Sahinbey Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
9.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Sahinbey atrodas tikai 450 metru attālumā no Anatolijas civilizāciju muzeja. Mājdzīvnieki atļauti,Vairāk →
аватар ollennka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir maza, bet tajā paš ā laikā tai ir sava neliela pazemes autostā vvieta (Ankarā stā vvieta ir saspringta). Istabas mazas, bet ir viss nepiecieš amais: kondicionieris, satelī ttelevī zija, wifi, ziepes-š ampū ns-č ī bas, parasta duš a, tradicionā lā s turku brokastis (bez volā niem, bet izsalcis neizbrauksi). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, bet tajā paš ā laikā tai ir sava neliela pazemes autostā vvieta (Ankarā stā vvieta ir saspringta). Istabas mazas, bet ir viss nepiecieš amais: kondicionieris, satelī ttelevī zija, wifi, ziepes-š ampū ns-č ī bas, parasta duš a, tradicionā lā s turku brokastis (bez volā niem, bet izsalcis neizbrauksi). Apkā rt veikali ar visā dā m lietā m, sā kot no pā rtikas lī dz sadzī ves tehnikai, restorā niem un citā m mazā m viesnī cā m. Vissvarī gā kais ir tas, ka š ī viesnī ca atrodas ē rtā vietā , tikai piecu minū š u pastaigas attā lumā no Anatolijas civilizā ciju muzeja un 15 minū š u pastaigas attā lumā no Hisā ras cietokš ņ a un vecpilsē tas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Sahinbey находится всего в 450 метрах от музея анатолийских цивилизаций.

Допускается размещение домашних животных,

Atrašanās vieta Отель Sahinbey расположен менее чем в 5 км от Аныткабира (мавзолея Ататюрка), в 1 км от Оперного театра Анкары и в 5 минутах езды от главного железнодорожного вокзала Анкары. Расстояние до Международного аэропорта Эсенбога составляет 25 км, при этом услуги трансфера от/до аэропорта предоставляются за дополнительную плату.
Viesnīcā

Гостям отеля Sahinbey подают завтрак на террасе с видом на море.

Гости могут отдохнуть в лаундже, оформленном в традиционном стиле. Также в отеле осуществляется доставка еды и напитков в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно.

На территории отеля имеется бесплатная отдельная парковка.

Adrese 06050, Турция, Ил Анкара, Анкара, Necati Bey Mah. Hisarpark Caddesi Alatas Sokak No:5 Ulus
FAQ