Holiday Inn Resort Phuket Surin Beach 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.310
6.5 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas mazajā Surinas līcī, 20 minūšu brauciena attālumā no rosīgās Patongas pludmales, 2 km attālumā no Phuket FantaSea un 10 km attālumā no tirdzniecības centra Jungceylon Patong. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 2008. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар leykoira
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Devos atvaļ inā jumā ar visu ģ imeni. Surinu uzskatī ja jau sen, jo. dzirdē ts daudz pozitī vu atsauksmju. Un viņ i nezaudē ja. Es sā kš u pē c kā rtas. Personā ls ir pretimnā koš s. Ļ oti draudzī gs un atsaucī gs. … Tomēr ▾ Devos atvaļ inā jumā ar visu ģ imeni. Surinu uzskatī ja jau sen, jo. dzirdē ts daudz pozitī vu atsauksmju. Un viņ i nezaudē ja. Es sā kš u pē c kā rtas.
Personā ls ir pretimnā koš s. Ļ oti draudzī gs un atsaucī gs. Bet tajā paš ā laikā neuzkrī toš s.
Arī viesnī cas atraš anā s vieta bija laba. Viss ir pie rokas. Veikali, aptiekas, saloni, iepirkš anā s centri, masā ž as saloni. Vispā r, ko vien sirds vē las))
Es vē los pateikt ī paš u paldies š ai viesnī cai par bē rnu istabu, tā ir paradī ze vecā kiem)) Bē rnu istabas darbinieki ir ļ oti atbildī gi! Viņ i tieš ā m pieskatī ja bē rnus! Viņ i pat vadī ja aiz rokas)) Kopumā nebija bail atstā t bē rnu tur! Un vispā r viesnī cai ir liela teritorija, slidkalniņ i, baseini, bē rnu izklaides. Ar bē rnu vienmē r ir ko darī t.
Man arī ļ oti patika viesnī cas numuriņ š . Kaut kur varbū t vajadzē ja kosmē tisko remontu, bet tas ir ja tieš ā m atrod vainu)) Ļ oti mā jī gs, plaš s un ļ oti tī rs ! ! Istabā bija liels ledusskapis, bija tē jkanna, fē ns , gludinā mais dē lis. Kopumā viss, kas jums nepiecieš ams.
Ļ oti labas brokastis. Daudz daž ā du augļ u. Man arī ļ oti patika, ka ir tematiskā s vakariņ as pieauguš ajiem. Piemē ram, š odien ir itā ļ u vakariņ as, rī t ir bā rbekjū vakariņ as, pē c rī tdienas viņ i pasniedz suš i utt. ).
Pludmale ir pā rsteidzoš a ar baltā m smiltī m. Un galvenais tī ra! ! No rī ta pludmali tī ra! Nav izsmē ķ u un citu atkritumu, ko esam vairā kkā rt sastapuš i citā s pludmalē s. Un, protams, nevar neatzī mē t eleganto silto jū ru!
Vairā kas reizes bijā m ekskursijā s. Uzreiz gribu teikt, ka pirmā pieredze nebija veiksmī ga. Organizā cijas nebija. Š is ir vienī gais brī dis, kas nedaudz sabojā ja svē tkus. Otro reizi jau gā ja pē c ieteikuma. Viss organizē ts, ar samaksu pē c tam. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Ja nepiecieš ams, labprā t sniegš u kontaktinformā ciju.
Kopumā , ja vē laties lieliskas ģ imenes brī vdienas, tad š ajā viesnī cā noteikti ir viss! )) Mē s noteikti tur atgriezī simies vē lreiz! )
аватар dv.kondrat1968
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
Море реально чистое,песок чистый.Бухта Сурин. Это местный таксист на своем рабочем месте в ожидании чуда.Такая чистота и калорит практически по всему острову,стоит выйти за территорию отеля. Такой лежак стоит 500бат.Бухта Сурин. Это бухта Сурин.Реальный пляж где за один лежак попросят 100бат за пару 200. Это расценки такси от отеля в батах.
аватар dv.kondrat1968
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Skumjas un skumjas mū s pā rņ ē ma, kad braucā m no lidostas uz viesnī cu. Tie ir atkritumu kalna netī rumi, un tajā paš ā laikā mū s pieskata laimī gi taizemieš i, otrs krievu autobuss atved mums dolā rus, un mums nekas nav jā dara. … Tomēr ▾ Skumjas un skumjas mū s pā rņ ē ma, kad braucā m no lidostas uz viesnī cu. Tie ir atkritumu kalna netī rumi, un tajā paš ā laikā mū s pieskata laimī gi taizemieš i, otrs krievu autobuss atved mums dolā rus, un mums nekas nav jā dara. Mē s ieradā mies viesnī cā.7. 00, viņ i mums prasī ja depozī tu dolā ros, un viņ i solī ja to atdot bā tos pē c viņ u viesnī cas kursa. Mē s to izturē jā m un nepadevā mies smaidī go taizemieš u spiedienam, devā mies uz netā lu esoš o valū tas maiņ as punktu un samainī jā m dolā rus pret batiem. Mums bija labā kais kurss Parongā.29. jū nijā par 1 dolā ru. Lī dz 14.00 esam atstā ti paš plū smā , ū dens nav, solī tie cepumi, gaidiet izlī gumu. Samaksā jā m par luksusa istabiņ u, ilgi neteikš u, nomainī jā m pret citu, jo smirdē ja pē c kanalizā cijas, bet ko tas mums maksā ja, darbā nenervozē ju. Es gribu brī dinā t par kļ ū dā m, neņ emiet vakariņ as Taizemē (har board) Mē s to ņ ē mā m ceļ ojuma izmaksā s. Ē st nebija ko, ē dienkarte aprobež ojas ar vienu makaronu picu, asā m zupā m, par zivī m un par kā du naudu var tikai sapņ ot. Pirmajā vakarā atnā cā m uz restorā nu, sajū ta bija, ka kā pē c tu te esi iestrē dzis, redz, es sazinos ar amerikā ņ iem, es tevi š urp neaicinā ju. . Vienkā rš i lī dz asarā m apkauno, ka krievi par manu naudu dabū tā das blē ņ as, man vibe ir taizemieš u serviss. Smī nē š ana par slinkiem kaķ iem ir mana attieksme pret tiem. Pati viesnī ca ir knapi 3 velk. Istabas nemazgā tikai palagi nemainā s. Pateicoties atseviš ķ ai viesnī cas darbiniecei Ļ ubai, š ī ir krievu meitene, kura ir vienī gā prā tī gā persona, kas tur strā dā , pateicoties viņ as kompetencei, mū su atvaļ inā jums netika pilnī bā sabojā ts. Jū ra Surinas lī cī bija patieš ā m silta un tī ra. Pludmale ir pilsē tas sauļ oš anā s krē sls 100bat servisa, nav pat kur kā jas no smiltī m nomazgā t, uz viesnī cu ej kā ar nazi. Vairā k labas gribas Taizemes dienestam netiks. Skatī t fotoattē lu Viņ u duš ā s ir oglekļ a monoksī ds.
аватар 10111963
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Puketā atpū tā mies otro reizi. Tā pē c kā jau "forš ie pipari" brauca pilnī bā bruņ oti, visu zinot par cenā m, ekskursijā m un bez spices. Surins tika uzskatī ts par ilgu laiku, lasī ts un dzirdē ts daudz labu atsauksmju. Kas attiecas uz pludmali, tie visi ir apstiprinā ti. … Tomēr ▾ Puketā atpū tā mies otro reizi. Tā pē c kā jau "forš ie pipari" brauca pilnī bā bruņ oti, visu zinot par cenā m, ekskursijā m un bez spices. Surins tika uzskatī ts par ilgu laiku, lasī ts un dzirdē ts daudz labu atsauksmju. Kas attiecas uz pludmali, tie visi ir apstiprinā ti. Smiltis gandrī z baltas, pludmale tī ra un ļ oti labi kopta, taizemieš i no rī tiem tā s slauka un skrā pē . Atš ķ irī bā no Katas un Karona nav izkaisī tu izsmē ķ u un aktī vas dzī ves pē du. Tas viss parā dā s tikai pē c vē trā m un ļ oti ī su laiku. Ī sā k sakot, solī ds "5" gar pludmali. Un, ja ņ em vē rā mazos rifus gar malā m un iespē ju peldē t ar masku, tad "6". Skaidrs, ka ne Sarkanā jū ra un ne Semilā nija, bet tomē r. Bet Marriott vī lies. Mē s devā mies uz viesnī cu ar slidkalniņ iem. Protams, viņ i ir, bet viņ i ir sā pī gi nož ē lojami. Manuprā t, pieauguš ajiem ar viņ iem vispā r nav nekā da sakara. Baseins ir jauks, bet mazs. Maksimā lais dziļ ums ir 1.2 m. Kā taizemieš i sevi pozicionē kopš.1. novembra, augstā s sezonas. Bet, kamē r bijā m, visu laiku kaut ko smē rē jā m un tonē jā m, reizē m urbā m. Vispā r jau sī kums, bet izdevā s. Klibo tī rī š ana. Pirmā s pā ris dienas viss ir lī menī . Un tad viņ i skatā s, pasmaida un – tas arī viss. Viņ i var nā kt, kad jū s atpū š aties pulksten 17, viņ i var atstā t zī mī ti, ka atvainojos, jums nebija laika, zvaniet. Balkons tā pē c parasti tiek izņ emts tikai pē c pieprasī juma. Č ī bas, peldmē teļ i, lietussargi arī pē c atgā dinā juma. Un, protams, cenu zī me vietē jā ē dinā š anas uzņ ē mumā MOMO. Viss ir daudz dā rgā ks. Nav marš ruta autobusa uz Patongu. Viesnī cas autobuss vienā virzienā maksā.350 batus vienai personai. Vieglā k ir braukt ar taksometru. Nav informā cijas stenda ar izbraukumiem. Tagad par privilē ģ ijā m. Ē diens ir garš ī gs un svaigs. Augļ u ir daudz, bez problē mā m var paņ emt lī dzi. Tas pats attiecas uz konditorejas izstrā dā jumiem un sulā m. Kas ceļ o ar bē rniem - zina. Iekā rtojā mies 10 minū tē s. Numurs tika izvē lē ts neatkarī gi. Viesnī ca ir mierī ga un klusa. Daudzi amerikā ņ i, ķ ī nieš i, tautieš i un vā cieš i. Nav piemē rots ballī tei. Un protams galvenais pluss ir jū ra. Jā , protams, par viesnī cu gidiem. Varbū t mums ī paš i nav paveicies, bet viņ u pilnī gi nebija. Interese par mums pazuda pē c viņ u ekskursiju atcelš anas. Salī dzinā jumam: uz Khao Sok devā mies uz 2 dienā m par 4 tū kst. Gidiem bija tas pats no 8 lī dz 10. Citā di pā rē jais tomē r bija veiksmī gs. lai gan uz Marriott vairs neieš u. Ja kā dam interesē ifa Surinā - rakstiet, ar prieku atbildē š u.


iemiesojums myrzati
Labdien! Ņemot vērā šo viesnīcu, lasīju atsauksmes par izkritušām flīzēm baseinā un vecām mēbelēm istabās, kā tad īsti ir?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель расположен в небольшой бухте Сурин, в 20 минутах езды от оживленного пляжа Патонг, в 2 км от парка аттракционов Пхукет ФантаСи и в 10 км от торгового центра Jungceylon в Патонге. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 2008 году, а последняя реновация проведена в 2018 году. Отель подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 22 км от аэропорта г. Пхукет.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Оборудованы места для курения. На территории есть магазины. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Водные горки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 254 комфортабельных номера.

Istabās

В номерах представлено: халат и тапочки, банные принадлежности, фен, кондиционер, ТВ (2 русских канала), телефон, набор для приготовления чая и кофе, питьевая вода, мини-холодильник, Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 106/27 Moo 3, Surin Beach, Cherngtalay, Talang, Phuket 83110 Thailand
Tālruņi: 0800 800 180
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).