KS PLACE 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.010
4.0 Numurs
3.0 apkalpošana
3.5 Tīrība
4.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Viesnīca KC PLACE atrodas Bangkokas centrā, 100 metru attālumā no Ratchaprarop lidostas savienojuma stacijas, kā arī daudzu Bangkokas iepirkšanās un apskates vietu tuvumā.Vairāk →
аватар Ekaterina781
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es gribē tu uzrakstī t sava veida atspē ku iepriekš sniegtajai apskatai. Viesnī cā paliekam otro reizi. Taizemē , protams, nevis 10. , bet 7. reizi. Bet biež i vien tika mainī tas trī s vietas vienlaikus, tā pē c viņ i ir pazī stami ar Taizemes viesnī cā m. … Tomēr ▾ Es gribē tu uzrakstī t sava veida atspē ku iepriekš sniegtajai apskatai. Viesnī cā paliekam otro reizi. Taizemē , protams, nevis 10. , bet 7. reizi. Bet biež i vien tika mainī tas trī s vietas vienlaikus, tā pē c viņ i ir pazī stami ar Taizemes viesnī cā m. Tā tad, savukā rt, gribu teikt, ka augstā k esoš ā ieraksta autors nekad nav bijis hosteļ os, bet dzī vojis ekskluzī vi Hiltonos, Four Seasons utt.
Nu, par visiem punktiem secī bā :
- reģ istrē š anā s noritē ja labi abas reizes. Nekā du problē mu nebija. Reģ istrē jies istabā pat pirms 14:00. Viņ i ņ em depozī tu 1000 batu apmē rā . Bet Taizemē ir viesnī cas, kur viņ i ņ em 100 USD depozī tu. Tā parasti ir normā la prakse Ā zijā . Vismaz Ķ ī nā tā arī notiek.
– Apkā rt ir daudz ķ ī nieš u. Bet kaut kā gaiteņ os stā vos viņ us nesastapā s. Nevienā reizē viņ i mū s netraucē ja.
- Istaba ir ļ oti maza. Griesti mū s nesaspieda. Speciā li skaitī tas spuldzes: deviņ as gab. Nemaz trī s. Vannas istaba ir ļ oti maza, bet tajā ir pietiekami daudz vietas vienam cilvē kam. Pati duš a nav saspiesta. Ietaupiet uz tualetes piederumiem. Diviem viena ziepju gabaliņ š , viena maza pudelī te š ampū na un duš as ž eleja. Bet viņ i labi mazgā . Mums pietika vienai reizei (mati ir zem pleciem). Viens tieš ā m izmazgā ts dvielis. Bet mani iepriecinā ja tas, ka tie bija vismaz mī ksti, nevis kā smilš papī rs. Taizemē tā ds ir sastopams - balts, bet raupjš . Man patika ē rtā gulta un ē rti spilveni (spilveni ir mana problē ma).
- Numurs abas reizes dabū ja logus nevis uz autostā vvietu. Nav ī paš i pieprasī ts. Tā bija tikai veiksme. Balkons ir mazs, bet piemē rots lietu ž ā vē š anai. Un viņ am nevajag neko citu. Dienā un naktī tur ir tik smacī gs, ka romantiskas tikš anā s nederē s.
-Brokastis ir kā rtī bā . Parasta pē c garš as. Mē s nedzē rā m kafiju, mē s dzē rā m sulu. Sula ir garš ī ga. Viesmī le bija uzmanī ga un labi runā ja angliski.
- Lietas reģ istratū rā netika lū gtas uzglabā t. Izbraukš ana nebija agra. Es par š o neko nevaru pateikt. Izbraukš ana ap 10:10. Numurs tika ā tri apskatī ts, depozī ts tika atgriezts bez problē mā m.
– Kaimiņ os esoš ajā masā ž as salonā tieš ā m ir daudz ķ ī nieš u. Vienkā rš i sita. Bet mē s necentā mies iekļ ū t. Droš i vien tieš ā m grū ti.
Kā secinā jumu no sevis varu teikt, ka uz vienu vai divā m naktī m nav nekas lī dzī gs viesnī cai. No viņ a nevajadzē tu gaidī t daudz, bet viņ š nav tik briesmī gs. Burtiski divas minū tes no metro stacijas, ar kuru 30 minū tes lī dz lidostai. Ē rti.
аватар 17012006
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tikai fakti: - ar vē lo reģ istrē š anos vē lmes netika ņ emtas vē rā rezervē jot (lai gan apliecinā jumi no reģ istratū ras par mū su vē lmju piepildī š anos bija sarakstes laikā (nož ē loju, ka neizdrukā ju un neizbā zu savu deguns! )), viņ i ņ em depozī tu 1000 batu apmē rā par istabu! !! ! - Viesnī cu vada ķ ī nieš u ģ imene. … Tomēr ▾ Tikai fakti: - ar vē lo reģ istrē š anos vē lmes netika ņ emtas vē rā rezervē jot (lai gan apliecinā jumi no reģ istratū ras par mū su vē lmju piepildī š anos bija sarakstes laikā (nož ē loju, ka neizdrukā ju un neizbā zu savu deguns! )), viņ i ņ em depozī tu 1000 batu apmē rā par istabu! !! !
- Viesnī cu vada ķ ī nieš u ģ imene. viesnī ca veca, nolietota, stā vas kā pnes un bremzē ts lifts, ieeja viesnī cā kartē s no istabas. viesnī cā dzī vo gandrī z tikai ķ ī nieš i un nedaudz krievi (neatkarī gi tū risti) - lidostas savienojuma tuvums un pats Pratunamas rajons ietekmē
- istabai zemi griesti ("presē "), tumš a istaba (trī s spuldzes), ļ oti maza vannas istaba-1.60 garumā , pā rbaudī ta; ietaupī jums uz visu: no ziepē m lī dz dvieļ iem (pelē ks, izmazgā ts)
- logi un "balkons", kurā var novietot tikai kvartā lu no gaisa kondicionē tā ja, paveras skats uz trokš ņ aino un gā zē to blakus esoš ā Bayok autobusa stā vvietu (pī kst no rī ta lī dz vakaram)
- brokastu ē dienkarte kafejnī cā pie viesnī cas, standarta amerikā ņ u - 150 bati (maksā pē c fakta), kafija ir miskaste pat par maksu.
- reģ istratū rā atteicā s ņ emt lietas glabā š anai (aizlidojā m tā lā k uz Singapū ru). pē c 10 minū š u ilgas meitenes tirā des (par neko) viņ a atbildē ja, ka ir gatava ņ emt lietas glabā š anai 300 bati par somu!? !
- ar agru izrakstī š anos (izlidoš ana uz lidostu 04:00), par ko brī dinā jā m iepriekš ē jā vakarā , miegains un ne sasodī ti steidzī gs darbinieks "izlī da" pā rbaudī t istabu! ! ! Nu, mē s gaidī jā m viņ a “labumu” un mū su depozī tu, kuru viņ š acī mredzami negribē ja atdot, tē rē jot laiku.
- jū s nevarat iekļ ū t blakus esoš ajā masā ž as salonā jebkurā laikā - ķ ī nieš i tur pavada visu dienu! grupa! un tie paš i, un masiere piedā vā ja "atnā c rī t".
- pat akcijai 2015. gada februā rim par DBL dienā - _900__ rubļ i. viesnī ca NAV TAS NAUDAS VĒ RTĪ BA!
- Taizemē jau 10. reizi, zinu uz kurieni dodos - nekā du ilū ziju, bet š ī viesnī ca NAV pat piemē rota tranzī tam uz vienu nakti ! ! ! Rezervē ts pē c pozitī vo atsauksmju lasī š anas; acī mredzot cilvē ki, kas slavē viesnī cu, dzī voja un gulē ja kopmī tnē s! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Novērošanas klājs Baiyoke Sky Hotel 84. stāvā
Novērtējums 7.8
Taizeme, Bangkoka
Ielas, laukumi, skatu punkti
Atguļošā Budas Wat Pho templis
Novērtējums 7.3
Taizeme, Bangkoka
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats
Zelta Budas statuja
Novērtējums 8.0
Taizeme, Bangkoka
Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats

КС PLACE Hotel расположен в центре Бангкока, в 100 метрах от Ratchaprarop airport link station, KC Place находится в непосредственной близости от многих магазинов и достопримечательностей Бангкока.

Atrašanās vieta Рядом находится Pratunam Market, Platinum Fashion Mall, Baiyoke Observation Tower, Central World Plaz, Suan Pakkard Palace (Museum), Erawan Shrine (Four-Face Buddha), MBK Shopping Center, National Stadium, Jim Thompson's House, Phaya Thai Palace, The Grand Palace, Queen Sirikit National Center
Viesnīcā

Тайский ресторан, где подают домашние блюда, тайский массажный кабинет, магазин.

  • restorāns
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
Telpu apraksts

Типы номеров:

Стандарт с балконом

Делюкс Фемили

Istabās

двухспальная кровать, кондиционер, письменный стол, холодильник, чайник, софа и стеклянный столик, кабельное телевидение, телефон, беспроводной интернет, ванная, душевая кабинка, полотенца, фен

Adrese KC Place City Center, 178/35 Ratchaprarop Road Soi 5, Pratunam Bangkok
Tālruņi: tel: +662 656 2950 fax: +662 656 2971
Tīmekļa vietne: KS PLACE
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.