Ceļojums uz pasaku

Rakstīts: 4 marta 2013
Ceļošanas laiks: 3 — 14 augusts 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Braucā m ar vī ru un trī sgadī gu bē rnu, kā arī mā su ar trī sgadī go mā sasdē lu un vē l divā m omī tē m (13 gadi), vā rdu sakot, kompā nija bija liela.
Tas bija mans pirmais ā rzemju ceļ ojums. Tā pē c man nav ar ko salī dzinā t, vienkā rš i aprakstiet iespaidus.
Vestibils man likā s ļ oti skaists: omulī gi dī vā ni, jauka strū klaka.
Mū su ģ imene nolē ma izvē lē ties "superior" klases numuru ar divā m gultā m. Kā aģ entū ra mums teica, mums bū s istabiņ a ar skatu uz jū ru. Ierodoties tur, izrā dī jā s, ka viņ iem tā du istabu nemaz nav. Piemē ram, skats no manas mā sas istabas bija daudz jaukā ks (pā r baseinu), un tas maksā ja lē tā k.
Istabas skaistas, ar lielu lodž iju, TV, ledusskapi.

Pē c ieraš anā s izrā dī jā s, ka kaut kas ir noticis ar mū su istabu, un viņ i mums iedeva citu istabu nakti un cienā ja mū s ar bezmaksas vakariņ ā m. Vakariņ as tomē r bija taizemieš u (man ī sti nepatika).
Tad mū s pā rcē la uz savu istabu. Katru dienu atstā jā t dzeramnaudu ap 20-30 batiem, un aģ entū ra mums arī solī ja, ka par dzeramnaudu darbinieki mums iedos daž ā das figū riņ as no dvieļ iem, bet tas bija tikai ieraš anā s dienā . Viņ i netī rī ja mū su istabu ar apkopē ju, un kopumā viņ i nemainī ja piederumus ī paš i rū pī gi, viņ i pastā vī gi kaut ko aizmirsa.
Kas attiecas uz uzturu. Brokastis, tā pat kā visur citur, bija bufete. Man patika brokastis, liela izvē le un principā garš ī gi. Reizē m arī vakariņ ojā m viesnī cā , bet pusdienā s tur gatavoja tik un tā , un tas arī bija dā rgi. Ī paš i gribē tos atzī mē t restorā na personā lu: ļ oti smaidī gu un viesmī lī gu.
Par teritoriju. Ir trī s peldbaseini, viens liels (attiecī bā pret pā rē jiem, patiesī bā ne ī paš i liels), viens mazā ks un viens bradā jamais baseins, ir bē rnu istaba (arī so-so), trenaž ieru zā le, spē ļ u istaba (ar galdu futbols un biljards).
Un vissvarī gā kā ī paš ī ba (nezinu, mī nus vai plus) ir tā , ka, lai nokļ ū tu no pludmales uz viesnī cu, ir kā rtī gi jā iet kalnā , un tas ir grū ti, it ī paš i atpū š oties, karstumā un ar bē rniem.
Nu, daž i vā rdi par pludmali. Tik labu pludmali vē l nebiju satikusi (vē lā k gan ekskursijā s pa salā m satikā m vē l labā k). Smiltis patī kamas baltas, ū dens tī rs, jū ra mē reni viļ ņ ota.

Nu, ekskursijas. Man liekas, ka nevajag tiem taupī t naudu, Taizeme ir tā vē rta. Neparasta daba, neticams salas skaistums un interesanta kultū ra. Es iemī lē jos Taizemē . Š ī patieš ā m ir burvju zeme!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu