The Green Park Resort 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.910
№26 viesnīcas reitingā Pataja
7.9 Numurs
7.6 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.7 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas mājīgā zaļā dārza zonā, Pattajas pludmales ziemeļu daļā, 600 metru attālumā no pludmales, blakus tūrisma zonai un songteo autobusu pieturām braucieniem uz centru/no pilsētas centra. Ir tieša piekļuve māsas viesnīcai Sunshine Garden. Viesnīca tika atvērta 1995. gadā un atjaunota 2013. gadā. Piemērots visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар helgahohlova2121
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s nekad neesam tik nekaunī gi apmā nī ti! The Green Park Resort Pattaya darbinieki ir meļ i un krā pnieki! Viesnī cā palikā m no 4.11. 19 lī dz 8.11. 19. Izbraucot, agri no rī ta, ļ oti ilgi gaidī jā m, kad pieņ ems mū su istabiņ u, lai gan transfē ra mikroautobuss jau ilgi gaidī ja. … Tomēr ▾ Mē s nekad neesam tik nekaunī gi apmā nī ti! The Green Park Resort Pattaya darbinieki ir meļ i un krā pnieki! Viesnī cā palikā m no 4.11. 19 lī dz 8.11. 19. Izbraucot, agri no rī ta, ļ oti ilgi gaidī jā m, kad pieņ ems mū su istabiņ u, lai gan transfē ra mikroautobuss jau ilgi gaidī ja. Kad pacietī ba beidzā s, vī rietis pie letes paziņ oja, ka mē s dzē rā m ū deni no minibā ra un mums jā maksā par 43 ThB vairā k! Minibā ram principā neaiztikā m un vē l jo vairā k ū denim! Jā , un atstā ja istabā.2 pudeles bezmaksas ū dens neskartas! Izmantojot to, ka mū s gaida mikroautobuss un mē s kavē jamies, darbinieki, iespē jams, nolē ma š ā di nopelnī t papildu naudu! Bija aizvainojoš i un nepatī kami saprast, ka no zila gaisa var apmā nī t! Es labā k atstā ju 100 batus par dzeramnaudu, nekā maksā ju 43 batus par krā pš anos!

Neuzticieties nevienam, reģ istrē joties nofotografē jiet minibā ru vai vē l labā k - izvē lieties citu viesnī cu! Nav tik labi, ka viņ i slauka kā jas, nekaunī gi maldina un sabojā jū su atvaļ inā juma iespaidus! Viesnī cas darbinieki ir MELI UN MELI!! ! NEIESAKU š o viesnī cu.
Starp citu, tas nav vienī gais negatī vais, to ir daudz. Un vē l viena liela negatī va atmiņ a - š ī ir viena no naktī m, tieš i zem logiem, uz krē sliem pie baseina, daž i vī rieš i (noteikti ne krievvalodī gie), 7-8 cilvē ki, iestudē ja nakts seansu, uzdzī vi. Skaļ i, ar kliedzieniem, smiekliem, defekā ciju vai nu zem balkona vai baseinā , lī dz 4 no rī ta visa viesnī ca neļ ā va gulē t. Darbinieki un administrā cija uz apelā cijā m neatbildē ja. Tā pē c padomā jiet, iekā rtojieties š ajā viesnī cā vai saglabā jiet savus nervus un iespaidus par valsti...Viņ i apkauno savu viesmī lī go valsti!
аватар Kolhoznic
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tā nav pirmā reize, kad esmu Taizemē . Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atraš anā s vietu un pieejamī bu. Kā arī par pieņ emamu cenu. Kopumā cerī bas attaisnojā s. Uzturē jā s ļ oti ilgi! Diezgan ē rts numurs. … Tomēr ▾ Tā nav pirmā reize, kad esmu Taizemē . Izvē lieties š o viesnī cu, pamatojoties uz atraš anā s vietu un pieejamī bu. Kā arī par pieņ emamu cenu. Kopumā cerī bas attaisnojā s. Uzturē jā s ļ oti ilgi! Diezgan ē rts numurs. Labs rajons. Wi-Fi praktiski nav ne istabā s, ne pie baseina, ne pie reģ istratū ras. . . Labas brokastis. Telpas ir labi iztī rī tas. Bet tas vienkā rš i nav ī stais laiks: tiklī dz jū s pē c vakariņ ā m apguļ aties atpū sties, apkopē ja pieklauvē pie istabas. Vai tieš ā m nav iespē jams iztī rī t istabu laikā , kad tajā nav atpū tnieku ? ! Bet galvenais trū kums: viesnī cai nav un nevar bū t pludmales jū ras krastā . Un tieš i uz to norā da visas reklā mas vietnes. Baseins noteikti ir labs. Bet tajā nevar peldē t! Jo to izvē lē jā s gan tradicionā li orientē tie, gan "zilie" vā cieš i un holandieš i. Un joprojā m nav zinā ms, kas ir nekaitī gā ks! Ragveida naturā ļ i atnesī s pilnu Taizemes prostitū tu baseinu! "Blū zi" klusi mierī gi laizā s pie bā ra baseina vidū . Bet naktī miera nav no Eiropas viesu un vietē jo mī lestī bas priesterieņ u ķ iķ inā š anas, č ī kstē š anas, skaļ iem deguniem un orģ ijā m!
аватар lenokyakovenko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmkā rt, par paš u Pataiju - diezgan netī ru pilsē tu, bet mē s devā mies tur atpū sties un centā mies ignorē t š os trū kumus))) Izvē loties viesnī cu, ī paš a uzmanī ba tika pievē rsta viesnī cas atraš anā s vietai un teritorijai. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, par paš u Pataiju - diezgan netī ru pilsē tu, bet mē s devā mies tur atpū sties un centā mies ignorē t š os trū kumus)))
Izvē loties viesnī cu, ī paš a uzmanī ba tika pievē rsta viesnī cas atraš anā s vietai un teritorijai. Gribē ju bū t nevis visu "tusiņ u" centrā , bet ne nomalē...rings ar delfī niem nav tā lu no viesnī cas, no turienes ar tuk-tuk var aizbraukt uz tū ristu iecienī tā kajā m vietā m .
Man ļ oti patika viesnī cas teritorija, protams, nevar salī dzinā t ar Turcijas un Ē ģ iptes viesnī cā m, bet Patajai tā ir ļ oti liela un skaista ar diezgan lielu baseinu.
Numuri ir standarta, visparastā kie, ir viss nepiecieš amais (tī ra gultas veļ a, dvieļ i, tualetes piederumi, duš a, fē ns, minibā rs, elektriskā tē jkanna, seifs), katru dienu tī rī š anas laikā atnes 2 pudeles ū dens, tē jas maisiņ us, kafija un krē jums. Televī zijā ir vairā ki Krievijas kanā li. No istabu balkoniem paveras skats uz baseinu, balkona priekš ā aug palmas un koki, pa tiem biež i skraida vā veres))) Uz balkona nav virves drē bju ž ā vē š anai, sā kumā par to bijā m pā rsteigti, atstā jā m dvielis uz balkona uz krē sla, tad sapratā m, ka labā k mantas ž ā vē t istabā , jo Lielā mitruma dē ļ lietas ā rā ļ oti ilgi ž ū st. Kondicionieris istabā ļ oti ā tri pazemina temperatū ru, bet strā dā ļ oti skaļ i, pirmo nakti nevarē ju aizmigt no tā trokš ņ a, tad pieradu.
Teikš u godī gi par ē dienu, brokastis vienmuļ as, BET izsalcis nepaliksi...makaroni, rī si, kartupeļ i, desiņ as, vista utt...svaigi gurķ i, tomā ti, saldā paprika...augļ i galvenokā rt bija banā ni, arbū zs, papaija. Olu kultenes ar bekonu cienī tā jiem jums jā iet ā rā , kur viņ i to pagatavos jū su priekš ā un atgriezī sies pie jū su galda.
Netā lu no viesnī cas ir pludmale (iziet no viesnī cas, ejiet pa kreisi, nokā piet lī dz jū rai un ejiet pa labi), bet tur ir samē rā netī rs, mē s tur nepeldē jā mies, mē s vienkā rš i pastaigā jā mies. Devā mies uz Koh Lanu peldē ties (pievienoš u foto).
Pā rē jā lielā kā daļ a tika pavadī ta ekskursijā s. PADOMS: neņ emiet tos no viesnī cas ceļ vež iem, tas ir daudz dā rgā ks nekā ielu ceļ vež i, un pakalpojums ir lī dzī gs...bet tas ir atkarī gs no jums.
Kopumā viesnī ca man patika!
Бассейн Ко Лан В номере Бассейн Бассейн Пляж недалеко от отеля Ресторан вид с балкона
аватар yarkiy_90
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kluss, lai gan atrodas netā lu no bā riem un trokš ņ ainā m ielā m. Blakus "delfī niem" Tī ras telpas. Mums bija supereo istaba. Istabā seifs, visa tehnika darbojā s. Mē s neredzē jā m, ka kā ds tī rī tu istabu. Tač u katru reizi, kad ienā cā m istabā , tā dzirkstī ja kā tad, kad reģ istrē jā mies. … Tomēr ▾ Kluss, lai gan atrodas netā lu no bā riem un trokš ņ ainā m ielā m. Blakus "delfī niem" Tī ras telpas. Mums bija supereo istaba. Istabā seifs, visa tehnika darbojā s. Mē s neredzē jā m, ka kā ds tī rī tu istabu. Tač u katru reizi, kad ienā cā m istabā , tā dzirkstī ja kā tad, kad reģ istrē jā mies. Svaigi dvieļ i, saklā ta gulta. Nav ne miņ as no putekļ iem. Mē s vienmē r atstā jā m 10.20 batus uz gultas dzeramnaudas. Izbraucot atstā ja 100))) ļ oti apmierinā ts ar numuru. Numuriem ir balkoni. Š ajā viesnī cā neiesaku ņ emt bungalo. Jū su apakš veļ a bū s pilnī bā redzama))) Kas attiecas uz brokastī m: tā s ir garš ī gas un daudzveidī gas. Baseins ir atvē rts tikai dienas laikā . Ir bā rs, kurā var piepeldē t un nopirkt kokteili. Sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i ir bez maksas. Katru vakaru pie reģ istratū ras kā ds spē lē klavieres. Ir restorā ns, kas gatavo gardus ē dienus. Teritorija ir visa zaļ a. Pa kokiem skraida vā veres. Iesakā m brī vdienā m ar bē rniem. Galvenais kontingents ir eiropieš i. Krievu tikpat kā nav. Viesnī cas cenu zī me nav maza, tač u tā vairā k izskatā s pē c 4 *. Ja iespē jams, maksā jiet vairā k un dodieties uz to. Jū s nenož ē losiet. Paradī ze, netā lu no izklaides centra. Starp citu, tai pretī ir vietē jā kafejnī ca. Ā rkā rtī gi nav dā rgi.
аватар golddiggers.201
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta apstā dī jumu ieskautā s teritorijas un lielā peldbaseina dē ļ . Viesnī cā pā rsvarā ir ģ imenes ar bē rniem, ļ oti kluss un mierī gs. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Istaba nav liela, bet ļ oti ē rta, ar milzī gu gultu, TV, seifu, mini bā ru un balkonu ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta apstā dī jumu ieskautā s teritorijas un lielā peldbaseina dē ļ . Viesnī cā pā rsvarā ir ģ imenes ar bē rniem, ļ oti kluss un mierī gs. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Istaba nav liela, bet ļ oti ē rta, ar milzī gu gultu, TV, seifu, mini bā ru un balkonu ar skatu uz baseinu. Ē diens ir daudzveidī gs, katrs atradī s ē dienu pē c savas gaumes. Numurs tiek uzkopts katru dienu, mainot dvieļ us un gultas veļ u. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Par viesnī cu sū dzī bu nav. Noteikti iesim tajā atpū sties.
бассейн Бар на территории бассейна отель детский бассейн бассейн бассейн
аватар Yuli_Ka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies The Green Park Resort 3 * no 2014. gada 13. lī dz 24. martam. Viesnī ca ir Ļ OTI LABA! - Atraš anā s vieta IZCILA! Netā lu no pludmalē m, tuk tuks, veikaliem, un tajā paš ā laikā kluss un mierī gs. Aleja ir labi apgaismota, maz ticams, ka mopē dā braucoš ie izraus somu no rokā m. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies The Green Park Resort 3 * no 2014. gada 13. lī dz 24. martam.

Viesnī ca ir Ļ OTI LABA!

- Atraš anā s vieta IZCILA! Netā lu no pludmalē m, tuk tuks, veikaliem, un tajā paš ā laikā kluss un mierī gs. Aleja ir labi apgaismota, maz ticams, ka mopē dā braucoš ie izraus somu no rokā m.

- Istaba ir LABA! Tī ra, plaš a, normā la vannasistaba, labi iztī rī ta, dzirdamī ba pieņ emama, neviens nevienam netraucē.

- Teritorija - LABI. Mazs, bet zaļ š un mā jī gs. IZCILS baseins gan pē c formas, gan satura (es runā ju par ū dens kvalitā ti). Ē kas 2-3 stā vu taju stilā , ļ oti harmoniskas : -)

- Ē diens ir LABS. Mē s ē dā m tikai brokastis, tā s bija labas. Un tur bija zupa, un vista, un dā rzeņ i, rī si, olas, pankū kas, augļ i. Ē dā m visu dienu, jo man nepatika taju virtuve : -)

- Wi-Fi - LABI! Tas ir tur, tas ir bez maksas. Mums bija 2 gadž eti un tiem paņ ē ma 2 paroles, pē c 7 dienā m reģ istratū rā dabū jā m jaunas paroles (vecā s bija beiguš ā s), problē mu nebija.
Ā trums ir vidē js, ī paš i pie baseina, bet man ar to pietika. Paņ ē mu gan pie baseina, gan 1. stā va istabā.

- Nakš ņ oš ana - ieradā s 7 no rī ta, 8 - jau iekā rtota, par ko viņ iem liels paldies! Brokastis mums neļ ā va ē st, bet nu labi : -) Bija bezmaksas dzē rieni no viesnī cas. Viņ i reģ istratū rā runā angliski vidē ji, ne pā rā k daudz ...bet jū s varat izskaidrot sevi, viņ i patiesi cenš as saprast un palī dzē t. Š ajā viesnī cā nav depozī ta, kas ir lieliski!

Par Taizemi un Pataiju : -)

Esmu ļ oti apmierinā ta ar savu atvaļ inā jumu! BET, es nebraucu uz Pataiju peldē ties jū rā , bet gribē ju vē rot Ā ziju, Budas, Taizemieš us, eksotiku un siltumu martā.

Jū ra, protams, ir ļ oti viduvē ja...un ne tikai Pataijā , bet arī uz salā m...bē gums un atkritumi, ķ ī nieš u un indieš u pū ļ i...ja es ietu peldē ties jū rā , es esi vī lies...

Ekskursijas - viņ i paņ ē ma Sayama un Biblio-Globus no sava ceļ ojumu rī kotā ja.

Balto smilš u pludmale - pludmales ekskursija, vienkā rš i jū ra un pludmale ir tī ra, normā la...bet nekā apburoš a.
Krokodilu ferma - bezmaksas ekskursija, ļ oti nekā ! Krokodili, ž irafes, tī ģ eri, miljonu gadu vecu akmeņ u dā rzs, zivju baroš ana - viss kā rtī bā , man patika.

Madagaskara - ekskursija ar laivu. Pludmale, makš ķ erē š ana, baroš anā s pē rtiķ u salā , putojoš a diskotē ka - labi, ja vien var : -) Esiet uzmanī gi ar pē rtiķ iem, tie tieš ā m kož ! Man nav vē lmes atkal barot, sā pī gi sakoda. Un ne tikai es, no mū su laivas tika sakosti 5 cilvē ki, daž i lī dz asinī m.

River Kwai Classic - LABI. Man viss patika, bet daž i vī rieš i nebija ī paš i apmierinā ti ar plostu, jo tur bija maz ekstrē mu...bet tas bija tieš i man : -) ar gidu mums nepaveicā s, viņ am bija garlaicī gi ...bet organizā cija bija laba, nekā du sū dzī bu. Es redzē ju nedaudz Taizemes ziemeļ u daļ u, ko es gribē ju; -)

Ielu aģ entū rā TOP TRAVEL devā mies 4 stundu ekskursijā pa Wat Yan - LIKE IT!
Mē s redzē jā m budistu tempļ us, daļ u Nong Nooch parka, Budu, kas izlikts zeltā uz klints, sievieš u ciematu ar garu kaklu. Pavadī jā m maz laika, bet daudz bilž u un iespaidu!

Ē DIENS - Taizemes ē dieni man nepatika, tā pē c mē ģ inā ju ē st Centrā lajā festivā lā (t/c). PATIKA Jū ras velš u bufete 5. stā vā . Par 329 batiem (10 USD) vienai personai bufetē.90 minū tes var ē st tik daudz jū ras velš u, cik tī k, tač u nevar atstā t ē dienu uz š ķ ī vja - saņ ems naudas sodu, jā apē d viss, ko paņ ē mi, bet ir garš ī gi, ne ī paš i pikanti un jū ras veltes - IESAKU!

Ja ir kā di jautā jumi - jautā jiet, atbildē š u ko zinu : -)
Бассейн Балкончик Номер Санузел Санузел Номер
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tieš ā m lieliska vieta, kur palikt! Laba vieta izbraukš anai pilsē tā . Skaists daž ā du eksotisku augu parks, liels peldbaseins - ir kur peldē ties, nevis plunč ā ties bradā š anas baseinā . Bē rniem ļ oti patika. Brokastis vienmuļ as, bet tas ir muļ ķ ī bas, priekš ā visa diena un vakars. … Tomēr ▾ Tieš ā m lieliska vieta, kur palikt! Laba vieta izbraukš anai pilsē tā . Skaists daž ā du eksotisku augu parks, liels peldbaseins - ir kur peldē ties, nevis plunč ā ties bradā š anas baseinā . Bē rniem ļ oti patika. Brokastis vienmuļ as, bet tas ir muļ ķ ī bas, priekš ā visa diena un vakars. . . Personā la apkalpoš ana neuzbā zī ga un vienmē r draudzī ga.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар miki000
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
SVEIKA, VĒ LOS UZRAKSTĪ T APSKATI PAR NEATKARĪ GO CEĻ OJUMU UZ PATAJU. Atpū tā s ar vī ru no 1. lī dz 15. jū lijam. Mū su atvaļ inā jums sā kā s ar interneta pā rlū koš anu. Paldies visiem, kas raksta, tas tieš ā m palī dz. … Tomēr ▾ SVEIKA, VĒ LOS UZRAKSTĪ T APSKATI PAR NEATKARĪ GO CEĻ OJUMU UZ PATAJU.
Atpū tā s ar vī ru no 1. lī dz 15. jū lijam. Mū su atvaļ inā jums sā kā s ar interneta pā rlū koš anu.
Paldies visiem, kas raksta, tas tieš ā m palī dz.
Uzreiz gribu teikt, ka, lai labā k orientē tos pā rskatā , jums ir jā ņ em Patajas karte krievu valodā , tie ir bez maksas jebkurā veikalā (mē s paņ ē mā m tos Best lielveikalā pie ieejas, paņ emiet daž us daž ā dus un izvē lies, kurš tev ir ē rtā ks!! ! )
Un tā sā kā s viesnī cu rezervē š ana vietnē http://www. booking. com, nebija vajadzī gs ilgs laiks, lai izvē lē tos un rezervē tu viesnī cu GREEN PARK. Mē s ieradā mies viesnī cā.10:00, uzreiz iekā rtojā mies, viņ i samaksā ja par istabu skaidrā naudā , jo maksā jums no kartes negā ja cauri.
Ja izņ emat naudu no bankomā ta (neatkarī gi no summas), komisijas maksa ir 150 bati. Vienā reizē nevar izņ emt vairā k par 1.000 batu.
Nedaudz par viesnī cu: Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba!!!! ! Jū s atstā jat viesnī cu 200 metrus pa labi un esat uz aizņ emtas ielas, dodieties atkal pa labi apmē ram 50 metrus uz laukumu ar Delfī niem, tur iet tuk-tuks nepā rtraukti virzienā uz krastmalu un pa krastmalu lī dz Volkin ielai, maksā.10 batus. Viesnī ca laba, viss tī rs, lielisks baseins. Brokastis, tā pat kā citviet Taizemē , ir vienmuļ as, bet viss ir svaigs un vienmē r var kaut ko izvē lē ties, izsalcis nebū si. Istaba tika iztī rī ta labi, palika 20 bati. Kopumā par viesnī cu neko sliktu nevaru teikt, izvē le patika (pirms tam 2 reizes atpū tā mies Puketā , Karonbī č ā un Kata), nav ar ko salī dzinā t.
Tagad mazliet par visu
Pie viesnī cas nav jū ras un pludmales kā Puketā . Cilvē ki uz salā m dodas ar prā mi.
Pirms prā mja
no viesnī cas ej pie delfī niem un ej uz ceļ u kas iet gar jū ru, redzē si tuk-tukus, 10 bati no cilvē ka un paē dī si lī dz paš am galam lī dz slavenajai Volkin ielai, ja paveiksies tas pats tuk -tuk var aizvest lī dz prā mim un varbū t izlaist Volkin ielas sā kumā . Bet nevajag izmisumā un dodieties uz š o ielu, droš i paņ emiet tur citu tuk-tuk un tas noteikti aizvedī s arī jū s uz prā mi par 10 batiem. Orientieram jā bū t ielai gar jū ru, tā ir vienvirziena un beidzas tieš i pie piestā tnes, kur stā v prā mis. Vajag iziet cauri visam molam un beigā s labajā pusē redzē si š os prā mjus, tur sē ž vecmā miņ a, kas savā c 30 vai 40 batus no cilvē ka, bē rni par brī vu.
Negā jā m, jo ​ ​ bija ž ē l zaudē t laiku ceļ ā (apmē ram 1 stunda vienā virzienā ), tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu ar labu baseinu (dziļ ums 1.6 metri) un ar to mums pietika. Esam izdomā juš i vairā k ekskursijas programmu.
Ē diens:
Apkā rt viesnī cai
Pā ri ielai no viesnī cas atrodas divas kafejnī cas. Mums patika tas, kas atrodas nedaudz pa labi no viesnī cas. Ē dienu izmaksas ir 50 bati (ar vistu, cū kgaļ u) pirmais un otrais ē diens. Viss ar garnelē m 170 bati. Porcijas lielas, garš ī gas. Apmaksā jot rē ķ inu LIELĀ SAIMNIEKE dā vina-gardu banā niņ u ķ ekaru(sī kums, bet jauki! )Pusnas un vakariņ as paē dā m kafejnī cā , ja vē lies var pasū tī t ē dienu uz viesnī cu, viņ i to jums iesaiņ os kastē .
Vē l gribu teikt, ka vakariņ ā s pasū tī jā m zivis un garneles lielveikalā BIG (Bigse) Izvē lies ko gribi (cena zivij 1 gab. ), garneles uz 1kg un pastā sti kā gatavot: grilē t, vā rī t, cept. eļ ļ ā . Jums saka, cik ilgi tas bū s gatavs (apmē ram 40-50 minū tes), mē s pasū tī jā m grilu. Pē c pasū tī juma saņ emš anas jū s maksā jat kasē , zivju izmaksas, gatavoš ana ir BEZMAKSAS, un garš a ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga!
Ē dā m arī daž ā dā s citā s kafejnī cā s, kur garš ī gi, kur nē , tā pē c izvē lies paš i pē c savas gaumes. Es rakstī ju, ka mums blakus patika un garš ī gi!
Tirgi
augļ u tirgus un daž as lietas - SKATĪ T KARTI no Naklua ielas pagriezieties uz Potisan ielu uz austrumiem (krustojumā ir luksofors) un dodieties uz Mini Siam, tas bū s pa labi, arī apmē ram 15 minū tes lī dz. Š is tirgus ir atvē rts katru dienu lī dz vē lam vakaram, tur var ē st ko grib. Augļ u un dā rzeņ u cenas ir lē tas.
Tirdzniecī bas centri un veikali
Netā lu no viesnī cas ir labs lielveikals, š ķ ē rsojiet ceļ u pie Dolphins un gandrī z uzreiz aiz stū ra bū s lielveikals "Best..."
Tā lā k pa ziemeļ u ielu, ejot 10 minū tes, tad North Lotus bū s pa kreisi. Otrajā stā vā ir liels lielveikals, kā arī daudz lē tu apģ ē rbu un lē tas kafejnī cas, kur var paē st. Tur galvenokā rt pirkā m drē bes. Sortiments mainā s, tā pē c atvaļ inā juma laikā varat doties vairā kas reizes. Preces ir augstas kvalitā tes, salī dzinot ar tirgiem, un lē tas.
Tuvā kais Big C atrodas otrajā ielā . Izskatā s pē c Lotus, bet man likā s, ka izvē le bija mazā ka un kvalitā te sliktā ka (attiecī bā uz apģ ē rbu)
Tagad par suvenī riem. Man nepatika Lukdod un Good Price, tas ir dā rgs un tas pats. Iesaku noliktavas veikalu! Es mē ģ inā š u jums pastā stī t, kur tas ir. Viņ i paš i to atrada brī vdienu beigā s, nejauš i. Tā tad, lai nemaldos, apbrauciet ap Big C otrajā ielā , jo. Lielajā C ir daudz izeju. Uzreiz nepamanī si, nav uzraksta. Pie veikala stā v mē beles, mā la statujas. Var likties, ka š is ir tikai mē beļ u veikals, bet tie ir divi, kreisajā pusē mē beles, labajā noliktava-veikals. Daudz visa kā un lē ti lē tā k nekā jebkur citur, bet tā kā š ī ir noliktava, tad tur nav kondicioniera un ir nedaudz putekļ ains. Bet cenas jū s pā rsteigs!
Tē jas veikals ir labs
Š is veikals atrodas t/c Centrā lais centrs otrajā stā vā , (Lielais C otrajā ielā ) veikals ir mazs, grū ti pamanā ms, atrodas halles centrā .
Ekskursijas (skaties kartē , tur ir norā dī ti visi apskates objekti!
Visas skaistā s vietas, kur bijā m, apmeklē jā m paš i, izņ emot vienu. Par to pastā stī š u vē lā k
1 PATIESĪ BAS TEMPLIS (Wang Boran vai Prasat MAY)
Darba laiks 09:00-18:00
Biļ etes cena (ieeja) 500 bati
izgā ja no viesnī cas, iekā pa tuk-tukā , kurš brauc pa Naklua ielu, piebrauca pie sī ķ a numura 12 (apskatiet kustī bas kustī bu uz apaļ ajā m zī mē m, tiks rakstī ti cipari) un sekoja norā dē m 400 metrus lī dz templim. . Nopirkā m biļ etes pie ieejas un devā mies apbrī not š o 105 metrus garo š edevru. Man patika ekskursija, skaista, neparasta.
2 skaists parks Mini Siam!
Parks atrodas uz Sukhumvit š osejas, pilsē tas robež ā s, satiksmes virzienā uz Pataiju, pretī Bangkokas slimnī cai, blakus McDonald's. Pie ieejas parkā ir divi milzī gi apgleznoti dē moni, no ceļ a labi var redzē t, garā m nepaies
Netā lu no BEST lielveikala ņ emam zilo tuk-tuk (10 batu cena) un braucam lī dz krustojumam ar Sukhumwit Road, izbraucam un ejam pa kreisi, tad š ķ ē rsojam laipu uz pretē jo ceļ a pusi, un pē c pā ris minū tē m jū s redzē s Mini Siam Ieejas cena 300 Bat. . . strā dā no 10 lī dz 22. Labā k uz parku ierasties ap 16-00. Parks mazs, mums patika.
3 dā rzs Nong Nooch.
Nong Nooch tropiskais dā rzs
Parks ir atvē rts no pulksten 8 lī dz 1.7 dienas nedē ļ ā .
Pieauguš o biļ ete 500 THB
Uz š o parku devā mies paš i, ar tuk-tuk tur nevar nokļ ū t, tas ir tā lu un pats parks atrodas dziļ umā , tā lu no galvenā ceļ a.
Netā lu no viesnī cas paņ ē ma taksi par 700 batiem (turp un atpakaļ ).
Es jau domā ju, ka kā ds teiks, ka tas bija iespē jams caur ceļ ojumu aģ entū ru (500-600 rubļ i vienai personai) Jā , jū s varat, bet jū s, tā pat kā visā s ekskursijā s, atvedī s uz daž iem veikaliem, laiks bū s ierobež ots parkā un tu staigā si viens pē c otra , es nesaku ka kā ds apmaldī sies un viņ am bū s ilgi jā gaida ! Katram ir izvē le, kā iet!! !
Brauciens aizņ em 30-40 minū tes, pie ieejas parkā iedod biļ eti par 500 batiem no cilvē ka, un tu vari staigā t jebkur un cik ilgi vē lies! Ticiet man, tas ir liels pluss!
Jā , es arī gribē ju teikt, ka recenzijā izlasī ju, ka ja nav ziloņ u š ova, tad ieeja parkā ir bezmaksas-NĒ . Tas ir atkarī gs no jums, vai skatī ties š ovu vai nē - ieeja ir 500 bati.
Piecas stundas pastaigā jā mies pa parku, tur ir ļ oti skaisti, var paē st, nopirkt suvenī rus, cenas tā das paš as kā pilsē tā . Kamē r mē s gā jā m pa parku, mū su taksometrs stā vē ja stā vvietā . Izstaigā juš i un nofotografē juš ies devā mies uz viesnī cu, bet pa ceļ am lū dzā m š oferi mū s izlaist pie veikala AULET, jo gribē ja uz nakts tirgu (tas atrodas aiz veikala), tas strā dā no piektdienas lī dz svē tdienai no 17 lī dz 23 like. Man nepatika š is tirgus. Nekas interesants, varbū t tā pē c, ka visi to redzē ja Puketā . Par eksotiku un interesantā ku man patika TIRGUS UZ Ū DENS.
tirgus uz ū dens
Patajas peldoš ais tirgus
Jū s varat nokļ ū t paš i, paņ emiet zilo tuk-tuk no BESTA, izkā piet krustojumā ar Sukhumwit Road, š ķ ē rsojiet ceļ u, paņ emiet balto tuk-tuk 20 batus pirms tirgus. Pabrauksiet garā m Makro veikalam, pē c tam apmē ram 25-30 minū tes Okeanā rijam. Tirgus priekš ā karā jas liela zī me PELDOŠ AIS 4 TIRGUS, to var redzē t no tā lienes - redzē jā t, droš i spiediet stop pogu. Tirgū var iegā dā ties suvenī rus, drē bes un ē st, un ir vienkā rš i interesanti visu redzē t.
Tirgus atvē rts katru dienu no 10.00 lī dz 21.00.
Tagad es jums pastā stī š u par ceļ ojumu caur Sanya Tour tū risma aģ entū ru. Š ī aģ entū ra atrodas ļ oti tuvu viesnī cai. Izkā piet uz ceļ a ar tuk-tukiem, un tas ir jums priekš ā , vienkā rš i š ķ ē rsojiet ceļ u. Sazinā jā mies ar viņ u, lai pieteiktu ekskursiju "GIBONA LIDOJUMS". Ilgi un skaisti visu krā soja un slavē ja, bet patiesī bā sanā ca tā : (vī rs aizgā ja) No rī ta agri pirms brokastī m aizveda, uz vietas instruē ja un uz priekš u. Marš ruts, pa kuru iziet lidojums, sastā v no 23 laidumiem, bet, kad grupa, kurā bija 5 cilvē ki, izbrauca 10 laidumus, tie tika nolaisti zemē , likā s, ka sā ka lī t. Puiš i tika aizvesti uz vakariņ ā m, par kurā m es pat nevē los rakstī t, to, kas tika dots, nevar saukt par vakariņ ā m ! ! ! Ū dens - buljons, rī si un zaļ umi, lai gan pē rkot ekskursiju tū risma aģ entū rā visi ļ oti jauki runā ja. Pē c pusdienā m lietus beidzā s, bet viņ i neturpinā ja lidojumu, sakot, ka tas ir bī stami! ! ? Ierodoties Pataijā , mans vī rs devā s uz Sanya Tour. , izstā stī ja visu situā ciju, bet tobrī d aģ entū rā bija tū risti un operatori ļ oti jauki pateica, ka izdomā s un piezvanī s mums. Lī dz vakaram zvana nebija un paš i devā mies uz "Sanya Tour" Sā ka piedā vā t biļ eti uz izrā di69, bet uzzinā ja kurā datumā braucam, bija kaut kā da problē ma ar laiku un datumu. Savu brī vdienu nesabojā jā m, apgriezā mies un devā mies ceļ ā , solot caur internetu pateikt "č au". Es pastā stī ju savu situā ciju, un jū s izlemjat, kur iegā dā ties ekskursijas. Apkā rt ir daudz daž ā du aģ entū ru. Un labā k apjautā ties tū ristiem, kuri jau devuš ies ekskursijā .
Masā ž a
Izejot no viesnī cas pa kreisi, ejiet 100 metrus - neredzī go masā ž a.
Mans vī rs gā ja, viņ am patika, cena ir 200-300 rubļ u stundā .
Es nezinu, varbū t esmu aizmirsis par kaut ko uzrakstī t, rakstiet visiem, es atbildē š u
аватар Valeriaa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Es jau sen atgriezos no Tai, tikai tagad nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Nerakstī š u kā atbraucu utt, bet tā kā nevienam nav interesanti, domā ju) Uzreiz par viesnī cu. Pats strā dā ju tū rismā , saprotu, ka zvaigzne neko nenozī mē , ī paš i tā dā valstī . … Tomēr ▾ Labdien!
Es jau sen atgriezos no Tai, tikai tagad nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Nerakstī š u kā atbraucu utt, bet tā kā nevienam nav interesanti, domā ju) Uzreiz par viesnī cu. Pats strā dā ju tū rismā , saprotu, ka zvaigzne neko nenozī mē , ī paš i tā dā valstī . Tā pē c es izvē lē jos intuitī vi labu transporta apmaiņ u, zaļ o zonu un, protams, infrastruktū ru netā lu no viesnī cas) Viesnī ca attaisnoja visas cerī bas. Smaidī gie taizemieš i, tī rī ba, teritorija. Iekā rtojies 20 minū tē s, istabiņ a tī ra, bez volā niem (tā s nav vajadzī gas, jo cilvē ki, kas lido uz Pataiju, atgriež as viesnī cā tikai gulē t). Viesnī cas pludmale noteikti nav strū klaka. Nu, tas ir zinā ms jau iepriekš , ja zini, kurp dodaties. Alternatī va ir Koh Lan sala. Lū k, pieklauvē lī dz Volkin ielai - ejiet lī dz piestā tnei, 40 minū tes - un voila - ilgi gaidī tā pludmale! IESAKU š o viesnī cu tiem, kas vē las sajust valsts kolorī tu ar visiem + un -, un nepievē rš uzmanī bu mazā kajā m viesnī cas kļ ū dā m. LABUS SVĒ TKUS!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s tikko atgriezā mies 22.04. 11. . bet es ļ oti gribu atgriezties. ! ! š ī ir otrā reize š ajā viesnī cā . . viesnī cas atraš anā s vieta ir 5+, teritorija ļ oti zaļ a, baseins, viss ir forš i. bet. . nav jū ras. ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija. … Tomēr ▾ Mē s tikko atgriezā mies 22.04. 11. . bet es ļ oti gribu atgriezties. ! ! š ī ir otrā reize š ajā viesnī cā . . viesnī cas atraš anā s vieta ir 5+, teritorija ļ oti zaļ a, baseins, viss ir forš i. bet. . nav jū ras. ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija. . . Brokastis bija normā las, bija no kā izvē lē ties. Istabas ir pieticī gas . . mē s tikai nakš ņ ojā m istabā , tā pē c tas mū s netraucē ja. Kopumā viss bija brī niš ķ ī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums yunusov1
Vai varat pastāstīt par laikapstākļiem oktobrī?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums tahc64
Lasīju ne pārāk labas atsauksmes par bungalo, gribētos redzēt foto un kāpēc bungalo ir slikts?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен на уютной зеленой территории сада, в северной части Паттайя Бич, в 600 метрах от пляжа, рядом с турзоной и остановками маршрутки сонгтео для поездок в центр /из центра города. Есть прямой проход в родственный отель Sunshine Garden. Отель был открыт в 1995 году, обновлен в 2013 году. Подходит для всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Расположен в северной части города Паттайя, в 300 м. от моря, в 3,5 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (5 мин езды), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 30 мин), в 48 км от аэропорта U-Tapao (45 мин езды).
Pludmales apraksts Городской Пляж в 600 м от отеля (7 мин ходьбы). Пляжные полотенца — бесплатно (в лобби, у бассейна).
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: 10:00-21:00, Wi-Fi в лобби (бесплатно), ресторан (тайская кухня, 6.00-20.00), 1 бар у бассейна, 3 конференц-зала (70, 180, 300 чел), 1 октрытый бассейн (8 x 14 x глуб.1,6 м; 7:00-20:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (4 x 8 x глуб.0,3 м; 7:00-20:00).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж платно.
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 194 номера: в 3-этажных корпусах (№1,2,3) без лифта, и в 1-этажных бунгало.

Istabās

Кондиционер, телевизор, DVD проигрыватель (номера junior suite, family suite), телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф, стол и стул, софа (номера junior suite, family suite), мини-бар, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, ванна (standard — душ или ванна; superior bungalow — душ), с туалетными принадлежностями, фен, балкон/терраса. Ежедневная уборка номера, смена постельного белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 240/5 Moo 5 Soi Ping Pa, Pattaya City (North), Chonburi 20150, Thailand
Tālruņi: Tel : +66 (0) 3842 6356-7, +66 (0) 3841 0621 to 3
Fax : +66 (0) 3842 6358
Tīmekļa vietne: The Green Park Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).