Tri Trang Beach Resort 3*– Atsauksmes

29
Novērtējums 7.110
№38 viesnīcas reitingā Puketa
7.2 Numurs
7.2 apkalpošana
7.4 Tīrība
6.8 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca ir lieliska vieta vasaras atpūtai gan visai ģimenei, gan individuālai atpūtai, kur var ienirt klusuma, miera un romantikas gaisotnē; atrodas vienā no skaistākajām piekrastēm. Viesnīca atrodas klusā nomaļā vietā, bet tajā pašā laikā tikai dažu minūšu attālumā no naktsdzīves centra – Patongas krastmalas. Viesnīca tika atvērta 2005. gadā. Pēdējā atjaunošanas datums 2011. Viesnīcas kopējā platība ir 11 200 kv.m.Vairāk →
аватар liudasakhalin
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca ar lielisku pludmali, relaksē još ā m un noslē gtā m brī vdienā m, ko mē s meklē jā m! Virtuve ir daudzveidī ga, garš ī ga, personā ls ļ oti pieklā jī gs. Visi smaida. Pati viesnī ca nav jauna, bet viņ i cenš as visu uzturē t tī ru. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ar lielisku pludmali, relaksē još ā m un noslē gtā m brī vdienā m, ko mē s meklē jā m! Virtuve ir daudzveidī ga, garš ī ga, personā ls ļ oti pieklā jī gs. Visi smaida. Pati viesnī ca nav jauna, bet viņ i cenš as visu uzturē t tī ru. Pludmale klusa, nav pā rpildī ta, smiltis č ī kst, ū dens ļ oti dzidrs. Vieta ļ oti klusa, lieliski peldē ties ar bē rniem, jo ​ ​ ir sekls.
Пляж при отеле
аватар olga.lop1301
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nepatika restorā na darbinieki. Bija divas situā cijas, pē c kurā m mē s pā rstā jā m tur vakariņ ot, bet vē l bija jā pabrokasto. Pirmkā rt: nolē mā m nosvinē t drauga dzimš anas dienu, atpū tā mies 4 cilvē ki. Dzimš anas diena tika nosvinē ta dienā , kad viesnī cā notika "Pludmales ballī te", viss bija brī niš ķ ī gi, noskaņ ojums izcils, sā kā s uguns š ovs un mē s attā linā jā mies no sava galdiņ a, bet es tik un tā nepametu savu galdiņ u ar perifē ro redzi un tad skatos uz slepeno viesmī li no grī das, viņ š ā tri saburzī kā du papī ru un iemet š ķ ī vī , kurā atrodas ē diens. … Tomēr ▾ Nepatika restorā na darbinieki. Bija divas situā cijas, pē c kurā m mē s pā rstā jā m tur vakariņ ot, bet vē l bija jā pabrokasto. Pirmkā rt: nolē mā m nosvinē t drauga dzimš anas dienu, atpū tā mies 4 cilvē ki. Dzimš anas diena tika nosvinē ta dienā , kad viesnī cā notika "Pludmales ballī te", viss bija brī niš ķ ī gi, noskaņ ojums izcils, sā kā s uguns š ovs un mē s attā linā jā mies no sava galdiņ a, bet es tik un tā nepametu savu galdiņ u ar perifē ro redzi un tad skatos uz slepeno viesmī li no grī das, viņ š ā tri saburzī kā du papī ru un iemet š ķ ī vī , kurā atrodas ē diens. ES biju š okē ts!! ! ! Kad viņ a saprata, ka es visu redzē ju, jo centos viņ u apkaunot, cik vien varē ju, viņ a pasmaidī ja un sā ka atvainoties. Te tā da pateicī ba par č eku, kas mums izmaksā ja 4000 batus, varbū t tas nebū tu limits, bet aizbraucā m un tur vairs neē dā m. Vakars bija sabojā ts. Atpū tā mies š ajā viesnī cā jau otro gadu un atceros, ka pagā juš ajā gadā bija lī dzī ga situā cija, tikai nevarē ju saprast, kur š ķ ī vī parā dī jā s saburzī tais papī rs : )). Lū k, tā ds stā sts, mī ļ ie krievi, atpū š oties š ajā viesnī cā , paskatieties uz saviem galdiņ iem, citā di nā kamreiz uzmetī s ko citu. Mē s noteikti tur vairs nebrauksim.
аватар sofiaevros
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nomaļ a vieta vairā k pā riem nekā ar bē rniem. Pirmkā rt, viņ iem nav izklaides, un viesnī cā viss ir kā pnē s, lai gan tiek nodroš inā ts lifts, lai nokļ ū tu pludmalē . Bet viesnī ca ir klusa un mierī ga. Pludmalē nav sveš inieku. … Tomēr ▾ Nomaļ a vieta vairā k pā riem nekā ar bē rniem. Pirmkā rt, viņ iem nav izklaides, un viesnī cā viss ir kā pnē s, lai gan tiek nodroš inā ts lifts, lai nokļ ū tu pludmalē . Bet viesnī ca ir klusa un mierī ga. Pludmalē nav sveš inieku. Bet cenas zī me visam ir pā rā k augsta restorā nam vai masā ž ai. No viesnī cas lī dz Patongai ar automaš ī nu apmē ram piecpadsmit minū tes un no lidostas apmē ram stundu. Viesnī cā ir veikals ar sī kumiem, pludmales pufiem un tamlī dzī gi. Bet suvenī rus un iepirkš anos ir izdevī gā k darī t centrā . Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Un vispā r, ar viesnī cas personā lu, pat bez angļ u valodas zinā š anā m, jū s varat viegli izskaidrot sevi. Cilvē ki jauki un laipni. Vienmē r palī dziet, neviens jū s ignorē s pē c pieprasī juma. Tū lī t pē c ieraš anā s viesnī cā iesaku iepazī ties ar bē guma un bē guma grafiku. Lai pareizi plā notu savu atvaļ inā jumu. Pludmale ir ļ oti tī ra, nevis kā Patongā , bet tajā ir ļ oti izteikti bē gumi. Bū s tā lu lī dz dziļ umam un uz slideniem akmeņ iem. Jū s nevarat sē dē t pludmalē visu dienu, bet, ja plā nojat laiku pludmalē un bē guma laikā , varat darī t kaut ko citu. Noteikti paņ emiet lī dzi sauļ oš anā s lī dzekli, un dvieļ i tiks nodroš inā ti bez maksas reģ istratū rā . Runā jot par pā rtiku, mē s neplā nojā m visu laiku palikt viesnī cā un ņ ē mā m tikai brokastis. Daž kā rt vakariņ ojā m viesnī cā , paš izmaksa ir nedaudz dā rgā ka nekā centrā , bet restorā ns strā dā lī dz vē lam vakaram, kas ir ļ oti ē rti un ē diens garš ī gs. Nu, protams, pē c vakariņ ā m uzreiz var doties uz istabu. Brokastis viesnī cā ir labas ar labu izvē li. Nu, tas ir kā brokastī m un kā Taizemei) Katru dienu piecu vai seš u veidu augļ i. Zupas sagrieš anas desiņ as, vispā r visu neuzskaitī š u. Viesnī cas restorā nā varat arī ieturē t pusdienas vai doties uz lē tu kafejnī cu netā lu. Bet viesnī cas restorā nā atmosfē ra ir labā ka. Tos bez maksas ved arī pē c grafika uz Patongu, grafiks noteikti nav ideā ls, bet tiek piegā dā ts tieš i uz tirdzniecī bas centru, kas ir ē rti. Viņ i var noorganizē t papildu lidojumu par piemaksu, bet vieglā k ir braukt ar taksometru. Principā meklē jā m vienkā rš i klusu viesnī cu ar normā lu pludmali un baseinu. Un vismaz minimā la izklaides programma. Viņ a ir š eit) Dzī vā mū zika nedē ļ as nogalē s, filmas tiek spē lē tas ā rā . Reizi nedē ļ ā diskotē ka. Un viņ i taisī ja karaoke. Noskatī jos labu uguns š ovu. Vispā r bija minimums. Patika arī istaba. Liela gaisma. Viss nepiecieš amais ir istabā . Viņ i ļ oti labi uzņ em. Viesnī cu iesaku relaksē još ā m brī vdienā m bez bē rniem, lai gan arī ar viņ iem bū s jauki, ja nebū s vajadzī gas bē rnu izklaides.
аватар viktoriazza
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Č etras zvaigznes un no tā attiecī gi visas sekas. Tiem, kas salī dzinā s ar piecu zvaigž ņ u viesnī cā m, un, spriež ot pē c atsauksmē m, tik daudz cilvē ku salī dzina, nebū s pilnī gi taisnī ba. Sā kš u ar ciparu. … Tomēr ▾ Č etras zvaigznes un no tā attiecī gi visas sekas. Tiem, kas salī dzinā s ar piecu zvaigž ņ u viesnī cā m, un, spriež ot pē c atsauksmē m, tik daudz cilvē ku salī dzina, nebū s pilnī gi taisnī ba. Sā kš u ar ciparu. Istaba bija ļ oti gaiš a un plaš a. Liela gulta. Kondicionieris atrodas ē rtā vietā , nevis virs galvas, lai jū s netiktu izpū stas) Istabā ir viss nepiecieš amais, galds, naktsskapī š u pā ris un ottoman. TV Ledusskapis-mini bā rs. Viņ am maksā . Skapis ir pietiekami liels. Tam ir seifs, lai gan neliels klē pjdators nederē s. Peldmē teļ i un č ī bas. Ir fē ns un pat lietussargs. Vannas istaba ir plaš a. Vannas istabā nav duš as. Viņ i bez maksas nodroš ina divas pudeles ū dens. Plaš s balkons ar skaistu skatu. Mums bija standarta numurs, varē ja paņ emt ekonomisku, bet skats bū tu bijis uz dž ungļ iem un uzbrukumiem jū rai. Ļ oti jauki un nā k laineri izskatā s ļ oti jauki. Vispā r izvē loties viesnī cu, gribē jā m iegū t mierī gu jū ru, nu pē c iespē jas tā lā k un labu skatu no istabiņ as, protams, un viss pā rē jais) Ja izvē laties š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem, tad paturiet prā ts, ka te nav bē rnu zonas, protams, baseinā ir bradā jamais baseins, bet tas arī viss. Vē l viens brī dis internetā . Viņ š ķ er visur un pludmalē un istabā s, bet ā trums ir atš ķ irī gs. Instagram vai pastam Viber derē s, bet ne vairā k. Pludmale. Pludmale atrodas pirmajā rindā . Bet uz pludmali jā kā pj lejā pa kā pnē m kā jā m vai ir divi lifti. Turklā t viesu ē rtī bā m liftā ir pieejams visu viesnī cā notiekoš o pasā kumu grafiks. Kad tā ir joga vai volejbols vai pludmales ballī te. Pludmale tī ra, laba, bet tikai bē guma laikā ū dens aiziet tā lu. Bet viļ ņ u praktiski nav, un ir plū dmaiņ u grafiks. Tā pē c ir viegli plā not, kad peldē ties. Jū s varat iznomā t kajakus vai ū dens skrejriteņ us. Un, protams, restorā ns. Nu nobeigumā piebildī š u. Š eit ir krieviski runā još i darbinieki, tā pē c viņ i vienmē r jums palī dzē s, pat ja jums nav angļ u valodas zinā š anu. Reģ istratū rā ir valū tas maiņ as punkts un bankomā ts. Ir pā ris mazi veikaliņ i. Varē tu aprakstī t daudz vairā k. Rezumē jot, teikš u, ka viesnī ca ir lieliska vieta relaksē još ai atpū tai, diez vai vecā kiem pā riem tā patiks kā pņ u pā rpilnī bas dē ļ .
аватар nadezdalihot
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzreiz jā saka, ka viesnī cā kopumā ir diezgan vienkā rš i numuriņ i, viss kā rtī bā . Istaba ir tī ra labi iztī rī ta. Mē beles nav miruš as. Tiek mainī ti dvieļ i un atnests nedaudz ū dens. Gultas veļ a tika mainī ta ik pē c trim dienā m. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka viesnī cā kopumā ir diezgan vienkā rš i numuriņ i, viss kā rtī bā . Istaba ir tī ra labi iztī rī ta. Mē beles nav miruš as. Tiek mainī ti dvieļ i un atnests nedaudz ū dens. Gultas veļ a tika mainī ta ik pē c trim dienā m. Ja nepiecieš ams, bez š aubā m, viņ i to nomainī s pē c pieprasī juma, lai gan ne tajā paš ā minū tē , bet daž u stundu laikā . Kopumā darbinieki dara labu darbu. Š ī s viesnī cas lielā priekš rocī ba ir tā s pludmale. Tiesa, bē gumi un bē gumi ir spē cī gi, tač u ir grafiks, un, ja jū s apmierina š ī jū ras versija, tad tas ir lieliski. Tas mū s netraucē ja. Bet daudz tī rā ks nekā Patongas centrā lajā daļ ā . Daudz mazā k pā rpildī ts. Ja jū s nemaz negrasā ties apmeklē t pludmali, bet tikai tusē jat, tad š ī iespē ja nedarbosies vispā r. Citu cilvē ku atsauksmē s lasī ju, ka viņ i saka, ka attā linā ti ir slikti, nu, š eit jums vienkā rš i jā bū t ļ oti uzmanī giem, izvē loties viesnī cu, lai viss jums atbilstu, vai sazinieties ar speciā listiem. Ja nepiecieš ams doties uz centru, divas reizes dienā no viesnī cas kursē bezmaksas transports. Un viena papildus jau ir samaksā ta. Pastaigai pa dienu laika pietiek, bet vakara izbraucieniem bijā m pē dē jie, kas devā mies atpakaļ uz viesnī cu ar taksi. Es tajā neredzu problē mu, mē s atbraucā m atpū sties un nekrā t naudu un atpū sties saskaņ ā ar grafiku. Jā , un mums pietika trī s reizes uz visu atvaļ inā jumu) Un staigā t pa tirgiem naktī un spokainā s vietā s) Tas ir ļ oti forš i uztura ziņ ā , ka restorā ns atrodas pie jū ras un ir ļ oti patī kami ē st un apbrī not skaisto skatu un saproti, ka esi ieradies pludmales brī vdienā s. Brokastis nav nekas ī paš s ar ne pā rā k lielu izvē li, bet kopumā nepamosties izsalcis. Netā lu ir arī vienkā rš a kafejnī ca, bijā m vienreiz, bet mums tur ī sti nepatika. Vakariņ as viesnī cā ir labas un arī pusdienas. Bijā m nedaudz dumji un izdevī gā k bū tu ņ emt brokastis iekļ autas tikai tad, ja ņ emtu viss iekļ auts. Bet par piemaksā m tā pat ir normā li pilsē tā neklī st tik un tā , ņ emot vē rā viesnī cas izmaksas un dzī voš anu klusā , mierī gā vietā , tas bija daudz izdevī gā k un labā k nekā dzī vot centrā lajā daļ ā . Viesnī cu iesaku tiem, kas var un vē las plā not savu atvaļ inā jumu un vē las dzī vot klusā vietā .
аватар Slnes
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ausmas, puse viesnī cas vemj un slī gst, piebū ve taisa pā rsteigtas sejas, saka te dzī vo Azura piloti, es personī gi redzē ju cilvē kus vemjam maisā . Kaimiņ i, divas sievietes vecumā no 50-60 gadiem, uz balkona sū dzē jā s, ka baidā s attā linā ties no tualetes. … Tomēr ▾ Š ausmas, puse viesnī cas vemj un slī gst, piebū ve taisa pā rsteigtas sejas, saka te dzī vo Azura piloti, es personī gi redzē ju cilvē kus vemjam maisā . Kaimiņ i, divas sievietes vecumā no 50-60 gadiem, uz balkona sū dzē jā s, ka baidā s attā linā ties no tualetes. bez pā rtraukuma č ī kst. Vienas sievietes bē rns vemj vairā kas dienas. Un es esmu dzirdē jis tikai kā du duci š ā du gadī jumu. Pats naktī s vē mu un dienā drebē ju, sieva nedē ļ u nevarē ja aizbraukt.
аватар uliahodun
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir lē ta un klusa, lai gan ir animā cijas elementi un pat diskotē ka reizi nedē ļ ā . Viņ i spē lē filmas, jū s varat dziedā t karaoke) Nu, kopumā viņ i nedaudz izklaidē . Galvenā priekš rocī ba ir pludmale, tuvumā nav tā lu jā skrien. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lē ta un klusa, lai gan ir animā cijas elementi un pat diskotē ka reizi nedē ļ ā . Viņ i spē lē filmas, jū s varat dziedā t karaoke) Nu, kopumā viņ i nedaudz izklaidē . Galvenā priekš rocī ba ir pludmale, tuvumā nav tā lu jā skrien. Nu, ja vajag izklaidi, tad bezmaksas transfē rs uz centru, ja staigā lī dz vē lam, atpakaļ ar taksi vai ir tuk kurš ir lē tā ks. Mū su š ausmu pludmales centrā ir daudz tī rā ka. Jā , un viņ i nenā ca tusē t visu diennakti, bet vienkā rš i baudī t jū ras gaisu un pastaigā ties gar jū ru. Istabas ir diezgan vienkā rš as, tī ras, parastā s mē beles. Laba uzkopš ana. Mums ļ oti patika arī viesnī cas restorā ns. Pirmkā rt, piekļ uve pludmalei, kas ir ē rta, otrkā rt, labs serviss ir ā trs un pieklā jī gs, un viss personā ls ir ļ oti jauki cilvē ki. Ē dienkarte krievu valodā . Ē diens kopumā labs, nedaudz vā jas brokastis, maz gaļ as. Pusdienas un vakariņ as ir diezgan daudzveidī gas. Protams, tas ir tā lu no piecu zvaigž ņ u Turcijas, bet ikviens atradī s kaut ko ē st. Tas ir arī ē rti un viens no parametriem, kas ietekmē ja mū su izvē li, neskaitot cenu, ir krieviski runā još ais personā ls reģ istratū rā , kas ievē rojami atvieglo saziņ u un nelielu jautā jumu risinā š anu. . Tomē r galvenais parametrs bija izmaksas. Vē l viens lielisks papildinā jums bija tas, ka es ķ ē ru internetu pat pludmalē , tas bija ē rti, jo plā nojā m joprojā m uzkrist uz pludmales bildē m un viss, kas, bet bez tā nevar iztikt) Viesnī cā arī tiek veikta lieliska masā ž a, jū s varat atrast centrā un lē tā k, bet ne labā k. Kopumā iesaku viesnī cu, cenas un kvalitā tes attiecī ba, patī kams personā ls, pludmales tuvums un netā lu no centra. Bijā m apmierinā ti ar saviem svē tkiem! Ja jums ir daž ā das brokastis, tas bū s lieliski!
аватар ianarongina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mā jī ga, nomaļ a viesnī ca ir vienī gā viesnī ca Puketā , kas atrodas tieš i Tri Trang pludmalē , mē s braucā m uz viesnī cā m apmē ram stundu, un 15 minū š u brauciens ar taksometru lī dz Patongai. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a administratore Larisa palī dz ar prieku visos jautā jumos. … Tomēr ▾ Mā jī ga, nomaļ a viesnī ca ir vienī gā viesnī ca Puketā , kas atrodas tieš i Tri Trang pludmalē , mē s braucā m uz viesnī cā m apmē ram stundu, un 15 minū š u brauciens ar taksometru lī dz Patongai. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a administratore Larisa palī dz ar prieku visos jautā jumos. Viesnī cā ir veikals ar suvenī riem, drē bē m un sprā dzieniem. Ir masā ž as telpas, lai gan pilsē tā masā ž a ir par 20-30 procentiem lē tā ka. Pludmale ir tī ra, bet jū rā ir bijuš i nelieli bē gumi, jū ra sniedzas ļ oti tā lu, atsedzot slidenus akmeņ us. Reģ istratū rā ir noteikts bē guma un paisuma laiks. Tā pē c nemaz nav problē mu visu dienu nosē dē t pludmalē , tu noteikti nepamodī sies. Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas reģ istratū rā . Labas standarta Eiropas brokastis restorā nā pie jū ras. Vienmē r vismaz piecu veidu augļ i. Par piemaksu var paņ emt lī dzi garš ī gi pagatavotas vakariņ as vai pusdienas. Restorā nā ir bē rnu ē dienkarte un augstie krē sli. Restorā ns ir atvē rts lī dz vē lam vakaram. Vakariņ as var arī ieturē t lē tā kafejnī cā netā lu no viesnī cas, lai gan viesnī ca mums patika labā k. Un, lai gan jums ir ierobež ota restorā nu izvē le pret Patongas centru, tas zinā mā mē rā neietekmē s ē diena kvalitā ti. Ir mazi baseini ar sekcijā m bē rniem. Skats uz jū ru. Viesnī cā ir laba izklaides programma. Pirmdien - bezmaksas brī vdabas kino (popkorns - bez maksas), otrdien, ceturtdien, svē tdien - dzī vā mū zika - bez maksas, diskotē ka treš dien - bez maksas, karaoke piektdien - bez maksas, sestdien apburoš s, elpu aizraujoš s uguns š ovs - bez maksas! Ir pieejami bezmaksas transporta pakalpojumi uz Patongu (pē c grafika). Viņ i brauc uz milzī go iepirkš anā s centru Jang-Ceylon. Par 50 batiem vienai personai - papildu lidojumi. Vai taksometrs apmē ram 200 batu. Patiesī bā mums nevajadzē ja neko citu, lai bū tu mierī gi un tuvu ballī tē m, ja vē lamies. Viesnī cā ir plaš i gaiš i numuri ar visu nepiecieš amo. Laba uzkopš ana. Kopumā es ieteiktu š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m pā riem, protams, ar bē rniem, bet atkal izklaides izvē le viņ iem ir ļ oti vā ja. Bet, ja to aplū kojam no pludmales droš ī bas un cenas un kvalitā tes attiecī bas viedokļ a, arī tā bū s cienī ga izvē le.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu apmeklē jā m ar kolē ģ iem Taizemes reklā mas tū res ietvaros. Galvenā informā cija: 8 ē kas, 244 istabas. 7. ē ka ar pludmales telpā m atrodas vistuvā k jū rai. 1 lī nija, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli pie baseina, 2 soļ i no tiem lī dz pludmalei. … Tomēr ▾ Viesnī cu apmeklē jā m ar kolē ģ iem Taizemes reklā mas tū res ietvaros.

Galvenā informā cija:

8 ē kas, 244 istabas. 7. ē ka ar pludmales telpā m atrodas vistuvā k jū rai.

1 lī nija, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli pie baseina, 2 soļ i no tiem lī dz pludmalei.

Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Depozī ta nav.

Viesnī cā ir 1 restorā ns, kurā tiek pasniegti krievu, Eiropas un taju virtuves ē dieni.

Bē rniem ir bē rnu istaba, pankū kas.

Viesnī cā ir aktī va animā cija gan dienā , gan naktī . Ir dī dž ejs. Katru vakaru pludmalē notiek diskotē ka.

Pati teritorija ar daudziem soļ iem.

Uz vietas ir arī.2 masā ž as saloni.

Wi-fi bp, reģ istratū rā un tuvumā.

Visā s istabā s ir balkoni, ir arī seifi, tē jkannas.

Tuvumā infrastruktū ras praktiski nav. Pā ris kafejnī cas. Taksometrs uz Patongu 300 bati. 10.00 divi bp lidojumi uz Patongu un divi maksas lidojumi.

Viesnī cas pludmale ir laba, jo š eit nekad nav viļ ņ u. Bet ir bē gumi un bē gumi (kā citur Taizemē ), kuru grafiks karā jas reģ istratū rā.
Istabā s katru dienu ir ū dens, tē ja, kafija bp. . Man paš as telpas ļ oti patika. Jauki plaš s un tī rs.

Viesnī cu iesaku tiem, kas principā vē las atpū sties no steigas, vē las izpeldē ties jū rā un pā ris reizes izkā pt no viesnī cas ekskursijā s.
аватар ulianadanisk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzreiz jā saka, ja jū s rē ķ inā ties ar ballī tē m vai izklaidē m bagā tu infrastruktū ru, tad noteikti esat citā viesnī cā . Bet, ja jū s rē ķ inā ties ar mierī gu, klusu vietu, skaistu tī ru pludmali, mierī gu siltu jū ru un noslē gtu atpū tu klusā vietā , prom no trokš ņ a, trokš ņ a un atkritumiem, tad noteikti izvē lieties Tri Trang Beach un brī niš ķ ī gas brī vdienas. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ja jū s rē ķ inā ties ar ballī tē m vai izklaidē m bagā tu infrastruktū ru, tad noteikti esat citā viesnī cā . Bet, ja jū s rē ķ inā ties ar mierī gu, klusu vietu, skaistu tī ru pludmali, mierī gu siltu jū ru un noslē gtu atpū tu klusā vietā , prom no trokš ņ a, trokš ņ a un atkritumiem, tad noteikti izvē lieties Tri Trang Beach un brī niš ķ ī gas brī vdienas. tiks nodroš inā ts. Rajonā praktiski nav nevienas iestā des, bet 5 minū š u attā lumā atrodas mini tirgus, pa labi no viesnī cas atrodas pā ris izcilas kafejnī cas ar lē tā m cenā m un ļ oti garš ī giem ē dieniem, zivju un gaļ as steikiem, jū ras veltē m un daudz ko citu. Trī s reizes dienā no viesnī cas kursē autobusi uz Patongu, no kuriem divi ir bez maksas. Esam aktī vs pā ris, un biež i gā jā m kā jā m, lai gan ceļ š ir lī kumots, bet ē nas pietiek, lai pastaiga neš ķ iet nogurdinoš a. Uz Tai lidojam regulā ri, un katru reizi uz citu vietu, tač u noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā . Bet atpakaļ uz pludmali un jū ru. Pludmale ir klusa un tī ra, bet uz tā s nav ne saulessargu, ne sauļ oš anā s krē slu, lai gan viesnī ca izsniedz dvieļ us un ir lieliski gulē t koku ē nā , nopirkā m sev paklā jiņ us un nolikā m tos zem dvieļ iem. Lietussargi no istabas tika aizvesti uz pludmali, bet viesnī cā tie ir. Laiks ir kluss un bez viļ ņ iem, ir bē gumi un bē gumi, viņ u grafiks ir reģ istratū rā . Sā koties paisumam, jū ra kļ uva seklā ka, tač u peldē t var, bet zivis tajā laikā bija aktī vā kas, varē ja tā s barot tieš i no rokā m. Pati viesnī ca ir gandrī z bez teritorijas, un atrodas kaskā dē s, jā kā pj pa kā pnē m. Bet apkā rt ir daudz neskartas dabas, kur staigā t ir daudz interesantā k nekā parastu viesnī cu izķ emmē tajā un betonē tajā teritorijā . No lielā kā s daļ as numuriņ u paveras skats uz piekrasti, vienā no š ī m istabā m atpū tā mies. Skats no balkona ir brī niš ķ ī gs, pati istaba tī ra un ē rta, viss nepiecieš amais ir, dvieļ i un gultas veļ a tī ra un gandrī z jauna. Kafija, tē ja, tē jkanna, minimā lais trauku komplekts, seifs, gludeklis, halā ti un citi sī kumi, viss bija. WI-FI visā teritorijā , istabā s un pat pludmalē , ar labu ā trumu un pilnī gi bez maksas. Mums bija tikai brokastis, diezgan pieņ emamas, nekas vairā k kā dabī gs. Nedaudz pietrū ka augļ u izvē les un vismaz pā ris veidu sieru, bet visā di citā di garš ī gi un ar labu apkalpoš anu. Vakaros bija pat uguns š ovi, skanē ja dzī vā mū zika, lai varē tu ar kaut ko sevi izklaidē t. Viss ir ļ oti jauki un nedaudz mā jī gi. Nā c un izbaudi dabu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums rmix72
Viesnīcai ir sava pludmale. Vai tūristiem no citām viesnīcām ir iespēja sauļoties?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель является отличным местом для летнего отпуска, как всей семьей, так и для индивидуального отдыха, где можно окунуться в атмосферу тишины, спокойствия и романтики; находится на одном из самых красивых побережий. Отель находится в тихом уединенном месте, но при этом всего в нескольких минутах от центра ночных развлечений - набережной Патонга. Открыт отель в 2005 году. Дата последней реставрации 2011 год. Общая площадь территории отеля 11 200 кв.м

Atrašanās vieta 45 км от аэропорта о. Пхукет, в 5 км от центра Патонг бич (Patong beach - центр развлечений), на юге бухты Патонг, в собственной бухте Три Транг.
Pludmales apraksts Собственный пляж в 20-ти метрах от отеля, трижды в день ходит автобус к пляжу Патонг
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна, автобус до торгового центра (по расписанию).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

166 номеров в четырех 5-этажных корпусах

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 68 Mueanngen Rd. Patong, Kathu, Phuket 83150 Thailand
Tālruņi: Tel: 0-7633-8700, 089-873-3535 Fax: 0-7633-8704, 0-7633-8726
Tīmekļa vietne: Tri Trang Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).