Veca, bet ērta viesnīca.

Rakstīts: 19 marta 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 7 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cā palikā m vienu dienu mā jupceļ ā no salas, Bangkokā nebijā m bijuš i astoņ us gadus, bet viesnī ca mums palika kā patī kamā kā no tā m, kurā atradā mies. Cita saruna, ka gadu gaitā tas sā ka lē nā m bojā ties, bet tā atraš anā s vieta attiecī bā pret ceļ u uz lidostu, no pilsē tas, ir ļ oti veiksmī ga, sastrē gumi tika novē rsti.
Istabas ir divistabas, trī s ļ oti ē rtas gultas, ceturtajam ir pat krē sls-gulta, bet tas drī zā k bē rnam, katrā istabā ir kondicionieris un TV, vannasistaba ideā lā kā rtī bā . Viss ir tī rs, ē rts, patī kami smarž o, lai gan istaba ir paredzē ta smē ķ ē tā jiem. Ir krū zes, glā zes, tē jkanna un kafijas-tē jas-cukura maisiņ i. Ledusskapis ar minibā ru par nepatī kamā m cenā m, par seifa slē dzeni prasī ja depozī tu 500 batu, par istabu 100 "mū ž zaļ ie".
Mē s apmetā mies divdesmit ceturtajā stā vā . Kā dreiz mums paveicā s, uz ugunsdzē sē ju kā pnē m bija atveramas durvis, š oreiz vī rs no kofera izņ ē ma multiinstrumentu un atvē ra balkona durvju slē dzeni. Netī rumi tur, protams, ir š ausmī gi, bet grī du neviens nemazgā , nebija aprē ķ inā ts, ka tā diem “pā rkā pē jiem” kā mē s iet ā rā tikai apavos. Bet jū s varat elpot ī stu siltu Bangkokas gaisu un fotografē t apkā rtni ne caur netī riem stikliem! Un apkā rtne manā mi mainī jusies, gā jē ju viadukts pagarinā jies, elektronikas veikals kaut kur pazudis un debesskrā pju biezokņ i kļ uvuš i krietni biezā ki.

Vienpadsmitajā stā vā baseins, kurā mē rcē jā mies pē c septiņ u stundu brauciena ar mikroautobusu, ir atvē rts no septiņ iem rī tā lī dz, š ķ iet, astoņ iem vakarā , blakus ir trenaž ieru zā le - ne viens, ne otrs. ir pieprasī ts, nekā da až iotā ž a nav manī ta. Turklā t likā s, ka baseinā plunč ā jas tikai krievvalodī gie, bez mums dienā satikā s veseli trī s cilvē ki.
Ap š ī m trim viesnī cā m - Bayok-Syut, Baiyok-Sky un Indra, tirdziņ š visu laiku vā rā s, drē bes ir sī vā daudzumā , bet ananā sus ar mango nebija iespē jams nopirkt lī dzi uz mā jā m, bet ar jau var ē st vietē jo pā rtiku. lielā ks komforts nekā lī dz š im, dodoties pā ri ceļ am pa laipu uz veikala "Platī ns" pusi, pieejams arī blakus viesnī cai visuresoš ais "7-11".
Kas mū s sarū gtinā ja, bija brokastis! Ē damistaba atrodas č etrdesmit otrajā stā vā , bufete - skraidi pa riņ ķ i, izvē lies, ko ē st, kur pasē dē t ar patī kamu skatu pa logu (panorā mas logi), un ja vē l ir laiks saullē ktam ( apmē ram pusseptiņ os), tad apbrī nojiet sarkano sauli, kas lec no debesskrā pju birstes. Apmetusi loku gar galdiem ar kastroļ iem, skumji sapratu, ka nekā ī paš a nav, salā ti un rī si. Tad pie galda steidzā s klusi vā roš s vī rs, kurš bija sabojā ts ar brokastī m viesnī cā Koh Chang, teica, ka vienī gais olbaltumvielu avots ir olu kulteni vai olu kulteni, viņ š teica visu, ko domā par veģ etā ro pā rtiku (brutā ls plē sē js : )), bet skumji ir tas, ka nebija garš ī gi! Spriež ot pē c cilvē kiem no rī ta, viesnī cu iecienī juš i ķ ī nieš i un indieš i, lai gan š ā ds iespaids var rasties par daudzā m viesnī cā m. Ap ē damistabu ir atvē rta zona, no kuras varat aplū kot apkā rtni un elpot no rī ta bez kondicionē tā gaisa.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu