Apmierināts ar viesnīcu

Rakstīts: 2 marta 2023
Ceļošanas laiks: 9 — 19 februāris 2023
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirmo reizi Taizemē.
TRANSPORTS UN IZMITINĀ Š ANA: Lidojums no Maskavas uz Bangkoku - 9 stundas, atpakaļ -10. Transfē rs no Bangkokas lidostas uz viesnī cu ilga vairā k nekā.3 stundas, jo lī dz mū su viesnī cai bija vē l trī s stundas. Viņ i visus nokā rtoja stundas laikā . Mē s saņ ē mā m istabu 2016 (20. stā vs). Istabā ir viss nepiecieš amais: tē jkanna, ledusskapis, fē ns, ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja. Minibā rs par maksu, izņ emot 2 pudeles ū dens, tē ju, kafijas maisiņ us. Uz balkona ir 2 sauļ oš anā s krē sli.
TERITORIJA: liela un skaista. Ir neliels akvaparks, atrakcijas, daudz apstā dī jumu. Vā veres lec pa kokiem. Ir 2 baseini: viens ē kā ar torni (kur mē s dzī vojā m), otrs uz ielas. Loungers un tur, un tur bija pietiekami daudz. Mums vairā k patika pavadī t laiku torņ a baseinā.

PĀ RTIKA: brokastis ir normā las, bet nez kā pē c pilnī gi bezgarš ī gas un novecojuš as smalkmaizī tes. Tē ja nav iepakota, man personī gi par stipru. No augļ iem arbū zi un ananā si. Ē damistaba ir milzī ga, un tajā ir daudz cilvē ku.
INTERNETS: bezmaksas, reģ istrē joties tiek izsniegta parole, katram numuram individuā li. Ā trums ir atkarī gs no tī kla pā rslodzes, daž reiz izrā dī jā s normā li runā t WhatsApp un skatī ties video. Bet! Tiklī dz jū s pā rtraucat lietot, Wi-Fi nekavē joties izslē dzas, jums vē lreiz jā ievada parole. Un tā.100 dienā , stipri sasprindzinā ti.
TULU VIESNĪ CAI: tirdziņ š , kur var iegā dā ties pā rtiku (pagatavotu jū su priekš ā ), suvenī rus. Cenas tirgū iepriecina: cū kgaļ as un vistas iesmi par 50 batiem, garneles no 100 lī dz 200 batiem, pica 150 bati, zivis vidē ji 100 bati, š ķ ī vī sagriezti augļ i - 40 bati, pankū kas ar banā nu - 30 bati.
EKSKURSIJAS: uzņ emts uzņ ē mumā "Nika Travel Pattaya". Atgriež oties Krievijā , viņ i caur vietni pasū tī ja cenrā di, palī dzē ja mums sastā dī t grafiku, Mē s atstā jā m avansa maksā jumu, pā rskaitot uz Sber karti, un viņ i mums nosū tī ja kuponus. Pirms katras ekskursijas mums piezvanī ja un pateica precī zu laiku, kad viņ i tiks izņ emti no viesnī cas. Pā rē jo summu samaksā jā m gidam autobusā . Cenas ir zemā kas nekā operatoram, pakalpojums ir lī menī.
Viņ i arī saņ ē ma dā vanā ekskursiju uz Khao Kheo.
Kopumā ar pā rē jo ļ oti apmierinā ts! Brī niš ķ ī ga valsts, mē s noteikti š eit atgriezī simies. Un varbū t tajā paš ā viesnī cā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu