Arinara Bangtao Beach Resort 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.910
№64 viesnīcas reitingā Puketa
7.7 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.1 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Ērta viesnīca ar lielām istabām, daļa numuru ar bīdāmām durvīm sadalītas divās istabās, ar divām divvietīgām gultām. Atvērts 2003. gadā, renovēts 2013. un 2017. gadā (sabiedriskās telpas). Atrodas attālumā no tūrisma zonas, jūras krastā. Reģistrējoties nav jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota noslēgtām ģimenes brīvdienām pludmalē.Vairāk →
аватар AnnaJurchenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ieradā s agri no rī ta. mū s satika. pavadī ja uz viesnī cu. Mans draugs un es rezervē jā m ceļ ojumu aprī lī . Reģ istrē š anā s viesnī cā bija nedaudz vē la. Viesnī ca atrodas Bangtao pludmalē . … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā s agri no rī ta. mū s satika. pavadī ja uz viesnī cu. Mans draugs un es rezervē jā m ceļ ojumu aprī lī . Reģ istrē š anā s viesnī cā bija nedaudz vē la. Viesnī ca atrodas Bangtao pludmalē . Ē rta piekļ uve pludmalei - pirmā lī nija. Istaba liela. gaiš as krā sas. Divas lielas gultas. tabula . pjedestā ls. daž ā das ž elejas izlietnē . š ampū ni. ziepes . Viss ir tī rs, ē rts. WI-FI ir labs visur visā teritorijā . Viesnī cas teritorija ir veidota pakava formā . Trī s baseini 1.2 metrus dziļ i, divi bē rnu baseini 0.6 metrus dziļ i. Mū su istaba atradā s pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu. No loga var redzē t greznu dā rzu. Iespaids izcils. Numurā ir televizors. matu fē ns, duš a telefons, vanna, tē jkanna, gludeklis, mini bā rs, seifs. Viesnī cā ir bankomā ts, bagā ž as nodalī jums, fitnesa centrs, trenaž ieru zā le. Piecas dienas mums bija masā ž a, tagad tikai lidojam. . . Ē dinā š ana restorā nā - bufete. Ē dienkartē ir jū ras velš u ē dieni, gaļ as ē dieni, vistas gaļ a, daž ā das zupas, sulas, augļ u pā rpilnī ba. Izmē ģ inā jā m vietē jo balto rumu. Apkalpoš ana lieliska, viesmī ļ i pieklā jī gi, vienmē r ar smaidu. Jū ra tī ra, nav stā va, ieeja maiga. Bet pā rsvarā peldē jā mies baseinā . Ekskursijas rezervē tas tieš saistē . Ē rti un lē ti. Izbraucā m divas ekskursijas - apskates ekskursija pa salu un divu dienu Zelta trī sstū ris ar laivu braucienu pa 5 salā m. , tostarp Phi Phi un Krabi. ar tempļ u apmeklē jumiem. Mē s nezinā m, kā braukt ar visurgā jē jiem, tā pē c nolē mā m braukt ar ziloņ iem. Ļ oti aizraujoš a. Brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums. Viesnī ca un ekskursijas ir vienkā rš i lieliskas. . Mē s noteikti nā ksim vē l.
аватар goldina.lidia
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Martā palika š eit ar ģ imeni. Priekš rocī bas: Solī ds č etrinieks, viesnī ca pie ū dens, visi apstā kļ i bē rniem, vairā ki baseini. Trū kumi: Pamatojoties uz to, ka viss atbilda broš ū rā teiktajam, trū kumu nav. … Tomēr ▾ Martā palika š eit ar ģ imeni.
Priekš rocī bas:
Solī ds č etrinieks, viesnī ca pie ū dens, visi apstā kļ i bē rniem, vairā ki baseini.
Trū kumi:
Pamatojoties uz to, ka viss atbilda broš ū rā teiktajam, trū kumu nav.
Viesnī cā kopumā ir 6 ē kas. Viesnī ca ir pakava formā , ē ka 1 un 6 atrodas tuvā k jū rai. Ē kas 4 un 5 atrodas tieš i aiz reģ istratū ras.
Istabā
- divas divguļ amā s gultas caur starpsienu un dī vā ns
- divi gaisa kondicionieri
- divi lietussargi
- ledusskapis
- 1.5 litru ū dens pudele (bezmaksas katru dienu)
- tē jkanna
- 2 krū zes, 2 glā zes, pudeļ u attaisā mais
- televī zija
- duš a, tualete, š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes
- ja pirmajā stā vā ir savs peldbaseins, mums patika.
Nav nevienas telpas, kas bū tu tieš i ar skatu uz jū ru.
Viesnī ca atrodas 40 minū š u attā lumā no lidostas un 30 minū š u attā lumā no Patongas, ar taksometru lī dz centram no 500 batiem (turp un atpakaļ ). Klusa mā jī ga ģ imenes viesnī ca, daudz bē rnu. Pē c 22:00 ir miers un klusums, bā rs strā dā lī dz 24, bet, kā likums, tur gandrī z neviena nav. Katru dienu jauni dvieļ i, gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m, peldbaseini tiek tī rī ti katru dienu, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem.
Viesnī cā ir trenaž ieru zā le. Tā atrodas blakus pludmalei un restorā nam. Ir visā di trenaž ieri. Blakus reģ istratū rai ir galda teniss, bē rnu rotaļ u istaba, mini futbols, basketbols, bibliotē ka.
Bang Tao Beach – viena no garā kajā m Puketas pludmalē m (vairā k nekā.7 km. ) ir viena no retajā m pludmalē m, kur viesnī cas ir pirmajā lapā . Viesnī ca iet tieš i uz jū ru, nav jā š ķ ē rso ceļ š , droš i bē rniem. Pludmales krē sli tiek apmaksā ti - 200 bati.
Brokastis - daudzveidī ga zviedru galds, pietiks paē st pusei dienas : -). Ielā s ir daudz vietē jo kafejnī cu, mē s iegā jā m, izcili, garš ī gi, nav dā rgi. Ja neē dat pikantu, sakiet "Zini pikantu".
Vietē jā biroja, krievu darbinieku Annas un Aleksandra ekskursija uz Similā nas salā m. Zī mī gi, ka tie ir ģ eogrā fi un profesionā ļ i, un ne jau visi : -) Uz salā m pludmales ar baltā m smiltī m un ī stu debeszilu ū deni ir stā vā kas nekā Puketā . Skaistums, kuģ i un cilvē ki tirkī za ū denī un tu esi priekš plā nā : -). Fotogrā fija ir skaudī ga visiem.
Man ļ oti patika š eit uzturē ties, iesakā m visiem!
аватар Mambaya2012
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena! Pirms neilga laika atgriezā s no Dalaras! Ko lai saka par viesnī cu. . . Labi numuriņ i, + ka ir numuriņ i ar izeju uz baseinu, bet vispā r ē diens Taizemē nav pirmā reize, tomē r gaidī ju viesnī cā sajust Taizemes dabu! Bet viņ a nebija š ajā viesnī cā , tur ir daudz bē rnu! Viesnī cā pā riem nav ko darī t! Ā rpus viesnī cas ir kafejnī cas, kur var uzkost, Trī s kobani, kur Aleksa puiš i nekaunī gi uzspiež savas lē tā s ekskursijas, es neatbalstu š o pieeju! Ejam ar Pegazu! ! ! Es, protams, nebiju pā rsteigts, viņ i ir arī labi biedri, kas ved cilvē kus, kā vien var, sā kot ar apdroš inā š anu un beidzot ar cenu, es gribu tikai pasmaidī t! ) Tiem, kas ir tankā , paskaidroju apdroš inā š anu, ka nā k Pegasus pakete ir derī ga atpū tas valsts teritorijā visu uzturē š anā s laiku, nevis ekskursijā s ar Pegasus)) satika zē nus pludmales firmas MV tū rē ! Viņ iem ir lieliski krievu ceļ vež i, ē diens, pildī jums, kopumā viss, ko teica Pegasus gidi, zē ni atspē koja un pierā dī ja)))! Ī sā k sakot, iesaku visiem draudzē ties ar š iem puiš iem! ) un neaizmirstiet, ka Dalar ir tikai ģ imenē m ar bē rniem! Visi labi atpū tī sies. … Tomēr ▾ Laba diena! Pirms neilga laika atgriezā s no Dalaras! Ko lai saka par viesnī cu. . . Labi numuriņ i, + ka ir numuriņ i ar izeju uz baseinu, bet vispā r ē diens Taizemē nav pirmā reize, tomē r gaidī ju viesnī cā sajust Taizemes dabu! Bet viņ a nebija š ajā viesnī cā , tur ir daudz bē rnu! Viesnī cā pā riem nav ko darī t! Ā rpus viesnī cas ir kafejnī cas, kur var uzkost, Trī s kobani, kur Aleksa puiš i nekaunī gi uzspiež savas lē tā s ekskursijas, es neatbalstu š o pieeju! Ejam ar Pegazu! ! ! Es, protams, nebiju pā rsteigts, viņ i ir arī labi biedri, kas ved cilvē kus, kā vien var, sā kot ar apdroš inā š anu un beidzot ar cenu, es gribu tikai pasmaidī t! ) Tiem, kas ir tankā , paskaidroju apdroš inā š anu, ka nā k Pegasus pakete ir derī ga atpū tas valsts teritorijā visu uzturē š anā s laiku, nevis ekskursijā s ar Pegasus)) satika zē nus pludmales firmas MV tū rē ! Viņ iem ir lieliski krievu ceļ vež i, ē diens, pildī jums, kopumā viss, ko teica Pegasus gidi, zē ni atspē koja un pierā dī ja)))! Ī sā k sakot, iesaku visiem draudzē ties ar š iem puiš iem! ) un neaizmirstiet, ka Dalar ir tikai ģ imenē m ar bē rniem! Visi labi atpū tī sies. Jautā jumi tiks rakstī ti ziepē m.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi apmeklē ju Bangtao, skaista, mierī ga vieta. Viesnī ca Dolar tika izvē lē ta, pateicoties tā s atraš anā s vietai pirmajā piekrastē un pē c draugu atsauksmē m. Kopumā viesnī ca man patika: tī ra, mā jī ga, ē rta. … Tomēr ▾ Pirmo reizi apmeklē ju Bangtao, skaista, mierī ga vieta. Viesnī ca Dolar tika izvē lē ta, pateicoties tā s atraš anā s vietai pirmajā piekrastē un pē c draugu atsauksmē m. Kopumā viesnī ca man patika: tī ra, mā jī ga, ē rta. Mū s pā rsteidza baseini ar zivī m un lotosiem, izklaidē još a nodarbe bē rnam zivju baroš anai. Viesnī cas darbinieki, lai arī atsaucī gi uz lū gumiem, ne vienmē r steidz tos izpildī t. Piemē ram, mums vajadzē ja uztaisī t bē rnam dī vā nu, pē c lū guma reģ istratū rā uzklā ja tikai palagu, spilvenu un segu, vai arī neatnesa otru palagu. Gaidī ju 2 dienas! Bet tā nav super problē ma, jo gulta istabā ir liela un tā s ir divas! Ir ē rti, ka telpa ir plaš a un sadalī ta divā s zonā s, starp kurā m ir durvis. Bē rns var mierī gi gulē t, kamē r mē s lasā m vai dzeram tē ju. Vē l viens svarī gs punkts, ko nevar atstā t nepateiktu: viesnī cas restorā nā , kad lidojums aizkavē jas pirms izlidoš anas, viņ i pabaro visu izlidojoš o grupu, tas ir, tū ristus no daž ā dā m viesnī cā m. Mums tas bija pluss, jo nevajadzē ja pē c pā ris stundā m aizbraukt un mocī ties ceļ ā , pagarinā jā m istabiņ as ī ri, bijā m pludmalē lī dz vakaram, tad pastaigā jā mies, ē dā m un devā mies tā lā k ceļ š . Negatī vu iespaidu veidoja komunikā cija ar viesnī cas gidu Alē nu, ļ oti neatlaidī gs, augstprā tī gs, noraidoš s. Lai gan viņ š savu darbu dara diezgan profesionā li. Mani apbē dinā ja vē l viena lieta, kas saistī ta arī ar Pegasus personā lu, viņ i nevarē ja sniegt viennozī mī gu padomu par valū tu bagā ž as liekā svara gadī jumā . Paldies pavadoš ajam ceļ vedim, kurš izskaidroja maksā juma procedū ru. Kopumā iespaidi par viesnī cu un pā rē jo bija labi, š ajā viesnī cā noteikti ir vē rts atgriezties, lai pavadī tu nomaļ us, nesteidzī gu atpū tu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар efim_kraz
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m viesnī cā no 15.10. 2012 lī dz 30.10. 2012. Viss Super!! ! Lidojā m ar North Wind aviokompā niju, principā viss kā rtī bā . Ē diens, protams, maigi izsakoties savdabī gs. Nu kopumā viss kā rtī bā . Tū roperators "Pegas Touristik" tika sagaidī ts, kā vienmē r garā m nepaiet. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā no 15.10. 2012 lī dz 30.10. 2012.
Viss Super!! !
Lidojā m ar North Wind aviokompā niju, principā viss kā rtī bā . Ē diens, protams, maigi izsakoties savdabī gs.
Nu kopumā viss kā rtī bā .
Tū roperators "Pegas Touristik" tika sagaidī ts, kā vienmē r garā m nepaiet. . Nav pretenziju.
Viesnī cā ieradā mies, precī zi neatceros, 12-00. Satikā mies ar puķ u pē rlī tē m, mitrajā m salvetē m un glā zi atsvaidzinoš a š ķ idruma. Bija ļ oti patī kami.
Iekā rtojā s negaidot 14-00. Uzreiz iedeva labu numuru. (4311)4 korpuss 3 stā vs. Skats no balkona viens no labā kajiem.
Pati istabiņ a milzī ga. Divas kopā saspiestā s divguļ amā s gultas ē rti ietilptu pieci cilvē ki. Istabā divi kondicionieri, kas darbojas neatkarī gi viens no otra. Neliels ledusskapis, tē jkanna, fē ns, seifs, divi lietussargi, litra pudele ū dens katru dienu, TV ar trim krievu kanā liem.
Vannas istaba. Tikai duš as griesti, santehnikas standarti.
Balkonā ir krē sli un galds, dvieļ u ž ā vē tā js.
Istaba tika tī rī ta katru dienu un bija diezgan tī ra.
Atseviš ķ i gribu pievē rsties personā lam. Agri no rī ta steidzos doties ekskursijā un aizmirsu aizvē rt seifu. Bija pases, nauda. . . Atbraucā m vakarā , seifs vaļ ā viss bija savā s vietā s. Tā pē c runas par zā dzī bā m no istabā m uzskatu par nepamatotā m.
Ē diens viesnī cā normā ls. Brokastis bija iekļ autas. Izsalkuš ie negā ja prom, lai gan ieradā s pē dē jie, jo pirms brokastī m aizgā ja peldē ties.
Teritorija skaista, tī ra, kopta. Ir trenaž ieru zā le, masieres. . .
Pludmale ir tieš i aiz bā ra. Aizteces gandrī z nemanā mas. Pludmalē ir ē dinā š anas punkti, daž i pat nekā . Katru dienu atnā k zilonis, uzmundrina atpū tniekus. puiš i un devā mies brī niš ķ ī gā makš ķ erē š anas braucienā .
No rī ta mū s sagaidī ja minivens no viesnī cas un aizveda uz Chalong ostu. No turienes sā kas gandrī z visas zvejas laivas. Tiklī dz laiva izbrauca no ostas, mū su jū rnieks izmet piederumus pā r bortu un uzstā da makš ķ eres. Pirms pusdienā m laiva riņ ķ o pa tuvā kajā m salā m, cenš oties atrast zivis. Visi mani spilgti iespaidi bija tad, kad mazā ā trumā kuģ is velk aiz sevis rī kus un laivā sē doš ie nepacietī gi gaida spoles sprakš ķ ē š anu. Godī gi sakot, savas uzturē š anā s laikā š eit neesmu redzē jis marlī nu, pā ris reizes noķ ē ru barakudu un gandrī z vienmē r noķ ē ru tunci. Tuncis ir jū ras liellopu gaļ a. Š o zivju visur ir daudz, un to ir interesanti makš ķ erē t. Ja tuncis kož , tad var izvilkt vairā k nekā vienu, divus vai pat trī s vienlaikus. Tiklī dz kuģ is ir pā rbraucis pā ri tunzivju baram, vienlaicī gi tiek aktivizē ts sprū drats uz visā m spolē m. Kuģ is palē nina ā trumu, un visa mū su godī gā kompā nija ar entuziasmu velk zivis.
Pusdienā s laiva iekā pj lī cī pie Rač as salas, ļ oti skaista vieta ar dzidru ū deni, kur peldē jā mies un snorkelē jā m. Jū rnieks un kapteinis jums vakariņ ā s sagatavoja noķ ertā s zivis. Pē c pusdienā m laiva dreifē , visiem tiek izdalī tas grunts makš ķ eres, un mē s uz tā m makš ķ erē jā m apmē ram stundu. Iesaku visiem!
Vakaros viesnī cas restorā nā skanē ja dzī vā mū zika, par to uzzinā jā m pē dē jo trī s dienu laikā...)))
Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti.
Lidojums tika pā rcelts uz 14h. Mums pagarinā ja numuriņ us uz dienu un ē dinā š anu, plus paē dinā ja vakariņ as. Paldies Tū roperatoram un Pā rvadā tā jam. Par vē l vienu dienu viesnī cā .
Kam ir jautā jumi rakstiet, atbildē š u.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca reģ istratū rā nokā rtojā s uzreiz. No istabas paveras skats uz kalpu bū diņ u un tukš u ž ogu. Lū gums mainī t numuru tika noraidī ts. Š eit mē s iekā rtosimies istabā ar pelē m, jū s zinā t. . . Un tā viņ š dzī voja, biedē dams taekus, adī ja slotas netā lu no bū das ar viņ u ģ imenes š ortiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca reģ istratū rā nokā rtojā s uzreiz. No istabas paveras skats uz kalpu bū diņ u un tukš u ž ogu. Lū gums mainī t numuru tika noraidī ts. Š eit mē s iekā rtosimies istabā ar pelē m, jū s zinā t. . . Un tā viņ š dzī voja, biedē dams taekus, adī ja slotas netā lu no bū das ar viņ u ģ imenes š ortiem. Reģ istratū rā runā angliski, ir krieviski runā još a Aī da. Pieklā jī gs, draudzī gs. Istaba liela, tī ra, ar gaisa kondicionē tā ju. Viss ir kluss un mierī gs. Baseinu kaskā de ir lieliska. Brokastī ja tikai restorā nā , apbrī nojami vienmuļ i, bet kvalitatī vi, viesmī ļ i neuzkrī toš i un pacietī gi, vienkā rš i restorā ns ir tā ds budž ets. Tē ja ar spaini (melna, vā rī ta) un izlejamā kafija, kā pelmeņ os uz Chuysky trakta. Tomē r svaigi konditorejas izstrā dā jumi, siers, medus, arbū zi, ananā si ir labi. Katru dienu viņ i ē da Banglaroad kafejnī cā s. Alkoholu nedzer – tas ir karsts, un tas ir labi. Divas reizes nedē ļ ā gā jā m uz tirgu pie Tesco Lotus, kur ir lē ti augļ i. Iekrī ti Mango! ! ! Cilvē ki ir draudzī gi, centā s ievē rot. Viesnī cu ceļ vedis ir skumja tē ma, ir vē lme pā rdot dā rgas ekskursijas - izejiet uz ielas, tur ir daudz tū res ar CITĀ M cenā m un labā kiem piedā vā jumiem. . Jū ra nav ī paš i netī ra - medū zas parā dī jā s pē c 10. oktobra, bijā m nedaudz iedzē luš i, apsargi sniedz palī dzī bu, iesmē rē ar smē ri, mazina simptomus. Maskā pludmalē ieraudzī ju plē sī gu zivi (zobi - ooo! Murē na? ), Bet mazo, no pusmetra, nomedī ja par nieku. Pludmale un jū ra atrodas trī sdesmit metru attā lumā no viesnī cas. Tas ir ++++! Piekraste ir maigs, smiltis ir ē rti peldē ties. Nepatī kamā kā ir pusatvē rtā kanalizā cija uz vienī gā s ielas, smirdoņ a jū tama. Nav gā jē ju celiņ u, jū s nevarat staigā t ar bē rniem - tas ir bī stami. Tas nav atkarī gs no tū roperatora, bet, ja esi č ī kstoš s, meklē citur.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 8d6hytem
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
laba viesnī ca, pietiekami pieklā jī gs ē diens un apkalpoš ana. Pludmale skaista. Viesnī ca orientē ta uz krievu ā rzemju tū ristiem, nē . tikai tautieš i. Istabas plaš as. Bangtao teritorija ir klusa un mierī ga, nav neķ ī tru iestā ž u. … Tomēr ▾ laba viesnī ca, pietiekami pieklā jī gs ē diens un apkalpoš ana. Pludmale skaista. Viesnī ca orientē ta uz krievu ā rzemju tū ristiem, nē . tikai tautieš i. Istabas plaš as. Bangtao teritorija ir klusa un mierī ga, nav neķ ī tru iestā ž u. No restorā niem un kafejnī cā m iesaku krievu restorā nu TRĪ S BOARS - izcila virtuve, krievu ē dieni, un pat gruzī nu bā rbekjū , atradī si visu. Saimnieks ir puisis no Krievijas - viss ļ oti garš ī gi un kvalitatī vi, pē c Jū su iepriekš ē ja pasū tī juma var pagatavot jebkuru ē dienu pē c Jū su izvē les. ja gribi braukt uz Patongu, brauc ar taksi pa Bangla Road, tas ir diezgan tā lu, bet ja nevari noī rē t maš ī nu vai velosipē du, tad vienī gā iespē ja ir taksis, salā nav sabiedriskā transporta.
Taksisti, protams, ir augstprā tī gi, jā kaulē jas un tad cenu var nomest vismaz divas reizes. Tagad viņ i vispā r iebilst pret "krievu biznesu Puketā ", tas ir, ka mū su tū rists viņ iem maksā pilnā apmē rā , un viņ i krā pjas pilnā apmē rā . Bet kurš gan nav pirmā reize Taizemē , viņ i zina, ka tur valda "taksometru mafija" un jums ir kaulē ties ar viņ iem un tas, ka viņ i ir nekaunī gi, ir fakts! Ekskursijas tika ņ emtas arī no Alex-tour aģ entū ras, skaidrs, ka ar puiš iem un ar krievvalodī go eskortu viss ir labi noorganizē ts. Lai visi saprot, var pajautā t par interesē još ā m detaļ ā m un nebraukt kur viņ i nevajag - angliski neesam stipri. Vispā r visiem Puketas jaunpienā cē jiem iesaku š o vietu un viesnī cu un Alex-tour aģ entū ru, labi atpū tieties, kungi, uzvedieties, lai nesaka, ka krievu tū risti ir visnelabvē lī gā kie. pasaule. . .
аватар ElenaKrasnoyar
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Lai arī mū s biedē ja, ka ierodoties bū s jā gaida lī dz pulksten 12, lai reģ istrē tos, mums paveicā s, mē s tikā m nosē dinā ti 8 no rī ta, tiklī dz ieradā mies. Viss kā rtī bā , dā vinā ja jasmī nu un orhideju vainagus, dvieļ us veldzē š anai, bija ļ oti jauki. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Lai arī mū s biedē ja, ka ierodoties bū s jā gaida lī dz pulksten 12, lai reģ istrē tos, mums paveicā s, mē s tikā m nosē dinā ti 8 no rī ta, tiklī dz ieradā mies. Viss kā rtī bā , dā vinā ja jasmī nu un orhideju vainagus, dvieļ us veldzē š anai, bija ļ oti jauki.
Viesnī cas platī ba tikai 5++++, viss ziedos, zaļ umos iegremdē ts, dī ķ i ar zivī m, bruņ urupuč iem, teritorijā skan patī kama mū zika. Brī niš ķ ī gs rotaļ u laukums. Mū su periodā lietus lija katru dienu. tā pē c rotaļ u laukuma virsma reizē m bija mitra, bet ne tur, kur ir slidkalniņ i/š ū poles. Pā rklā jums nesmird: ))) Izcili restorā ni. Š eit ir vienī gā piebilde, vasaras terase sā ka strā dā t tikai no 11:00 lī dz 17:00, es gribē tu, lai tā sā ktu strā dā t vismaz no 10:00. Jū s peldaties baseinā un vē laties dzert, jums ir jā kā pj ā rā no ū dens un jā iet uz pludmali citā restorā nā .
Personā ls ir vienkā rš i mī ļ š! ! ! Istabene mū s apkopa bez pretenzijā m, bez dzeramnaudā m, pat mē s pat nezinā jā m, ka dzeramnauda jā atstā j : ))) Un uz balkona, tai skaitā , pat mū su lietas tika tī rī tas uz galda. Liels paldies!
Viesmī les pati par sevi ir tikai laipnī ba. Visi viesmī ļ i restorā nos vienkā rš i nepū ta no mums putekļ u daļ iņ as. Piepildī ja katru vē lmi. Ē diens restorā nā izcils, var droš i iet ar bē rnu, izsalcis nepaliksi, ir VISS: omletes, pankū kas, pankū kas, bulciņ as, olu kulteni, piena pā rslas, piena zupas....Neuzskaiti visu. . . gaļ a, dā rzeņ i, jū ras veltes, cik augļ u tur ir?
No rī ta, pē cpusdienā un vakarā viņ i nodarbojas ar bē rniem, spē lē daž ā das spē les, vakarā ir diskotē ka un pē c tam karikatū ras uz lielā ekrā na jū ras krastā . Labi paveikti animatori, bē rni ir traki par viņ iem!
Iesaku ģ imenē m ar bē rniem. Un neklausieties, kā bē rni slimo š ajā viesnī cā . Mē s ceļ ojā m ar savu 5 gadus veco meitu un 7 mē neš us veco dē lu. Abi bē rni peldē jā s visos baseinos, neviens no viņ iem neko nepacē la.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esam precē ts pā ris ar 4 gadus vecu bē rnu no Vladivostokas. Mē s atpū tā mies Dalar kū rortā maija beigā s-jū nija sā kumā . Pirms ieraš anā s mē s izlasī jā m daudz atsauksmju un ceļ ojuma apmaksas brī dī izveidojā m negatī vu viedokli. … Tomēr ▾ Esam precē ts pā ris ar 4 gadus vecu bē rnu no Vladivostokas. Mē s atpū tā mies Dalar kū rortā maija beigā s-jū nija sā kumā . Pirms ieraš anā s mē s izlasī jā m daudz atsauksmju un ceļ ojuma apmaksas brī dī izveidojā m negatī vu viedokli. Bet, maksā jums ir veikts un, kā saka, naudu neatdosi. Ierodoties viesnī cā , laipni sagaidī ja ar dzē rieniem. Personā la attieksme nav tā da, kā aprakstī ts atsauksmē s. Piemē ram, mū s pavadī ja krievvalodī gā Rosa. Viņ a mums sniedza pirmo informā ciju par viesnī cu, jo tikš anā s ar Pegasus pā rstā vi bija paredzē ta tikai nā kamajā dienā . Taiki, sagaidot mū s gaiteņ os, pieķ ē rā s pie sienā m, tā dē jā di izrā dot cieņ u viesiem. Pirmais iespaids, ka š ī ir ļ oti sakopta viesnī ca ar vidē ja izmē ra teritoriju. Viss zaļ š , bez sausā m vai dzeltenā m lapā m. Daudz strā dnieku, spietot pie katra krū ma. Restorā nā viesmī ļ i skraida apkā rt, un visi ir normā lā apģ ē rbā . Pirmajā dienā mē s pusdienojā m restorā nā , un man un manai meitai patika ē dienkarte. Pirmajā dienā mums bija iespē ja nokļ ū t vietē jā tirgū (Š anhaja). Viņ š nā k katru pirmdienu un ceturtdienu. Labā kais laiks izbraukš anai ir pirms 18:00 un pirms tumsas iestā š anā s bazā rā (25 minū tes) un atgriezties ar tuk-tuk par 100 batiem. Nā kamajā rī tā viņ i atnesa viesnī cas talonus uz tikš anos ar gidu. Mē s neesam ī paš i cienī tā ji doties ekskursijā s ar bē rniem, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka Puketā atpū š amies otro reizi. Bet noklausī jā mies gida Alē na 2 stundu lekciju par visā m ekskursijā m no Pegaza. Teikš u vienā vā rdā : saruna bija uzspiesta, tā s mē rķ i zinā mi, bet kā pē c tik biedē još a? Mū s brī dinā ja nerunā t ar vietē jiem, izkā rtoja pastaigā m ar aci, dzert nedrī kst, elpot nedrī kst, jū rā var tikai pa dienu, ekskursijas no Aleksa nepirkt (ļ oti interesē Acī mredzot Aleksa puiš i ir ļ oti labi Pegasus konkurenti). . . Priekš kam? Tikš anos iepriekš pabeidzā m, aizmirstot iedot č eku reģ istrā cijai, par kuru atcerē jā mies tikai svē tku beigā s! ! ! Lai gan, tiekoties ar gidu un tad, pē c nedē ļ as, iegā dā joties ekskursiju, viņ š par to pat nejautā ja. Nā kamajā nedē ļ ā mē s veltī jā mies sava sapņ a ī stenoš anai. Mē s sauļ ojā mies: pludmalē ir ļ oti ē rta ieeja absolū ti visur. Mē s izvē lē jā mies peldē ties tieš i blakus viesnī cai, bet, kad gribē jā m mazā k cilvē ku, mē s vienkā rš i devā mies pa labi no viesnī cas uz Sanguine Hotel. Pludmale dienas laikā ir tukš a. Mē s peldē jā mies. Meitai ļ oti patī k baseini. Iepazī stoties ar negatī vajā m atsauksmē m, viņ i ilgi domā ja un neļ ā va viņ ai peldē t, bet, acī mredzot, atslā binā juš ies, vienreiz atļ ā vā s un pē c tam pilnī bā aizmirsa par modrī bu. Un hlora smaka mū s pat netraucē ja. Cita lieta, ja tā tur nebū tu, kā reiz nokļ uvā m slimī gā viesnī cā Turcijas Alanijā . Mē s iegrimā m masā ž as salonos. No viesnī cas pa labi 100 metri oranž ā masā ž as telpa. Lē ti. Taizemieš i ir draudzī gi. Vienmē r pasveicini. Ja kā ds var sniegt ieteikumus, tad tie ir viņ i un jo ī paš i meitene Ai (pilnu vā rdu neatceramies). Un tas nav tikai mū su viedoklis ar manu vī ru. Mē s ē dā m. Mē s to darī jā m viesnī cā brokastī s. Meitai no rī tiem garš oja pū ķ a augļ i un omlete. Pa dienu gā jā m pie "trī s kuiļ iem" skatī ties multenes krievu valodā un ē st putru un okroš ku. Vakarā mums bija vakariņ as, no kurā m izvē lē ties: mums vairā k patika š aš liks tajos paš os "vepriļ os", zupa-biezenis "de maria" vai pica "rikos". Mē s tusē jā m. Bē rnu diskotē ka un krā sotas sejas katru dienu. Viens "negatī vs" moments - meita iemī lē ja Banā na kungu, un viņ š to paņ ē ma un neatnā ca svē tdien savā brī vdienā (bija asaras! ! ). Mē s devā mies uz Patongu. Taksometrs ir dā rgs. Turp un atpakaļ.1200 bati. Pirmo reizi viņ i nemeta, tad vienojā s par 1000 batiem. Dž anceilona un apkures tirgus, tirdzniecī bas centri un Bangla iela. Izgā jā m ā rā tikai vē lu, jo bē rns agri gā ja gulē t. Mē s sastrī dē jā mies. Pegaza gids Alē ns mums pā rdeva fantā ziju. Naudu par bē rnu viņ š neņ ē ma. 1 stundu gaidī š ana, lamā š anā s pa telefonu un naudas tē rē š ana vienalga pilnī bā sabojā ja noskaņ ojumu tajā vakarā . Mē s esam romantiķ i. Noī rē jā m taksi un aizbraucā m uz Puketas malu. Aizraujoš s skats uz ragu salas dienvidos (Pon Thep Cape) un vakariņ as ar jū ras veltē m zvejnieku ciematā . Mē s Otrā atpū tas nedē ļ a atnesa sliktus laikapstā kļ us, kas mani sarū gtinā ja. Vakaros darī jā m tikai to, ko ē dā m un snaudā m istabā . Tas ir skumji (( Vai mē s atkal ieradī simies Dalarā , protams, jā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар gorbazyuk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki tautieš i, kuri vē las atpū sties Puketā ! Es iesaku doties uz Dalaru tikai tad, ja tā paliek pē dē jā viesnī ca š ajā brī niš ķ ī gajā salā . Vietē jie ir Ļ OTI draudzī gi un izpalī dzī gi! Es vē l neesmu saskā ries ar š iem! Vienī gais pozitī vais, kas palicis pē c atpū tas. … Tomēr ▾ Sveiki tautieš i, kuri vē las atpū sties Puketā ! Es iesaku doties uz Dalaru tikai tad, ja tā paliek pē dē jā viesnī ca š ajā brī niš ķ ī gajā salā . Vietē jie ir Ļ OTI draudzī gi un izpalī dzī gi! Es vē l neesmu saskā ries ar š iem! Vienī gais pozitī vais, kas palicis pē c atpū tas. Viesnī cas teritorija ir “plika” salī dzinā jumā ar kaimiņ u viesnī cā m (sauļ oš anā s, piemē ram, labajā pusē ), ē st apnī k č etrā s, piecā s dienā s, pat necenš as daž ā dot. . . Tī rī š ana tiek veikta katru dienu, bet ja neskaita palagu un spilvendrā nas slaucī š anu un apgrieš anu aizmugurē , nekas, ko jū s nepamanī sit! Piemē ram, es pats uz balkona divas nedē ļ as mazgā ju grī du, mainī ju pelnu traukus. Sestajā korpusā telpas ir vienkā rš i lieliskas, bet skats uz bū vlaukumu, uz atkritumiem, kur gribi, bet ne uz dā rzu. Un kā atzī mē ja Pegasus Kļ imenkova pā rstā vis Aleksandrs: Un kur jū su lī gumā ir rakstī ts, ka nebū s bū vniecī bas un atkritumu izgā ztuvju un nekā das iekā rtas neradī s troksni? Vai ne? Š eit nav nekā du sū dzī bu! Š ie numuri atbilst dā rza skatu kategorijai, tā pē c atpū tieties, kā vē laties, UN VISPĀ R IZDARĪ JIET SAVAS PROBLĒ MAS! Krē sli, kas ir bijuš i 2004. gada cunami, balkoni, kas skraida ar putniem - viss ir jū su rī cī bā . Rotaļ u laukums, kā redzams bildē , peld pē c katra lietus, un lietus tur lī st katru dienu, nemaz nerunā jot par š ausmī go smaku, kas tur stā v! Es dzirdē ju daudz stā stu no viesnī cas darbiniekiem, lī dz ieraudzī ju, ka zem vietas ir aprakta septiskā tvertne! Animatori sauļ ojas, zī mē tauriņ us uz bē rnu sejā m un spē lē ar sevi biljardu. Un Banā na kungs (tas ir š ī s viesnī cas dī dž ejs) no Turcijas “lī mē ” visā das Nataš as. Pastā vī gais elektrī bas padeves pā rtraukums, kas saistī ts ar iekā rtu iekļ auš anu aiz 6. nama reģ istratū rā , ir skaidrojams ar kaut kā nezinā ma darbī bas traucē jumiem un to, ka visā teritorijā nav elektrī bas! Vispā r, kur es tikko neesmu bijis, bet š ī viesnī ca vairs nav pē das! Dievs pasarg! Neklausieties, kā mū su ceļ ojumu aģ entū ras reklamē š o Pegasus viesnī cu! Tiem, kas vē las tikt uz "viss iekļ auts" izvē lni fotoattē lā , viss pā rē jais par atseviš ķ u $. Uz salas ir daudz viesnī cu, kas ir augstā ka lī meņ a un lē tā kas!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Alex240779
Sveiki! Došos atpūsties šajā viesnīcā no 9.-23.janvārim. Pastāsti man, kurš bija iesaistīts niršanas apmācībā ar sertifikātu, dod man tuvāko klubu un atsauksmi par to.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Комфортабельный отель, с большими номерами, часть номеров делятся раздвижными дверьми на две комнаты, с двумя двухместными кроватями. Был открыт в 2003 году, реновирован в 2013 году и в 2017 году (общественные места). Расположен на удалении от турзоны, на берегу моря Депозита при заселении нет. Отель подходит для уединенного семейного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен на пляже Бангтао, на берегу моря, в 17 км от центра ночных развлечений пляжа Патонг (30 мин езды), в 21 км от аэропорта Пхукета (35 мин езды).
Pludmales apraksts Собственная зона общественного песчаного пляжа Бангтао. Пляжные полотенца бесплатно. Вход в море песок. Протяженность пляжа —150 м. На пляже есть душ.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), 3 ресторана (Rimnahm Restaurant, Nara Restaurant, Lux Beach Club), 2 бара (Dip Pool Bar, Drift Bar), сувенирный магазин, Wi-Fi в лобби (бесплатно), интернет-уголок (бесплатно), 1 конференц-зал (до 200 чел), ТВ-лаунж, 2 открытых бассейна с пресной водой без подогрева (08.30-19.00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн с пресной водой без подогрева (с небольшой горкой, 08.30-19.00), мини-клуб (возраст 4-12 лет, часы работы: 10:00-17:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Игровая комната (настольный теннис, бильярд, настольные игры — бесплатно), мини-гольф (платно), пляжный волейбол (бесплатно), массаж (платно).
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 206 номеров в девяти 2/3-этажн. корпусах:

41 deluxe (50 кв.м, макс. 4+1 чел, две духместные кровати, складные двери делят номер на 2 части, вид на территорию; корпуса B1-6/эт 2);

41 deluxe pool view (50 кв.м, макс. 4+1 чел, две духместные кровати, складные двери делят номер на 2 части, вид на бассейн; корпуса B1-6/эт 2);

41 pool access (50 кв.м, макс. 4+1 чел, две духместные кровати, складные двери делят номер на 2 части, прямой доступ к бассейну; вид на территорию; корпуса B1-6/эт 1);

45 pool access pool view (50 кв.м, макс. 4+1 чел, две духместные кровати, складные двери делят номер на 2 части, прямой выход к бассейну, вид на бассейн; корпуса B1-6/эт 1);

21 premium studio (45-49 кв.м, 3 dbl/18 twin, макс.3 чел, вид на территорию; корпуса B4, B5/эт 3);

10 premium studio pool view (50 кв.м, 5 dbl/5 twin, макс.3 чел, вид на бассейн; корпуса B4, B5/эт 3);

3 premium studio pool access (47 кв.м, кровать dbl, макс.3 чел, прямой доступ к бассейну; корпуса B2, B4,B5/эт 1);

2 junior suite (78 кв.м, макс. 2+1 чел, спальня, кровать dbl, гостиная, вид на бассейн; корпуса B4, B5/эт 3);

2 arinara suite (85 кв.м, макс. 2+1 чел, спальня, кровать dbl, гостиная, ванна, мини-кухня, вид на бассейн; корпуса B1, B6/ эт 2).

Istabās

Кондиционер с индивидуальным управлением (бесплатно), сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), телевизор с плоским экраном, кабельно ТВ (бесплатно), телефон, мини-бар, мини-холодильник, 2 бут воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), душ (arinara suite — ванна) с туалетными принадлежностями, фен, балкон/терраса. Ежедневная уборка номера, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese 72/9 Moo 3, Bangtao Beach, Cherngtalay, Thalang, Phuket 83110 Thailand
Tālruņi: Tel +66 76314361-3
Fax: +66 76314365
Tīmekļa vietne: Arinara Bangtao Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).