Par viesnīcu nav pretenziju, bet ir ukraiņi!

Rakstīts: 29 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 25 — 31 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Par viesnī cu sū dzī bu nav, atpū tā mies 2021. gada jū lija beigā s. Š is ir lī cis, un viesnī ca atrodas ciematā . Š eit nav kur staigā t, tikai uz vienu veikalu vai uz labu zivju ē stuvi, kas ir blakus veikalam. Restorā na saimnieks zivi ķ er pats, pavā rs no Vā cijas gatavo. Paš i melnkalnieš i ļ oti iesaka š o tavernu. Jū s varat doties uz Herceg Novi vecpilsē tu ar laivu-busu. Tagad par viesnī cu. Katru dienu labi tiek barota gaļ a: jē ra gaļ a, teļ a gaļ a, cū kgaļ a un zivis: dorado, jū ras asaris, heks, jū ras veltes. Tī rī š ana pieļ aujama, nomazgā jiet grī du, mainiet dvieļ us. Ja vē laties veikt rū pī gā ku tī rī š anu, jums vajadzē tu nospiest pogu pie durvī m - "tī rī š ana". Mē s gulē jā m tikai istabā , tā pē c mums viss derē ja, lai arī mums bija pirmais stā vs un vistā lā k esoš ā Venē ras ē ka, viss bija ok. Dodieties uz pludmali tā lā k pa kā pnē m, bet naktī diskotē ku dzirdat mazā k.
Tagad mī nusi: Melnkalne š ogad uzņ em viesus no Ukrainas, tas ir gandrī z 90% atpū tnieku š ajā viesnī cā . Lai precizē tu, es uzreiz teikš u, ka esmu ukrainis un man ir kauns par saviem tautieš iem. Mums nepaveicā s, jo mū su atvaļ inā juma laikā bija daudz morā les frī ku, kuri domā , ka ir gudrā ki un viltī gā ki. Bet patiesī bā tas ir egoisms, nekaunī ba un vē lme bū t par zemi par saviem 800 eiro. Š ī ir mana 17. viesnī ca un 3. viss iekļ auts. Bet es to sen nebiju redzē jis. Man š ķ iet, ka viesnī cas administrā cija nebija gatava (to neredzē ja) un tā pē c neizdomā ja, kā tikt galā ar ukraiņ u nekaunī bu. Mana sū dzī ba ir tā da, ka š ie zemcilvē ki kopš nakts atstā j "ieņ emti" sauļ oš anā s krē slos. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi publiskai lietoš anai, saprotu, ja katrs maksā ja 15 eiro dienā , tad tas ir tavs, un ja dvieļ i vai lietas ir atstā tas ilgā k par 2 stundā m, pludmales administratoram tie ir jā noņ em un "nokā rto" citi cilvē ki, kas meklē vieta. Redzē ju, kā nā ca serbi, horvā ti un franč i, kas meklē ja vietu ar maziem bē rniem, bet viss bija tukš s un tajā paš ā laikā aizņ emts ar lietā m.
Man likā s, ka ceļ amies vē lu un 3. dienā piecē los 5:30, lai gulē tu ē nā , bet bilde tā da pati. Vienreiz atradā m vietu, kur vakarā bija 4 pā ri sauļ oš anā s krē slu, atstatu viens no otra, viss ir brī niš ķ ī gi, es nā ku no rī ta, un tur jau ir 8 pā ri sauļ oš anā s krē slu, kā š protes burciņ ā . Un viss ir dabiski, viņ i visi ir aizņ emti. Tie. naktī pē c bā ra nā k un kā rto kā grib, neskatoties uz to, ka 19.00 staigā puika (viesnī cas darbinieks) un visu sakā rto un kā rto. Morā li nabagi un nekaunī gi cilvē ki, kuri patieš ā m vē las doties uz Eiropu. Bet ar tā du ī paš ī bu "buķ eti" tā s vē l ir tā lu. Kā viņ i saprotas viens ar otru! Kad viņ i mā jā s sakņ ojas futbola komandai vai olimpieš iem, viņ i ir tik draudzī gi, saliedē ti un laipni cilvē ki, un, saduroties ā rzemē s, viņ i ir suņ uki un ir gatavi viens otram rī kli grauzt pē c sauļ oš anā s krē sla. Tā s ir sā pes. Man ir kauns atrasties tā du cilvē ku tuvumā . Un es saprotu, kā pē c mū su tautu nemī l. Es biju daž ā dā s viesnī cā s, redzē ju daž ā das lietas, bet tagad es nekad neieš u uz viesnī cā m, kas pieņ em ukraiņ us un/vai krievus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu