Vecas, nolietotas telpas, bet baseini labi

Rakstīts: 26 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 5 — 16 janvārī 2022
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Es parasti nerakstu atsauksmes, bet, tā kā pirms viesnī cas izvē les nevarē ju atrast nekā du informā ciju, nolē mu uzrakstī t. Uzturē jā s š ajā viesnī cā.11 dienas 2022.  gada janvā rī . Mē s ieradā mies vakarā , tā pē c tikā m sē dinā ti uzreiz. Bija problē mas ar istabiņ u, ar guļ amvietu bē rnam, bet tā ir mū su ceļ ojumu aģ entes kļ ū da, taizemieš us nevajag ņ emt pie vā rda. . . solī ja, ka istabā bū s dī vā ns, bet reģ istrē joties viņ i prasī ja papildu maksu. vieta 500 bati dienā .
Pati viesnī ca atrodas kalnā . Lī meņ i. ja jums ir mazi bē rni un esat ar ratiem, tas nav risinā jums...BET Tuk-tuk pastā vī gi skraida pa teritoriju, grū ti aiziet pat lī dz 4. ē kai, nemaz nerunā jot par 8-9 un villā m. Bijā m apmetuš ies 4. korpusā , kas ir aptuveni no teritorijas vidus lī dz augš ai. Sā kumā nesapratā m, cik mums paveicā s, un tad novē rtē jā m vietas skaistumu. . . mū su kvartā lā bija lifts, ar kuru visi devā s augš ā uz 4. stā vu, tad pā ri tiltam uz citu kvartā lu, tad uz augš u. kā pnes vienu stā vu uz augš u un jū s jau esat BROKASTIS restorā nā . Š eit restorā nā vakarā par 549 batiem vienai personai ir bufete. Virs restorā na atrodas vē l vairā kas ē kas 8-9, uz kurā m var uzkā pt ar ESCOLATOR vai no 1. kvartā la (vestibila) ar Tuk-tuk.
Pludmale pie viesnī cas ir slikta. . . var nofotografē ties un skatī ties saulrietu, bet peldē t nevar. 10-15 minū š u gā jiens lī dz Patongai.

ISTABĀ : viss vecs, nolietots, un netī rs. . . nobruž ā ti spoguļ i, briesmī ga santehnika, sarū sē juš i traipi un netī rumi. Rozetes ē da, lai noturē tos, ir tē jkanna, bet uzlikt nevar, rozetes krī t ā rā . Man bija jā paņ em pagarinā tā js un jā liek uz tā viss, ko vien var. Istabā ļ oti maz gaismas, ir tumš s un saplī susi viena galda lampa. . . nā cā s salabot paš iem. Un SMARŽ A ir tikai dziesma. . . pastā vī ga mitruma un pelē juma smarž a. Drē bes gandrī z nebija pakā rtas skapī , visvairā k smirdē ja no turienes.
Teritorija skaista. . . Baseini forš i, peldē jā mies visos pē c kā rtas. . . pirms pusdienā m devā mies uz jū ru pē c vakara doš anā s uz baseinu pā rtikas meklē jumos. . . no viesnī cas labajā pusē vakarā atbrauc veikalnieki ar taizemieš u ē dieniem, ļ oti garš ī gi, bet zivs maza un dā rga, tur aizbrauca uz Patongu pē c tam un izmē rs ir lielā ks un lē tā ks un ir maza izvē le.
Pie viesnī cas augļ u tikpat kā nav, tikai vienā paplā tē pie lielveikala.
Uzmanī bu PCR - tas ir vē l viens kvests...ierodoties salā lidostā , tiek veikta PCR, pē c 8-10 stundā m rezultā ts tiek nosū tī ts uz pastu. Tad 6dien paš am jā iet un jā ņ em 2. PCR, gidiem vienalga kā tu tur nokļ ū si un kā pabrauc garā m, visu dari pats, taksis ļ oti dā rgs, meklē tos kam arī paņ emiet 2. PCR š ajā dienā un brauciet kopā ar taksi (sarkanie miniveni pie ceļ a). Pirms izlidoš anas mē s izturē jā m nā kamo PCR kvesta posmu.
Brī dinu, ka jebkurš jū su ģ imenes vai uzņ ē muma loceklis var iegū t pozitī vu rezultā tu. . . neatkarī gi no tā , vai viņ š ir slims vai nav, vakcinē ts vai nē , viņ am ir simptomi vai nav. . . Tā pē c iesaku: paņ emiet papildu apdroš inā š anu par uzturē š anos karantī nas viesnī ca. Jautā jiet par to saviem ceļ ojumu aģ entiem, viņ i paš i par to nerunā .
Atkā rtota PCR maksā apmē ram 3000 batu, ja esi kontaktpersona, tad nakš ņ oš ana karantī nas viesnī cā bū s uz tava rē ķ ina.

Secinā jums: ja vē laties komfortu un tī rī bu, tad jū s š eit neesat. BET ja tev patī k lielas platī bas un daudzi baseini, puķ es, zaļ umi un tev nav problē ma uzkā pt kalnā...TAD IESAKU.
Apskatiet fotoattē lus, izdariet secinā jumus, uzmanieties ar PCR...un atpū tieties pilnī bā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu