Pastaiga pa Bangkoku

31 Maija 2013 Ceļošanas laiks: no 01 Janvāri 2013 ieslēgts 31 Janvāri 2013
Reputācija: +4829
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Jū s varat staigā t pa Bangkoku vairā k nekā vienu nedē ļ u un atrast kaut ko jaunu un interesantu. Lai nepazustu pilsē tā un nepalaistu garā m kā du interesantu vietu, var paņ emt karti no pirmā INFO kioska, kas uznā k. Viņ u ir daudz, un tiem ir daž ā das kartes.

Š is ir marš ruts, kuru veicā m pirmajā dienā - skatī t att.

Taksometri š eit biež i ir spilgtas krā sas, bet autobusi izceļ as visvairā k! Ja vē laties, varat braukt ar upes tramvaju.

Netā lu no Khaosan atrodas neliels tirgus, kurā tiek pā rdotas avī zes, kā arī loterijas biļ etes.

Pa Ratchadamnoem Klang ielu, kur atrodas stendi ar vietē jiem augļ iem, saldumiem un kastaņ iem, nonā cā m pie Demokrā tijas pieminekļ a. Un tad uz Mahakanas fortu. Mahakanas forts, viens no diviem atlikuš ajiem fortiem. Pat karalis Rama I pavē lē ja uzbū vē t 14 fortus un mū ri gar pilsē tas robež ā m, tolaik vē l mazo Bangkoku.

Pretī fortam atrodas budistu templis Wat Rachanatdaram, kas sastā v no vairā kā m celtnē m.


Slavenā kā ir Metallic Castle jeb Loha Prasatyu. Ļ oti interesanta vieta kur maz tū ristu, iekš ā forš i, kaķ i skraida. katrā stā vā var atrast kaut ko interesantu. Ieeja caur ziedojumiem. Starp citu, tempļ a teritorijā ir daž ā du budisma piederumu tirgus par ļ oti zemā m cenā m.

Tad es ieklī du vē l kā dā pamestā kā templī , kura teritorijā vispā r neviena nebija.

Man š ķ ita, ka taizemieš i ir ļ oti reliģ iozi. Tik daudz veikalu ar piederumiem un tempļ iem mē s vē l neesam redzē juš i.

Ejot garā m š iem stendiem, mē s ieraudzī jā m Giant Swing, milzu š ū poles, kas atrodas iepretim Wat Suthat. Pats templis ir ļ oti skaists, ī paš i atceros tikai milzī go Budu galvenajā kapelā , un sienas gleznojumus, kas vē sta par Budas reinkarnā ciju!

Tā lā k mē s apmeklē jā m guļ oš ā Budas templi (Wat Pho), bet vairā k par to vē lā k.

Pē c tempļ a gā jā m uz molu, kur uzkā pā m uz pā rejas upes otrā pusē . Pā rbraukš ana maksā ja 3 batus.

Otrā pusē atradā s Wat Arun ar neticami lielajā m stū pā m. Ieeja maksā ja 50 batus.

Man vairs nebija spē ka uzkā pt nā kamajā stū pā , un es vienkā rš i apsē dos kafejnī cā un vē roju apkā rtē jo pasauli...

Nā kamajā dienā mē s gribē jā m kaut ko citu. Mē s esam noguruš i no tempļ iem un milzī gā daudzuma Budu. Sā kumā viņ i plā noja apskatī t tirgu uz ū dens, tač u todien tas neizdevā s. Tad mē s nolē mā m savā m acī m apskatī t slaveno Baiyoke Sky.

Kamē r draugi par 300 batiem kā pa uz skatu laukuma, kas atrodas 84. stā vā , beidzot varē ju pabū t vienatnē ar sevi - 18. stā va vestibilā.

Es nejū tu lielu satraukumu pirms š ā dā m skatu platformā m. Visvairā k tajā s garš o - nakts skati! Bet briļ ļ u klā tbū tne sabojā fotogrā fiju!

Netā lu no Baiyoke Sky atrodas daž ā das tirdzniecī bas kameras, kurā s var iegā dā ties ķ ī nieš u iPhone par 300 USD vai kleitu a la “vasaras rezidencei”.

Lū k, Bangkoka...Vakaros gaiš s, dienā karsts.

Es nevaru teikt, ka esmu ļ oti priecī ga par viņ u. Nevarē tu teikt, ka arī man nepatika. Bangkoka ir savā dā ka, tajā ir daudz kas neredzē ts. Es domā ju, ka ir vē rts to redzē t vē lreiz.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Монумента Демократии
речной трамвайчик
Mahakan Fort
храм Wat Rachanatdaram
храм Wat Rachanatdaram
храм Wat Rachanatdaram
храм Wat Rachanatdaram
храм Wat Rachanatdaram
храм Wat Rachanatdaram
Теперь Вы знаете, что такое Нирвана…
храм Wat Rachanatdaram
храм Wat Rachanatdaram
Гигантские качели
храма Wat Suthat
храма Wat Suthat
храма Wat Suthat
храма Wat Suthat
храма Wat Suthat
храма Wat Suthat
стены Королевского дворца
храм Wat Arun
храм Wat Arun
Каосан роуд
Baiyoke Sky
Baiyoke Sky
маршрут прогулки
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums