Egle 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.010
№1 viesnīcas reitingā Druskininkai
8.3 Numurs
9.7 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.3 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Sanatorija "Egle" ir lielākais kompleksās ārstniecības un rehabilitācijas centrs ar savām ūdens un dūņu vannām, ārstniecības un diagnostikas kabinetiem, ar nātrija, kālija, kalcija un magnija hlorīdiem piesātinātu minerālūdeņu sūkņu telpu "Egle". Šeit tiek radīti visērtākie apstākļi dzīvošanai un ārstēšanai. Galvenā ēka "Žilvinas" ir renovēta. Un tagad visās istabās ir jaunas mēbeles, jauni paklāji, satelīttelevīzija, telefons, tējkanna, kvalitatīva santehnika. Jo īpaši Druskininkos un sanatorijā "Eglė" jums nebūs problēmas ar saziņu, jo nav valodas barjeras. Sanatorijā ārstējas cilvēki ar mugurkaula, locītavu, gremošanas un elpošanas orgānu, perifērās nervu sistēmas, ginekoloģisko, sirds un asinsvadu, ādas, LOR slimībām.Vairāk →
аватар lll-1116
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
kū rortu izvē lē jā s caur internetu. Vietne ir lieliska. Visas cenas precī zi atbilda vietnē norā dī tajā m. Iepriekš neko nerezervē ja. Tikko no rī ta atnā cu uz reģ istratū ru, iereģ istrē jos un pē c 20 minū tē m jau biju istabā . … Tomēr ▾ kū rortu izvē lē jā s caur internetu. Vietne ir lieliska. Visas cenas precī zi atbilda vietnē norā dī tajā m. Iepriekš neko nerezervē ja. Tikko no rī ta atnā cu uz reģ istratū ru, iereģ istrē jos un pē c 20 minū tē m jau biju istabā .
Uzreiz izgā jusi izmeklē jumu pie ā rsta, saņ ē mu pierakstu uz procedū rā m. Pē c tam devos uz ā rstniecī bas centru, kur reģ istratū rā saņ ē mu izdruku par visā m uzturē š anā s dienā m ar visu procedū ru grafiku.
Ā rstniecī bas centrā ir lieliski baseini ar minerā lū deni (tie ir 4), daudzas vannas un citas procedū ras. Viss grafiks tiek izpildī ts ar precizitā ti lī dz minū tei, nekur nav jā gaida.
Visur ideā la tī rī ba, interjeri ir iekā rtoti ļ oti stilī gi. Darbinieki runā poļ u un krievu valodā .
Ja jū s apmetī sities A, B, C ē kā s, jū s iesiet uz ā rstniecī bas centru caur elegantu galeriju tieš i savos peldmē teļ os. Pa ceļ am bū s sū kņ u telpa ar vairā ku veidu minerā lū deņ iem - es negribu dzert no 6-30 lī dz 23-00.
Visur pā rdomā tas un uzstā dī tas rampas un elektriskie pacē lā ji tiem, kas pā rvietojas ratiņ krē slos.
Ē dnī cas (ir vairā kas) arī ir ļ oti labas. Visur laba bufete, savas smalkmaizī tes, garda kafija, sulas, plaš a piena ē dienu un dzē rienu izvē le.
Vakaros biež i notiek bezmaksas filmas, koncerti, katru vakaru dejas.
Istaba ir ļ oti silta. Gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3-4 dienā m, dvieļ i katru dienu.
Var doties uz bezmaksas vingroš anu, t. sk. baseinā arī zumba ir bez maksas.
Viss personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs.
аватар talvitis
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Apstrā dā ta 2018-12 "Egle" Druskininkai Vieta tā -tā , ē diens labs, ā rsti, mā sas dara visu iespē jamo, lai gan Lietuva ir viena no visvairā k atpalikuš ajā m ES valstī m - 24. vieta. Bet š ajā medus mucā.... Objektī vi: 1 Ierodoties sanatorijā , ziemā uzkā piet/nokā pjiet uz reģ istratū ru, pa marmora pakā pieniem, jū s varat nogalinā t sevi (tik slidens) veciem cilvē kiem. … Tomēr ▾ Apstrā dā ta 2018-12 "Egle" Druskininkai
Vieta tā -tā , ē diens labs, ā rsti, mā sas dara visu iespē jamo, lai gan Lietuva ir viena no visvairā k atpalikuš ajā m ES valstī m - 24. vieta.
Bet š ajā medus mucā....

Objektī vi:
1 Ierodoties sanatorijā , ziemā uzkā piet/nokā pjiet uz reģ istratū ru, pa marmora pakā pieniem, jū s varat nogalinā t sevi (tik slidens) veciem cilvē kiem.

2 Reģ istratū rā mani noturē ja kā das 2.5 stundas, strā dā ja viena reģ istratū ra (ī paš nieka nav).

3 Viņ a tī mekļ a vietnē “Egl? “Paziņ oja, ka darbinieki sazinā s krievu, lietuvieš u, angļ u valodā s, tā neatbilst patiesī bai.
Jo tur ir tā ds “dakteris”, medicī nas psiholoģ e Evita Zibutait (Jovita Zibutait? ) 300. kab. , par kuru es teikš u: ir ā rsts no Dieva, ir ā rsts ar Dievu, un ir ā rsts, nedod Dievs, Nedod Dievs tas ir par Jovitu Zibutaiti ? , viņ a nerunā krieviski, var izraisī t cilvē ku stresā , un sliktā kais ir tas, ka viņ u atbalsta pā rdoš anas vadī tā ja Agn? Vasiliauskien? , vē l nesaprotu, ka ja nav pacientu, personā ls nav vajadzī gs.
4 Sestdien, svē tdien zvaniet Birš tonas "Eglei", bezjē dzī gi, noliek klausuli.

5 Druskininkos par saviem š ekeļ iem piedā vā ju sanatorijas "Baltkrievija", "Draugiste", un vietu tuvā k centram - dzī ve jautrā ka, cenas gandrī z vienā das un ar krievu valodu nav problē mu, kā "Egle".
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
atpū tos 2012. gadā tā likā s. Nolē mā m nā kt vē lreiz 2013. gada decembrī . Man nepatika !!!!!!!!!!!!!!!! ! ! ! ! Viņ i sā ka samazinā t procedū ras, ā rsti vispā r nepievē rš uzmanī bu sanatorijas kartei. Un ē diens ē damistabā ir tikai murgs: viena vista un cū kgaļ a daž ā dā s versijā s; augļ i un dā rzeņ i, pat salī dzinot ar 2012. … Tomēr ▾ atpū tos 2012. gadā tā likā s. Nolē mā m nā kt vē lreiz 2013. gada decembrī . Man nepatika !!!!!!!!!!!!!!!! ! ! ! ! Viņ i sā ka samazinā t procedū ras, ā rsti vispā r nepievē rš uzmanī bu sanatorijas kartei. Un ē diens ē damistabā ir tikai murgs: viena vista un cū kgaļ a daž ā dā s versijā s; augļ i un dā rzeņ i, pat salī dzinot ar 2012. gadu......Jā , un sasmalcinā ja ar skā biem burkā niem un skā bā m bietē m. Varbū t š efpavā rs ir mainī jies? Tā nav tikai sanatorija, bet kaut kā da SABIEDRISKĀ PĀ RTIKAS produkciju bez atkritumiem. Baseinā dvieļ us neizdala, tā pē c visus velk no istabas, un tad nevar mainī t. Š ampū nu un vienreizē jā s ziepes izsniedz tikai pirmajā dienā un tad..... Istabas netī ra tik karsti. KOPĀ _NESTRĀ DĀ EIROPĀ . Pagā juš ajā gadā varē ja paņ em fē nu reģ istratū rā par brī vu, bet š ogad izdomā ja, ielika 5 litus. Smieklī gi . No izklaides daž as dejas un arī samaksā ja.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Aprī lī -maijā atpū tā mies un atjaunojā m veselī bu. Palika pie Egles. Tas diezgan labi atbilst 3 zvaigž ņ u lī menim. Ē diens super! Es nezinu, kuram kaut kas pietrū ka vai neē dams. Jā , pirms procedū rā m lī dz slimnī cas korpusam jā iet kā jā m 2-3 minū tes, bet svaigā gaisā . … Tomēr ▾ Aprī lī -maijā atpū tā mies un atjaunojā m veselī bu. Palika pie Egles. Tas diezgan labi atbilst 3 zvaigž ņ u lī menim. Ē diens super! Es nezinu, kuram kaut kas pietrū ka vai neē dams. Jā , pirms procedū rā m lī dz slimnī cas korpusam jā iet kā jā m 2-3 minū tes, bet svaigā gaisā . Un, ja ir rindas, tad tā s ir diezgan mazas (uz inhalā cijā m (precī zi ne vairā k kā.15 minū tes). Pā rē jā s procedū ras ir plā notas (daž reiz var veikt arī agrā k). Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs. Var izstaigā t priež u mež s. Kopumā tiem, kas bez diž oš anā s un "ī paš ā m" pretenzijā m - brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums, turklā t diezgan lē ts, ņ emot vē rā procedū ru skaitu (5) un 3 ē dienreizes dienā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cas serviss nav mainī jies kopš padomju laikiem: rindas uz procedū rā m, saplē sti dvieļ i luksusa numuros. Ā rstus neinteresē patiesā s pacienta slimī bas, visiem izraksta vienu un to paš u. Ģ enerā ldirektors - HAM! Klienta princips ir pareizs, nemaz nestrā dā . … Tomēr ▾ Viesnī cas serviss nav mainī jies kopš padomju laikiem: rindas uz procedū rā m, saplē sti dvieļ i luksusa numuros. Ā rstus neinteresē patiesā s pacienta slimī bas, visiem izraksta vienu un to paš u. Ģ enerā ldirektors - HAM! Klienta princips ir pareizs, nemaz nestrā dā . Ē diens - kā paveicies: diena ir normā la, divas - praktiski nav ē dama. Nomas velosipē di ir atkritumi, kurus viņ i iegrū ž klientiem un pē c tam saņ em naudas sodu par bojā jumiem (kuru principā nav)! Neviens neorganizē bē rnu atpū tu (auklī te bē rnu istabā tikai sē ž pie datora). Sporta inventā rs tikai par lielu naudu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар marish-ka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uz š o kū rortu devā mies ziemas brī vdienā s ar bē rniem. Mē s dzī vojā m mā jā Ž ilvinas 2. Ļ oti labi atpū tā mies. Ē diens ir lielisks! Nevienu dienvidu kū rortu nevar salī dzinā t ar viņ u virtuvi. Kā das zupas, kotletes, dā rzeņ i! Tī rī ba un virtuve nesmarž o, labi darī ts! Mani visvairā k pā rsteidza tas, ka nekur nedrī kst smē ķ ē t! Kā da svē tī ba, veselu nedē ļ u bijā m bez dū miem! Paldies, ka rū pē jaties par nesmē ķ ē tā jiem! Smē ķ ē tā jiem tika atvē lē ta ī paš a vieta, kur viņ i smē ķ ē ja. … Tomēr ▾ Uz š o kū rortu devā mies ziemas brī vdienā s ar bē rniem. Mē s dzī vojā m mā jā Ž ilvinas 2. Ļ oti labi atpū tā mies. Ē diens ir lielisks! Nevienu dienvidu kū rortu nevar salī dzinā t ar viņ u virtuvi. Kā das zupas, kotletes, dā rzeņ i! Tī rī ba un virtuve nesmarž o, labi darī ts!
Mani visvairā k pā rsteidza tas, ka nekur nedrī kst smē ķ ē t! Kā da svē tī ba, veselu nedē ļ u bijā m bez dū miem! Paldies, ka rū pē jaties par nesmē ķ ē tā jiem! Smē ķ ē tā jiem tika atvē lē ta ī paš a vieta, kur viņ i smē ķ ē ja. Tas ir pareizi, ē rtī bas jā rada veselī ga dzī vesveida virzienā , nevis kā pie mums.
Slimnī ca ir lieliska, ū dens kompleksi ir pā rsteidzoš i, un vannas ir tikai brī nums. Visas procedū ras noritē ja gludi, viss bija precī zi, pē c grafika. Personā ls ir brī niš ķ ī gs, bez ushi-pusi ar saspringtiem amerikā ņ u smaidiem, viss ir uz punktu, kompetenti, skaidri, profesionā li.
Vienī gais, kas nedaudz sabojā ja iespaidu, bija vannas istaba un tualete istabā . Nekā da remonta te nav, visa santehnika veca un pat no tualetes smirdē ja. Tas ir vienī gais mū su svē tku trū kums. Bet tas dzī vei netraucē ja, plusi bloķ ē ja, turklā t, neskatoties uz neveiksmī go laiku (lija lietus), istabā s praktiski nesē dē jā m, nā cā m tikai gulē t. Pilsē ta tuvu, procedū ras, baseins, pirtis, bija ko darī t.
Es iesaku š o kū rortu. Un uzlabot savu veselī bu, un atpū sties, un iegū t labas emocijas. Egļ u+ korpuss ir super korpuss. Tai ir sava klī nika, ē damistaba un eleganta vide. Mums nebija laika rezervē t vietas. Tā tad, ja vē laties vairā k komforta, rezervē jiet iepriekš . Lai veicas un labi atpū tieties!
аватар Mikky47
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies š ajā brī niš ķ ī gajā vietā no 2011. gada 8. augusta lī dz 18. augustam. Ko lai saka - svē tki bija izdevuš ies. Man tas viss ļ oti patika. Dzī voju jaunbū vē - Egle+. Š ī s jau ir 4 nevis 3 zvaigznes kā vecajai Eglei. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā brī niš ķ ī gajā vietā no 2011. gada 8. augusta lī dz 18. augustam.
Ko lai saka - svē tki bija izdevuš ies. Man tas viss ļ oti patika. Dzī voju jaunbū vē - Egle+. Š ī s jau ir 4 nevis 3 zvaigznes kā vecajai Eglei. Atš ķ irī ba ir acī mredzama. Istaba ē rta, skaistas modernas mē beles, viss tieš i tā , kā bildē .
Istaba atradā s 5 stā vā , kas ir ļ oti labi - kaimiņ i un ielas troksnis netraucē . Pirmā stā va telpas atrodas ļ oti tuvu zemei, ja grib klusumu, jā sē ž ar aizvē rtiem logiem. Es neiesaku. No bonusiem, salī dzinot ar Egles sniegbaltiem peldmē teļ iem. No procedū rā m patika haloterapija (sā ls istaba) un vannas ar minerā lū deni. Man patika iet uz vingroš anu baseinā .
Ē diens izcils, ē dienu izvē le patī kami pā rsteigs, viss ir svaigs un dabī gs. Ir diē tiskā s tvaicē tas vistas kotletes, omletes, vā rdu sakot, katram savas. Dodiet daudz augļ u.
Personā ls ļ oti draudzī gs, uzmanī gs, ņ em vē rā katru jū su vē lmi.
No izklaides tiek rī koti deju vakari, koncerti, uzstā jā s Guoda Gedvilaite, grupa no Lielbritā nijas. Vā rdu sakot, kulturā la atpū ta. Ir bibliotē ka un kinoteā tris. . Mani ļ oti iepriecinā ja plazmas televizora klā tbū tne un piecas krievu programmas, vakarā bija ko darī t.
Pati pilsē tiņ a ļ oti mā jī ga, daudz vietas pastaigai, biež i braucā m uz centru un uz ezeru pabarot gulbjus. Var lē ti pasē dē t jaukā s mazā s kafejnī cā s vai š ikos restorā nos, lū k, kā to atļ auj finanses. Starp citu, ē rtā k ir norē ķ inā ties ar plastikā ta karti, bet tikai tad, ja tai ir statuss "klasika". Braucieniem ar taksometru un suvenī riem nepiecieš ama vietē jā valū ta - liti.
Attieksme pret krieviem ļ oti laba, nekā das naidī guma.
Tā tad nā kamreiz tikai Lietuva un tikai Egle+!
Labu atpū tu!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ovasar biju Aiglē +. Atpū ta un ā rstē š anā s vienkā rš i SUPER! Gaidu nā kamo atvaļ inā jumu, tagad tikai tur. Personā ls uzmanī gs, draudzī gs un ļ oti ieinteresē ts klientiem. … Tomēr ▾ Š ovasar biju Aiglē +. Atpū ta un ā rstē š anā s vienkā rš i SUPER! Gaidu nā kamo atvaļ inā jumu, tagad tikai tur. Personā ls uzmanī gs, draudzī gs un ļ oti ieinteresē ts klientiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā karstajā vasarā nolē mu paslē pties no karstuma un ilgu laiku nezinā ju, kur doties. Un draugi ieteica Lietuvas pilsē tu Druskininkus - sanatoriju Egle +, nolē mu apvienot lietderī go ar patī kamo, lai atslā binā tu dvē seli un ķ ermeni. … Tomēr ▾ Š ajā karstajā vasarā nolē mu paslē pties no karstuma un ilgu laiku nezinā ju, kur doties. Un draugi ieteica Lietuvas pilsē tu Druskininkus - sanatoriju Egle +, nolē mu apvienot lietderī go ar patī kamo, lai atslā binā tu dvē seli un ķ ermeni. Un š o izvē li nemaz nenož ē loju. Liels paldies uzņ ē muma "Aurela Travel" vadī tā jiem par sirdsmieru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Egle+ ir lieliska! … Tomēr ▾ Egle+ ir lieliska!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums olgayakusheva
Vēlos rezervēt istabu pats bez starpniekiem.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Санаторий "Эгле" - это самый большой комплексный лечебно-реабилитационный центр с собственной водо- и грязелечебницей, лечебными и диагностическими кабинетами, бюветом минеральных вод "Эгле", насыщенных хлоридами натрия, калия, кальция и магния. Здесь созданы максимально комфортные условия проживания и лечения. В основном корпусе "Жильвинас" был сделан евроремонт. И теперь, во всех номерах новая мебель, новые ковровые покрытия, спутниковое телевидение, телефон, чайник, качественная сантехника. В Друскининкай и в санатории "Эгле", в частности, у Вас не возникнут проблемы с общением, поскольку языковой барьер отсутствует.

В санатории лечатся люди с забо-леваниями позвоночника, суставов, пищеварительных и дыхательных органов, переферийной нервной системы, гинекологическими, сердечнососудистыми, кожными, ЛОР.

Atrašanās vieta В сосновом бору, возле речки Груты. Сообщение с центром города маршрутным городским автобусом.
Viesnīcā

- водогрязелечебница
- бювет с минеральными водами источника "Эгле" (скважина 300 метров)
- поликлиника
- сауна и два крытых бассейна (один из них с минеральной водой)
- магазины
- 3 кафе-бара
- киоск печати
- почта с международными телефонами-автоматами
- пункт обмена валюты
- библиотека
- парикмахерская
- косметический кабинет
- танцевальный, концертный и кинозал
- охраняемая платная стоянка для машин

Telpu apraksts

Санаторий функционирует круглогодично. Принимает 1070 человек одновременно.

Комнаты одноместные и двухместные со всеми удобствами, с балконами, также имеются двухместные номера "люкс" с отдельной спальной комнатой.

FAQ