The Pattaya Garden Hotel 3*– Atsauksmes

39
Novērtējums 6.010
№69 viesnīcas reitingā Pataja
5.7 Numurs
5.6 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.7 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Mājīga viesnīca pastaigas attālumā no Ziemeļpataijas naktsdzīves, veikaliem un restorāniem. Budžeta variants jauniešiem un pāriem bez bērniem, kuri dod priekšroku aktivitātēm brīvā dabā. Uzcelta 1994. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Tas sastāv no trim 3 stāvu ēkām (ar Deluxe numuriem, ir lifts), bungalo un villām. Atrodas Pattajas ziemeļu daļā, 2 kilometrus no centra. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts.Vairāk →
аватар kris12211990
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es nesaprotu negatī vā s atsauksmes par š o viesnī cu. Uzskatu, ka braucā m par lielisku cenu, jo ī paš i tā pē c, ka mū s brī dinā ja, kas ir ROH kategorija, bet mū su ceļ ojumu aģ ents uzrakstī ja vē stuli viesnī cai, prasī ja, vai ir iespē jams nodroš inā t augstā ku numuru kategoriju, un mē s ieguvā m Villa kategoriju! Jā , kaut kur viesnī cai nepiecieš ams remonts, bet mums tas likā s sī kumi. … Tomēr ▾ Es nesaprotu negatī vā s atsauksmes par š o viesnī cu. Uzskatu, ka braucā m par lielisku cenu, jo ī paš i tā pē c, ka mū s brī dinā ja, kas ir ROH kategorija, bet mū su ceļ ojumu aģ ents uzrakstī ja vē stuli viesnī cai, prasī ja, vai ir iespē jams nodroš inā t augstā ku numuru kategoriju, un mē s ieguvā m Villa kategoriju! Jā , kaut kur viesnī cai nepiecieš ams remonts, bet mums tas likā s sī kumi. Lieliska vieta, zaļ a zona, principā labas brokastis. Mē s redzē jā m vairā k plusu nekā mī nusu!
Бассейн Территория (часть)
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esmu š eit 2. reizi. Kas attiecas uz budž etu 3, tad viņ iem pienā kas 7 punkti. Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta, netā lu no transporta, netā lu no centra un pludmale ir laba, tas ir Naklua rajons. Februā rī bija vienī gais mins viesnī cas gids no Coral, viņ š mē ģ inā ja man uzspiest savas ekskursijas, viņ š zvanī ja no nezinā ma numura un uzzinā ja, ka esmu nopircis ekskursiju uz Bankog un sā ka man stā stī t nepatī kamas lietas. … Tomēr ▾ Esmu š eit 2. reizi. Kas attiecas uz budž etu 3, tad viņ iem pienā kas 7 punkti. Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta, netā lu no transporta, netā lu no centra un pludmale ir laba, tas ir Naklua rajons. Februā rī bija vienī gais mins viesnī cas gids no Coral, viņ š mē ģ inā ja man uzspiest savas ekskursijas, viņ š zvanī ja no nezinā ma numura un uzzinā ja, ka esmu nopircis ekskursiju uz Bankog un sā ka man stā stī t nepatī kamas lietas.
аватар iriadri.d
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atsauksme tikai par viesnī cu! Par pā rē jo ir pietiekami daudz atsauksmju. Nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu un tikai pē c atsauksmju izlasī š anas. Mē s bijā m š ausmā s, bet bija vā ja cerī ba, ka ar mums tas nenotiks. Mamma bija pie mums 72 gadus un mē s, stulbi, cerē jā m, ka no veca cilvē ka neko neprasī s. … Tomēr ▾ Atsauksme tikai par viesnī cu! Par pā rē jo ir pietiekami daudz atsauksmju. Nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu un tikai pē c atsauksmju izlasī š anas. Mē s bijā m š ausmā s, bet bija vā ja cerī ba, ka ar mums tas nenotiks. Mamma bija pie mums 72 gadus un mē s, stulbi, cerē jā m, ka no veca cilvē ka neko neprasī s. Naivi. Darbinieki neredz nevienu savā priekš ā . Nedomā jiet, ka esat kopā ar maziem bē rniem vai veciem cilvē kiem. Viņ iem ir tikai nauda un tikai bats. Vasarā pustukš a viesnī ca, var iereģ istrē ties jebkurā normā lā istabā , bet shē ma ir rievota. Viņ i paņ em tavu koferi un dodas taisni uz kaimiņ u "vasarnī cas" ē ku. Viņ i noved jū s pie paš ā m š ausmā m un saka "slikts skaitlis". Un tirdzniecī ba sā kas. Nu, mē s nezinā jā m, kas ir "ROH" numurs. Meitene aģ entu neinformē ja. Viņ a vienkā rš i teica, ka viņ i piedā vā s izvē lē ties istabu ē kā vai bungalo, kas bū s bez maksas. Vienkā rš i maldinā š ana. Ir tikai viens ceļ š ! Uz vasarnī cu pā ri ceļ am. Mē s gā jā m ar viņ u parunā ties, viņ as acis izlē ca "Es neko nezinu. " Es nekad neticē š u. Par to arī uzrakstī š u atsauksmi. Ļ oti slikta pē cgarš a. Personā ls tieš ā m nedraudzī gs. Nodoklis ir standarta. 2000 batu. Kā ds š eit rakstī ja citus skaitļ us, es nezinu. Apmaksā ts. Dzī voklis atrodas ē kā ar skatu uz baseinu. Viesnī ca ir slavena arī ar to, ka tai patī k pieņ emt naudas sodus. Nekavē joties nofotografē jiet defektus, lū zumus, š ķ embas vai skrā pē jumus. Pretē jā gadī jumā tie tiks atskaitī ti no depozī ta.
Arī tiem, kas ceļ o kopā . Numuri viesnī cā ir tikai divvietī gi! ! ! Lī dzi dos treš o saliekamo gultu, vairā k kā slimnī cas saliekamo gultu), bet principā ē rta. Ja paliek "sliktā " istabā , tad praktiski nav kur likt. Bet viņ i ielika. Mums paveicā s tā dā ziņ ā , ka mums bija istaba ar vienu divguļ amo gultu. Viņ i to nolika blakus. Ir istabas ar atseviš ķ ā m gultā m, starp tā m ir naktsskapī tis, kurā viss vadī bas panelis un TV, un gaisa kondicionieris un gaisma. Pā rkā rtot nav iespē jams. Tā pē c viņ i to ievietoja starp gultā m, un š ī papildu gulta izceļ as ejā ). Viss ir vecs. Kondicionieris rū c kā tas tī ģ eris no dž ungļ iem). Pā rē jais ir labs. Tī rī ba, brokastis labas, daudzveidī gas. Bet brokastī s labā k iet vē lā k. Tika ievē rots, ka no rī ta izlika, ka nav ē duš i kopš vakardienas. Ī paš i ceptas ž ā vē tas olas). Nogulumi no viesnī cas bija ļ oti nepatī kami. Kas dodas uz š o viesnī cu, sā kotnē ji iegā dā jieties "suite" numuru. Diemž ē l mū su gadī jumā nebija variantu. Un mē s nezinā jā m atš ķ irī bu. Bet tagad viņ i ir lasī tprasmi).
аватар tagofis
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
No atvaļ inā juma atgriezā mies 29.03. 2018. Pataijā atpū tā mies 5 reizes, bet tik š ausmī gu trī szvaigž ņ u viesnī cu vē l neesam redzē juš i. Telpas ļ oti vecas, nobruž ā tas, uz griestiem un sienā m labā k nemaz neskatī ties. … Tomēr ▾ No atvaļ inā juma atgriezā mies 29.03. 2018. Pataijā atpū tā mies 5 reizes, bet tik š ausmī gu trī szvaigž ņ u viesnī cu vē l neesam redzē juš i. Telpas ļ oti vecas, nobruž ā tas, uz griestiem un sienā m labā k nemaz neskatī ties. Fē na un tē jkannas nav, ja gribi verdoš u ū deni, skrien uz reģ istratū ru un gaidi, varbū t atnesī s. Gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu, un neatkarī gi no tā , kā das kvalitā tes tas bija (š ū ts un pā rveidots), dvielis biež i tika pilnī bā aizmirsts. Negaidiet, ka jums katru dienu tiks piegā dā tas ziepes, š ampū ns un tualetes papī rs. Balkonu labā k nevē rt vaļ ā vispā r, no smakas nosmacē si un kondicionieris nepalī dzē s. Nu vispā r uz istabiņ u nā cā m tikai pagulē t, principā tie visi ir sī kumi, bet aizmigt arī nevarē jā m, jo ​ ​ katru vakaru lī dz 3iem mū su istabas priekš ā bija diskotē ka ar piedalī š anos indieš u. Baseins nav slikts, tikai netī rs, tī rī ts tur ļ oti reti. Un ja vē lies vakarā pasē dē t ar draugiem pie baseina, tad pacel kā jas augstā k, ž urkas skrien baros, un aiz tiem divi ž urku lamatas, ne visai patī kams skats. Gā jā m katru dienu uz jū ru kā das 10 minū tes, bet arī esiet uzmanī gi, tieš i mums pretī izlī da č ū ska, bē rni bija ļ oti nobijuš ies, tad nā cā s meklē t citu ceļ u. Ū dens bū tī bā ir tī rs, peldē ties var, bet stipri smarž o pē c notekū deņ iem. Brokastis viesnī cā ir vienmuļ as, bet izsalcis neizbrauksi. Jū s varat ē st tuvē jā s kafejnī cā s, bet ne pā rā k lē ti. Pat ja mē s tomē r nolemjam doties uz Pataiju, tad tikai ne uz š o viesnī cu.
аватар gavrilkina_larisa
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c izmaksā m un vietas. Biju apmierinā ta. Lai gan neesmu kaprī za, varu gulē t teltī pludmalē )Tī rs, omulī gs. Ē rti atrodas. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c izmaksā m un vietas. Biju apmierinā ta. Lai gan neesmu kaprī za, varu gulē t teltī pludmalē )Tī rs, omulī gs. Ē rti atrodas.
аватар vlckrgmc
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies nejauš i, visticamā k, zemā s cenas dē ļ ))) Atraš anā s vieta ir ļ oti laba - Patajas ziemeļ i, ir ē rti nokļ ū t visur. Viņ i ā tri iekā rtojā s, uzreiz iedeva ne pā rā k labu istabiņ u, bet tad ar viesnī cas gida palī dzī bu pā rvā cā s. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies nejauš i, visticamā k, zemā s cenas dē ļ ))) Atraš anā s vieta ir ļ oti laba - Patajas ziemeļ i, ir ē rti nokļ ū t visur.
Viņ i ā tri iekā rtojā s, uzreiz iedeva ne pā rā k labu istabiņ u, bet tad ar viesnī cas gida palī dzī bu pā rvā cā s.
Istaba liela, kondicionieri strā dā perfekti, gulta tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m, labi iztī rī ta, patī k dzeramnauda - atstā ja 20 batus un ļ oti patī k krievu š okolā de kā dzeramnauda))) Starp trū kumiem ir fē ns, mē beles ir mazliet vecas, bet tas ir paredzē ts 3 * .
Ē diens ir izcils, Eiropas virtuve neatkarī gi no tā , kurā laikā jū s ieradī sities - daudzveidī ga ē dienu izvē le.
Teritorijā.2 peldbaseini, liels tropu dā rzs.
Viesnī cas kopē jā sajū ta ir laba priekš.3*. ī paš i patika cenas - atraš anā s vietas - kvalitā tes attiecī ba.
аватар queen83
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Cienī jamie tautieš i, uzrakstī š u atsauksmi bez emocijā m, varbū t kā dam noderē s no tī ri praktiskā viedokļ a. Pataijā bijā m treš o reizi, vienmē r izvē lamies ziemeļ u daļ u, mums ē rtā k, kad ir tuvā k centram. … Tomēr ▾ Cienī jamie tautieš i, uzrakstī š u atsauksmi bez emocijā m, varbū t kā dam noderē s no tī ri praktiskā viedokļ a. Pataijā bijā m treš o reizi, vienmē r izvē lamies ziemeļ u daļ u, mums ē rtā k, kad ir tuvā k centram. Pirms tam viņ i atradā s Zaļ ajā parkā un Lomē , kas visas atrodas salī dzinoš i netā lu no Garden. Š oreiz ī paš i lē ti piedā vā jumi š ajā pilsē tas daļ ā nebija, tā pē c nolē mā m apstā ties, lai gan ekskursijas nebija pā rā k lē tas - virs 30 tū kstoš iem no cilvē ka uz 11 dienā m. Uzreiz, aprakstot viesnī cu, samulsu, ka istabā nebija seifa, fē na un tē jkannas (Paņ ē mā m lī dzi boileri un fē nu. Mums paveicā s ar seifu reģ istratū rā - bez lū gumiem iedeva a. metā la kastē , un nepiedā vā ja iepakot aploksnē . Varbū t tā pē c, ka iztī rī ja diezgan biezu maku ar naudu un dokumentiem, apjoma dē ļ iedeva kastī ti. Ja kā dam tas ir svarī gi, pamē ģ ini darī t tā pat)Aploksnes, protams, nav ī paš i ē rti.
Otrs pā rsteigums bija tas, ka istabā esoš ā s rozetes nebija pielā gotas mū su tehnoloģ ijā m - bijuš ajā s viesnī cā s bija vietē jā tē jkanna un fē ns. Ar grū tī bā m veikalā atradu Eiropas adapteri, 160 bati. Pē c atsauksmē m jau zinā jā m, ka blakus ir indieš u diskotē ka, negribē jā m atrasties blakus esoš ajā ē kā . Kopumā viesnī cas teritorija ir neparasta: viena daļ a ir atseviš ķ a, ar savu baseinu, ir bungalo un villas. Viena ē ka stā v viena pati pā ri ceļ am, uzreiz nepamanī si, ka š ī ir tā pati viesnī ca. Trī s galvenā s ē kas un vē l viena bungalo daļ a aiz tā m. Mums uzreiz piedā vā ja istabu tajā paš ā ē kā pā ri ceļ am, mē s atteicā mies, pat nepaskatī juš ies. Piedā vā jā m piemaksā t, sā kumā mums piezvanī ja kaut kā diem lieliem numuriem, bet tad pateica trī s tū kstoš us par bungalo. Piemaksā jā m. Tas izrā dī jā s teritorijā iekš ā , nabadziņ š , protams, bet š ķ iet, ka nekas, baseins ir blakus. Un Indijas diskotē ka ir tā lu) Tā mē s domā jā m lī dz pirmajai naktij. Tieš i aiz š iem bungalo atrodas vai nu restorā ns, vai cita diskotē ka, un tur nevar gulē t lī dz diviem naktī . Ne tikai skaļ š , patiesī bā sienas trī c. Š ajā bungalo ir kā di deviņ i simti numuru. Nā kamajā dienā devā mies uz reģ istratū ru, starp citu, valodu neprotam, bet visi saprot viens otru. Š oreiz mums paveicā s vairā k, mū s bez problē mā m pā rcē la uz vienu no galvenajā m ē kā m ar skatu uz baseinu. š eit vienī gais trū kums bija tas, ka pirmais stā vs un visi garā mgā jē ji skatī jā s pa logiem)) Un vē l paveicā s, ka telpas numerā cija bija dī vaina, pā ralogi paskatī jā s kaut kur ielas aizmugurē .
Tī ra normā li, pē c trim dienā m palū dza nomainī t veļ u, bez problē mā m, tad, š ķ iet, mainī ja katru dienu. Kaut kā viņ i atrada pā rdoš anā dzelzs krū zi tē jas vā rī š anai. Ar paš u tē ju, kurš pirmo reizi ceļ o, ir problē ma veikalos, ļ oti grū ti atrast tī klā , pirka tikai Bestā , bet dā rgi. Tā tad, kurš ir amatieris, labā k nomest iepakojumu no Krievijas. Kafejnī cā tē jas tase ir 40-50 bati. Var ieteikt ļ oti labu kafejnī cu joslas krustojumā no viesnī cas un galvenā s ielas. Viņ a arī kā no Gardenas. Karā jā s ļ oti neveiksmī gas bildes ar cenā m zem 300 batiem un ē dienkarte sā kas ar Eiropas ē dieniem, tie arī ir dā rgi, bet ē dienkartes beigā s ir taju virtuve, rī si vai nū deles ar gaļ u vai garnelē m par 70 batiem. Tom Yam 150, bet tajā ir 20 gabaliņ i garneļ u porcijā , jū s gandrī z neapē dat. Brokastis viesnī cā parastas, ž ē l, ka nebija bekona, kā iepriekš ē jā s divā s viesnī cā s.
Ļ oti labs siltummainis atrodas blakus aptiekai, ja nolaiž as pie delfī niem labajā pusē . Tas ir tik neuzkrī toš s, bet kurss ir augstā kais, kā du mē s jebkad esam redzē juš i. Marta sā kumā rublis bija 0.89, dolā rs - 32.40. Tuvā k tirdzniecī bas centriem visa valū ta kļ ū st lē tā ka.
Un vē l viena svarī ga lieta par salā m, uz kurā m daudzi dodas pē c skaidras jū ras. Tiem, kas nav pā rā k atlē tiski, ņ emiet vē rā , ka jū s netiksiet izkrauti uz salas uz salas. Vispirms tie tiks pā rcelti uz laivu ar bumbuli, tiek iegū ta š ā da pievilcī ba, un tad no š ī s laivas uz piestā tni, kas izgatavota no plastmasas mucā m, kas kratā s, gandrī z spē le "Pē dē jais varonis")
No viesnī cas ir jū ra un ļ oti laba pludmale, septiņ u minū š u gā jiens uz Tsentar pusi. Viesnī cā ir tas, ka baseins tajā oficiā li ir lī dz astoņ iem, bet viņ i parasti nebrauc cilvē kus, un viņ i peldē ja ar mums lī dz pusvienpadsmitiem. Varbū t tā pē c, ka tur strā dā kafejnī ca un cilvē ki tē rē naudu. Mazliet kā Turcijas viesnī cā s. Iepriekš ē jos divos, kur bijā m, baseini tika slē gti agri un astoņ os jau bija tumš s un kluss. Un š eit ir mū zika visu vakaru)
Ekskursijas vienmē r uzņ emam taizem no Maxim, laba kvalitā te, organizā cija, gidi, cenas un protams atlaides. Cenas ielu aģ entū rā s ir aptuveni vienā das, tač u vairā kas reizes lē tā kas nekā operatoriem.
Ja kā dam interesē ikdiena, iepirkš anā s vai ekskursijas, jautā jiet) starp citu, lē tā kie augļ i ir stendos ziemeļ u daļ ā . Augļ u tirgū Mike's iepirkš anā s centrā , kur visi dodas mā jā s pē c augļ iem, ananā si 40 bati pret 25 Garden, mango 80 pret 60 par kg.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā apmetā mies 2014. gada februā rī . Viss tī rs, garš ī gs, pludmales dvieļ i nodroš inā ti. Vispirms apmetos mā jā netā lu no diskotē kas, ausu aizbā ž ņ i nepalī dzē ja. Nā kamajā dienā viņ i vē rsā s pie sava gida ar lū gumu pā rcelties. … Tomēr ▾ Viesnī cā apmetā mies 2014. gada februā rī . Viss tī rs, garš ī gs, pludmales dvieļ i nodroš inā ti. Vispirms apmetos mā jā netā lu no diskotē kas, ausu aizbā ž ņ i nepalī dzē ja. Nā kamajā dienā viņ i vē rsā s pie sava gida ar lū gumu pā rcelties. Ir viens brī dinā jums: ja jū s veicat ekskursijas papildus tā m, kas iekļ autas ekskursijā , jū su problē mas tiek ā tri atrisinā tas. Pā rcē lā s uz ē ku ā rpus viesnī cas. Istaba ir labā ka, naktī kluss. Nu kas ir netī rs uz ielā m. Vai esam tī rā ki? Vismaz drē bes nesasmē rē jas. Galvenajā ē kā masā ž u labā k veikt vecā kai taizemietei, jaunai kaulainai meitenei zem ceļ gala, viņ ai sā pē ja kā ja, lī dz viņ i veica masā ž u uz Kwai. Sapratā m, ka no ekskursijā m labā k neatgriezties. Nolē mā m izlaist nā kamo duty free un atgriezties paš i, tā pē c uz lidostas pusi nedevā mies, to sapratā m laicī gi. Un kā viņ i atgriezā s - tas bija jā redz. Burtiski jā skrien pā ri ceļ iem, ar retiem izņ ē mumiem viņ i izlaiž cauri. Jā , pludmalē , ja nolemjat doties pusdienā s, tad atstā jiet sauļ oš anā s krē slā kaut ko, kas nav ī paš i nepiecieš ams, un pasakiet uzraugam, ka esat "atgriezies". Pē dē jā dienā mums nebija vannas dvieļ u, vairā kas reizes griezā mies reģ istratū rā , atnesā m. Sievietes, gatavojieties, mē s viņ ā m tur (konkurentes) nepatī kam. Piemē ram, rindā pie reģ istratū ras jū s tiksiet ignorē ts, ja tuvumā ir vī rietis (vispirms viņ š ). Nu, tā , starp citu, ir. Ja apnika tom yang zupa, varat ē st pelmeņ us Festivā la tirdzniecī bas centrā . Tikai pie ieejas teritorijā , kur tos baro, kasē jā ieliek nauda uz kartes un ar to jā samaksā . Atlikums tiks atgriezts izejot. Atpū tieties un izbaudiet eksotiku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s bijā m Pataijā.2013. gada 19. augustā . Laiks bija saulains bez lietus. Pilsē ta man patika ar savu kompaktumu, ē rtu pā rvietoš anos ar vietē jiem mikroautobusiem (tuk-tukiem) un, protams, lē tumu: viss, sā kot no ē diena lī dz pakalpojumiem un izklaidei, ir nesamē rī gi lē ts un pieņ emams, jū s nevarat sev liegt nekā du izklaidi, un tas neskatoties uz to, ka mē s dodam priekš roku budž eta ceļ ojumiem. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Pataijā.2013. gada 19. augustā . Laiks bija saulains bez lietus. Pilsē ta man patika ar savu kompaktumu, ē rtu pā rvietoš anos ar vietē jiem mikroautobusiem (tuk-tukiem) un, protams, lē tumu: viss, sā kot no ē diena lī dz pakalpojumiem un izklaidei, ir nesamē rī gi lē ts un pieņ emams, jū s nevarat sev liegt nekā du izklaidi, un tas neskatoties uz to, ka mē s dodam priekš roku budž eta ceļ ojumiem. Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s zvaigznē m, ikdienas uzkopš ana, pieklā jī gs personā ls. Ē dieni (tikai brokastis) ir ļ oti sā tī gi brokastī s (bija zupas un pā rslas, gaļ a, sā nu ē dieni, svaigi dā rzeņ i, sautē jumi, ievā rī jumi (man ir salds zobs), augļ i (ī paš i ananā si - tie nekur citur nav izmē ģ inā ti, bet daž ā di vietē jie augļ i, kas ir mā jā s mums nav, tie nemaz nesajū sminā ja. ) Istabā ir trokš ņ ains kondicionieris, bet galvenais, lai tas darbojas. Troksni no iela, laikam paveicā s ar istabiņ as atraš anā s vietu. Katru dienu ielika istabā.2 pudeles ū dens dzerš anai, bez maksas. Pludmale reģ istratū rā dod dvieļ us. No viesnī cas lī dz jū rai nav tā lu - 10 minū tes nesteidzī gā tempā . Ū dens ir dubļ ains, atkritumi biež i peld (ienes plū dmaiņ as), bet ļ oti, ļ oti silts, gandrī z karsts. Mī nus jū ra - uz visiem akmeņ iem, kas izcē lā s no ū dens vai atrodas seklā asu gliemež vā ku dziļ umā , visas kā jas bija nogrieztas (un mitrā klimatā tie ļ oti slikti dziedē ). Bet tas nekas, mū su viesnī cā bija jū ras ež u upuri (uz tiem uzdū rā mies, kad devā mies uz pludmali uz ko lan). Bet, ja ievē rosit nepiecieš amo piesardzī bu, no tā visa var izvairī ties. Visvairā k pilsē tā man patika pludmale (š o briesmī go bruģ akmeņ u ar gliemež vā kiem ir vismazā k) blakus Pattaya Park Hotel, kuras 56. stā vā ir skatu laukums un iespē ja nokā pt pa vagoniņ u. Visus apskates objektus pilsē tā un tuvumā apceļ ojā m saviem spē kiem, bez gidu pakalpojumiem, noī rē jā m motorolleri - ļ oti lē ti, pat bez dokumentiem par nelielu depozī tu, BET - PILSĒ TĀ IR Ļ OTI BĪ STAMI, jo tur ir daudz. satiksmes, viņ i mī l pā rkā pt noteikumus, lai gan kultū rā viņ i brauc vairā k nekā mē s. Aizbraucā m uz krokodilu fermu - ļ oti iespaidī gi, ī paš i krokodilu baroš ana ar vistā m uz makš ķ erē m, kuras uzreiz var nopirkt par 30 rubļ iem. par vistas liemeni ar makš ķ eri. Izrā de ar krokodiliem man nepatika, jo. krokodili tur bija "beiguš i", tas ir, piebā zti ar kaut ko neaktivitā tes dē ļ . Patika tur pieejamie dzī vnieciņ u un putnu daudzveidī ba (stā rķ i, strausi, papagaiļ i, bruņ urupuč i, pē rtiķ i, aitas u. c. ), kuriem lielā kajai daļ ai var brī vi tuvoties, aptaustī t, ja iespē jams. Ir arī ziloņ i, ar tiem var braukt, nekā du ziloņ u fermu nevajag. Man patika akvā rijs, tas ir ļ oti liels, un zivis tajā ir lielas (haizivis, rajas, ā murgalvas), ir bruņ urupuč i utt. Mani iespaidoja Nong Nooch orhideju parks. Papildus tam, ka ir daudz interesantu augu (koki, kaktusi, krū mi), tie aug ļ oti krā š ņ i un, galvenais, ir skaisti dekorē ti, ī paš i apburoš s panorā mas skats. Apmeklē jā m arī transvestī tu izrā di "Alkazar", kas bija tā s naudas vē rta, ko viņ i par to prasa. Kambodž a 3500 bati, Jū ras safari 1900 bati pirkts no Maxim thaityr, viss bija labi noorganizē ts. Kambodž a š okē ta ar saviem skaistumiem, Ankorvata aizrauj no pirmā acu uzmetiena. Tonlesap ezers, kurā dzī vo bē gļ i no Vjetnamas, bē rni peld baseinos ar č ū skā m), lotosa ferma, Apsaras š ovs. Programmā bija vī za, pā rtika, visas ieejas biļ etes un krievu gidi, un tikai par 3500 batiem)) Mums Jurijam un Timofejam bija ļ oti interesanti pastā stī t par vē sturi un vietē jo dzī vi. Jū ras safari, atpū ta neapdzī votajā Koh Rin salā - iespē jams, labā kā sala tuvumā , baltas smiltis un dzidrs ū dens. Saskaņ ā ar programmu: makš ķ erē jot, viņ i izdalī ja maskas, snorkeles un pleznas. Brauciet uz planš etdatora. Pusdienas militā rajā bā zē un pē rtiķ u salā . Daudz iespaidu un pā rsteigumu atstā ja x-š ova apmeklē jums ar meiteņ u, bet ī paš i vī rieš u erotiskiem priekš nesumiem - š ajā š ovā divi puiš i, kopojuš ies, lē kā ja un lē ca, taisot visā dus kliņ ģ erus. To, iespē jams, jū s neredzē sit tieš raidē nekur, izņ emot Taizemē . Mums visvairā k patika pusdienas un vakariņ as Big C, kas atrodas pilsē tas centrā , netā lu no mū su viesnī cas, tur nopē rkamas svaigas zivis un jū ras delikateses, kuras var uzreiz iztī rī t un pagatavot pē c izvē les – bā rbekjū , cepš anai vai cepš anai, un jē lu zivju cenā ir iekļ auta tī rī š ana un gatavoš ana. Arī Festivā la iepirkš anā s centrā zemā kajā stā vā ē dinā š anas laukumā , suš i par 10 batiem)). Vispā r viesnī ca laba, var doties atpū sties, kam interesē rakstiet, atbildē š u!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patiesī bā esmu š okē ts par visu š o zemā k aprakstī to negatī vo..... 2012. gada septembrī ar draugu dzī voja š ajā viesnī cā Villē numur 908. Pā rē jais bija vienkā rš i super!! ! ! Istaba tī ra, uzkopš ana tika veikta katru dienu un ļ oti kvalitatī vi! (dzeramnauda tika atstā ta divas reizes un bez tiem istaba dzirkstī ja) Pat duš ā aizkars tika notī rī ts ar otu! (nejauš i ieraudzī ju un brī nī jos) Santehnika ir normā la un ar ū deni nebija nekā du pā rtraukumu. … Tomēr ▾ Patiesī bā esmu š okē ts par visu š o zemā k aprakstī to negatī vo..... 2012. gada septembrī ar draugu dzī voja š ajā viesnī cā Villē numur 908. Pā rē jais bija vienkā rš i super!! ! ! Istaba tī ra, uzkopš ana tika veikta katru dienu un ļ oti kvalitatī vi! (dzeramnauda tika atstā ta divas reizes un bez tiem istaba dzirkstī ja) Pat duš ā aizkars tika notī rī ts ar otu! (nejauš i ieraudzī ju un brī nī jos) Santehnika ir normā la un ar ū deni nebija nekā du pā rtraukumu. Gultas veļ a tika mainī ta biež ā k nekā solī ts. Man nav ne jausmas, kā izskatā s bugs....Un sienas no mā jas ir normā las. Divu nedē ļ u uzturē š anā s laikā neviens, izņ emot dzī vniekus (putnus un vā veres), netraucē ja gulē t. Kaimiņ i redzē ti un dzirdē ti tikai brokastī s. Neskatoties uz to, ka teritorijā ir daudz veģ etā cijas, kukaiņ us nenovē rojā m. Nu, izņ emot gekonus, kuri bija mū su pastā vī gie apmeklē tā ji. Bet istabā nebija nevienas dzī vas bū tnes. Mē s cē lā mies 7:30 un pirms brokastī m peldē jā mies baseinā . Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Un pludmale ir 7 min. staigā t. Jū ra ir tī ra! ! ! Pat tī rā ks nekā Koh Lanā . Vismaz pudeles, iepakojumi, kakao un citi netī rumi nepeld. . . Vienī gais, kas liedza peldē ties, bija medū zas, kuru sezona iekrī t septembrī . Atraš anā s vieta tieš ā m lieliska! Gandrī z visur gā jā m kā jā m. Pat lī dz Walking Srteet un atpakaļ . Taizemieš i ir ļ oti draudzī gi un laipni. Tā tad varbū t, ja mē s pret viņ iem izturē simies labi, tad viņ i mums atbildē s! ? ! Varbū t viņ iem patī kamā k ir sakopt telpā , kur nav "pretī gā ", ko daudzi krievi "mī l" atstā t aiz sevis. . . Mē s paš i sabojā jam savu viedokli, un tad brī nā mies, kā pē c ā rzemnieki ienī st krievus....Paskaties uz sevi un savu uzvedī bu! ! ! Mā jā s jū s sevi tā du neredzat.....???? ? 2014. gada pavasaris plā no apmeklē t Pataiju vē lreiz un vē las palikt Pattaya Garden.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums natasha8121980
Labdien! kurš atpūtās Pattaya garden 3 viesnīcā? kā klājas? Iesakiet budžeta 3 dl 2 pieaugušajiem decembra vidū.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums ascent2007
Dodamies uz šo viesnīcu, bet ne no viena nevaram uzzināt, vai ir wi-fi un vai tas ir maksas...
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums MissWild
Paskatījos pakalpojumu sarakstā, neredzēju fēnu ((((
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums chupyrova
Pataijā neesmu bijis, braucu ar 11 gadus vecu bērnu, sakiet, kuru viesnīcu labāk izvēlēties, lai viņam nebūtu garlaicīgi?
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Уютный отель в пешей доступности от мест ночных развлечений, магазинов и ресторанов Северной Паттайи. Бюджетный вариант для отдыха молодежи и пар без детей, предпочитающих активный отдых. Построен в 1994 году, последний ремонт прошел в 2013 году. Состоит из трех 3-этажных корпусов (с номерами Deluxe, есть лифт), бунгало и вилл. Расположен в северной части Паттайи, в 2 километрах от центра. При заселении взимается депозит.

Atrašanās vieta Расположен к северу от города Паттайя, в 450-700 м от пляжа Вонгамат/Wong Amat (5-8 минут ходьбы), в 100 м от турзоны и остановки маршрутки сонгтео, для поездок в центр/из центра города (1 мин ходьбы), в 1 км от городского пляжа (11 минут ходьбы), в 4 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (10 минут езды), в 122 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 35 минут), в 42 км от аэропорта U-Tapao (45 минут езды).
Pludmales apraksts Пляж Вонгамат/Wong Amat в 450-700 м (5-8 минут ходьбы), городской пляж в 1 км (11 минут ходьбы). Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi только в лобби (бесплатно), интернет-кафе, 3 конференц-зала (на 30, 250, 350 чел), 2 ресторана (интернациональная и тайская кухня), 2 открытых бассейна (10:00-19:00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно, сад.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • galda teniss  FREE 
Telpu apraksts

Всего 441 номер:

62 standard (24 кв.м, кровати twin, макс. 2+1 чел, вид на город/сад);

141 superior (28 кв.м, кровати twin, макс. 2+1 чел, вид на город/бассейн);

48 deluxe (28 кв.м, кровати twin, макс. 2+1 чел, вид на город/бассейн);

144 bungalow (28 кв.м, кровати twin, макс. 2+1 чел, вид на сад);

31 villa (34 кв.м, кровати dbl, макс. 2+1 чел, вид на сад);

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое телевидение, сейф на ресепшен (бесплатно), мини-бар (платно), мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе (deluxe, villa), телефон (платно), ванна (villa — душ) с туалетными принадлежностями, фен (deluxe, villa), балкон/терраса. Уборка номера: ежедневно, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 157/77 Pattaya-Naklua Rd., Pattaya City, Chonburi 20150 Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (0) 3842 6775, +66 (0) 3842 6676, +66 (0) 38 226070 - 80
Fax: +66 (0) 3842 6113
Tīmekļa vietne: The Pattaya Garden Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).