Chanalai Flora Resort 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.210
№56 viesnīcas reitingā Puketa
8.3 Numurs
8.5 apkalpošana
8.3 Tīrība
5.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Mājīga un ērta viesnīca ar labu atrašanās vietu - klusā vietā un tajā pašā laikā tuvu aktīvajai tūrisma zonai un pludmalei. Piemērots visu kategoriju tūristiem. Viesnīca tika atvērta 1994. gadā un atjaunota 2017. gadā. Sastāv no piecām 4 un 5 stāvu ēkām. Atrodas uz neliela kalna, Kata līča dienvidu daļā, 350 metru attālumā no pludmales. Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts.Vairāk →
аватар scorpion800
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es teikš u tiem, kas dodas uz Chanalai Garden Resort 4 * viesnī cu - jū s gaida tikai patī kama atpū ta))) Mē s bijā m februā ra sā kumā ar draugu grupu. Patika viss! ! ! Ē rta atraš anā s vieta, jū ras tuvums, mā jī gs un kluss rajons, viesnī cas zaļ ā zona, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, lielisks peldbaseins ar bā ru atvē rts lī dz 22:00. … Tomēr ▾ Es teikš u tiem, kas dodas uz Chanalai Garden Resort 4 * viesnī cu - jū s gaida tikai patī kama atpū ta))) Mē s bijā m februā ra sā kumā ar draugu grupu. Patika viss! ! ! Ē rta atraš anā s vieta, jū ras tuvums, mā jī gs un kluss rajons, viesnī cas zaļ ā zona, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, lielisks peldbaseins ar bā ru atvē rts lī dz 22:00. Mums bija istaba ar labā ko skatu uz lī ci un nenož ē lojā m, ka par to piemaksā jā m. Putnu dziesmas no rī ta, mī ksta un tī ra gulta))) Istabas tī rī š ana un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Gaisa kondicionieris darbojā s labi. Brokastis bija daudzveidī gas un garš ī gas. Kopumā iespaidi ir tikai labi!
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apskatī jā m viesnī cu Taizemes reklā mas tū res ietvaros ar kolē ģ iem. Vispā rī ga informā cija: netā lu no Kata pludmales, 650 metri lī dz tai, nav krieviski runā još u darbinieku, ierodoties 2000 batu depozī ts. Bū vniecī bas gads 1997. … Tomēr ▾ Apskatī jā m viesnī cu Taizemes reklā mas tū res ietvaros ar kolē ģ iem.

Vispā rī ga informā cija: netā lu no Kata pludmales, 650 metri lī dz tai, nav krieviski runā još u darbinieku, ierodoties 2000 batu depozī ts. Bū vniecī bas gads 1997.2017 renovā cija. Viesnī cas struktū ra ir 5 ē kas, viena no tā m nav atjaunota.

Ir pludmales dvieļ i, pludmale ir publiska, attiecī gi, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas.

Ir 2 peldbaseini.

Ir bē rnu istaba.

Ir sporta zā le.

Brokastis – bufete.

Wi-fi bp, bet ne visur ķ er.

Peldmē teļ i pē c pieprasī juma reģ istratū rā.

Galvenie viesi ir krievi. Visā s soļ os (! ).

Novē rojumi: visur ļ oti tī rs, labi smarž o.

Super (24 istabas), istabas izmē rs 20 kv. m, nav iekš durvju, ir balkons, bp seifs, naktsmā jas 2+(1), labi smarž o.

Grand de luxe (56 istabas), platī ba 30 kv. m, nav iekš durvju, ir fē ns, ir kondicionieris, ar skatu uz jū ru, bet ne visi, ir pieslē gumi.

Man ļ oti patika, ē rti, atmosfē riski.
аватар avdrums
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s kopā ar sievu Puketā kū rortā Serene no 10. lī dz 21.01. 2011. Izlasiet, kungi, visas atsauksmes visos forumos, tur ir daudz noderī gas un atkā rtojas informā cijas, un es rakstī š u tikai to, par ko pā rliecinā jos no savas pieredzes. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar sievu Puketā kū rortā Serene no 10. lī dz 21.01. 2011. Izlasiet, kungi, visas atsauksmes visos forumos, tur ir daudz noderī gas un atkā rtojas informā cijas, un es rakstī š u tikai to, par ko pā rliecinā jos no savas pieredzes. Uzreiz pievienojos visā m pozitī vajā m atsauksmē m par viesnī cu, atraš anā s vietu, personā lu, brokastī m. Tā tad:
1) Viesnī ca - trū kumi: pē dē jā s divā s dienā s istabā sā ka parā dī ties skudras. Vienī gais lī dzeklis pret to ir neizlaist pā rtiku no ledusskapja. Un, kad ē dat augļ us, iemetiet mizu un mizas atseviš ķ ā maisiņ ā un cieš i piesieniet. Odi lido - nopē rciet fumitoksa plā ksni 7-11 - un problē ma ir atrisinā ta. viss pā rē jais ir pluss. tā du ir daudz. jebkura problē ma - zvans uz reģ istratū ru, un lieliskie darbinieki visu atrisinā s vienā mirklī . ak jā , te ir vē l viens trū kums – viesnī cā internets ir ļ oti lē ns. 3 datori reģ istratū rā , jū s iegā dā jaties karti uz 100 minū tē m - un jū s pavadā t š ī s minū tes, gaidot lapu ielā di. Es devos no komunikatora nedaudz ā trā k, bet arī lē ni.
2) ekskursijas - mū su varenā tū roperatore Natalie-tours tomē r izš ķ ī rā s no mums, lai iegā dā tos divas ekskursijas, lai gan es zinā ju par pā rmaksu 2.5 reizes. tagad piekrī tu visiem - pā rmaksa nav aktuā la. jā , krievu gids, jā interesanti stā sti, bet pā rmaksa par lielu. Uz ielas tie paš i krievvalodī gie gidi, arī daudz mazā kā m vecmā miņ ā m ekskursijas tā das paš as. Mē s devā mies nirš anai un safari Khao Lak. Ekskursijas ir absolū ti neticamas. Ū denslī dē ji, uzmanī bu - ja jū s tur nenirt - esat daudz zaudē jis. Un Safari - saziņ a ar savvaļ as dzī vniekiem, ziloņ iem, pē rtiķ iem, raftings, bruņ urupuč i, ū denskritumi...- satriecoš i. pā rmaksā ja, bet tomē r nenož ē loja. Starp citu, tū roperators parasti biedē - neī rē riteni, pasaka papildus skrā pē jumu un pasi nedos. Klausieties viņ us, labā k neelpot vispā r. Velosipē du nepaņ ē mā m un bez tā ir jautri. Bet viņ i ņ em visu. Ja esat uzmanī gs, tas ir ļ oti iespē jams. Tikai nepazū di, pieradī si pie FIG kreisā s puses satiksmes!! !
3) pludmales un apkā rtne: Kata ir diezgan parasta pludmale. Dodieties pa kreisi pludmalē lī dz paš iem akmeņ iem, brokastī s paņ emot speķ a gabaliņ us. Nā ciet gar akmeņ iem ar nolaistu kameru - izklā jiet bekonu uz akmeņ iem, ieslē dziet kameru - un vē rojiet, kā jauki krabji ē d speķ i. Ja dodaties kalnā uz Kata Noi, tad paņ emiet lī dzi banā nu vai bulciņ u. Tur uzvelciet masku pie akmeņ iem, nirsiet un sadrupiniet bulciņ u - kanā ls Discovery atpū tī sies. tā das zivis, mā t mī ļ ā . Skaistums! ! ! Jū s varat staigā t lī dz Karonam. Ejiet 25-30 minū tes. Smiltis krakš ķ kā sniegs Urā los. Bet Patonga ir ballī š u vieta, un pludmale nav ī paš i laba. Š ajā sakarā priecā jos, ka ļ oti veiksmī gi izvē lē jos Serena Resort. Pā ri ceļ am aptieka. Iegā dā jos mā jas zaļ os un dzeltenos Taizemes balzā mus, kuru priekš rocī bas jau ir apspriestas un apspriestas. Masā ž as — reiz apmeklē ju viesnī cas Mali Spa — un sā ku tur iet ar sievu gandrī z katru vakaru. Tas ir lieliski. Pā rē jie saloni vairs nebija vajadzī gi. Pā rē sties augļ us - mangostā nu, rambutā nu un citus sū dus - tas ir forš i. Izmē ģ inā ju kā du duriana gabalu – rets muļ ķ is.
4) Padomi: lidostā tiek piedā vā tas bezmaksas SIM kartes. PAŅ EM! ! ! Tā nav š ķ irš anā s, Simka tieš ā m ir normā la. tad tu ieliec viņ ai naudu - un zvans ir lē ts. 4-5 bati minū tē uz Krieviju. Es to nepaņ ē mu un nož ē loju. Nopirku lī dzī gu, bet jau par naudu.
5) Restorā ni visi ir normā li. Tas jau ir amatieris. Es izmē ģ inā ju visu veidu taju ē dienus, un mana sieva biež ā k Eiropas virtuve. Viņ i labi gatavo gandrī z visur. vakarā uz ielas paplā te ar gardā m pankū kā m. Zivju tirgus Rawai. . . Nu, tas arī ir amatieris. Visu veidu jū ra. Viss ir svaigs. Viņ i gatavo garš ī gi. Bet restorā ns tur ir diezgan netī rs, visapkā rt muš as. Un viesmī ļ i ir trans. Vienreiz bijā m tur - forš i protams, bet otrreiz nebrauktu.
6) kurš nav bijis - noteikti aizej uz vietē jo zoodā rzu. 500 bati par ieeju. cenā iekļ auts trī s š ovu apmeklē jums - pē rtiķ i (ļ oti viduvē ji), krokodili (ekstrē mi), ziloņ i (vienkā rš i super - nenož ē losiet. tieš i viņ am ir vē rts tur aizbraukt)
Visi taizemieš i ir ļ oti draudzī gi un sabiedriski. Ne naudas un ne iepirkš anā s dē ļ . Vienkā rš i. Pie mums nevaru iedomā ties apsargu, kurš tev uzsmaidī tu kopā ar sveicienu. Viņ i ir laipni un uzmanī gi cilvē ki. Un skaista valsts. Noteikti ieš u vē l. Un tev labi atpū ties. Serena Resort tas ir! ! !
Serene - рекомендую !!!
аватар zanaveska
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzreiz jā saka, ka viesnī ca ir ideā li piemē rota tiem, kas nedomā tajā sē dē t visu diennakti! Istabas ir tī ras, kā rtī gas un diezgan plaš as. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a tiek mainī ta ik pē c divā m dienā m, pludmales dvieļ i ir vai nu pē c pieprasī juma (mē s to darī jā m), vai vienkā rš i atstā jam uzkopš anai, un tie tiek mainī ti automā tiski. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka viesnī ca ir ideā li piemē rota tiem, kas nedomā tajā sē dē t visu diennakti! Istabas ir tī ras, kā rtī gas un diezgan plaš as. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a tiek mainī ta ik pē c divā m dienā m, pludmales dvieļ i ir vai nu pē c pieprasī juma (mē s to darī jā m), vai vienkā rš i atstā jam uzkopš anai, un tie tiek mainī ti automā tiski. Dzī vojā m ar diviem pieauguš ajiem un bē rnu un pat papildu gultu neņ ē mā m - pirmkā rt, tas "noē d" vietu, otrkā rt, ar to, kas mums bija, č etriem pieauguš ajiem noteikti pietika. Istabā ir vannas istaba (duš a, vanna), TV, ledusskapis, seifs, minibā rs, individuā lais kondicionieris - var iestatī t temperatū ru uz 20 grā diem un gulē t pilnī gā komfortā , turklā t kondicionieris atrodas ļ oti labi - ne augstā k par gulta, bet ejā , tā pē c iespē ja saaukstē ties un citas nepatikš anas ir izslē gtas - novē rtē jā m. Ir balkons ar diviem krē sliem un galdu, uz balkona ir gaisma. Skats uz viesnī cu un piliens jū ru) - starp citu, mē s dzī vojā m 133. Kas vē las zaudē t svaru, lieliska istaba - lai tur nokļ ū tu, ir jā pā rvar 4 stā vas kā pnes, tā pē c, ja jū s vienmē r kaut ko aizmirstat istabā , tu esi nianse bū s celms. Teritorijā atrodas pieauguš o baseins ar sā lsū deni, viens daž ā da dziļ uma ar saldū deni un viens bradā jamais baseins. Pie baseiniem saulessargi, sauļ oš anā s krē sli - bez maksas. Ē diens ļ oti viduvē js, brokastis ņ ē mā m tieš i viesnī cā (bufete) - 2 nedē ļ as nekas jauns - olas daž ā dā s formā s, augļ u salā ti, augļ i, dā rzeņ i, graudaugi, pankū kas (vairā k kā pankū kas), desiņ as (garš o š ausmī gi), vista, cū kgaļ a (iespē jams, tiem, kas no rī tiem ir ī paš i izsalkuš i), grauzdiņ š , sviests, ievā rī jums, kafija, tē ja, piens, ananā su un apelsī nu sulas. Brokastis vienai personai maksā.300 batus, bē rniem lī dz 5 gadu vecumam bez maksas. Pā ris reizes sarī koja nelielas brī vdienas ar vakariņ ā m (galdiņ u rezervē iepriekš , par maksu). Viesnī cas teritorija viss ir apstā dī jumos un ziedos - sajū ta ir kā dž ungļ os.
Tuvā kā pludmale Kata, smiltis, mazi viļ ņ i, pā rsvarā mierī ga jū ra, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu - divi sauļ oš anā s krē sli un viens lietussargs 200 bati. Pludmale ir tī ra, bet pā rpildī ta - cilvē ki no 10 lī dz 15, tad brī vi, bet vakarā jū s nevarat ņ emt sauļ oš anā s krē slu - pulksten 17 pludmale oficiā li tiek slē gta, gulieties uz smiltī m. vienī gais, kas man nepatika, bija daudz visā du lietu pā rdevē ju pludmalē (viņ iem viss ir vismaz 3x dā rgā ks! ).
Ja esi gatavs pavadī t 20 minū tes ejot kalnā (! ), Tad vari apmeklē t Kata Noi pludmali - cilvē ku maz, tirgotā ju nav, tī rs, mazs, bet viļ ņ i š ausmī gi - ja gribas saviļ ņ ojumus - esi klā t ! Saulessargu un sauļ oš anā s krē slu cena ir vienā da.
Izklaide, piemē ram, masā ž as, ekskursijas, ir pilnī gi iespē jams veikt ā rpus viesnī cas, noteikti kaulē ties, daž reiz tas palī dz uz pusi samazinā t cenu.
Ī paš a informā cija tiem, kuru daba nepieņ em taizemieš u virtuvi un kuri ceļ o ar bē rnu - netā lu no Kata Beach Resort viesnī cas (tur ir ziloņ u statujas, grū ti nepamanī t), dodieties uz Karonu un pagriezieties pa labi - tur ir restorā ns ar krievu virtuvi un krievu pavā ru "Spicy House" (House of Spice) - ieejiet, nenož ē losiet. Labas vakariņ as trim ap 1300 batiem, ē diens garš ī gs.
Un vē l viena lieta - kas ies iepirkties, tevis te nav! Ir, protams, veikali un suvenī ru veikali, bet viss ir vienā ds, mazs un dā rgs.
Patongas naktsdzī ve, bet mē s par to neko nezinā m, jo ​ ​ bija č etru gadu atbaidī š anas spē ks.
Ekskursijā s - Super Similans, Khao Sok + Chieu Lan Lake (2 dienas / 1 nakts) - tiem, kam patī k savvaļ as daba, tas ir lieliski (ceļ š ir garš , bet tas ir tā vē rts - tikai 2 dienas, nav jē gas vienam ! )
Vai tu dotos tur vē lreiz? Noteikti jā . Uz š o viesnī cu? Ar lielā ko prieku.
Lai jaukas brī vdienas!
Пляж Ката Ной (чувствуете разницу?) Вид из номера Лягушатник Spicy House Комната 133 Лестница (таких 3!) Пляж Ката
аватар Modric
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Serene Resort 3* Mē s palikā m 2008. gada marta sā kumā. Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s 3 *. Neliela teritorija, divi baseini (viens lī dz 1 m bē rniem, otrs lī dz 1.8 m, var peldē ties pa nakti. Č etras 4 stā vu ē kas, draudzī gs personā ls, ikdienas uzkopš ana istabā un veļ as maiņ a. … Tomēr ▾ Serene Resort 3*
Mē s palikā m 2008. gada marta sā kumā.

Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s 3 *. Neliela teritorija, divi baseini (viens lī dz 1 m bē rniem, otrs lī dz 1.8 m, var peldē ties pa nakti. Č etras 4 stā vu ē kas, draudzī gs personā ls, ikdienas uzkopš ana istabā un veļ as maiņ a.

Lī dz Kata pludmalei 4 min gā jiens (360 soļ i), lī dz Kata Noi pludmalei - apmē ram 15-20 min gā jiens. Pē dē jais izceļ as ar nelielu atpū tnieku skaitu, skaistumu un komfortu. Bet braukt kalnā un tad lejup ir diezgan nogurdinoš i. Pie ieejas pludmalē ir zī me - Nice & Quiet, kas pilnī bā atbilst saturam.
Brokastis viesnī cā ir tipiskas bufetes tipa brokastis. Ē dienkarte: augļ i, jogurti, grauzdiņ i, pankū kas, olu kultenis, sulas, desiņ as, š ķ iņ ķ is, bekons, zupa, salā ti, rī si, kartupeļ i uc Regulā rs Eiropas ē diens ar taju virtuves piesitienu, nevis pikants.
Uz vietas ir pieejams masā ž as salons un taksometru pakalpojumi.
Viesnī cas restorā nā vakaros ir dzī vā mū zika un ik pa laikam teā tra izrā des, piemē ram, Elvisa vakars.
Istabā (36 kv. m. , superior) ir divas lielas, sabī dī tas gultas un atseviš ķ i stā voš a papildus gulta. Gaisa kondicionieris, ledusskapis, seifs, TV, vannas istaba, balkons utt. No visiem numuriem paveras skats uz centrā lo pagalmu ar baseiniem. Istabas tī rī š ana katru dienu no rī ta.

Viesnī ca piedā vā bez maksas izmantot datorus (nav pieejams CD/DVD/FDD, USB), kas atrodas netā lu no reģ istratū ras. Interneta pieeja par naudu.

Krievu viesnī cā nav daudz, pā rsvarā vā cieš i un skandinā vi.
Reģ istratū rā bezmaksas literatū ra (arī krievu valodā ) par Taizemi u. c.

Viesnī ca diezgan apmierinā ta. Labas kvalitā tes gabals par saprā tī gu cenu
аватар Marta_Vig
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika viesnī ca. Pirms brauciena bija nedaudz biedē još i, t. i. nekad nav atpū ties 3 zvaigž ņ u viesnī cā , bet tā pē c. tajā laikā viņ a piedzī voja daž as problē mas ar finansē m, piekrita 3 zvaigznē m. Un nekad to nenož ē loju. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Pirms brauciena bija nedaudz biedē još i, t. i. nekad nav atpū ties 3 zvaigž ņ u viesnī cā , bet tā pē c. tajā laikā viņ a piedzī voja daž as problē mas ar finansē m, piekrita 3 zvaigznē m. Un nekad to nenož ē loju.
Mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi. Sā kumā man iedeva ļ oti lielu istabu, bet netī ru un ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas sienu. Mē s atkal satikā mies, un nā kamajā dienā mū s bez maksas (tas ir, bez pateicī bā m, izņ emot verbā los) pā rcē la uz mā jī gu istabiņ u ar skatu uz viesnī cas pagalmu.
Tiem, kam patī k atpū sties Turcijā un Ē ģ iptē , š ī viesnī ca tieš ā m š ķ itī s maza un garlaicī ga. Tas ir vairā k kā mā jas stila viesu nams, neliela, bet ļ oti zaļ a zona, 2 peldbaseini, ne pā rā k lieli, 1 bā rs teritorijā .
Kamē r mē s tur bijā m, nebija animā cijas, tač u mē s to nedevā mies.
Brokastis ē dā m tikai ar ē dienu. Nevaru sū dzē ties - daudz ananā su, banā nu, arbū zu. Nu viss pā rē jais ir eiropeisks. Pusdienas un vakariņ as devā mies ā rpus viesnī cas, jo. Taizemes restorā nu daž ā dī ba š ajā rajonā bija vienkā rš i traka.
Personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs, draudzī gs un neprasa naudu. Numurs tiek uzkopts attiecī gi ik pē c 2 dienā m, un dvieļ i tiek mainī ti tikpat biež i.
Viesnī cai nav savas pludmales, bet š ķ ē rsojiet ceļ u un uzreiz pilsē tas pludmali. Viņ š ir ļ oti veikls, puikas pastā vī gi uzkopj. Par 2 c. u. tava gulta. Piekrastes lī nija ir ļ oti plaš a, tā pē c vietas pietiks visiem.
Vē l viens š ī s viesnī cas pluss mums personī gi ir tas, ka gandrī z nav tū ristu no bijuš ā s PSRS valstī m (neapvainojieties nevienam, bet labā k mī lē t tautieš us mā jā s)
Viesnī ca atrodas tā lu no Puketas centra, un tajā praktiski nav izklaides, izņ emot restorā nus, bet jū s varat braukt ar taksometru un nokļ ū t izklaides centrā par 5-10 dolā riem.
Š ī viesnī ca vairā k piemē rota ģ imenē m, kā arī tiem, kas visu laiku ceļ o daž ā dā s ekskursijā s (uz citā m kaimiņ u salā m).


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Уютный комфортабельный отель с удачным расположением — в тихом месте и в то же время рядом с активной турзоной и пляжем. Подходит для всех категорий туристов. Отель был открыт в 1994 году, обновлен в 2017 году. Состоит из пяти 4-х и 5-ти этажных зданий. Расположен на небольшой возвышенности, в южной части бухты Ката, в 350 метрах от пляжа. При заезде в отель взимается депозит.

Atrašanās vieta Расположен в 11 км от зоны ночных развлечений пляжа Патонг (20 мин езды), в 47 км от аэропорта Пхукета (55 мин езды).
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж Ката (в 350 метрах, через дорогу) — в том числе наиболее подходящий для отдыха с детьми. Пляжные полотенца — бесплатно, в номере (замена — на ресепшен).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), room service: платно (06:30–23:00), Wi-Fi в лобби (бесплатно), компьютерный интеренет-уголок в комнате отдыха (бесплатно), TV room, 2 открытых бассейна с пресной водой, площади 200 кв.м и 280 кв.м. (часы работы: 08:00-21:00), у бассейна: зонтики, шезлонги, полотенца — бесплатно.

Рестораны и бары:

Ресторан Bussarakam (международная кухня, 06.30 - 16.00, внутри помещения).

Ресторан Terrace (международная кухня, 17.00 - 22.00, снаружи помещения).

Бар у бассена A (10:00-21:00).

Бар у бассена B (10:00-19:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (19,6 кв.м, глуб.0,4 м, 10:00-19:00), мини-клуб (4-12 лет, 10.00-18.00).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта платно (на пляже, принадлежат 3-й компании).
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 144 номера:

44 Superior (вид на сад, макс. 2+1 чел., 35 м2);

44 Deluxe Pool View (вид на бассейн, макс. 2+1 чел., 37 м2);

56 Grand Deluxe Room (вид на бассейн, макс. 2+1 чел., 45 м2).

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), мини-бар (платно), мини-холодильник, 2 бут воды ежедневно (бесплатно), набор для приготовления чая и кофе, ванная комната с туалетными принадлежностями, фен (бесплатно), утюг, гладильная доска — по запросу, балкон. Уборка в номере: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, room service: платно (06:30–23:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese 175 Koktanode Road, Kata Beach, Amphur Muang, Phuket 83100, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (0) 76-330-148
Fax: +66 (0) 76-330-564
Tīmekļa vietne: Chanalai Flora Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.