Amari Koh Samui 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.710
№1 viesnīcas reitingā par. Koh Samui
9.3 Numurs
9.5 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Chaweng pludmales ziemeļu daļā. Viesnīcas teritoriju divās daļās sadala ceļš. Pēdējā renovācija notika 2006. gadā. Viesnīca atrodas Chaweng pludmales ziemeļu daļā. Viesnīcas teritoriju divās daļās sadala ceļš. Pēdējā renovācija notika 2006. gadā.Vairāk →
аватар Kalypso14
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m Koh Samui 2011. gada aprī lī . Divas nedē ļ as pirms ceļ ojuma ziņ as vē stī ja par kaut kā diem š ausmī giem plū diem š ajā un blakus esoš ajā s salā s, tač u mē s neatradā m ne mazā ko mā jienu par dabas katastrofu. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Koh Samui 2011. gada aprī lī . Divas nedē ļ as pirms ceļ ojuma ziņ as vē stī ja par kaut kā diem š ausmī giem plū diem š ajā un blakus esoš ajā s salā s, tač u mē s neatradā m ne mazā ko mā jienu par dabas katastrofu. Viss bija tī rs un kā rtī gs!

Pati viesnī ca mums ļ oti patika, numuriņ š bija ar standarta dubulto skatu uz dā rzu. Neskatoties uz to, ka okeā ns no logiem nebija redzams, tas izrā dī jā s pat priekš rocī ba, jo Chaeweng pludmale ir ļ oti dzī vī ga vieta, un mē s, vakarā atpū š oties uz balkona, baudī jā m tikai dabas skaņ as - nē troksnis, bez skaļ as mū zikas! Nokavē juš i civilizā ciju, viņ i izgā ja no telpas un pē c aptuveni piecu minū š u pastaigas nokļ uva notikumu centrā.
Sā kumā likā s mī nuss, ka viesnī cu atdala diezgan noslogots koplietoš anas ceļ š , bet beigā s tas nesagā dā ja nekā das problē mas, jo tieš ā m tik un tā lī dz ū dens bija 5 min gā jiens, un tā kā dež urē apsargi. pie pā rbrauktuves visu diennakti, bloķ ē jot satiksmi, lai tū risti varē tu brī vi pā rvietoties.

Man ļ oti patika viesnī cas personā ls: visi pieklā jī gi, draudzī gi, gatavi izpildī t jebkuru pieprasī jumu un atbildē t uz jebkuru jautā jumu. Tī rī š ana un veļ as mazgā š ana tiek veikta profesionā li un kvalitatī vi. Brokastis bija gana garš ī gas un daudzveidī gas, vienmē r tika piedā vā ti svaigi augļ i, sulas un smū tiji.

Apkā rtnē ir daudz daž ā du kafejnī cu un bā ru, bet pē c daž ā m dienā m piestā jā m viesnī cas restorā nos. Itā ļ u restorā nā strā dā ī sts itā ļ u š efpavā rs, un viņ i gatavo ļ oti garš ī gi! Ne reizi vien pasū tā m svaigu picu uz kraukš ķ ī gas plā nas mī klas tieš i pie baseina!
Lielā kais mī nuss ir jū ra viesnī cas teritorijā . Tas ir ļ oti sekls, un dibens ir aizaudzis ar aļ ģ ē m un tā tā lā k visā Chaevengā , tā pē c peldē š ana nebija ī paš i interesanta un ne pā rā k patī kama. Rezultā tā , lai varē tu normā li peldē ties, vairā kas reizes devā mies uz blakus esoš ajā m pludmalē m (Lamai un Mae Nam). Nokļ ū š ana ar taksometru maksā.300 batus vai 100 bahti vienai personai Open furgonā . Visvairā k, protams, man patika Mae Nam. Nā kamreiz es izvē lē tos viesnī cu š ajā pludmalē . Smiltis tur ir dzeltenas, bet ļ oti tī ras, daudz palmu, kas rada dzī vī gu ē nu, ū dens dzidrs, dibens patī kams, ļ oti kluss un noslē gts.
Mae Nam Mae Nam Lamai
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaista un sakopta teritorija, lielisks numurs: tī rs, ē rts. Mani ļ oti iepriecinā ja balkons, vakaros sē dē jā m un baudī jā m Taizemes vardes))) starp citu, tā s nekurkš ķ , bet krakš ķ . Divi baseini, abi lieli un tī ri. Vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un tī ri balti pludmales dvieļ i. … Tomēr ▾ Skaista un sakopta teritorija, lielisks numurs: tī rs, ē rts. Mani ļ oti iepriecinā ja balkons, vakaros sē dē jā m un baudī jā m Taizemes vardes))) starp citu, tā s nekurkš ķ , bet krakš ķ . Divi baseini, abi lieli un tī ri. Vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un tī ri balti pludmales dvieļ i. Pludmale smilš aina, palmas, klusums - ko gan vē l vajag labai atpū tai. Acī mredzot mums paveicā s, bet mū su uzturē š anā s laikā nebija spē cī gu paisumu un mē s baudī jā m peldi lī cī . Un viņ i arī paņ ē ma kajaku un devā s prom uz kaimiņ u salā m. Brokastis ir lieliskas, pilnī gi nepiekrī tu iepriekš ē jam apskatam. Kā pē c mans vī rs ir izvē lī gs ē dienam, bet pat viņ š bija attiecī gi apmierinā ts un sā tī gs, un garastā voklis no rī ta ir labs. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un izpalī dzī gs. Viesnī ca atrodas ģ eogrā fiski labā vietā : paš ā Chaweng sā kumā , tā pē c katru vakaru devā mies tur pastaigā ties un pē c tam atgriezā mies savā klusajā mā jvietā . Ja braucam uz Koh Samui, tad tikai uz š o viesnī cu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Normā la viesnī ca tiem, kas nepretendē uz greznu atpū tu. viss ir lī menī , tikai brokastis mū s pievī la. Istabas labas, baseini labi, jū ra bija laba un plū dmaiņ as nebija ī paš i jū tamas (pirms tam lija, varbū t tā pē c). … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca tiem, kas nepretendē uz greznu atpū tu. viss ir lī menī , tikai brokastis mū s pievī la. Istabas labas, baseini labi, jū ra bija laba un plū dmaiņ as nebija ī paš i jū tamas (pirms tam lija, varbū t tā pē c). Restorā ns PREGO ir pasaka. Pasū tiet pa tā lruni un ē diet 15-20 minū tē s istabā , atš ķ irī bā no restorā niem, tur, kā parasti, ilgi jā gaida pasū tī jums. Š ajā ceļ ojumā vē los atzī mē t Novosibirskas tū risma aģ entū ru Athena Pallada. Viņ i š ausmī gi strā dā ja! ! ! Lidojam biež i, bet ar tā du neprofesionalitā ti sastopamies pirmo reizi! Par braucienu samaksā jā m tā lajā septembrī , svieda mū s no vienas meitenes pie otras, izlasī ja priekš lī gumu, š ausminā jā s - Pataijā (! ) istabas rezervē tas, tā arī bija rakstī ts, ar mums lī gumu pā rtaisī ja. Bangkokā tika solī ts neliels pā rtraukums starp lidojumiem, kā rezultā tā no 2 rī tā lī dz 4 pē cpusdienā stū ķ ē jā mies, gulē jā m un trakojā m uz dzelzs soliņ iem lidostā ! Ar bē rniem! ! ! Mē s lidojā m ar divā m ģ imenē m, mū s sadalī ja daž ā dos lidojumos. Bija daudz sī kumu, lidojums sabojā ja visu atvaļ inā jumu. Nevienam neieteiktu š o firmu! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар natalya_oz
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī gada oktobrī atpū tos kopā ar savu vī ru un brā li kū rortā Amari Palm Reef. Jau pirms devā mies pirkt ekskursiju, nolē mā m, ka dosimies tikai uz Koh Samui. Pataijā jau bijā m ar Puketu, tagad gribē ju apmeklē t tā du salu, lai tā bū tu tā lu no civilizā cijas, bet ne gluž i nost no ceļ a, kā Koh Samet. … Tomēr ▾ Š ī gada oktobrī atpū tos kopā ar savu vī ru un brā li kū rortā Amari Palm Reef. Jau pirms devā mies pirkt ekskursiju, nolē mā m, ka dosimies tikai uz Koh Samui. Pataijā jau bijā m ar Puketu, tagad gribē ju apmeklē t tā du salu, lai tā bū tu tā lu no civilizā cijas, bet ne gluž i nost no ceļ a, kā Koh Samet. Pē c rakņ ā š anā s internetā nolē mā m, ka vē lamies viesnī cu Chawang pludmalē . Nu, Natalie Tours ofisā mums piedā vā ja Amari.
Viesnī ca ir pā rsteidzoš a, un tai ir daudz ko piedā vā t. Atrodas paš ā krastā , katru vakaru no istabas loga paveras brī niš ķ ī gs skats uz okeā na saulrietu. Sarež ģ ī tas formas baseini (ar ū denskritumu), liela platī ba apstā dī ta ar eksotiskiem (mums) augiem, atpū š as botā niskais dā rzs. Takas izklā tas ar dzī vespriecī gā m mā la dakstiņ iem. Arhitektū ra ir tradicionā la, uz balsinā tiem pagraba stā viem dabī gā koka mā jā ar skaistiem pagodai lī dzī giem jumtiem. Nav urbā nisma. Ļ oti atbildī gs un strā dī gs personā ls - restorā nā , lai pludmalē apkopē jas, ka tie, kas pieskata teritoriju.
Es nerakstī š u par virtuvi, tas, kurš bija Taizemē , zina gan par lē tumu, gan par svaigā kajā m jū ras veltē m, un par augļ iem, kurus jū s Krievijā nekad nemē ģ inā sit, pat ja ir daudz naudas. Un kurš nav bijis, lai iet. Varu tikai teikt, ka papildus viesnī cu iestā dē m piekrastē ir daudz daž ā du cienī gu kafejnī cu. Divu nedē ļ u laikā nepaspē jā m visu apiet, bet atgriezī simies. Un tagad man steidzami jā apgū st ceptas nū deles ar kalmā riem un cū kgaļ u, pretē jā gadī jumā mans vī rs mani izraidī s no mā jas)))
Visas dienas pludmalē nekavē jā mies - vairā kas reizes pā rmaiņ ai izvē lē jā mies apskates objektus. Pirmkā rt, atgriezuš ies Maskavā , viņ i pievē rsa uzmanī bu Ang Thong parkam, kas sastā v no saliņ u izkaisī tā m Taizemes lī cī . Pilnī gi mež onī ga, civilizā cijas dabas neskarta. Viņ i neignorē ja arī krokodilus, brauca uz lidostu un par piecsimt rubļ iem apbrī noja miegaino saldū dens aligatorus un to lieso vistu, kas tiek barota no makš ķ eres. Pē c tam mē s devā mies uz okeanā riju, kur, tā pat kā neuzmā cī gais Kusto, trī s stundas skatī jā mies uz jū ras faunu. Tauriņ u dā rzs mums gā ja garā m, lai gan brā lis Koļ a bija tikko izslā pis, bet brauciens uz Namuang ū denskritumu bija iespaidī gs. Protams, viņ ā nav nekā da Niagā ras zvē ruma, viņ š ir vienkā rš i izskatī gs, tu pasē di viņ am blakus pusstundu un it kā viņ š pā rstartē jis, nomazgā visas domas.
Noī rē jā m maš ī nu uz trim dienā m. Tae satiksme ir kreisa, bet brā lis brauc labi, ā tri orientē jā s. Ceļ i lieliski. Mums paš iem patika apceļ ot salu.
Nonā cis paradī zē , kurā ar prieku apmetos uz visiem laikiem, ja man bū tu iespē ja š eit nopelnī t, nolē mu, ka tagad tikai pensijā braukš u uz Eiropu, bet pagaidā m gribu tikai uz Taizemi, un pat gribu doties uz Vjetnamu.
Чудо-остров Самуи Чудо-остров Самуи Чудо-остров Самуи Чудо-остров Самуи
аватар PLina
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir labi uzturē ta, personā ls ļ oti pieklā jī gs, standarta numuriņ i mazi, bet ē rti. Padoms: rezervē jiet istabu pludmales pusē , tad no istabas balkona paveras skats uz viesnī cas centrā lo daļ u (reģ istratū ra, baseins, restorā ns un neliels skats uz jū ru) skats ir brī niš ķ ī gs, it ī paš i vakarā , pretē jā gadī jumā - uz viesnī cas sienas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir labi uzturē ta, personā ls ļ oti pieklā jī gs, standarta numuriņ i mazi, bet ē rti. Padoms: rezervē jiet istabu pludmales pusē , tad no istabas balkona paveras skats uz viesnī cas centrā lo daļ u (reģ istratū ra, baseins, restorā ns un neliels skats uz jū ru) skats ir brī niš ķ ī gs, it ī paš i vakarā , pretē jā gadī jumā - uz viesnī cas sienas. kaimiņ u viesnī ca. Augstā kas klases telpas atrodas pā ri ceļ am, pā reja tiek pastā vī gi regulē ta (t. i. , ja vē laties š ķ ē rsot ceļ u, satiksmes regulē tā js aptur garā m braucoš ā s automaš ī nas un motociklus). Brokastis vienmuļ as, bet garš ī gas. Jū ra (varbū t tikai maijā ? ) - praktiski nav, un tas nav tikai bē guma un bē guma dē ļ . Fakts ir tā ds, ka ap š o un tuvē jā m viesnī cā m 150-200 metru attā lumā jū rā ir akmens (varbū t koraļ ļ u - nesasniedzā m : ) ) grē da, kas nelaiž viļ ņ us no atklā tas jū ras, tā pē c ū dens viesnī cas pludmalē ļ oti silts, stā voš s, vietā m aļ ģ es, gliemež vā ki, kaut kā da ū dele, rā pojoš i krabji un citas dzī vas radī bas, dziļ ums ir tieš i virs ceļ gala. Pilnai peldei jā iet 15-20 minū tes uz labo pusi, tur ir jū ra - pasaka! Bet tur, pirmkā rt: nonē sā ti vai piesieti ir desmitiem skrejriteņ u, otrkā rt: tur ir sveš u viesnī cu teritorijas, tā pē c lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slus vajag vai nu kaut ko nopirkt bā ros vai sarunā t ar personā lu : (. Pludmalē Mū su viesnī cā ir daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, smiltis un ieeja jū rā tiek pastā vī gi tī rī ta un tī rī ta, vakarā tiek organizē tas vakariņ as sveč u gaismā .
Netā lu no viesnī cas sā kas salas rosī gā kā iela – tur atrodas tirgi, veikali, restorā ni, bā ri.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lielisks ceļ ojums ar lieliskiem piedzī vojumiem! Lidojumu neaprakstī š u, jo tas pagā ja gludi un bez kavē š anā s, kas nozī mē , ka tajā nav nekā interesanta, izņ emot, iespē jams, manu iecienī tā ko lidmaš ī nas ē dienu (nezinu kā pē c, bet man pret š iem ir kaut kā da neizskaidrojama mī lestī ba devas ^___^ ) Ierodoties lidostā , uzreiz ieraudzī jā m Natā lijas Tū ras zī mes un, paņ ē muš i bagā ž u, steidzā mies uz autobusu. … Tomēr ▾ Lielisks ceļ ojums ar lieliskiem piedzī vojumiem! Lidojumu neaprakstī š u, jo tas pagā ja gludi un bez kavē š anā s, kas nozī mē , ka tajā nav nekā interesanta, izņ emot, iespē jams, manu iecienī tā ko lidmaš ī nas ē dienu (nezinu kā pē c, bet man pret š iem ir kaut kā da neizskaidrojama mī lestī ba devas ^___^ ) Ierodoties lidostā , uzreiz ieraudzī jā m Natā lijas Tū ras zī mes un, paņ ē muš i bagā ž u, steidzā mies uz autobusu. Mani iepriecinā ja gids, kurš veda tū ristus, viņ š nemitī gi izjokoja un runā ja gandrī z bez akcenta! Bet, diemž ē l, mē s diezgan ā tri no viņ a atvadī jā mies (uz viesnī cu nebija ko doties). Par to viņ i ā tri pā rgā ja uz ieraš anā s vietu: Pirmo iespaidu grū ti izteikt vā rdos, jo, kad tevi atved uz pasaku, tas vienmē r ir neaprakstā mi =)). Mē s veicā m rezervā cijas Amari Palm rifā . Komplekss atrodas paš ā Jū ras Bergā , kur mums izgā ja logi)) Lai gan, godī gi sakot, pē c klejoš anas pa teritoriju drī z sapratu, ka visas ē kas ir orientē tas vai nu uz jū ru, vai uz dā rzu, vai uz baseinu. Istabā (ja, protams, š o greznī bu tā var nosaukt) atradā m tē jas un kafijas pagatavoš anas komplektu un, pirmkā rt, apsē dā mies atpū sties pie smarž ī gas krū zes. . Koļ a (mans vī rs), diezgan adekvā ti novē rtē ja situā ciju kā ideā lu kā da dā rga dzē riena reklā mas uzņ emš anai, mū su sejas tajā brī dī bija tik svē tlaimī gas)). Bet pagā ja pā ris stundas un pienā ca tikš anā s stunda ar gidu. Uzreiz pasū tī jā m vairā kas ekskursijas, bet par tā m nedaudz vē lā k. Jū ra izrā dī jā s pā rsteidzoš i tī ra: visā pā rē jā laikā regulā ri tika tī rī ta pludmale un ū dens pie krasta, kas bija ļ oti, ļ oti patī kami. Ē dienkarte restorā nos patī kami pā rsteidza daudzveidī ba un pē c tam garš a ilgu laiku! Mū su pirmā ekskursija bija Marine National Park. Aizbraucā m uz dienu, kas izrā dī jā s ļ oti aizņ emta. Vispirms brauciens ar kuģ ī ti, tad ļ ā vos savai iecienī tā kajai izklaidei - uzkā pt kalnā (pareizā k sakot, vienkā rš i augstā kalnā =)), no kura mums pavē rā s satriecoš i skati uz salā m, un pē c tam snorkelē t )) Es to izmē ģ inā ju pirmo reizi. Lai arī tas bija biedē još i, tas bija tā vē rts. . Bija tik daudz zivju un kaut kā di koraļ ļ i, un kas tur nebija, lai gan daž reiz bija tā das purnas kaislī bas, kuras es nevaru aprakstī t. Bijā m arī Jeep Safari ekskursijā s, uz kurā m vienmē r braucam, ja tā da ir)) Š ī diena izcē lā s ar peldi ū denskritumā un tropu restorā nā . Vakaros atpū tā mies pirtī un lielajā vē sajā baseinā . Istabas, starp citu, tika pastā vī gi tī rī tas, un personā ls, kas bija diezgan pamanā ms, tajā paš ā laikā centā s bū t neuzbā zī gs un kaut kā dā veidā izpalī dzī gs) Kopumā par iespaidiem un pozitī vo, ko mē s krā jā m, var runā t bezgalī gi. ceļ ojumā . Bet viens nozveja, Koh Samui izrā dī jā s ī sta paradī ze ar lielisku viesnī cu un pilnu dzī ves un brī vī bas sajū tu. Paldies Natalie Tours, mū su gidiem, š efpavā ram un dziļ i paklanā mies Taizemes dabai ^___^
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tanger
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, jo lī dz decembrim no viesnī cā m Fr. Koh Samui, bet mē s gribē jā m uz to, tajā bija palikuš as tikai divas brī vas istabas (kas bija satraucoš i), bet mums ļ oti paveicā s! Kā pē c š ī viesnī ca ir novietota kā. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, jo lī dz decembrim no viesnī cā m Fr. Koh Samui, bet mē s gribē jā m uz to, tajā bija palikuš as tikai divas brī vas istabas (kas bija satraucoš i), bet mums ļ oti paveicā s!

Kā pē c š ī viesnī ca ir novietota kā.4 *, joprojā m nevar saprast. Lieliski numuriņ i (nakš ņ ojā s de lux pā ri ceļ am no pludmales), super draudzī ga un piesardzī ga apkalpoš ana, ļ oti garš ī ga virtuve (izmē ģ inā ju citus salas restorā nus - nolē mu "neizkā pt" no mū sē jiem), bet diezgan dā rgas, salī dzinot ar citiem pusdienas $ 150 - 200 diviem, lieliska pludmale ar bā ru un apsardzi, peldbaseini (un tā di ir 4), nevē rtē š u - man nepatī k tajos plunč ā ties. Savs SPA - salī dzinot ar maldī vu un filipī nieš u par 4. Ir krieviski runā još s menedž eris - ar vā rdu, kas tulkojumā krievu valodā nozī mē "sudraba varde" (sveicinā ties no Olgas).

Labā k palikt istabā s pā ri ceļ am (tikai otrajā stā vā!
) - kluss, mierī gs, nav pludmales un bā ra ballī tes, un ejot lī dz jū rai - 70 m. Netraucē un brī niš ķ ī ga ainava ar kū sojoš u upi. Turklā t ir tā di mī ļ i, kā mē s tos saucā m par "luksoforiem" - visu diennakti dež urē divi cilvē ki un, redzot tavu tuvoš anos, apstā dinu transportu uz ceļ a, lai gan viņ u nav daudz.

Uzaicinā ti uz viesnī cu "salu paziņ as", austrā lieš i - ANANTARA, kas ir pozicionē ta kā.5 * - daudz sliktā ka, un mū suprā t, un "paziņ u" viedoklis.

Iesaku apmeklē t ekskursiju "konopi" - troš u vagoniņ u - ļ oti skaisti un aizraujoš i, tač u esiet uzmanī gi ar droš ī bu - taizemieš iem ar to ir ī paš as attiecī bas (nav).

Kā rtē jais dž ipu safari. Ar kalnu, ziloņ u un citu salas prieku apmeklē jumu.

Paņ ē mā m arī maš ī nu un apbraukā jā m salu, pie nepareizas kustī bas pierod pus dienas laikā.
Mani iepriecinā ja ne lielais "neapdomī go" tautieš u skaits gan salā , gan viesnī cā.

Pā rsvarā austrā lieš i, vā cieš i un japā ņ i.
Ceru, ka kā dam noderē s.
Lai laba atpū ta!


iemiesojums natali4030
Labdien!Vēlos uzzināt par pieejamību un izmaksām jūsu viesnīcā.Pieņemam, ka izbrauksim 28.01.11 3 pieaugušie (es, vīrs, vecmāmiņa) un 2 bērni (3 un 11 gadi) par a. periods virs 10 dienām (dzirdēju, ka ir atlaide) Izmitināšana pēc Jūsu ieskatiem (varbūt ģimenes bungalo) izskatīs visus piedāvājumus. C SW.Natālija
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielais Buda
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Koh Samui
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija

Отель расположен в северной части пляжа Чавенг. Территория отеля разделена на две части дорогой. Последний ремонт проводился в 2006 году. Отель расположен в северной части пляжа Чавенг. Территория отеля разделена на две части дорогой. Последний ремонт проводился в 2006 году.

Atrašanās vieta Отель Amari Palm Reef Koh Samui расположен вдоль северного побережья Чавенга. Отель Amari Palm Reef расположен менее чем в 2 км от аэропорта Самуи, откуда можно примерно за час долететь до Бангкока.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане Prego подают изысканные блюда итальянской кухни, морепродукты и свежеиспеченную пиццу. В ресторане Merante Seaside Dining гости могут наслаждаться прекрасными закатами. Напитки предлагаются в баре у бассейна и Bar@c.

Магазины,круглосуточная стойка регистрации, доставка прессы, камера хранения багажа, кондиционер, места для курения, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, услуги по продаже билетов, услуги консьержа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 188, Сеть отелей: Amari Hotels and Resorts, Amari Hotels & Resorts.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 14/3 Chaweng Beach, Samui 84320
Tālruņi: Tel: +66 (0) 7730 0306-9 Fax: +66 (0) 7730 0311
Tīmekļa vietne: Amari Koh Samui
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.