Full Stop Hostel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 1.010
pamatā
1 atsaukt
1.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Puketas Patongas rajonā, 20 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tirgus Banzaan Fresh atrodas 2,5 km attālumā no hosteļa, savukārt tirdzniecības centrs Jungceylon atrodas 2,3 km attālumā.Vairāk →
аватар til3333
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es biju š ajā brī niš ķ ī gajā vietā.2019. gada februā ra beigā s. Š eit var patikt tikai taizemieš u bomž i, un tad droš i vien ne visiem. Iestatī jumam š eit nav nekā da sakara ar fotogrā fijā m, kuras cilvē ks redz, veicot rezervā ciju. … Tomēr ▾ Es biju š ajā brī niš ķ ī gajā vietā.2019. gada februā ra beigā s. Š eit var patikt tikai taizemieš u bomž i, un tad droš i vien ne visiem. Iestatī jumam š eit nav nekā da sakara ar fotogrā fijā m, kuras cilvē ks redz, veicot rezervā ciju. Istabas (mē s apmeklē jā m 2) ir elliš ķ ī gi netī ras, galdi un kumodes netī ras un lipī gas, sienas izskatā s kā ar kā jā m staigā tas, Ū dens no krā na tek tievā strū klā , un ū dens duš ā nenonā k kanalizā cijā , un tā kā vannas istaba ir apvienota, tā veido ī stu purvu. Atseviš ķ i es atceros smarž u istabā s! Tas ir neaprakstā mi! Pieslā pē ts novecojis gaiss ar spē cī gu kanalizā cijas smaku. Arī gultas veļ a ar caurumiem bija netī ra un 10 uzturē š anā s dienu laikā tā netika mainī ta ne reizi. Personā ls ir pieklā jī gs, tač u noraidī ja mū su lū gumu atcelt rezervā ciju un atmaksā t naudu. Pirms rezervē t istabu š ajā iestā dē , rū pī gi padomā jiet, jo mež ā dzī vot ir daudz labā k un patī kamā k nekā š ajā dieva pamestajā vietā . Ja paliksi š eit, bū si spiests pā rdomā t daudzas dzī ves vē rtī bas un no turienes nekad neatgriezī sies viens un tas pats cilvē ks. Ja tevis rakstī tais nepā rliecinā ja - skaties foto. O jā ! Kā lai nerunā par skatu pa logu! Mums bija betona siena rokas stiepiena attā lumā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель расположен в районе Патонг на острове Пхукет, в 20 минутах ходьбы от пляжа. В 2,5 км от хостела расположен рынок свежих продуктов Банзаан, а в 2,3 км — торговый центр Jungceylon.

Atrašanās vieta 37 км от международного аэропорта Пхукета.
Pludmales apraksts Пляж в 20 минутах ходьбы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Камера хранения багажа, магазин.

Курение на всей территории запрещено.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
Telpu apraksts

Всего 55 номеров.

Istabās

Кондиционер, фен, холодильник, ванная комната с туалетом (общая или отдельная), бесплатный Wi-Fi.

Adrese 38/2 Prabaramee Road, Kathu, Phuket, 83150 Патонг-Бич, Таиланд
Tālruņi: +66 98 391 9663
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.