Vidēja budžeta ķēdes viesnīca

Rakstīts: 6 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 26 novembris — 7 decembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Uzreiz gribu teikt, ka š eit nav visi, kas pieraduš i pie komfortablā m un greznā m istabā m. Š ī ir normā la viesnī ca nakš ņ oš anai, par pievilcī gu cenu (61k par 2x uz 10 naktī m) otrajā lī nijā . Pieci simti metru lī dz pludmalei, ir ē rti staigā t, gandrī z vienmē r ē nā . Pludmale tī ra, ū dens tī rs, lieliska atraš anā s vieta. Sauļ oš anā s krē sli par maksu, neviens neliedz gulē t uz dvieļ iem zem palmā m. Lī dz lielajam tirdzniecī bas centram "Jungle Ceylon" 20-25 minū š u gā jiens, tikpat daudz lī dz Banzaan un Bangla nakts tirgum. Tie visi atrodas vienā un tajā paš ā vietā vienā lī nijā . Mē s nebraucā m ar taksi, gā jā m kā jā m, nenogurā m.
Istaba: maza izmē ra, nav nobruž ā ts, vannasistaba normā la, bet uz flī zē m ir pelē jums. Pateicoties atsauksmē m, lū dzā m istabu ar divā m gultā m, istabā s ar divguļ amo gultu nav ledusskapja, ledusskapis un ar logiem uz pagalmu. Skats uz kaimiņ u viesnī cu, logs uz ierobež otā ja. Nebija daudz trokš ņ a, izņ emot no gaiteņ a. Mū zika no blakus viesnī cā m skanē ja kā fons, tā nemaz netraucē ja un ausu aizbā ž ņ i nebija nepiecieš ami. Starp istabā m skaņ as izolā cija ir vidē ja, kaimiņ us dzirdē ja tikai tad, kad viņ i ļ oti skaļ i runā ja. Ieeja ar kartē m, tiek izsniegti divi gabali, par naudas soda nozaudē š anu 200 batu apmē rā .
Dzī vnieki: skudras. Viņ i parā dī jā s, tiklī dz ieradā s pirmā maltī te. Mē s atstā jā m stū rī atvē rtu č ipsu maisu, viņ i visi devā s uz turieni un uz galda vairs neparā dī jā s, tikai pā ris cilvē ki skrē ja garā m.

Istabas aprī kojums: kondicionieris, griestu ventilators (ļ oti laba lieta, kondicionieri gandrī z neizmantojā m), fē ns, pakaramais, trī s pakaramie, LCD televizors (pieņ em arī USB zibatmiņ u un savieno ar hdmi kabeli), ietilpī gs seifs . Lieliskas, ē rtas gultas un mī ksti spilveni. Ir divas ligzdas, piemē rotas mū su aprī kojumam. Nav tē jkannas un glā zes, savu nevar ņ emt lī dzi, tas ir aizliegts. Bet atvedā m mazu katliņ u, neviens vē l ne vā rda nav teicis, guļ labi redzamā vietā . Vannas istabā - ziepes dozatorā pie izlietnes, tualetes papī rs un 3 in 1 ž eleja duš ā , arī dozatorā . Divi lieli dvieļ i, ne mazi. Birstā m nav krū zī š u.
Lī dzi paņ ē mā m: pludmales dvieļ us, sejas dvieļ us, pakaramie (daudz), boileri un burciņ u, kurā uzvā rī t ū deni, kafiju, tē ju, duš as ž elejas un š ampū nu, ž ā vē tā ja pakaramais, kas parasti tiek piekā rts uz mū su akumulatora : ) Kas man bija jā pē rk: tases kafijai.
Ē diens: Ē dienu neņ ē mā m, par vietē jo kafejnī cu "Č ā rlijs" neko nevaru pateikt. Uz katra soļ a "Femeli March" un "711" tie patieš ā m ir visur, viņ i ē da ē dienu no turienes - 35-50 bati porcijā . Vietē jā s ē stuvē s cenas sā kas no 150 batiem par apš aubā mas kvalitā tes ceptu rī su porciju. Man patika ē dinā š anas laukums "711", kas atrodas pie ceļ a uz pludmali, ja iet no viesnī cas pa labi garā m Andaman viesnī cai. Ir š iki piena kokteiļ i par 60 batiem, otrie ē dieni 50-70 bati, bet tikai viens ē diens nav pikants.
Apkalpoš ana: visi jauki, smaidī gi un draudzī gi. Tī rī š ana sastā v tikai no gultas saklā š anas un dvieļ u maiņ as katru dienu, viņ i, atklā ti sakot, nesaprata, kā pē c tie tik biež i jā maina. Veļ a tika mainī ta tieš i reizi 10 dienā s, pā rē jā laikā tā bija tikai labi savilkta. Viņ i centā s pā rā k netraipī t savus dvieļ us, lasot par sodiem, bet pā ris reizes bija mango traipi - viņ i neatrada vainu. Grī du nemazgā , vai ir slaucī ts, liels jautā jums. Zem kā jā m vienmē r ir smiltis, zem gultā m gadsimtiem veci putekļ i, bet stā voš ie apavi tika nemitī gi kustinā ti, lai gan tī rā ki zem tiem nekļ uva, vispā r noslē pums. Viņ i pā rvietojā s pa istabu č ī bā s, viņ i nepirka slotu. Visticamā k, š o problē mu izdevā s atrisinā t, tač u reģ istratū ra nepieteicā s.

Kopsavilkums: neskatoties uz visiem trū kumiem, es to pat iesaku. Ļ oti laba atraš anā s vieta par cenu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu