Karon Sea Breeze Beach (by ON) 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.510
7.5 Numurs
8.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
8.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Karonbīčas centrā, 180 metru attālumā no jūras, 9 km attālumā no Patongbīčas naktsdzīves centra (10 min braucienā), 50 km attālumā no Puketas lidostas (50 min braucienā).Vairāk →
аватар nikita.kuzmichev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies no 27. jū nija lī dz 8. jū lijam ar biļ eti no Anex Tour. Š ajā viesnī cā nokļ uvā m pē c fortū nas sistē mas. Diviem biļ ete maksā ja tikai 4.000 rubļ u. Jā saka, ka esmu bijis daudzā s vietā s gan patstā vī gi, gan tū rē s, gan 5 zvaigznē s un 4 un 3 zvaigznē s. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies no 27. jū nija lī dz 8. jū lijam ar biļ eti no Anex Tour. Š ajā viesnī cā nokļ uvā m pē c fortū nas sistē mas. Diviem biļ ete maksā ja tikai 4.000 rubļ u.

Jā saka, ka esmu bijis daudzā s vietā s gan patstā vī gi, gan tū rē s, gan 5 zvaigznē s un 4 un 3 zvaigznē s. Š ī viesnī ca ir ļ oti, ļ oti labā lī menī , ī paš i par š o cenu. Viss ir tī rs, kā rtī gs, apzinī ga uzkopš ana katru dienu, ļ oti garš ī gas un sā tī gas brokastis (zviedru galds), draudzī gs personā ls, un tiem, kas raksta, ka it kā bija rupji, tad š ā dus viesus un viņ u uzvedī bu redzē ju. Uzvedieties cienī gi, un pret jums izturē sies atbilstoš i. Viesnī ca atrodas tikai 3 minū š u pastaigas attā lumā no Karonas pludmales.

Atraš anā s vieta diezgan laba, tuvumā ir bā ri, restorā ni, veikali, bet cenas tajos ir nepā rprotami pā rcenotas un paredzē tas stulbam pakas krievtū ristam, mums bija velosipē ds, vakarā braucā m tikai 10 minū tes uz Phuket Town un ē da par normā lu samaksu un daudz ko citu. Garš o labā k nekā kaimiņ u "restorā nos".
No mī nusiem varu atzī mē t tikai troksni no kaimiņ u bā riem, bet mums tas nebija kritisks, devā mies gulē t vē lu, kad bā ri jau gulē ja : ) un fē na trū kumu istabā , bet mē s Neprasi, es domā ju, ka viņ i dotu, ja prasī tu.
аватар kravch2009
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Saņ ē mu kļ ū das pē c - sajaucu ar Kata see brī ze. Par š o viesnī cu bija labā kas atsauksmes. Viņ i man iedeva istabu ar logiem uz ielas - nebija iespē jams gulē t - viņ i dziedā ja karaoke visu nakti kafejnī cā . Mē s prasī jā m istabu ar logiem ar skatu uz pagalmu, viņ i teica, ka jums ir jā maksā papildus 400 bati par katru uzturē š anā s dienu. … Tomēr ▾ Saņ ē mu kļ ū das pē c - sajaucu ar Kata see brī ze. Par š o viesnī cu bija labā kas atsauksmes. Viņ i man iedeva istabu ar logiem uz ielas - nebija iespē jams gulē t - viņ i dziedā ja karaoke visu nakti kafejnī cā . Mē s prasī jā m istabu ar logiem ar skatu uz pagalmu, viņ i teica, ka jums ir jā maksā papildus 400 bati par katru uzturē š anā s dienu. Super! ! Viesnī ca, pat ar logiem uz pagalmu, pat ar logiem uz ielu, š ī nauda nav tā vē rta. Regulā ri tī rī ja, bet pā ris reizes aizmirsa paņ emt bezmaksas ū deni. Brokastis bija pretī gas – nebija pilnī gi nekā , ko ē st, izņ emot olu kulteni. Kopumā esam š okē ti par cenā m Puketā . Mē s rē ķ inā jā mies ar Pattajas cenā m, bet viss izrā dī jā s patieš ā m dā rgs. Izglā ba tirgu tempļ a teritorijā ielas galā , kas strā dā ja otrdienā s un sestdienā s. Tur bija lē tā k. Viņ i paņ ē ma kū pinā tu vistu par 200 batiem un ē da to 2 dienas istabā . Kafejnī cā ē d vismaz 250 batus vienai personai. Jū ra bija pretī ga: netī ra un 3 balles, tā pē c 14 dienas nepeldē jā mies Karonas pludmalē , bija jā dodas š ausmī gi dā rgā s ekskursijā s un jā atpū š as salā s, kur jū ra bija klusā ka un tī rā ka. Uz Puketu noteikti vairs nebraukš u. Kopumā atvaļ inā jums Puketā nav naudas vē rts 100 tū kstoš i diviem. Ir jau septembris, un es ar š ausmā m atceros š o atkritumu izgā ztuvi (jū ru), kurā nekad neesmu peldē jusies, neskatoties uz to, ka ir silts.
гостиница острова Пхукет улица на которой расположена гостиница пляж Карон
аватар Starikov2
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi atpū tos, viss bija kuriozs. Viss patika. Jū ra skaista un blakus, viļ ņ i nav problē ma. Atpū tos un mierī gi staigā ju dienu un nakti. Es biju ļ oti apmierinā ts ar atpū tu un valsti un tā s iedzī votā jiem. PALDIES. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos, viss bija kuriozs. Viss patika. Jū ra skaista un blakus, viļ ņ i nav problē ma. Atpū tos un mierī gi staigā ju dienu un nakti. Es biju ļ oti apmierinā ts ar atpū tu un valsti un tā s iedzī votā jiem. PALDIES.
аватар Olexiy
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta draugu pulkā . Viesnī ca tika izvē lē ta lē tā kā.3 zvaigznes netā lu no jū ras. No viesnī cas lī dz pludmalei 100 m. Ļ oti izdevī ga vieta ielas ē diena un izklaides ziņ ā . Karonas pludmale ir viena no labā kajā m Puketā . … Tomēr ▾ Atpū ta draugu pulkā . Viesnī ca tika izvē lē ta lē tā kā.3 zvaigznes netā lu no jū ras.
No viesnī cas lī dz pludmalei 100 m. Ļ oti izdevī ga vieta ielas ē diena un izklaides ziņ ā . Karonas pludmale ir viena no labā kajā m Puketā . Lī dz Patongam nav tā lu, uz netā lo Kata pludmali var aizbraukt arī ar sabiedrisko autobusu, maksā.35 batus, pietura zem viesnī cas, paceļ roku un apstā jas.
Ierodoties mums iedeva istabiņ u, kas bija patī kams pā rsteigums. Istaba sā kumā š ķ ita maza, bet š ī sajū ta izklī da pirmajā dienā . Logi bija vē rsti uz ielu. Pa dienu un vakaru bija skaļ š . Ī paš i vakarā jū s klausī sities visu kaimiņ u rokbā ra repertuā ru. Tā tad, ja neesi roka cienī tā js – samierinies ar logiem pretē jā virzienā no ielas. Istabā ir duš a, izlietne, tualete, kondicionieris, 2 atzveltnes krē sli, galds, 2 naktsgaldiņ i, TV - 7 krievu kanā li. : ) Katru dienu tiek uzkopta istabiņ a, mainī ta gulta, atnestas 2 pudeles ū dens.
Brokastis viesnī cā vienmuļ as, bet garš ī gas – bufete. Tiem, kas ir apmierinā ti ar taju ē dienu, tas arī viss. Pusdienas vai vakariņ as neiesaku. Netā lu ir vietas, kur ir lē tā k un garš ī gā k.
Personā ls smaidī gs un pretimnā koš s. Jū s varat uzdot jebkuru jautā jumu, protams, angļ u valodā . Ja tā ir problē ma, apsveriet zī mju valodu, tā arī darbojas. ; )
Viesnī ca mani pilnī bā apmierinā ja par š o naudu. Lai jaukas brī vdienas.
P. S. Neē d durianu savā istabā !
Вид из номера, 4 этаж


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель расположен в центре пляжа Карон, в 180 м от моря, в 9 км от центра ночных развлечений пляжа Патонг (10 мин езды), в 50 км от аэропорта Пхукета (50 мин езды).

Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж.
Viesnīcā

Отель обновлен в 2014г. Всего 87 номеров, в двух 4-этажн. корпусах. Бассейна НЕТ

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
FAQ