Diodon 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.110
№8 viesnīcas reitingā Berdjanska
8.6 Numurs
6.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
6.9 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
SPA-klubs "Diodon" atrodas Berdjanskas kāpas centrā. Divas 3 stāvu dvīņu ēkas, celtas no koka sijas, baseins ir pacelts līdz otrā stāva līmenim un sastāv no trim daļām: galvenās un divām sānu komunikāciju bļodām.Vairāk →
аватар spezkot
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s pavadī jā m garo nedē ļ as nogali Trinity viesnī cā un, neskatoties uz trū kumiem, to nenož ē lojā m. Bet vispirms par patī kamo) 1. Koka ē kas - pirmo reizi man bija iespē ja dzī vot guļ bū vē un jā , sajū tas atš ķ iras no ierastajā m mā jā m un dzī vokļ iem). … Tomēr ▾ Mē s pavadī jā m garo nedē ļ as nogali Trinity viesnī cā un, neskatoties uz trū kumiem, to nenož ē lojā m. Bet vispirms par patī kamo)
1. Koka ē kas - pirmo reizi man bija iespē ja dzī vot guļ bū vē un jā , sajū tas atš ķ iras no ierastajā m mā jā m un dzī vokļ iem). Viņ us nobiedē ja apkā rtne ar mizvabolē m, bet es neredzē ju nevienu 3 dienu laikā ) Mē s arī neatradā m citus kukaiņ us).
2. Plaš a istabiņ a - tieš ā m lielā kā istaba, kurā man bija iespē ja dzī vot Berdjanskā . Istabā ir drē bju skapis, divguļ amā gulta, izvelkamais izvelkamais dī vā ns - kopumā tajā izmitinā sies bē rns - nav problē ma, un pilnī gi iespē jams, ka nakš ņ ot č etri pieauguš ie.
3. Baseins. . . Nē , ne tā...BASEINS! ! ! Plaš s, tī rs, vienmē r vē ss. Tas ir pluss, kas atsver mī nusu, par ko rakstī š u vē lā k.
4. Brokastis - uz melanholijas-skumju fona ar restorā nu (vē l viens mī nuss, starp citu) ir pozitī vā stariņ š . Nedaudz vienmuļ i, bet garš ī gi un bagā tī gi.

Nu, tagad par mī nusiem (((
1. Viesnī cai ir 10 gadi, nepiecieš ama nauda, ​ ​ lai uzturē tu formu, un tā s ir nospiestas (mū su gadī jumā tas izpaudā s hidroboksā , kas darbojā s cauri celmu klā jam un daž ā da izmē ra spuldzē m lustrā ( Sī kums, bet nosē dumi palika (. Tiesa, pā rē jā tehnika strā dā ja bez problē mā m.
2. Pludmale (. Kopumā tā neeksistē (. Š aura un ī sa piekrastes josla, kas izklā ta ar sauļ oš anā s krē sliem, nav tik augsta.
Tač u baseins š o trū kumu kompensē .
3. Restorā ns (((. Ļ oti pieticī ga ē dienkarte un zirgu cenas. Nav brī nums, ka zā le ir pa pusei pamesta, un atrast vietu terasē nav problē ma. Gan jau prot gatavot, brokastī s izdodas) .
Kas vē l? Ieradā mies pē c darba dienas - iekā rtojā mies istabā.10 minū š u laikā ). Istabas tiek uzkoptas katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti tā pat, ar pludmales dvieļ iem uz pludmali - bez problē mā m). Viesmī les restorā nā ir jaukas un č aklas).
Kopumā nedē ļ a š ajā viesnī cā ir pā rā k gara, un garā nedē ļ as nogale ir visvairā k) Mē s noteikti nā ksim vē lreiz)
аватар solaynik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viss viesnī cā "Diodon". Mī nusu vienkā rš i nav. Iespē jams, labā kā viesnī ca no visā m, kur mē s palikā m Berdjanskā . Personā ls strā dā ļ oti labi, mā jī ga atmosfē ra viesnī cā , izcila tī rī ba, un virtuve ir tikai klases! Beidzot tagad varat ieturē t brī niš ķ ī gas vakariņ as uz iesma! Iesaku visiem! Paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos! Mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viss viesnī cā "Diodon". Mī nusu vienkā rš i nav. Iespē jams, labā kā viesnī ca no visā m, kur mē s palikā m Berdjanskā . Personā ls strā dā ļ oti labi, mā jī ga atmosfē ra viesnī cā , izcila tī rī ba, un virtuve ir tikai klases! Beidzot tagad varat ieturē t brī niš ķ ī gas vakariņ as uz iesma! Iesaku visiem! Paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos! Mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz.
аватар zvyaginczeva4
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kamē r emocijas dzī vas, rakstu atsauksmi. Š odien atgriezā mies no viesnī cas, atpū tā mies ar vī ru 7 dienas. Mē s atbraucā m no Maskavas apciemot savu vī ramā ti un neesam tā lu no Berdjanskas, tā pē c nolē mā m nedē ļ u atpū sties Azovas jū rā . … Tomēr ▾ Kamē r emocijas dzī vas, rakstu atsauksmi. Š odien atgriezā mies no viesnī cas, atpū tā mies ar vī ru 7 dienas. Mē s atbraucā m no Maskavas apciemot savu vī ramā ti un neesam tā lu no Berdjanskas, tā pē c nolē mā m nedē ļ u atpū sties Azovas jū rā . Pirms tam atpū tā mies Primorskā un Belosarayskas kā pā , un Horvā tijā un Turcijā un Gelendž ikā : )) ir ar ko salī dzinā t, lai gan pieredze, protams, ir neliela. Š o viesnī cu izvē lē jos no viesnī cas fotoattē la. viesnī cas numuriņ š , man patī k, ja ir skaisti , ekskursijā man derē ja tikai brokastis, jo ievē roju diē tu.
Tā tad, pirmajā dienā mē s ieradā mies viesnī cā ar autobusu 15-17 (gā jiena attā lumā no autoostas Berdjanskā , 3 grv. ) Mū s sagaidī ja apsargs un nez kā pē c nolē mā m, ka esam Slavutič ā un sā ka parā di mums ceļ u. Tad sapratā m, ka uz š o viesnī cu visi nā k nevis kā jā m, bet forš ā m maš ī nā m (savē jo atstā jā m atpū sties Maskavā ). Tā kā Berdjanskai viesnī ca ir nedaudz dā rga, tad acī mredzot vietē jie un nevietē jie "cool on show off" ir tur atpū š as, lai gan normā li cilvē ki arī mums tur sastapti, paldies Dievam.
Ieradā mies agri, ap 8 no rī ta, bet uzreiz bijā m iekā rtojuš ies otrajā stā vā ar skatu uz stā vlaukumu (starp citu, tā ir atvē rta un maš ī nas stā v saulē visu dienu) visu nedē ļ u un izskatā s, ka tā bū s. t darbs : ) Uzkopš ana mums piestā vē ja, pludmales dvieļ us nemainī jā m, bet ja ir vē lme, var visu nomainī t, istabenes atstā ja no 3-10 UAH uz gultas.
Restorā ns: viņ i gatavo garš ī gi, bet ļ oti dā rgi, alus veikalā ir daudz lē tā ks. Bet, ja jums ir daudz papildu naudas, tad jū s varat viegli atļ auties "pusdienot" š ajā restorā nā . Mums nepatika viesmī ļ i, atstā jā m dzeramnaudu 5-10% no pasū tī juma summas, acī mredzot pā rē jie dod vairā k. Tā pē c viesmī ļ i apkalpo ā trā k par trokš ņ ainā kajiem, forš ā kajiem, ī paš i administrators vai restorā na vadī tā js, viņ š ļ oti centā s izpatikt noteiktai viesu kategorijai, no malas neš ķ ita ī paš i patī kami, kad viņ i atklā ti laiza vienu vietu...es gribē ju zinā t, kā pē c...dzeramnaudas vai viesnī cu reklā mas dē ļ ?
Pludmale: vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, visvairā k izpā rdotā s sestdiena-svē tdiena, ar lietussargiem var nepietikt, ir tikai 12, mums pietika, tā kā pludmalē bijā m no 7-8 no rī ta, aizņ emjā m vietas un lietussargu. Pludmales uzkopš ana - nē , pē c tam, kad (nenogurš u atkā rtot) pretenciozi cilvē ki, kas ieradā s nedē ļ as nogalē - tika piesā rņ ota pludmale un teritorija (garneļ u atliekas, alus bundž as, kā da vakariņ u saturs, vē mekļ i vienā vā rds) un tas viss tika noņ emts nā kamajā s dienā s pē c pulksten 9! š ausmas! Tā pē c staigā jiet uzmanī gi pa smiltī m, satieciet kukurū zas nū ju vai alus pudeles vā ciņ u.
Iesaku: lai aizietu uz tirgu pē c zivī m un pā rtikas, gā jā m trī s pieturas vai ar autobusu lī dz Pasta nodaļ ai. Ū deni, alu utt var paņ emt veikalā , viesnī cas otrā pusē , izejot, ejiet nedaudz pa labi. Ļ oti iesakā m ar vī ru YUZHPIVMASH alus bā ru - tas atrodas starp autobusu pieturu "Azov" un "Post": tur ir garš ī gs alus, mē s izmē ģ inā jā m kū pinā tas gaļ as š ķ ī vi, siera standziņ as, sā ļ ā s nū jas un melnā s maizes grauzdiņ us. Man ļ oti patika, neparastas mē rces, draudzī gs personā ls, cenas, nu, apē dā m kā dus 300 UAH, bet pā rē dā mies un aizgā jā m. Otrajā reizē ē dā m cū kgaļ as kebabu, aunu, desiņ as, vispā r laizī si pirkstus! Un nā kamajā dienā bija ciet, alus beidzā s, starp citu, bija 20-22 UAH, bet bija tā vē rts !
Kompleksā s pusdienas restorā nā Diadon maksā.110 UAH un pretī YUZHPIVMASH atrodas kafejnī ca-bā rs "Shatry" ir 4 ē dieni par 35 UAH, ļ oti atvainojamies, ka ē dā m tur tikai svē tku beigā s. Porcijas mazas , bet apmierinoš i, ienā c un prasi kompleksā s pusdienas. Mē s arī tur 1 reizi pusdienojā m un izmē ģ inā jā m alkoholiskos š otus.
Netā lu no viesnī cas (visu laiku pa labi no izejas) atrodas kafejnī ca Piratskaya, nosaukumu neatcerē jos, pie ieejas ir pirā tu karogs, kompleksā s pusdienas no 12-13, vakariņ as no plkst. 17-18, nesanā ca laicī gi aizbraukt, maksā , - domā ju 40-45 grv. Bet pusdienojā m un vakariņ ojā m tur 1 reizi, arī ļ oti garš ī gi un zupas un š aš liku kebabs un kokteiļ i! Un galvenais mī ļ š un patī kams personā ls!
Rezumē jot: Š ķ iet, ka viss ir kā rtī bā , bet, ja jums ir tik daudz naudas, tad viņ i ar jums bū s pieklā jī gi un draudzī gi vietā m un ne gluž i.
Un uzmanī bu, mē s neizmantojā m minibā ru, un izbraucot no mums tika iekasē ta 10 grivna par Morshynska ū deni, ne pā rā k patī kami. Ū deni vienmē r pirkā m paš i 1.5l vai 5l, vienreiz nopirkā m 0.5l tieš i tā du paš u kā minibā rā un apkopē ja izmeta tukš o pudeli un acī mredzot neizskatī jā s, ka palikusi minibā rā . Sī kums, bet nepatī kama pē cgarš a palika. Esiet uzmanī gi! Ja ir jautā jumi rakstiet!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kamē r emocijas ir dzī vas, es rakstu atsauksmi. Š odien atgriezā mies no viesnī cas, atpū tā mies pie vī ra 7 dienas. Mē s atbraucā m no Maskavas apciemot savu vī ramā ti un neesam tā lu no Berdjanskas, tā pē c nolē mā m nedē ļ u atpū sties Azovas jū rā . … Tomēr ▾ Kamē r emocijas ir dzī vas, es rakstu atsauksmi. Š odien atgriezā mies no viesnī cas, atpū tā mies pie vī ra 7 dienas. Mē s atbraucā m no Maskavas apciemot savu vī ramā ti un neesam tā lu no Berdjanskas, tā pē c nolē mā m nedē ļ u atpū sties Azovas jū rā . Pirms tam atpū tā mies Primorskā un Belosarayskas kā pā , un Horvā tijā un Turcijā un Gelendž ikā : )) ir ar ko salī dzinā t, lai gan pieredze, protams, ir neliela. Izvē lē jos š o viesnī cu pē c viesnī cas istabiņ as bildes, man patī k, ka ir skaisti, man derē ja tikai brokastis ekskursijā , jo ievē roju diē tu. Tā tad, pirmajā dienā mē s ieradā mies viesnī cā ar autobusu 15-17 (gā jiena attā lumā no autoostas Berdjanskā , brauciens 3 grv). Mū s sagaidī ja apsargs un nez kā pē c nosprieda, ka esam Slavutič ā un sā ka rā dī t ceļ u. Tad sapratā m, ka uz š o viesnī cu visi nā k nevis kā jā m, bet ar forš ā m maš ī nā m (savē jo atstā jā m atpū sties Maskavā ). Tā kā Berdjanskai viesnī ca ir nedaudz dā rga, tad acī mredzot tur atpū š as kā ds vietē jais un nevietē jais "cool on show off", lai gan tur satikā m arī normā lus cilvē kus, paldies Dievam. Ieradā mies agri, ap 8 no rī ta, bet uzreiz bijā m iekā rtojuš ies otrajā stā vā , ar skatu uz stā vlaukumu (starp citu, tā ir vaļ ā un maš ī nas stā v saulē visu dienu). Istaba laba, kā bildē s, teritorija arī , bet baseins ar hidromasā ž u nestrā dā ja visu nedē ļ u un izskatā s, ka nestrā dā s : ) Telpu uzkopš ana mums derē ja, pludmales dvieļ us nemainī jā m, bet ja vē laties , var nomainī t visu, istabenes atstā ja no 3-10 UAH uz gultas. Restorā ns: viņ i gatavo garš ī gi, bet ļ oti dā rgi, alus veikalā ir daudz lē tā ks. Bet, ja jums ir daudz papildu naudas, tad jū s varat viegli atļ auties "pusdienot" š ajā restorā nā . Mums nepatika viesmī ļ i, atstā jā m dzeramnaudu 5-10% no pasū tī juma summas, acī mredzot pā rē jie dod vairā k. Tā pē c viesmī ļ i apkalpo ā trā k par trokš ņ ainā kajiem, forš ā kajiem, ī paš i administrators vai restorā na vadī tā js, viņ š tieš ā m centā s izpatikt noteiktai viesu kategorijai, no malas neš ķ ita ī paš i patī kami, kad viņ i atklā ti laiza vienu vietu. . . Gribē ju zinā t, kā pē c. . . padomu vai viesnī cu reklā mas dē ļ ? Pludmale: sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir, visvairā k izpā rdotā s sestdiena-svē tdiena, ar lietussargiem var nepietikt, ir tikai 12, tā bija mums pietika, tā kā bijā m pludmalē no 7-8 rī tā , paņ ē mā m vietas un lietussargu. Pludmales uzkopš ana - nē , pē c tam, kad (nenogurš u atkā rtot) pretenciozi cilvē ki, kas ieradā s nedē ļ as nogalē - tika piesā rņ ota pludmale un teritorija (garneļ u atliekas, alus bundž as, kā da vakariņ u saturs, vē mekļ i vienā vā rds) un tas viss tika noņ emts nā kamajā s dienā s pē c pulksten 9! š ausmas! Tā pē c staigā jiet uzmanī gi pa smiltī m, satieciet kukurū zas nū ju vai alus pudeles vā ciņ u. Iesaku: lai aizietu uz tirgu pē c zivī m un pā rtikas, gā jā m trī s pieturas vai ar autobusu lī dz Pasta nodaļ ai. Ū deni, alu utt var paņ emt veikalā , viesnī cas otrā pusē , izejot, ejiet nedaudz pa labi. Ļ oti iesakā m ar vī ru YUZHPIVMASH alus bā ru - tas atrodas starp autobusu pieturu "Azov" un "Post": tur ir garš ī gs alus, mē s izmē ģ inā jā m kū pinā tas gaļ as š ķ ī vi, siera standziņ as, sā ļ ā s nū jas un melnā s maizes grauzdiņ us. Man ļ oti patika, neparastas mē rces, draudzī gs personā ls, cenas, nu, apē dā m ap 300 UAH, bet apē dā m par daudz un aizgā jā m. Otrajā reizē ē dā m cū kgaļ as kebabu, aunu, desiņ as, vispā r laizī si pirkstus! un nā kamajā dienā bija ciet, alus beidzā s, starp citu ir 20-22 UAH, bet tas ir tā vē rts! tur ir kafejnī ca-bā rs "Shatry" tur 4 ē dieni par 35 UAH, ļ oti atvainojamies, ka tur ē dā m tikai svē tku beigā s. Porcijas mazas, bet apmierinoš as, ienā c un paprasi kompleksā s pusdienas. Mē s arī tur 1 reizi pusdienojā m un izmē ģ inā jā m alkoholiskos š otus. Netā lu no viesnī cas (visu laiku pa labi no izejas) atrodas kafejnī ca Piratskaya, nosaukumu neatcerē jos, pie ieejas ir pirā tu karogs, kompleksā s pusdienas no 12-13, vakariņ as no plkst. 17-18, nesanā ca laicī gi aizbraukt, maksā , - domā ju 40-45 grv. Bet mē s tur pusdienojā m un vakariņ ojā m 1 reizi, arī ļ oti garš ī gi un zupas un š aš liku kebabs un kokteiļ i! Un galvenais, mī ļ š un patī kams personā ls! Rezumē jot: Viss it kā ir kā rtī bā , bet ja tev ir ļ oooti daudz naudas, tad arī bū s esi pieklā jī gs un draudzī gs & #61514; Viesnī ca, protams, nevelk uz 4 * - visam jā bū t ideā li, un ne kļ ū dī ties vietā m un ne gluž i. Un uzmanī bu, mē s neizmantojā m mini bā ru, un, izejot no mums tika iekasē ta 10 UAH par Morshynska ū deni, ne pā rā k patī kami. Ū deni vienmē r pirkā m paš i 1.5l vai 5l, vienreiz nopirkā m 0.5l tieš i tā du paš u kā minibā rā un apkopē ja izmeta tukš u pudeli un acī mredzot neizskatī jā s, ka palikusi minibā rā . Sī kums, bet nepatī kama pē cgarš a palika. Esiet uzmanī gi! Ja ir jautā jumi rakstiet!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар g248876
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Draugi! Pirms 1 gada apprecē jos ar sievu. No tā laika zem tilta nav daudz ū dens tecis, nekas daudz nav mainī jies, daudz, tieš i otrā di, ir izpaudies. . . Tikai patī kamas atmiņ as par atvaļ inā jumu Diodonā , ko bijā m dots, palika nemainī gs. … Tomēr ▾ Draugi! Pirms 1 gada apprecē jos ar sievu. No tā laika zem tilta nav daudz ū dens tecis, nekas daudz nav mainī jies, daudz, tieš i otrā di, ir izpaudies. . . Tikai patī kamas atmiņ as par atvaļ inā jumu Diodonā , ko bijā m dots, palika nemainī gs. Tagad gaidā m mazuļ a piedzimš anu un kopā sapņ ojam tur atgriezties, bet jau mē s trī s.
аватар Darina13259
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tas vieta, vismaz viņ i sevi sauc par Spa klubu, ņ emiet vē rā , nevis viesnī ca. Mē s atpū tā mies 2010. gada jū lijā . Vairā k trū kumu nekā priekš rocī bu. Priekš rocī bas: - viss ir no koka, ekoloģ iski un labi smarž o istabā s - Nekad neesmu redzē jis tik daudzveidī gas un dzī vas radī bas istabā s, sienā s, kas ir no koka, dzī vo daudz daž ā du kukaiņ u. … Tomēr ▾ Atpū tas vieta, vismaz viņ i sevi sauc par Spa klubu, ņ emiet vē rā , nevis viesnī ca. Mē s atpū tā mies 2010. gada jū lijā . Vairā k trū kumu nekā priekš rocī bu. Priekš rocī bas:
- viss ir no koka, ekoloģ iski un labi smarž o istabā s
- Nekad neesmu redzē jis tik daudzveidī gas un dzī vas radī bas istabā s, sienā s, kas ir no koka, dzī vo daudz daž ā du kukaiņ u.
- savas pludmales trū kums, 5 reizes 5 nav pludmale, un neviens atbilstoš i netī ra miruš os gobijus
- paš apkalpoš anā s pludmalē , lī dzi jā ņ em savs sauļ oš anā s krē sls un lietussargs
- kurš cē lā s agri un sauļ oš anā s krē sls un lietussargs, jū s varē tu nopirkt vairā k - restorā ns ir tik
- nav sporta aktivitā š u
- ar bē rnu nav kur staigā t, nav zaļ umu, un ir daudz pakā pienu, maza platī ba un ar ratiem tur ir problemā tiski.
Tik daudz naudas ir ieguldī ts un nav ī paš i pā rdomā ts! Ir pie kā strā dā t!
Un 4 * ir ļ oti cieš i!
аватар Ira_42yo_Moscow
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Un vē los turpinā t mammas stā stu no bē rnu puses par savu dzimš anas dienu. No rī ta visa ģ imene, kā parasti, ieradā s restorā nā brokastī s. Viņ i sā ka mū s apkalpot, bet tad aizkari aizvē rā s un kļ uva tumš s. … Tomēr ▾ Un vē los turpinā t mammas stā stu no bē rnu puses par savu dzimš anas dienu. No rī ta visa ģ imene, kā parasti, ieradā s restorā nā brokastī s. Viņ i sā ka mū s apkalpot, bet tad aizkari aizvē rā s un kļ uva tumš s. Un no virtuves uz priekš namu nesa MILZĪ GU torti ar svecē m (paš i taisī ja)! Viņ i mani apsveica. Un iedeva rotaļ lietu kucē nu. Es ļ oti atceros š o. Un vē los pastā stī t arī par bē rnu istabu un pateikties tā s veidotā jiem. Tajā ir krē sli un galdi, un ir arī albumi, krā sojamā s grā matas, zī muļ i, flomasteri, plastilī ns! Un tajā ir arī televizors un katru dienu viņ i ieslē dz multenes. Un vispā r ir lieliski! Un vē l bijā m uz delfinā riju, akvaparku un zoodā rzu, kur var pabarot un paglaudī t dzī vniekus.
аватар Ira_42yo_Moscow
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š is nav pasū tī juma apskats, bet gan emociju uzliesmojums no maskavieš u ģ imenes (2 pieauguš ie + 2 bē rni), kura tikko atgriezusies no trī s nedē ļ u atvaļ inā juma š ajā brī niš ķ ī gajā , nesen atvē rtajā klubā , kas noteikti kļ ū s par Latvijas PĒ RLI. … Tomēr ▾ Š is nav pasū tī juma apskats, bet gan emociju uzliesmojums no maskavieš u ģ imenes (2 pieauguš ie + 2 bē rni), kura tikko atgriezusies no trī s nedē ļ u atvaļ inā juma š ajā brī niš ķ ī gajā , nesen atvē rtajā klubā , kas noteikti kļ ū s par Latvijas PĒ RLI. Azovas jū ra tuvā kajā nā kotnē.
15 gadu laikā strā dā jot starptautiskā tū risma jomā , esmu apmeklē jis daudzas valstis, kū rortus un viesnī cas ASV, Francijā , Spā nijā u. c. , un, godī gi sakot, gribu teikt, ka Diodon viesnī ca ir pelnī jusi AUGSTĀ KĀ S UZLAVAS. Jā , protams, par tā du naudu jū s varat atpū sties Turcijā.4 *, bet, ņ emot vē rā visu manu lielo mī lestī bu pret Turcijas brī vdienā m, man vienkā rš i jā atzī mē vairā kas bū tiskas priekš rocī bas atpū tai Azovas jū rā . kopumā un jo ī paš i klubā "Diodon":
1. Nav vajadzī ga pase. Bez komentā riem.
2.
Rezervā cijas un apmaksas ē rtī ba: nosū tī jā m pieprasī jumu pa e-pastu tieš i uz viesnī cu, samaksā jā m caur Sberbank par 1 nakti (tā ir arī soda nauda ceļ ojuma atcelš anas gadī jumā ), ierodoties klubā samaksā jā m atlikuš o summu, izmantojot bankas karte. Ceļ ojot uz Turciju, visbiež ā k visa summa ir jā samaksā uzreiz un avansā , un sodi atcelš anas gadī jumā ir ļ oti ievē rojami.
3. Ē rti nokļ ū t: vilciena biļ etes (abas turp un atpakaļ ) tika nopirktas Kurskas dzelzceļ a stacijas biļ eš u kasē.45 dienas pirms izbraukš anas bez problē mā m un daudz lē tā k nekā uz Krimas vai Kaukā za virzieniem. Iekā pu vilcienā un guļ u un atpū tos, pē c dienas tu jau esi Berdjanskā , TIKAI 20 MINŪ TES (! ) Ar taksi - un tu jau esi uz tā lā iesma, "prom no pilsē tas trokš ņ a un burzmas".
Lai nokļ ū tu Turcijas kū rortā , parasti ir jā ceļ as 3 no rī ta, jā ierodas lidostā.3 stundas pirms izlidoš anas, jā stā v rindā uz reģ istrā ciju, robež kontroli, iekā pš anu, tad ierodoties atkal robež kontrole, gaidī š ana par bagā ž u, vē l ilgā k gaidot pazuduš os tū ristus ar autobusu, ceļ ā uz viesnī cu vē l 1-3 stundas. Problē ma ar diviem bē rniem.
4. Klimats un pludmale. Jū lijā Egejas jū rā temperatū ra ir augstā ka par 35 grā diem ē nā , Vidusjū rā tā pā rsniedz 45. Turcijā ir maz smilš u pludmales, un tā s pā rsvarā atrodas pie dā rgā m viesnī cā m, bet lielā kā daļ a ir oļ i vai platforma. pludmale, kas arī nav ī paš i ē rta bē rniem. . Azovā diennakts gaisa temperatū ra svā rstī jā s ap 30 grā diem, pludmale smilš aina, ar nelielu neliela gliemež vā ku klints joslu, ū dens temperatū ra 24-26, pie ieejas jū rā sekls, 10 metrus no ū dens malas ir jau dziļ š , dibens ciets, smilš ains, bez akmeņ iem, aļ ģ ē m, medū zā m un ež iem, kas der gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
5. Viesnī ca.
Visi apraksti un fotogrā fijas vietnē patieš ā m ir PATIESĪ BA. Mē s paš i neticē jā m lī dz pē dē jam brī dim, zinā m, kā realitā te parasti tiek izpuš ķ ota reklā mas bukletos un interneta vietnē s. Draugi un paziņ as ieteica nebraukt uz Ukrainu: netī rumi, apkalpoš anas trū kums, slikta baroš ana utt. STEREOTIPS NO PATS! Bet kas patiesī bā notika: mē s piedzī vojā m Š OKU š ī vā rda labā nozī mē ! Viesnī cas devī ze: “Tas ir labi, kur tu esi! ". Solī ds Eiropas č etrinieks! Harmonijas un garš as bezdibenis! Viss pā rdomā ts lī dz pē dē jai skrū vī tei! Un tagad par punktiem: pie ieejas viesnī cā - apsardzes dienests, VĒ RĪ GI un DRAUDZĪ GI jaunieš i, viņ i viesus pazī st pē c skata, ļ oti pareizi uzrauga, lai nav sveš inieku ne viesnī cā , ne pludmalē . Lieliska stā vvieta automaš ī nā m zem rež ģ a nojumes. Nā kamā ir pirmā ē ka ar reģ istratū ru pirmajā stā vā.
Š ARVĪ GA kā meitenes izvē lei, jebkurā diennakts laikā MĪ LIS un DRAUDZĪ GI, lieliski informē par jebkuru jautā jumu un uzreiz risina visas raduš ā s problē mas. Š eit ir rezervē š anas dienests un viesnī cas administrā cija, kuras darbinieki tika apmā cī ti Eiropā . PASAKAMI PAcietī gi un Ļ OTI ATBILDĪ GI, ieraš anā s dienā viņ i veica ekskursiju pa viesnī cu, pā rē jā laikā viņ us ieskauj rū pes, palī dzē ja organizē t ekskursiju uz Berdjansku, pā rsū tī š anu atpakaļ , nelielu veselī bas problē mu risinā š anu un daudz ko citu. Viesnī cas teritorija ir sakopta, visos trī s baseinos vienmē r ir tī rs un silts ū dens. Gar baseina perimetru ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu ar ē rtiem matrač iem, no kuriem lielā kā daļ a atrodas zem rež ģ a nojumes. Blakus baseina bā rs ar galdiem un lieliem lietussargiem.
Zem baseina atrodas š iks SPA centrs, kura pakalpojumus esam izmantojuš i vairā kkā rt (bē rniem ļ oti patika tē jas dzerš anas ceremonijas fitobā rā un masā ž a). Tē jas recepte tika ī paš i izstrā dā ta pē c mū su vē lmē m. Tad otrā ē ka ar skatu uz jū ru. Perfekti aprī kotus mā jī gus numurus ar visā m nepiecieš amajā m ē rtī bā m katru dienu uzkopa ļ oti PIEPRĀ TĪ GAS istabenes, kuras vienmē r interesē jā s par mums piemē roto uzkopš anas laiku. Starp ē ku un restorā nu atrodas oriģ inā ls rotaļ u laukums 7. gadsimta buru laivas formā ar kapteini, lielgabaliem, lielgabala lodē m un dā rgumu lā dei. Netā lu atrodas iekš pagalms ar skaistu, naktī apgaismotu strū klaku, antī kiem bareljefiem un bā ru. Iekš telpu restorā ns ar gaisa kondicionē tā ju atbilst augstā kajai kategorijai – un itā ļ u ē dieni, un pasniegš ana, un apkalpoš ana.
SKOLĒ TAS un SMAIDĪ GAS viesmī les jau no pirmā s vizī tes saprata apmeklē tā ju gaumi, un lī dz nā kamajai ieraš anā s brī dim viss bija gatavs pē c viņ u vē lmes. Restorā na vadī tā js un zā les administrators izturē jā s pret viesnī cas viesiem no visas sirds, un tas NEBIJA FAKE! Un virtuve bija vienkā rš i IZCILA, gan plaš ā izvē le, gan ē dienu garš a, viss svaigā kais un tikko pagatavots! Skaisti ar eksotiskā m zivī m un dzī vniekiem dekorē tais grilbā rs jū ras krastā atmiņ ā paliek ar skā bekļ a kokteiļ iem, pā rsteidzoš iem kebabiem un izsmalcinā tu mū ziku, ko izpilda mā kslinieki ar ziemas dā rza izglī tī bu. Viesnī cas privā tā pludmale atrodas 30 soļ u attā lumā no numura, kas aprī kota ar tentu, sauļ oš anā s krē sliem, kabī nē m un duš ā m, un katru rī tu tika iztī rī ta, izlī dzinā ta un izlaupī ta.
Apkopojot visu, mē s sakā m, ka mums bija PASAKAKI SVĒ TKI!!!
P. S. Vē lreiz pateicamies visam viesnī cas personā lam un tā s dibinā tā jam par sagā dā to prieku!
аватар fkty1978
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nedē ļ as nogalē atpū tā mies spa klubā "Diodon". Par komforta jautā jumu visa klase. Bet restorā nā un bā rā viņ i muļ ļ ā jas lī dz galam: piektdien bā rā pasū tī juš i š aš liku, viņ i to ieguva par restorā na cenu +100 UAH. … Tomēr ▾ Nedē ļ as nogalē atpū tā mies spa klubā "Diodon". Par komforta jautā jumu visa klase. Bet restorā nā un bā rā viņ i muļ ļ ā jas lī dz galam: piektdien bā rā pasū tī juš i š aš liku, viņ i to ieguva par restorā na cenu +100 UAH. Restorā nā pastā vī gi pietrū kst ē diena, salā tiem nā k pā ri nemazgā tiem dā rzeņ iem ar sausiem ziediem. Neviena ē diena svars neatbilst ē dienkartei. Jū s nekad nesaņ emsiet atvainoš anos vai trauku nomaiņ u. Es uzrakstī ju viņ iem atsauksmi viņ u vietnē , tā pē c viņ i to noņ ē ma, iespē jams, sabojā jot priekš statu par skaistu iestā di. Kopumā , ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, varat doties uz spa klubu "Diadon"
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Un vē los turpinā t mammas stā stu no bē rnu puses par savu dzimš anas dienu. No rī ta visa ģ imene, kā parasti, ieradā s restorā nā brokastī s. Viņ i sā ka mū s apkalpot, bet tad aizkari aizvē rā s un kļ uva tumš s. … Tomēr ▾ Un vē los turpinā t mammas stā stu no bē rnu puses par savu dzimš anas dienu. No rī ta visa ģ imene, kā parasti, ieradā s restorā nā brokastī s. Viņ i sā ka mū s apkalpot, bet tad aizkari aizvē rā s un kļ uva tumš s. Un no virtuves uz priekš namu nesa MILZĪ GU torti ar svecē m (paš i taisī ja)! Viņ i mani apsveica. Un iedeva rotaļ lietu kucē nu. Es ļ oti atceros š o. Un vē los pastā stī t arī par bē rnu istabu un pateikties tā s veidotā jiem. Tajā ir krē sli un galdi, un ir arī albumi, krā sojamā s grā matas, zī muļ i, flomasteri, plastilī ns! Un tajā ir arī televizors un katru dienu viņ i ieslē dz multenes. Un vispā r ir lieliski! Un vē l bijā m uz delfinā riju, akvaparku un zoodā rzu, kur var pabarot un paglaudī t dzī vniekus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums 1dir0n3o
Mēs vēlamies kopā ar jums sagaidīt Jauno 2014. gadu
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums diodon-club
‹ Viesnīca Diodon 3*
Līdzīgas viesnīcas

СПА-клуб "Диодон" расположен в центре Бердянской косы. Два 3-х этажных корпуса-близнеца, возведенных из деревянного бруса, бассейн поднят на уровень второго этажа и состоит из трех частей: основной и двух боковых сообщающихся чаш.

Viesnīcā

Три бассейна на открытом воздухе, русская баня с кают-компанией, турецкая баня (Хамам), два закрытых бассейна, соляная комната, солярий, кабинет талассотерапии и обертывания, кабинет с различными техниками массажа, косметологический кабинет, арома-фито бар, ресторан, гриль-бар у моря, лобби-бар, бизнес-центр, оборудованная детская площадка, детская игровая комната, игротека, бильярд, тренажерный зал, прокат водной техники, морские прогулки, пляжный волейбол.

Adrese ул. Макарова, д.73 Б, г.Бердянск, Запорожская обл., Украина 71100.
Tālruņi: +38 (061-53) 92-174 +38 (061-53) 92-175 +38 (067) 567 43 65
Tīmekļa vietne: Diodon
FAQ