Esam ļoti apmierināti ar viesnīcu, īpaši numuriņiem!

Rakstīts: 13 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 25 novembris — 5 decembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Milzī gs viesnī cas pluss ir tas, ka tā ir praktiski jauna, celta pirms gada vai diviem. Numuri ir svaigi, ē rti un diezgan plaš i. Ir numuri ar un bez balkoniem. Mums bija istaba ar balkonu, bet balkons ir mazs, bet jū s varat izž ā vē t savas drē bes. Mē beles arī jauna santehnika. Kontaktligzdā m ir ligzdas tā lruņ u uzlā dē š anai. Gaisa kondicionieris strā dā klusi. Viss nepiecieš amais ir istabā . Bezmaksas seifs, ledusskapis, tē jkanna tē jai un kafijai. Viņ i atnes divas mazas ū dens pudeles. Gultas veļ a, dvieļ i un vispā r visi tekstilizstrā dā jumi ļ oti labā stā voklī , tī ri izmazgā ti.

Vannas istabā ir duš a ar griestiem un parastā s laistī š anas kannas. Ir fē ns. Nav ū dens pā rtraukumu. Visi vannas istabas piederumi tiek regulā ri papildinā ti. Ir š ampū ns, duš as ž eleja, duš as cepure, vates tamponi, ziepes. Telpa ir aprī kota ar modernu apkopē ju apziņ oš anas sistē mu. Tī rī š ana ir ikdienas un kvalitatī va. Telpas trokš ņ u izolā cija ir ok.

Ja jums ir nepiecieš ams gludeklis, diemž ē l tā š eit nav. Pludmales dvieļ i jau bija istabā un tie tiek mainī ti uzkopš anas laikā.

Bezmaksas interneta nozvejas numuros un visur viesnī cā . Darbojas labi. Teritorijas kā tā das nav. Un kā pē c tas ir vajadzī gs. Uz viesnī cas jumta ir divi mazi peldbaseini. No turienes paveras labs skats uz jū ru un ezeru. Baseini ir sekli, un tajos ir maz cilvē ku. Ir zviļ ņ i. Š ī s viesnī cas galvenais trū kums ir brokastis. Ja brokastis ir daudzveidī gas, varu droš i uzskatī t š o viesnī cu par vienu no labā kajā m lē tajā m iespē jā m Karonā . Brokastī s praktiski nav nekā . Ir tikai divu veidu augļ i. Vispā r grauzdiņ š , olas, desa un, nu, sī kumi. Nav konditorejas izstrā dā jumu. Vispā r ļ oti trū cī gi. Agrā ekskursijā jū s varat paņ emt pusdienu kastī ti, bet tas arī nav par ko. Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs, bet nekas vairā k. Viņ i nav rupji, ja jū s smaidā t, viņ i atbildē s ar smaidu, bet jū s nevarat teikt, ka tas ir tieš i draudzī gi. Tač u viņ i dara labu darbu, lai gan nelabprā t piekā pjas.
Ja vē laties reģ istrē ties agrā k, maksā jiet papildus, pretē jā gadī jumā gaidiet reģ istrē š anā s laiku.

Mū s aizveda uz istabu, angliski paskaidroja, kas ir kur. Krieviski neviens nerunā . Dzeramnauda nav ubagoš ana. Vispā r viss ir uz lietu bez prā ta, bet tiktā l, cik vajag un ne vairā k. Principā mums nekas cits no viņ iem nebija vajadzī gs, kā vien precī za viņ u pienā kumu izpilde. Tā pē c paldies tik un tā.


Un visbeidzot daž i vā rdi par viesnī cas atraš anā s vietu. Ļ oti labi atrodas. Lī dz jū rai 3-5 minū tes. Pastaiga gar gleznaino ezeru. Blakus ir infrastruktū ra. 7-Eleven, veļ as mazgā tava, vairā kas kafejnī cas, aptieka un valū tas maiņ as punkts. Uz ielu, kas iet no apļ a 7-10 minū tes ne vairā k. Kopumā viss ir tuvu. Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, ī paš i numuriņ iem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар