Topaz Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 4.610
№1 viesnīcas reitingā Bugibba
5.8 Numurs
6.2 apkalpošana
5.6 Tīrība
5.8 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca Topaz atrodas populārajā piejūras kūrortā Budžibā, 10 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Pastaigas attālumā atrodas izklaides vietas, kazino, veikali, akvārijs, bērnu akvaparks, kinoteātris.Vairāk →
аватар gorpinchenko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vasarā lidoja mā cī ties angļ u valodu. Viesnī ca. Lasot atsauksmes par viesnī cu, cerē ju uz sliktā ko. Bet viss izdevā s. Istabas tī ras, gaiš as. Istabā ir 4 gultas, mini virtuve(kuru neļ ā va izmantot, esam bē rni ), liels galds un daž i trauki vē l bija klā t, bija pat mini ledusskapis. … Tomēr ▾ Vasarā lidoja mā cī ties angļ u valodu.
Viesnī ca. Lasot atsauksmes par viesnī cu, cerē ju uz sliktā ko. Bet viss izdevā s. Istabas tī ras, gaiš as. Istabā ir 4 gultas, mini virtuve(kuru neļ ā va izmantot, esam bē rni ), liels galds un daž i trauki vē l bija klā t, bija pat mini ledusskapis. vannasistaba tī ra, daudz gaismas un lieli spoguļ i. Skapji veci un nepatī kami smarž o, neriskē ja tur atstā t lietas, viss tika glabā ts koferos. Smuks balkons ar plastmasas galdu un vairā kiem krē sliem. Man ļ oti nepatika skats no loga uz ceļ u.
Skolē ni nav slikti pabaroti. MILZĪ GS MINUSS ir dzē rieni tikai brokastī s, pā rē jā laikā par brī vu tikai ū dens. Pusdienā s varē ja ē st zupu, bet tikai vienu, un ļ oti specifisku. dā rzeņ i. salds arī nepā rsteidza. Pirmajā stā vā smarž o pē c mitruma un pelē juma, slikta ventilā cija baseinam, kas atrodas iekš ā . Personā ls bija patī kams, tī rī ja labi, dvieļ i pastā vī gi tī ri.
Pilsē ta. Kluss un mierī gs. izņ emot Amazonia klubu, vairā kas kafejnī cas krastmalā , McDonalds un Veelvet bā rs, un nav kur iet. Tuvā kā s rosī gā kas pilsē tas ir 15-20 minū tes ar autobusu.
Skola. mā cī jusies Berlicā . Neliek mā cī ties. Ja gribi klausī ties un strā dā t, ja gribi sē rfot internetā vai nodarboties ar savā m darī š anā m. Bet skolotā ji labi. No viesnī cas mū s ar autobusu aizveda uz Sendž iliā nu. Autobusi ir labi, ar gaisa kondicionieri.
Apmierinā ts ar brī vdienā m*
Ja vē laties vairā k informā cijas, lū dzu, jautā jiet
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā atpū tā mies no 2010. gada 30. jū lija lī dz 5. augustam. Š ī s protams nav č etras zvaigznes, bet var iedot pamatī gas trī s! Atrodas nedaudz tā lā k no centra un jū ras, un tā kā nav normā li ietves, jā iet pa brauktuvi vai manevrē t starp stā voš ā m maš ī nā m un protams vasaras karstumā tā ds brauciens lielu prieku nesagā dā ! Istabā s ir veca tehnika un mē beles, lai gan viss vairā k vai mazā k bija iekš ā pasū tī jums. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 2010. gada 30. jū lija lī dz 5. augustam. Š ī s protams nav č etras zvaigznes, bet var iedot pamatī gas trī s! Atrodas nedaudz tā lā k no centra un jū ras, un tā kā nav normā li ietves, jā iet pa brauktuvi vai manevrē t starp stā voš ā m maš ī nā m un protams vasaras karstumā tā ds brauciens lielu prieku nesagā dā ! Istabā s ir veca tehnika un mē beles, lai gan viss vairā k vai mazā k bija iekš ā pasū tī jums. Ledusskapis par maksu 2 eiro. daudz hlora. Pie baseina nav dvieļ u. Tagad ir labi. Personā ls draudzī gs un pieklā jī gs, bet nedaudz lē nī gs. Istabas plaš as, ir balkons ar krē sliem. , kondicionieris teicams un personā ls neizslē dz kad neesi istabā ! č etras dienas. Brokastis bija bagā tī gas un diezgan garš ī gas. Ir bā rs un picē rija, baseina bā rs, redzē jā m arī bē rnu istabiņ a, bet š o visu neizmantojā m. Ī si sakot, laba cenas un kvalitā tes attiecī ba!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 88664422
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man nepatī k rakstī t par negatī vo, bet, runā jot par Topaz Hotel, man vē l ir daudz jā dara. Uz turieni ir vē rts doties tikai tad, ja no servisa vispā r neko negaidi (! ) un esi gatavs izbaudī t to, kas tev ir, nebē dā joties par to, kā tev nav (lai gan tam vajadzē tu bū t). … Tomēr ▾ Man nepatī k rakstī t par negatī vo, bet, runā jot par Topaz Hotel, man vē l ir daudz jā dara. Uz turieni ir vē rts doties tikai tad, ja no servisa vispā r neko negaidi (! ) un esi gatavs izbaudī t to, kas tev ir, nebē dā joties par to, kā tev nav (lai gan tam vajadzē tu bū t). Es parasti tā daru, bet, pirmkā rt, tā s parasti nav 4 zvaigž ņ u viesnī cas, bet gan lē tas, daž reiz bez zvaigznē m. Un, otrkā rt, es Maltā nevis atpū tos, bet strā dā ju, un gandrī z 2 mē neš us, dzī vojot viesnī cā , man izdevā s noķ ert pā rā k daudz - un, acī mredzot, sakrā jā s.
Vispirms jā saka, ka uz viesnī cas bā zes darbojas vismaz divas nometnes - Education First un Perfect English. Pē dē jais ir krieviski runā još s, tur biež i sū ta bē rnus no Krievijas, tā tad vairā k par to.
Nakš ņ oš ana nometnē - 4 cilvē ki numurā . Lielā kā daļ a numuru ir divvietī gi. Trī skā rš ais no tiem ir izgatavots bez lieliem zaudē jumiem, bet ceturtā gulta ir jā stumj ejā š ķ ī bi, daž reiz tā ir saliekamā gulta.
Es satiku arī gultas, kas stā vē ja tieš i koridorā , tiklī dz jū s atverat durvis. Padomju laiku hostelis atpū š as! ))
Tiem, kuri iepriekš vienojas ar uzņ ē mumu par “ī paš o” izmitinā š anu (2 vai 3 cilvē ki istabā , vienā vai blakus istabā ar brā li/mā su), jā bū t gataviem, ka jū lijā un augustā bū s jā panā k solī ja un maksā ja ilgi un ar skandā liem. Bez skandā liem administrā cija vispā r nereaģ ē : viesnī ca ir pā rpildī ta - un viss. Ko lai saka par tā diem niekiem kā.10 gadī gi puikas dzī vo vienā istabā ar 15 gadī giem dzeroš ajiem pusaudž iem. Un viņ us nevar pā rmitinā t! Viesnī ca ir pilna!
Izejot no viesnī cas, daž kā rt tiek parā dī ts visnegaidī tā kais. Pa viesnī cu skraida milzī gi tarakā ni. Ja lū dzat kalponei izņ emt no istabas auksto kukaiņ a lī ķ i, to var uzskatī t par papildu tī rī š anu un tiks uzrā dī ts rē ķ ins. Un 9 gadus vecā s meitenes, kuras koridorā š ļ akstī ja ū deni (tie ir bē rni!
), tika izrakstī ts gandrī z 200 eiro par to, ka paklā js bija mitrs un bija jā tī ra. Tā pē c, sū tot bē rnu uz nometni, esiet gatavi papildu izmaksā m.

Bet es ī paš i neapskauž u tos tū ristus, kas atrodas blakus nometnei! Viņ i var liet ū deni uz balkona, mest izsmē ķ us, naktī var dziedā t dziesmas un lamā ties. Ja nepaveicas, viņ i bū s no balkona, piedodiet, lai atvieglotu sevi, mest stikla pudeles un aizdedzinā t lidmaš ī nas. Protams, pusaudž iem nav noteikumu. Viņ i samaksā ja naudu, un, lai kā viņ i uzvestos, neviens viņ us no nometnes neizraidī s. Aģ entū ra pat nesū tī s konsultantu vē stules vecā kiem - kā pē c negatī vas emocijas vecā kiem-klientiem?

Vispā r tiem, kas gatavojas sū tī t savu bē rnu uz Perfect English nometni, ļ oti iesaku palasī t atsauksmes par š o nometni internetā - nevis sū tī t.

Tagad par to, kas attiecas nevis uz nometni, bet paš u viesnī cu. Reģ istrē š anā s Topā zā plkst. 14.00, t. i.
ja ielidoji ar nakts lidojumu (un lielā kā daļ a tā di ir), pastā v iespē ja, ka no 9 lī dz 14 tu sē dē si uz saviem koferiem un mā ksi viesnī cas vestibilā . Viņ i var apmesties agrā k, bet tas ir atkarī gs no kā da laimī gā.
Gandrī z visā s istabā s ir balkons, bet ir arī tā di, kuru logi paveras uz ugunsdzē sī bas kā pnē m (balkona attiecī gi nav), kā arī tā di, no kuriem paveras skats uz baseinu vienā lī menī ar to, t. i. , visa jū su istaba ir skatā ma no visa zona atpū tai pie baseina.
Viesnī cā nav sporta zā les, fitnesa centra un trenaž ieru zā les - neticiet tam, ko raksta viesnī cnieks. Pie baseina ir neliels rotaļ u laukums, ko var uzskatī t par basketbola laukumu vai kā nelielu tenisa laukumu. Un ir arī galda teniss. Visi.
Baseins ir atvē rts, zivs formā , ļ oti mī ļ š . Ū dens sā ļ š , jū ras, bet hlorē ts. Iekš telpu baseins (acī mredzot tas ir arī dž akuzi, tā ir arī sauna) strā dā ja tikai jū nijā . Man nebija laika viņ u sasniegt - es strā dā ju. ((
Es nevaru teikt, ka viesnī cā vispā r nav animā cijas. Trī s vai č etras reizes redzē ju sievietes animatores korporatī vajos T-kreklos, kas kaut kur dodas ar lietiš ķ u izskatu. Bet 2 mē neš us man nekad neizdevā s viņ us noķ ert darbā - iespē jams, man nepaveicā s. )) Toties vakaros pie baseina skan dzī vā mū zika un karaoke. Diskotē ku, atkal, es nekad neesmu redzē jis.
Pludmale atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā . Lielai masai "smilš aina" (var uzskatī t par rupjā m smiltī m, vai arī par ļ oti sī kiem oļ iem) - 15. Pludmale nav jū su, bet pilsē tas pludmale, iepretim viesnī cai Dolmen. Aizstā voties jā saka, ka, ja nemaldos, Maltā neviena pludmale nav nevienas viesnī cas ī paš ums.
Restorā nā ir bufete. Dzē rieni brokastī s bez maksas, nometnes pusdienā s un vakariņ ā s ū dens ir iekļ auts (pā rē jiem viesiem, manuprā t, nē ). Ē dienu izvē le ir diezgan liela, tomē r no dienas tā ī paš i nemainā s, salā ti ī paš i neiepriecina.
Tomā ti ir svaigi tikai lielajā s brī vdienā s. Bē rniem daudz frī kartupeļ u. Vakariņ ā s vienmē r ir garš ī ga pica. No svaigiem augļ iem (ogā m? ) dod tikai melones un arbū zus. Bet Topā zam ir garš ī gas kū kas! ))) Un vē l viena lieta - var palū gt saldē jumu, tas ir iekļ auts cenā . Protams, ne tik garš ī gi kā itā ļ u veikalos krastmalā , bet tomē r jauki.
Daž kā rt no istabā m pazū d negaidī tas lietas. Tas ir, nevis tā s, kuras varē tu nozagt, bet kuras jums ir vajadzī gas. T-krekli, velcro sandales, lē cu futrā ļ i, pidž amas apakš bikses...Acī mredzot kalpones to uzskata par atkritumiem un uzmanī gi izmet. Atrast galus nav iespē jams. “Vai varbū t jū su sandales nebija istabā pirms tī rī š anas? ” Pusi dienas pavadī ju, mē ģ inot pā rliecinā t viesnī cas personā lu, ka somu vai vā ciņ u varē ju aizmirst kaut kur ā rpus numura, bet, izejot no istabas apavos, parasti arī atgriež os apavos! ))) Bez rezultā tiem.
Par laimi, Maltā ļ oti lē ti apavi ir pieejami Sliemas un Valletas veikalos. )))
Reiz zē na drē bes pazuduš as, nodotas veļ as mazgā tavā . Pē c nedē ļ as (! ) tomē r atrada un atgriezā s. Nebijā m gaidī juš i tik priecī gu notikumu pavē rsienu!
Maltieš iem ļ oti patī k senatne! Un ne tikai bruņ inieku ē kas, smieklī gi veci autobusi un 120 gadus veci svē tku aizkari baznī cā ! Bet arī vecie lifti, fē ni, santehnika utt. ))) Pilnī gi bezjē dzī gi gaidī t liftu, ā trā k no -1 ar kā jā m tiks uzkā pt pat uz 5. stā vu. Jaunieš iem tā nav tā da problē ma: bet jū s varat ē st kū kas bez ierobež ojumiem. ))) Bet veciem cilvē kiem, cilvē kiem ar sā poš ā m kā jā m un vienkā rš i nevē lē š anos saglabā t figū ru atvaļ inā jumā katru dienu : -) bū s jā pagaida. Un reiz, manā diennakts dež ū ras pā ris stundā s, bē rni 3 (! ) reizes iestrē ga liftā . ))) Pā rē jā s dienas nebija tik jautras: vidē ji iestrē gā m 2 reizes nedē ļ ā , ne biež ā k.
Un reiz mums istabā bija plū di!
Ū dens (un Maltā tas ir ļ oti dā rgs, atsā ļ ots jū ras ū dens) pilē ja no diviem krā niem, un ar laiku arvien aktī vā k. Vakars, nakts, rī ts, nā kamā diena...Vispirms applū da vannas istaba, tad ū dens sā ka rā pot istabā - es stū mu mantas. Nā k pē c. reiz istabā konstatē ju, ka š ī s lietas jau peld ū denī , noliku ž ū t uz galdiņ iem un naktsskapī š iem... un ū dens lē nā m, bet stabili pienā k...5 reizes devos uz reģ istratū ru par plū diem diena. Rezultā tā istabene klauvē pie istabas ar segu rokā s: “Jums nav pietiekami daudz segu vienā gultā ! ” „Zini, sega nav mū su lielā kā problē ma” – un es atveru durvis, demonstrē jot. Reakcija ir pā rsteidzoš a: “O! Kā pē c jū s nepateicā t reģ istratū rā ? ! ” Man nā cā s nož ē lot grē kus: starp savā m uzstā š anā s reizē m reģ istratū rā par plū diem es daž reiz ieķ ī lē ju citas lietas. Kopumā es problē mu uztvē ru viegli.
Tā du stā stu ir daudz!
Jū s varat attiekties pret to daž ā dos veidos, bet es varu teikt vienu ar pā rliecī bu: ja esat pieradis atpū sties komfortabli, Topaz viesnī ca nav paredzē ta jums.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man nepatī k rakstī t par negatī vo, bet, runā jot par Topaz Hotel, man vē l ir daudz jā dara. Uz turieni ir vē rts doties tikai tad, ja no servisa vispā r neko (! ) negaidi un esi gatavs izbaudī t to, kas tev ir, nesatraucoties par to, kā tev nav (lai gan tam vajadzē tu bū t). … Tomēr ▾ Man nepatī k rakstī t par negatī vo, bet, runā jot par Topaz Hotel, man vē l ir daudz jā dara. Uz turieni ir vē rts doties tikai tad, ja no servisa vispā r neko (! ) negaidi un esi gatavs izbaudī t to, kas tev ir, nesatraucoties par to, kā tev nav (lai gan tam vajadzē tu bū t). Es parasti tā daru, bet, pirmkā rt, tā s parasti nav 4 zvaigž ņ u viesnī cas, bet gan lē tas, daž reiz bez zvaigznē m. Un, otrkā rt, es Maltā nevis atpū tos, bet strā dā ju, un gandrī z 2 mē neš us, dzī vojot viesnī cā , man izdevā s noķ ert pā rā k daudz - un, acī mredzot, sakrā jā s. Vispirms jā saka, ka uz viesnī cas bā zes darbojas vismaz divas nometnes - Education First un Perfect English. Pē dē jais ir krieviski runā još s, tur biež i tiek sū tī ti bē rni no Krievijas, tā pē c par to vairā k. Nakš ņ oš ana nometnē - 4 cilvē ki numurā . Lielā kā daļ a numuru ir divvietī gi. Trī skā rš ais no tiem ir izgatavots bez lieliem zaudē jumiem, bet ceturtā gulta ir jā stumj ejā š ķ ī bi, daž reiz tā ir saliekamā gulta. Es satiku arī gultas, kas stā vē ja tieš i koridorā , tiklī dz jū s atverat durvis. Padomju laiku hostelis atpū š as! )) Tiem, kuri iepriekš vienojas ar uzņ ē mumu par “ī paš o” izmitinā š anu (2 vai 3 cilvē ki istabā , vienā vai blakus istabā s ar brā li/mā su), jā bū t gataviem, ka jū lijā un augustā bū s sasniegt solī to un ilgu laiku maksā to un skandā liem. Bez skandā liem administrā cija vispā r nereaģ ē : viesnī ca ir pā rpildī ta - un viss. Ko lai saka par tā diem niekiem kā.10 gadī gi puikas dzī vo vienā istabā ar 15 gadī giem dzeroš ajiem pusaudž iem. Un viņ us nevar pā rmitinā t! Viesnī ca ir pilna! Konti, izejot no viesnī cas, daž reiz tiek parā dī ti ar visnegaidī tā kajiem. Pa viesnī cu skraida milzī gi tarakā ni. Ja lū dzat kalponei izņ emt no istabas auksto kukaiņ a lī ķ i, to var uzskatī t par papildu tī rī š anu un tiks uzrā dī ts rē ķ ins. Un tā m 9 gadī gajā m meitenē m, kuras koridorā š ļ akstī ja ū deni (tie tač u ir bē rni! ), tika izrakstī ts gandrī z 200 eiro, jo paklā js bija mitrs un bija jā tī ra. Tā pē c, sū tot bē rnu uz nometni, esiet gatavi papildu izmaksā m. . Bet es ī paš i neapskauž u tos tū ristus, kas atrodas blakus nometnei! Viņ i var liet ū deni uz balkona, mest izsmē ķ us, naktī var dziedā t dziesmas un lamā ties. Ja nepavisam nepaveicas, viņ i bū s no balkona, piedodiet, lai atslogotos, mestu stikla pudeles un aizdedzinā tu lidmaš ī nas. Protams, pusaudž iem nav noteikumu. Viņ i samaksā ja naudu, un, lai kā viņ i uzvestos, neviens viņ us no nometnes neizraidī s. Aģ entū ra pat nesū tī s konsultantu vē stules vecā kiem - kā pē c vecā kiem-klientiem bū tu negatī vas emocijas? Tagad par to, kas attiecas nevis uz nometni, bet paš u viesnī cu. Reģ istrē š anā s Topā zā pulksten 14.00, t. i. , ja ielidoji ar nakts lidojumu (un lielā kā daļ a no tiem), visticamā k, no pulksten 9 lī dz 14 sē dē si uz koferiem un paminā si viesnī cas vestibilā . Viņ i var reģ istrē ties agrā k, bet tas ir atkarī gs no kā da laimī gā . Gandrī z visā s istabā s ir balkons, tač u ir arī tā di, kuru logi paveras uz ugunsdzē sī bas kā pnē m (balkona attiecī gi nav), kā arī tā di, no kuriem paveras skats uz baseinu vienā lī menī ar to, proti, visa jū su istaba ir skatā ma no visa zona atpū tai pie baseina. Baseins ir atvē rts, zivs formā , ļ oti mī ļ š . Ū dens sā ļ š , jū ras, bet hlorē ts. Iekš telpu baseins bija atvē rts tikai jū nijā . Man nebija laika viņ u sasniegt - es strā dā ju. ((Nevarē tu teikt, ka viesnī cā nav absolū ti nekā das animā cijas. Trī s č etras reizes redzē ju animatores meitenes korporatī vajos T-kreklos ar lietiš ķ u izskatu kaut kur ejam. Bet 2 mē neš u laikā man ne reizi neizdevā s viņ as pieķ ert darbā - Laikam man nepaveicā s. )) Tomē r vakaros pie baseina skan dzī vā mū zika un karaoke. Restorā nā ir bufete. Ē dienu izvē le ir diezgan liela, tomē r no dienas tā ī paš i nemainā s, salā ti ī paš i neiepriecina. Tomā ti ir svaigi tikai lielajā s brī vdienā s. Bē rniem daudz frī kartupeļ u. No svaigiem augļ iem (ogā m? ) Dod tikai melones un arbū zus. Bet Topā zam ir garš ī gas kū kas! ))) Un vē l viena lieta - var palū gt saldē jumu, tas ir iekļ auts cenā . Protams, ne tik garš ī gi kā itā ļ u veikalos krastmalā , bet tomē r jauki. Daž kā rt no istabā m pazū d negaidī tas lietas. Tas ir, nevis tā s, kuras varē tu nozagt, bet kuras jums ir vajadzī gas. T-krekli, velcro sandales, lē cu futrā ļ i, pidž amas apakš bikses. . . Acī mredzot kalpones to uzskata par atkritumiem un uzmanī gi izmet. Atrast galus nav iespē jams. "Vai varbū t jū su sandales nebija istabā pirms tī rī š anas? " Pusi dienas mē ģ inā ju pā rliecinā t viesnī cas personā lu, ka somu vai cepurī ti varu aizmirst kaut kur ā rpus istabiņ as, bet izejot no istabiņ as apavos, parasti arī atgriež os ar apaviem! ))) Bez rezultā tiem. Par laimi, Maltā ļ oti lē ti apavi ir pieejami Sliemas un Valletas veikalos. ))) Reiz puikam pazuda drē bes, kas nodotas veļ as mazgā tavā . Pē c nedē ļ as (! ), Tiesa, viņ i to atrada un atdeva. Mē s vairs necerē jā m uz tik priecī gu notikumu attī stī bu! Maltieš iem ļ oti patī k senatne! Un ne tikai bruņ inieku ē kas, smieklī gi veci autobusi un 120 gadus veci svē tku aizkari baznī cā ! Bet arī vecie lifti, fē ni, santehnika utt ))) Gaidī t liftu ir pilnī gi bezjē dzī gi, no -1 ar kā jā m uzbraukt pat 5 stā vā bū s ā trā k. Jaunieš iem tā nav tā da problē ma: bet jū s varat ē st kū kas bez ierobež ojumiem. ))) Bet veciem cilvē kiem, cilvē kiem ar sā poš ā m kā jā m un vienkā rš i nevē lē š anos saglabā t figū ru atvaļ inā jumā katru dienu : -) bū s jā pagaida. Un kā rtē jo reizi daž ā s diennakts dež ū ras stundā s bē rni iestrē ga liftā.3(! ) reizes. ))) Pā rē jā s dienas nebija tik jautras: vidē ji iestrē gā m 2 reizes nedē ļ ā , ne biež ā k. Un reiz mums istabā bija plū di! Ū dens (un Maltā tas ir ļ oti dā rgs, atsā ļ ots jū ras ū dens) pilē ja no diviem krā niem, un ar laiku arvien aktī vā k. Vakars, nakts, rī ts, nā kamā diena. . . Vispirms applū da vannas istaba, tad ū dens sā ka rā pot istabā - es stū mu mantas. Nā k pē c. reiz istabā konstatē ju, ka š ī s lietas jau peld ū denī , izliku ž ū t uz galdiņ iem un naktsskapī š iem. . . un ū dens lē nā m, bet noteikti pienā k. . . 5 reizes devos uz reģ istratū ru par plū diem diena. Rezultā tā istabene ar segu rokā s klauvē pie istabas: "Jums nav pietiekami daudz segu vienā gultā ! " "Zini, sega nav mū su lielā kā problē ma" - un es atveru durvis, demonstrē jot. Reakcija ir pā rsteidzoš a: “O! Kā pē c jū s nepateicā t administratorei? ! ” Man nā cā s nož ē lot grē kus: starplaikā starp manā m uzstā š anā s reģ istratū rā par plū diem es daž reiz ieķ ī lē ju citas lietas. Kopumā es problē mu uztvē ru viegli. Tā du stā stu ir daudz! Varat saistī t ar to daž ā dos veidos, bet vienu varu teikt ar pā rliecī bu: ja esat pieradis atpū sties komfortabli, viesnī ca Topaz nav domā ta jums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca! Vienkā rš i super)) š iks atvaļ inā jums))) Nā kamgad mē s tur dosimies)) Aaaa...es mī lu Maltu un Topā zu)))) aaa)) … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca! Vienkā rš i super)) š iks atvaļ inā jums))) Nā kamgad mē s tur dosimies)) Aaaa...es mī lu Maltu un Topā zu)))) aaa))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар PlayGirl
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pati viesnī ca nav slikta, bet. . . Iesaku visiem, kas turp dodas: naudu, mobilos telefonus, vē rtspapī rus neatstā t istabā labi redzamā vietā (ne visi, piemē ram, iet brokastī s ar somu ; -) ) Es devos ar komandu, un bija gadī jumi, ka nauda tika pazaudē ta. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca nav slikta, bet. . . Iesaku visiem, kas turp dodas: naudu, mobilos telefonus, vē rtspapī rus neatstā t istabā labi redzamā vietā (ne visi, piemē ram, iet brokastī s ar somu ; -) ) Es devos ar komandu, un bija gadī jumi, ka nauda tika pazaudē ta...un viesnī ca par to nav atbildī ga, jo nekad nevar zinā t, kurš to varē tu paņ emt, neko nevarē s pierā dī t (nu ja vien jū s neesat spiegs). Savā dā k viss ļ oti labi! Burtiski lī dz jū rai 5 min gā jiens, pa ceļ am veikali. . . tur arī veikals kur viss viena lira(ap 70rubļ i), ir pā rtika un drē bes...tā pē c izklaidē jies! ! !
аватар tetiana_lysak
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biju š ovasar Maltā viesnī cā Topaz.... nu ko lai saka...studentam, kurš vē las atpū sties, izklaidē ties, dejot, š ī viesnī ca ir diezgan normā la...bet labā k, protams , lai izvē lē tos kaut ko tuvā ku...labā k Valletā. … Tomēr ▾ Biju š ovasar Maltā viesnī cā Topaz.... nu ko lai saka...studentam, kurš vē las atpū sties, izklaidē ties, dejot, š ī viesnī ca ir diezgan normā la...bet labā k, protams , lai izvē lē tos kaut ko tuvā ku...labā k Valletā...
Veļ a tika mainī ta ik pē c trim dienā m, tī rī ta katru dienu...izņ emot nez kā pē c grī das kļ uva lipī gas katru reizi pē c mazgā š anas...istabā nebija ledusskapja...bija fē ns, tas strā dā ja perfekti. . Vanna un duš a arī ir normā li. . .
Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. . . Apkalpojoš ais personā ls patī kams, smaidī gs. . . Nekas nesaplī sa. . . Kas attiecas uz televizoru. . . Nepā rbaudī ju. . . Nebija laika skatī ties. . . Tur bija seifs, bet neī rē jā m. . pavirš ī ba protams pie mums uzplauka...fotoaparā ti, mobilie telefoni un nauda bija redzamā kajā s vietā s, bet nekas nebija zaudē ts. . . Principā mani apmierinā ja atpū ta
аватар nerpa
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
bē rni devā s atpū sties un mā cī ties angļ u valodu...pā rē jais nebija veiksmī gs: viesnī ca bija nobruž ā ta, prū š i, gultas absolū ti nebija piemē rotas. Arī pludmale ir izbetonē ta! skola ir labā ka. tā pē c, ja vē laties sū tī t bē rnus uz Maltu, dodieties apkā rt topā zam (((. … Tomēr ▾ bē rni devā s atpū sties un mā cī ties angļ u valodu...pā rē jais nebija veiksmī gs: viesnī ca bija nobruž ā ta, prū š i, gultas absolū ti nebija piemē rotas. Arī pludmale ir izbetonē ta! skola ir labā ka. tā pē c, ja vē laties sū tī t bē rnus uz Maltu, dodieties apkā rt topā zam (((
аватар
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Apmetos š ajā viesnī cā otro reizi, ja atbraukš u uz Maltu, tad arī iekā rtoš os tajā ! Uzmanī gas istabenes, laipnas administratores, gardas brokastis un ī sta itā ļ u pica vakariņ ā s! Un galvenais, bez lamuvā rdiem un piedzē ruš u balsī m – krievu te ir maz. … Tomēr ▾ Apmetos š ajā viesnī cā otro reizi, ja atbraukš u uz Maltu, tad arī iekā rtoš os tajā ! Uzmanī gas istabenes, laipnas administratores, gardas brokastis un ī sta itā ļ u pica vakariņ ā s! Un galvenais, bez lamuvā rdiem un piedzē ruš u balsī m – krievu te ir maz. Š ī publika, kas sevi nostā da augstā k par citiem un dod priekš roku uzmā cī gai apkalpoš anai turku valodā , mani lika mā jā s. Maltieš i savā vē sturē pā rā k biež i tikā s ar iekarotā jiem un jau no pirmajiem sarunas vā rdiem nekļ ū dī gi atš ķ ir draugu no ienaidnieka un attiecī gi izturas. Tā pē c, mani dā rgie tautieš i, ja jū s nevarat izspiest pā ris labus vā rdus angļ u valodā , Maltuni ar kā ju! Labā k brauc uz Ē ģ ipti - tur tev par dolā ru nolaizī s dupsi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Topaz расположен на популярном приморском курорте Буджибба, в 10 минутах ходьбы от пляжа. В нескольких минутах ходьбы расположены развлекательные заведения, казино, магазины, аквариум, детский аквапарк, кинотеатр.

Atrašanās vieta 12 км до международного аэропорта Мальты.
Pludmales apraksts Каменистый песчаный пляж в 1 км от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан Emerald, паб Royal Oak, бар у бассейна Beryl (в летнее время), пиццерия La Perla, терраса для загара,

  • магазин (продукты), большой открытый бассейн в форме лагуны, крытый плавательный бассейн с подогревом, сувенирный магазин, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, врач — по вызову, пресс для брюк, услуги по глажению одежды, торговый автомат с закусками и напитками, персонал говорит на русском и украинском языках.

    • restorāns
    • kafejnīca/bārs
    • atklāts baseins
    • iekštelpu baseins
    • konferenču zāle/banketu zāle
    • autonoma
    • bezmaksas wi-fi
    • lifts
    • veļas mazgāšana
    • frizētava/skaistumkopšanas salons
    • ārsts
    • nesmēķētāju numuri
    • bankomāts
    • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • Bērniem Настольные игры и/или пазлы.
    Izklaide un sports Развлекательная программа, игровая комната, библиотека.
    • džakuzi
    • galda teniss
    • sporta zāle
    • jogas nodarbības
    • ekskursiju organizēšana
    Telpu apraksts

    В отеле 326 двух- и трехместных номеров.

    Istabās

    Кондиционер, радио, сейф, телевизор, телефон, электрический чайник, ванная комната с душем, фен, балкон (в большинстве номеров), бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка номера.

    Adrese Topaz Hotel, Censu Tanti street, Bugibba, SPB3025, Мальта
    Tālruņi: 356 2014 6000
    Tīmekļa vietne: Topaz Hotel
    FAQ
    Какой пляж у отеля?
    Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
    Какие развлечения есть в отеле?
    Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.