilgts. Nav papildu palielinā mā spoguļ a.

No vannas piederumiem: trī s dvieļ i, č ī bas, š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, 2 vā ciņ i, kosmē tikas komplekts, š ū š anas komplekts.

Š ampū ns un duš as ž eleja - vidē ja kvalitā te.

Ir fē ns.

Otrajā dienā kā rtī gi iztī rī ja istabu, pievienoja duš as ž eleju, nomainī ja uz grī das izmesto dvieli.

Brokastis ir standarta bufetes tipa brokastis č etrzvaigž ņ u viesnī cā . Aukstā s gaļ as, divu veidu zivis, dā rzeņ i, olu kultenis, desiņ as, vā rī ti kartupeļ i, griķ u biezputra, divu veidu piena putra, musli, konditorejas izstrā dā jumi, apelsī nu sula, ū dens ar citronu, tē ja, kafija, piens, kefī rs.
Ē diens ir garš ī gs.

Trauki un galda piederumi jauni un tī ri. Personā ls pieklā jī gs, izpalī dzī gs.

Vakaros restorā ns piedā vā gardus kokteiļ us. Cenas ir salī dzinā mas ar Kijevas cenā m.

Mazliet par infrastruktū ru.

Baseins ir atvē rts no 8:00 lī dz 20:00.

Pludmales dvieļ us var savā kt un apmainī t vienlaicī gi baseina zonā.

Baseina dziļ ums ir no 0.5 m lī dz 1.5 m. Ū dens ir auksts (sajū ta ne vairā k kā.23 grā di) un nesasilst pat ļ oti karstā s dienā s.

Vienmē r ir bezmaksas ē rti sauļ oš anā s krē sli.

Ū dens upē ir diezgan tī rs un siltā ks nekā baseinā . Smiltis pludmalē ir tī ras un patī kamas. Ir plastmasas sauļ oš anā s krē sli. Mazā k ē rti nekā tie, kas atrodas pie baseina, bet labi.

Peldē ties upē var visu diennakti.

Pludmalē ir arī volejbola laukums.

Ja runā jam par kopē jo iespaidu, tad cena par istabu par komforta lī meni un piedā vā to servisu, manuprā t, ir nedaudz augsta.
GoodZone jū s maksā jat, pirmkā rt, par skaisto dabu: priež u mež u, biež u gaisu, skaistu ezeru (kurā ir ne tikai zivis, bet arī bruņ urupuč i), pļ autu zā lienu un rū pī gi tī rī tas takas.
Номер (вид со стороны двери двери) Номер (вид со стороны санузла) Номер (санузел) Номер (санузел, умывальник) Номер (санузел, фен)
аватар cooport.port
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man viss ļ oti patika! Numuri ir ē rti un tī ri! Restorā nā ir ļ oti garš ī gi ē dieni! Iesaku visiem apmeklē t! … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika! Numuri ir ē rti un tī ri! Restorā nā ir ļ oti garš ī gi ē dieni!
Iesaku visiem apmeklē t!
аватар Alisa87
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
30. augustā mē s ar vī ru svinē jā m kā zu gadadienu Hadsonā . Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies viesnī cā , mē s rezervē jā m savu mī ļ ā ko kotedž u ar skatu uz upi. Ja vē laties atpū sties kopā ar savu dvē seles radinieku, iesaku romantisku spa procedū ru diviem, masā ž as, pī lingus. … Tomēr ▾ 30. augustā mē s ar vī ru svinē jā m kā zu gadadienu Hadsonā . Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies viesnī cā , mē s rezervē jā m savu mī ļ ā ko kotedž u ar skatu uz upi. Ja vē laties atpū sties kopā ar savu dvē seles radinieku, iesaku romantisku spa procedū ru diviem, masā ž as, pī lingus...vispā r tas atslā bina))) Starp citu, pē c spa noteikti izmē ģ iniet liellopa tafelspicu restorā ns, interesanta porcija, garš o nesalī dzinā mi.
Man š ķ iet, ka š ī ir labā kā viesnī ca Dņ epropetrovskā !
аватар lolololo
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika gandrī z viss (teritorija, telpas, personā ls. . . ), bet ir arī mī nusi. Ļ oti dā rgs restorā ns, iekā rtojies istabiņ ā.15. 00; laivas, katamarā ni, 15 minū tes izjā des ar zirgu - viss ir apmaksā ts (saka, ka pagā juš ajā gadā viss bija iekļ auts cenā ). … Tomēr ▾ Man patika gandrī z viss (teritorija, telpas, personā ls. . . ), bet ir arī mī nusi. Ļ oti dā rgs restorā ns, iekā rtojies istabiņ ā.15. 00; laivas, katamarā ni, 15 minū tes izjā des ar zirgu - viss ir apmaksā ts (saka, ka pagā juš ajā gadā viss bija iekļ auts cenā ). Kā ds rakstī ja - odu ir daudz - varu teikt, ka pa dienu nav vispā r, tikai pē c 20.00. Es iesaku jums atpū sties, vienkā rš i paņ emiet vairā k $.
аватар baturina4
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies uz š o viesnī cu decembrī , varas iestā des to uzdā vinā ja Vecgada vakarā , gribu teikt, ka visas manas cerī bas attaisnojā s, š ī viesnī ca un visa tā s teritorija ir vienkā rš i brī niš ķ ī … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz š o viesnī cu decembrī , varas iestā des to uzdā vinā ja Vecgada vakarā , gribu teikt, ka visas manas cerī bas attaisnojā s, š ī viesnī ca un visa tā s teritorija ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, lieliska virtuve, lieliski numuriņ i, lieliski aizbē gt no pilsē tas burzmas un vienkā rš i atpū sties! Iesaku visiem, kas vē l š aubā s!
Parādīt vairāk »


iemiesojums levicheva
Sveiki! Pastāstiet mums Jaungada programmu 2013? Jaungada banketa ar pāri izmaksas? Vai ir iespēja ierasties uz vienu dienu no 31.12.12-1.01.13 uz standarta numuru (760 UAH) 1.janvārī, izrakstīšanās vēlu vai pirms 12.00? Kad ir labākais laiks rezervēt un kad maksāt? Pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums mfastovec
‹ Viesnīca GoodZone 4*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Baltās pludmales Bartolomeo pludmales klubs
Novērtējums 9.0
Ukraina, Dņepru
Ielas, laukumi, skatu punkti, Izklaide, Pludmales, Restorāni, kafejnīcas
Barbaru baznīca
Ukraina, Dņepru
Arhitektūra, Reliģija

Бизнес и Релакс отель "GoodZone" расположен в сосновом бору, с озером естественного происхождения и собственным пляжем на берегу реки. Гостиничный комплекс состоит из четырех отдельно стоящих зданий гостиниц и коттеджей, расположенных в лесной зоне и речных коттеджей, стоящих на берегу реки.

Atrašanās vieta 21 км от г. Днепропетровска.
Pludmales apraksts Собственный, благоустроенный.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан, два бара, терраса с видом на озеро, охраняемая парковка, открытый бассейн с подогревом, кинотеатр. Бизнес-центр в отдельно стоящем здании: Гранд Конференц-зал (от 150 до 200 мест, 204 кв.м.), два конференц-зала на 2-м этаже (на 50 мест, 50 кв.м. и на 70 человек, 88 кв.м.).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • jahtu pietauvošanās
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская площадка, прокат детского мотоцикла, самоката, радиоуправляемых машинок, услуги воспитателя.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Фитнесс-корт на открытом вздухе с тренажерами, теннисные корты, русская баня, сауна, катание на лошадях, рыбалка, бильярд русский и американский, поле для мини-футбола, площадка для пляжного волейбола, настольный теннис, дартс, прокат водных катамаранов, лодок, катера и туристических каноэ, услуги массажиста.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

115 номеров общей вместимостью до 250 человек - одно- и двухместные стандарты, улучшенные, люкс и апартаменты. Две виллы - одноэтажный, отдельностоящий двухкомнатный коттедж, в лесной зоне общей площадью 65 кв.м.

Istabās

Спутниковое телевидение, мини-бар холодильник, персональный сейф, телефон, ванная комната с душевой кабинкой.

Вилла: гостиная-студио, спальня с двуспальной увеличенной кроватью (king-size) + диван с возможностью размещения дополнительно 2 человек, ванная комната с душевой кабинкой, и персональной сауной, спутниковое телевидение, индивидуальная система кондиционирования воздуха, подогрев пола, большая открытая терраса с джакузи.

Adrese Днепропетровская область, пгт. Песчанка, ул. Чкалова 70
Tālruņi: 0800-50-51-52
Tīmekļa vietne: GoodZone
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.