Lieliska uzturēšanās Ziemeļvalstīs

Rakstīts: 1 marta 2018
Ceļošanas laiks: 2 — 10 februāris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Pataijā ne pirmo reizi. Š oreiz uzzinā jā m par jauno New Nordic viesnī cu ķ ē di un nemaz nenož ē lojā m, ka tā s izvē lē juš ā s. Atpū tā mies Holiday, starp citu, Holiday teritorijā ir lielā ka nekā Familia. Lieliska istaba, viss strā dā ja. Teritorija neliela, bet mā jī ga ar plaš u terasi. Numurā ir virtuvī te ar mikroviļ ņ u krā sni, daž i trauki. Tē jkannas un tē jas piederumi. Vannas istabā ir duš a un dvieļ u komplekts, vannas piederumi. Tī ra gulta, ē rti spilveni. Gaisa kondicionieris ar pulti, nav iebū vē ts sienā . Skapis ar pakaramiem un seifu. Galds, pufas, uz balkona bija arī galds un krē sli. Viss jauns, tī rs un darbojas. Lielajā ledusskapī ir tikai bezmaksas ū dens.
Viesnī cā ir brokastu restorā ns, kā arī divi peldbaseini, viens no tiem bē rniem. Telpā s dzī vo kaķ i. Personā ls patī kams, nedaudz saprot krievu valodu un lieliski runā angliski. reģ istratū rā . Reģ istrē joties tiek iemaksā ts depozī ts 50 dolā ru, 1000 batu vai 2000 rubļ u apmē rā . Mē s to veiksmī gi saņ ē mā m atpakaļ izrakstī š anā s laikā . Izmitinā š anu atkarī bā no pieejamī bas var pagarinā t pē c pulksten 12:00 izbraukš anas dienā par 100 batiem stundā .
Viesnī cā ir pā reja uz citā m New Nordic viesnī cā m, var izmantot jebkuras ē kas teritorijas un baseinus, mums neviens neko neteica. Transfē rs atiet no Familia ē kas. Visas š ī s ķ ē des viesnī cas ir zemas (7 stā vi) ar maziem baseiniem un vē sā m istabā m.

Rajons ļ oti kluss, tuvumā notiek apbū ve, bet atpū tai tas nemaz netraucē . Blakus atrodas augļ u ratiņ i, kafejnī cas un veikali, valū tas maiņ as punkts. Jū s varat peldē ties tuvā kajā pludmalē (viesnī ca Asia).
Bet uz salā m, protams, ū dens ir daudz tī rā ks. Ko Lanā nokļ uvā m tikai vienu reizi, cilvē ku tur, protams, ir daudz. Vairā k ceļ oja ar ekskursijā m uz salā m un citā m ekskursijā m. Ļ oti patika Koh Chang sala, jū ras kruī zs Madagaskara. Kā rtē jo reizi devā mies uz Kwai, š ī ir viena no labā kajā m ekskursijā m, gribu tur atgriezties.
Kas attiecas uz ekskursiju iegā di, tad pie gida negā jā m. Par tiem jau ir daudz rakstī ts, nav nepiecieš ama reģ istrā cija, vienkā rš i dariet. Mē s satikā m cilvē kus pludmalē , viņ i atpū š as ī rē tā dzī voklī , viņ i mums paskaidroja, ka reģ istrā cija ir nepiecieš ama tikai tiem, kuri plā no uzturē ties valstī ilgā k par 90 dienā m. Mums tas tiek teikts, lai atliktu tikš anos un pē c tam sā ktu apstrā di mū su ekskursijā m. Un par apdroš inā š anu tas ir pilnī gs absurds, nevis operators mū s apdroš ina, bet gan apdroš inā š anas kompā nija, vai, pareizā k sakot, palī dzī ba. Iedomā jieties, cik stulbi ir Pegazs.
Cenas tika uzraudzī tas mā jā s daž ā dā s vietnē s, bet viņ i visu pasū tī ja no Nika Travel Pattaya akcijai, tas izrā dī jā s izdevī gi. Viss organizē ts kā operators.

Tā pē c iespaidi par pā rē jo jū ru. Es nezinu, ko vē l piebilst par viesnī cu. Neticiet sliktā m atsauksmē m, ja neesi izlutinā ts tū rists, bū si ļ oti apmierinā ts, un, ja tev ir augstas prasī bas, tad paskaties uz pieczvaigž ņ u viesnī cā m, kuras ir trī s č etras reizes dā rgā kas par ziemeļ valstī m. Vē los atzī mē t, ka visas ē kas ir izgatavotas spilgti oranž ā krā sā un darbinieki valkā vienā du formastē rpu, nelielas platī bas ir glī ti sakoptas, zā lieni ir apgriezti, ir daudz ziedoš u augu. Tas viss mums radī ja lielisku noskaņ ojumu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар