Briesmīga saimnieku attieksme, zagšana

Rakstīts: 25 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 26 marta 2016 — 25 aprīlis 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Sveiki!
Mē s esam meiteņ u grupa, kurai bija ilgs atvaļ inā jums apmē ram. Samui (Taizeme). Mē s steidzamies brī dinā t jū s par mā jokļ iem Dreamland kompleksā Banragas krastā.
http://dreamland-residence. com/en/villas-for-rent-dreamland-residence
Izī rē jā m divas mā jas (villa LYCHEE 21A un villa PAPAYA 21B) uz diviem gadiem no 26.03. 16 lī dz 25.03. 18 uz diviem gadiem un vairā ku iemeslu dē ļ bija spiesti doties prom.
1. ZĀ GŠ ANA.

Viņ i zog pastā vī gi un daudzus gadus. Apzagt vietē jos iedzī votā jus, pilnī bā sadarbojoties ar villu darbiniekiem. Pirmo reizi mū s aplaupī ja, kad visi bijā m mā jā s, agrā vakarā - tikko izgā jā m nopeldē ties baseinā - divus metrus no istabā m. Viņ i paņ ē ma visu naudu no somā m, makiem, plauktiem un atvē rta seifa. Viņ i strā dā ja ļ oti ā tri – burtiski 10 minū tē s iztī rī ja visas telpas divā s villā s.
Darbojā s kā ds no vietē jiem darbiniekiem vai sadarbī bā ar viņ iem, jo ​ ​ lieliski zinā ja villas telpu izvietojumu un iemī tnieku paradumus. Mums noteikti sekoja.
Mums ir aizdomas, ka mū su dā rznieki, jo viens no viņ iem tā vietā , lai pildī tu savus pienā kumus, nemitī gi ielū kojā s telpā s un dī vaini uzvedā s. Uz logiem tika atrasti apavu nospiedumi. Analizē jot citus zā dzī bu gadī jumus, varam teikt, ka laupī tā ji rī kojā s ar tā du paš u pā rliecī bu.
Mū su kaimiņ š tika aplaupī ts agri no rī ta, turpat lidmaš ī nas priekš ā nozaga somu ar visu naudu un biļ etē m, kamē r viņ š devā s uz blakus istabu pabarot bē rnu.
Pē c mū su pirmā laupī š anas gadī juma mē s š okā pastā stī jā m administrā cijai un uzzinā jā m, ka zā dzī ba tur notiek jau daudzus gadus. Un neviens neko nedara lietas labā ! Mē s mē ģ inā jā m izmeklē t paš i. Izsaucā m arī policiju, viņ i paņ ē ma pirkstu nospiedumus, aptaujā ja vietē jos darbiniekus. Administratore, ļ oti atsaucī ga meitene, atcerē jā s, ka rī tā pē c zā dzī bas pamanī jusi dā rznieces makā dolā rus.

Mē s visi turē jā m aizdomā s par dā rznieku - viņ š visu vakaru klī da pie mū su mā jā m, zagdams, izliekoties, ka tī ra dā rzu. Un kā ds ir rezultā ts? Viņ i atlaida š o administratores meiteni, aizbildinoties ar to, ka viņ a "izgudro daudz". Un pameta visu dā rznieku bandu, jo “nevienu aiz rokas neķ ē ra! ” kaut ko administrā cijai pierā dī t Vē lamies atzī mē t, ka viens no ''Sapņ u zemes'' ī paš niekiem Kristofs strā dā par administratoru. .

Pē c tam zā dzī ba turpinā jā s - aplaupī ja citas š ī kompleksa mā jas (Sapņ u zeme), kad neviena nebija mā jā s, izlauza durvis, izsita logus, atņ ē ma naudu, telefonus, datorus.
2. Ī PAŠ NIEKU ALTĪ BA
Ņ emiet vē rā , ka katra mā ja tika ī rē ta par 8000 TBT (2500 USD) un 9000 TBT (2900 USD).
Pē c ieraš anā s mums iedeva sauļ oš anā s krē slus saliekamo krē slu veidā , no kuriem divas manas draudzenes apgā zā s, krī tot ar galvu uz leju, tikai cenš oties uzmanī gi atlocī t sauļ oš anā s krē slu. Citi sauļ oš anā s krē sli kopumā bija sapuvuš i, vienkā rš i sabruka, mē ģ inot uz tiem apsē sties. Lū dzot to nomainī t, tika teikts - pē rc pats par saviem lī dzekļ iem! Un tā visā - visi moskī tu tī kli uz logiem, ž ogu remonts, saulessargi, vē ja salauzts stikla galds - katrs iegā dā jā s pats.
Tā kā bijā m viesos ilgu laiku, lū dzā m nomainī t sapuvuš os un notraipī tos dvieļ us un gultas veļ u pret jauniem, tač u mums atteica. Tas pats stā sts ar gaisa kondicionieriem. Viņ i ir veci. Viņ i man lū dza nomainī t vienu, kas š ausmī gi smarž oja pē c deguma un grabē ja, kad tas strā dā ja. Viņ i teica, lai mainī tu par saviem lī dzekļ iem.
Mums verandā bija koka margas, kas lietus sezonā pā rvē rtā s par pilniem putekļ iem. Atspiedusies uz tiem ar muguru, mū su draudzene nokrita atpakaļ uz betona grī das.

Lū dzā m administrā ciju uzstā dī t jaunas margas. Divus mē neš us nekas netika darī ts. Kad mē s izrakstī jā mies, mums tika iekasē ts rē ķ ins par jaunu ž ogu - 1000 TBT (450 USD).
Ilustratī vs gadī jums. Salū zusi ū dens tvertne. Ū dens strū kla vairā kas stundas. Viss pazaudē tais ū dens tika iekļ auts mū su ikmē neš a ū dens rē ķ inā , lai gan tā bija viņ u vaina.
Par duš as difuzoru, kas pazuda no paš a uzturē š anā s sā kuma, bija jā maksā.2500 TBT (83 USD). Papildus tam izrakstī š anā s laikā tika ieturē ti 1500 TBT (400 $) par vienas villas uzkopš anu un
1500 TWT (460 USD) par citu tī rī š anu. Neskatoties uz to, ka "dziļ ā tī rī š ana" ar logu, grī du mazgā š anu, mē beļ u un aizkaru putekļ u noslaukš anu maksā.50 USD par visu villu. Kur ir redzē ts, ka, atstā jot ī rē tu mā ju vai viesnī cas numuriņ u, tas ir jā nospodina lī dz spī dumam?
Tas viss bija tikai iegansts, lai neatdotu mums naudu no milzī gā depozī ta, ko samaksā jā m reģ istrē joties.
Š ajā sakarā ļ oti rū pī gi pā rbaudiet visus defektus, reģ istrē joties. Vē l labā k ir uzņ emt video vai foto, jo kaut ko varē s pierā dī t tikai ar faktiem. Un tas nav fakts, ka viņ i jū s satiks pusceļ ā.
Elektrī bas tarifi Dreamland ir ievē rojami augstā ki nekā citur (6.95 TBT/vienī ba Dreamland un 4.3 TBT/vienī ba PEA).
Ī paš nieki Terijs Rodž ineks un viņ a brā lis Kristofs izkrā pa mū su nekustamo ī paš umu Jevgeņ iju. Otrajā nomas gadā vienkā rš i neizmaksā ja viņ am pienā koš os dividendes.
Neļ aujiet sevi apmā nī t ar š ī s vietas vizuā lo pievilcī bu! Jū su atvaļ inā jums tiks sabojā ts.

Ar laba vē lē jumiem, 1. Novezentseva Svetlana
2. Panjuš kina Jekaterina
3. Jeļ ena Boeva
4. Saveļ jeva Jekaterina
5. Makovenko Jevgeņ ija
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар