Princess Kamala Beachfront Hotel 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
9.5 Numurs
8.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
5.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca Print Kamala atrodas Kamalas pludmales centrālajā daļā, Puketas rietumu daļā, 35 km attālumā no Puketas lidostas.Vairāk →
аватар tatdiasamidze54
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Tik zvē rī gu personā la attieksmi neesmu sastapis nevienā pasaules valstī . Teikt, ka esmu satriekts, tas ir par zemu! vienā no dienā m (apmē ram 3. uzturē š anā s dienā ) no rī ta redzē ju, ka uz palaga ir mazas pē das: T-krekls, kurā gulē ju, bija nedaudz nopludinā ts no istabas karstuma. … Tomēr ▾ Tik zvē rī gu personā la attieksmi neesmu sastapis nevienā pasaules valstī . Teikt, ka esmu satriekts, tas ir par zemu! vienā no dienā m (apmē ram 3. uzturē š anā s dienā ) no rī ta redzē ju, ka uz palaga ir mazas pē das: T-krekls, kurā gulē ju, bija nedaudz nopludinā ts no istabas karstuma. Es tam nepieš ķ ī ru nekā du nozī mi, jo zinu, ka to ir ļ oti viegli nomazgā t. Istabene nomainī ja palagus, un es par to aizmirsu.
Tač u 30. martā , 8 (! ) dienas pē c mū su ieraš anā s, viena no reģ istratū rā m manai meitai uzsauca, kad viņ a gā ja garā m reģ istratū rai un ļ oti skaļ ā balsī , rupjā veidā (jā , jā , "Taizeme ir 1010 smaidu valsts" un "Taizemieš i- viņ i ir kā bē rni, tik mī ļ i") sā ka sū dzē ties, ka katru dienu (! ) sabojā jam palagus, kurus istabene nevar izmazgā t. Un ka dabū jā m sodu par izpostī tiem palagiem, kas mums ir jā maksā . Un loksnes 3 (trī s)! Pē c tam man tika parā dī ti trī s rē ķ ini no (uzmanī bu! ) no 28. -29. -30. martam par trim loksnē m 500 batu + 1 spilvendrā na (100 bati). Kopā.1600 bati.
Uz manu jautā jumu: "kā pē c uzreiz (t. i. , 24. -25. martā ) netika teikts, ka palags ir bojā ts" ? , viņ i man atbildē ja, ka "viņ i mū s neredzē ja viesnī cā . " Neskatoties uz to, ka meita gandrī z vienmē r atradā s pie baseina (blakus reģ istratū rā ), mē s katru rī tu bijā m brokastī s, un, protams, varē ja atstā t istabā zī mī ti vai vienkā rš i piezvanī t uz istabu, kā viņ i dara jebkuras citas viesnī cas, ja Jautā jumi viesiem.
Es gribu atzī mē t, ka š ī situā cija radā s (T-krekls izbalē ja) no tā , ka telpā bija karstums. Telpā uzstā dī tais gaisa kondicionieris neregulē ja temperatū ru un gaisa plū smas plakņ u slī pumu. Visa aukstā gaisa plū sma (18 C) tiek virzī ta stingri uz gultu. Man nav nekā das vē lē š anā s saaukstē ties atvaļ inā jumā . Tā pē c naktī mē s gulē jā m ar atvē rtiem logiem un bez gaisa kondicionē š anas. Protams, pie +29 C gaisa temperatū ras un 89% mitruma tas nav ē rti.
Es vē rsos pie reģ istratū ras personā la otrajā uzturē š anā s dienā (23.03. 2018. ap plkst. 9:00) ar š ā du jautā jumu: vispirms devos uz reģ istratū ru, tur bija divi darbinieki, es ierakstī ju tekstu Google tulkotā jā (t. i. , viņ i izlasī ja teksts tulkots taju valodā ): viņ a teica, ka mans gaisa kondicionieris nav regulē ts, un vai es varu ievietot ventilatoru savā istabā . Izlasī ja, vē lreiz jautā ja: vai kondicionieris nestrā dā ? , atbildē ju, ka strā dā , bet nav regulē ts. Viņ i teica ok.
Tā kā tā s paš as dienas pē cpusdienā (ap 15:00 istabā nekas netika labots: kondicionieris nebija noregulē ts, ventilators netika atvests), tad atkal un atkal devos uz reģ istratū ru caur Google tulkotā ju (no krievu valodas nevis uz angļ u valodu). , bet uz taju! ) Es lū dzu citu darbinieku, lai atrisinā tu manu problē mu. Mutiski angļ u valodā atkā rtoja pieprasī jumu. Saņ ē mu arī atbildi "ok". Un arī nekas netika darī ts. Man nebija vē lē š anā s pavadī t savu atvaļ inā jumu, lai atrisinā tu gaisa kondicionē š anas problē mu. Es vairs nesazinā jos ar reģ istratū ru.
Izraisoties faktiskajai konfliktsituā cijai (30.03. 2018. ), kurā man piedā vā ja apmaksā t rē ķ inus par vienu tieš ā m manu un diviem sveš iem palagiem, reģ istratū ra, kas sevi pieteica kā viesnī cas ģ enerā ldirektora vietnieci, norā dī ja: “ka viņ i (darbinieki) mani nesaprata, tā pē c tu neko nedarī ji, tu pats esi vainī gs pie situā cijas. Un jums ir jā maksā rē ķ ins, pretē jā gadī jumā mē s jū s neizliksim no viesnī cas un jū s nevarē sit lidot. " Neskatoties uz to, ka darbinieki stā vē ja blakus un apstiprinā ja, ka pieteicos, un arī viņ i mani “nesaprata”. Uz manu jautā jumu "kā pē c, ja viņ i mani nesaprata, vai viņ i nepaskaidroja? " - man vē lreiz atkā rtoja, ka tā s ir “manas problē mas”.
tā pē c es nekad neesmu redzē jis tā du "klientu uzmanī bu".
Uzrakstī ju sū dzī bu viesnī cas mā tes uzņ ē mumam (viesnī cas mā jaslapa nepieņ em, starp citu, e-pastu) un ANEKS pā rstā vim.
p/s/ paņ ē mu palagus. un tos nomazgā ja lī dz perfekti baltam stā voklim ar parastu pulveri 60 grā dos. Kā pē c es neesmu pā rsteigts. . .
Plusi: jauks rajons. liels tropu dā rzs. Dienas laikā ir ļ oti kluss un nav pā rpildī ts. brokastis ir ļ oti sliktas. Brokastī s vienmē r ir daudz ķ ī nieš u. vienkā rš i esi tam gatavs. tad jū s tos nevarat redzē t
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem Taizemes reklā mas tū res ietvaros. Kamalas pludmale pā ri ceļ am 250 metri. Ir pludmales dvieļ i. 4 ē kas: 3 ar 3 stā viem un 1 ar č etriem stā viem. Blakus infrastruktū ra, kafejnī cas un veikali. … Tomēr ▾ Pā rbaudī ts kopā ar kolē ģ iem Taizemes reklā mas tū res ietvaros.
Kamalas pludmale pā ri ceļ am 250 metri. Ir pludmales dvieļ i.
4 ē kas: 3 ar 3 stā viem un 1 ar č etriem stā viem.
Blakus infrastruktū ra, kafejnī cas un veikali.
Viesnī cā nav depozī ta.
Vidē ji tī rs.
Bē rniem ir bē rnu istaba.
Wi-fi bp visur.
Mū su istabas tika izremontē tas. Ir pilnī gi jaunas. Ļ oti krā sains, man patī k.
Kopumā viesnī cā ir 9 kategorijas numuri.
Redzē ts bungalo ar skatu uz dā rzu.
Numurā ir seifs. Ū dens, kafija, tē ja tiek papildinā ta katru dienu. Ir veranda.
Noskatī jos arī luksusa skatu uz baseinu. Š ajā s kategorijā s ir tikai vannas istaba. Patika estakā des gulta uz balkona.
Kopsavilkums: viesnī ca ir piemē rota ģ imenes brī vdienā m pludmalē .
аватар Roman78
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
"Print Kamala" ir viesnī ca izdevī gā vietā mazā s Kamalas pilsē tiņ as centrā , daž u soļ u attā lumā no tī rā kā s pludmales un pū derbaltajā m smiltī m. Pludmale tiek pastā vī gi kopta! un kopta - garā m darbiniekiem dā rzā . … Tomēr ▾ "Print Kamala" ir viesnī ca izdevī gā vietā mazā s Kamalas pilsē tiņ as centrā , daž u soļ u attā lumā no tī rā kā s pludmales un pū derbaltajā m smiltī m. Pludmale tiek pastā vī gi kopta! un kopta - garā m darbiniekiem dā rzā . var skatī ties dā rznieku! Baseins ir atvē rts visu diennakti - tā ka krievu tū rists tur vienmē r var peldē ties arī naktī ! Ū dens nav pā rhlorē ts, vienmē r silts. Brokastis ļ oti daudzveidī gas+vienmē r svaigi augļ i un svaigi spiestas sulas! smaida . Nez kā pē c š ī s viesnī cas numuros neņ em dzeramnaudu, nekā dā veidā (pā rbaudī ts), viņ i nebaidī jā s atstā t zeltu tieš i uz bungalo galda! Salī dzinot ar daž ā m š ī s kategorijas viesnī cā m, sienas nav nobruž ā ts, vienmē r tī rs, nav dzī vu bū tņ u (kukaiņ u tarakā ni), ē ku izskats ir 5...man ir noslē pums, kā pē c viņ am netika pieš ķ irts 4 *! ?
Viesnī ca atrodas patieš ā m ē rtā vietā , jo blakus ir daudz bā ru un diennakts tirgus Seven Eleven. Naktī pilsē tiņ ā mierī gi un var patī kami klī st pa ielā m bez sekā m! naksnī gā pilsē ta Patong, kur var tī ksminā ties visā s š ī vā rda nozī mē s! Restorā ni jums, ieskaitot krievu un McDonald's, daž ā di š ovi, tie-boxing...
Pagā juš ajā gadā bijā m ar sievu, milzums iespaidu. . . tā pē c tagad lidojam uz Puketu un tikai uz š o viesnī cu, jo nav jā bū t miljonā ram, lai tur nokļ ū tu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель Print Kamala расположен в центральной части пляжа Kamala Beach, в западной части острова Пхукет, в 35 км от аэропорта Пхукета.

Atrašanās vieta 35 км от аэропорта о. Пхукет, на пляже Камала
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж в 150 м от отеля.Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Mагазины, прокат мотобайков

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

три 3-4-этажных корпуса и тридцать девять 1-этажных коттеджей. Всего 144 номера

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese 74/8 Moo 3, Nar-Had Rd., T. Kamala, A. Kathu, Phuket 83120 Thailand
Tālruņi: (66 76)385396-8
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.