EKSPERTU PADOMIEM)))

Rakstīts: 5 janvārī 2013
Ceļošanas laiks: 1 — 13 decembris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Š rilanka ir valsts, kas spē j iemū ž inā t un patī kami pā rsteigt!

Pirms ceļ ojuma š ķ ū rē ja daudz daž ā du atsauksmju par viesnī cā m, ekskursijā m un valsti kopumā.

Atbraukt uz Š rilanku un visu laiku piedzī vot neveiksmes pludmalē ir tikai noziegums! Š eit jums jā dodas ekskursijā s, jā apmeklē tirgus, jā bauda krā sas un jā skatā s uz visā m pusē m!
Nevajag braukt uz š o valsti pē c bagā tī bas un greznī bas – tur ir citas vē rtī bas.

Es centī š os savas atsauksmes padarī t noderī gas.


LIDOSTA. 1) Vē lams samainī t naudu lidostā (izdevī ga likme) savu "mazo" izdevumu aprē ķ ina apmē rā : drē bes, pusdienas kafejnī cā , suvenī ri, masā ž a, augļ i, ū dens u. c. Ekskursiju iegā dei rū pijas nebū s vajadzī gas...š ajā gadī jumā cieniet $$$.

2) Pē rciet vietē jo SIM karti (Dialogs, Mobile vai Yetisalat), no kuras zvani ir lē tā ki nekā Maskavā vai Ukrainā.

3) Nav lieki jautā t vadī tā jam, vai viņ š tevi ved pa jaunu maksas ceļ u vai gā jis bojā.
Pā rsū tī š ana var ilgt kā.2.
5 stundas un 6, un pē c ilga lidojuma tas ir svarī gi. Ceļ i Š rilankā vai, pareizā k sakot, automaš ī nu, motociklu, tuk-tuku, govju, velosipē du kustī ba nav domā ta vā jprā tī gajiem))

TERITORIJA. Mazs, bet priecī gs, ka ir veikls. Tā vietā ā rpus tā ir ko skatī ties (par to vē lā k).

Teritorijā jū s varat redzē t, un klā tbū tnē sē klas, rieksti un barī bas burunduki. Reģ istratū rā ir pieejams melnbaltu Wi-Fi. Tī rs baseins, trenaž ieru zā le. Viesnī cas personā ls ir uzmanī gs, vienmē r gatavs palī dzē t.

Tū ristu nacionā lais sastā vs: vā cieš i, briti, krievi, ukraiņ i ...lī dz atvaļ inā juma beigā m dominē ja krievi.

Atpū ta viesnī cā nav ballī te, salī dzinoš i kluss.

NUMURS. Mū su istaba bija diezgan plaš a ar normā lā m mē belē m. Tī rī š ana ir laba, katru dienu. Numurā ir viss tē jas un kafijas pagatavoš anai. Ir patī kami katru dienu neaizmirst par divā m ū dens pudelē m. Istabā ir arī lietots seifs. Zā dzī ba nav novē rota.
Santehnika strā dā.

Ziepju rauš anas piederumus nevar ņ emt lī dzi no mā jā m. Ir krē ms, ž eleja, š ampū ns, ziepes, dvieļ i, pludmales dvieļ i, fē ns. Bet mā jā s var iegā dā ties vietē jos dabī gos krē mus, bet galvenais zinā t kur!

Visu UBR telpu izcē lums, tualetes telpas logi vē rsti uz kopē jo koridoru.

Karotes darva: Tū risti, kas atpū tā s viesnī cas vecajā ē kā , ir radoš as dizaina idejas pelē juma veidā...augsts mitrums bija slikts joks.

Pirmajā dienā , kad ierodaties š ajā valstī , jū s saprotat, ka Š rilanka nav tā vieta, kur doties pē c greznī bas. Š eit augstā s prasī bas tiek nomierinā tas.

UZTURS. Mē s paņ ē mā m C + U. Es domā ju, ka tas ir optimā ls. Ē diens kvalitatī vs, garš ī gs, brī ž iem pikants. Jū s varat ieturē t vakariņ as lī dz 22:00 ar dzī vo mū ziku un tē ju vai kafiju b/n. Viņ i nekad nebija izsalkuš i.

Mazliet par pā rbaudī tajā m vietē jā m kafejnī cā m pludmalē:
1) Pa kreisi no viesnī cas (ja paskatā s uz okeā nu) 100 metrus bū s "Pā vs" (garš ī gas jū ras veltes)
2) Pa labi "Tuna Lucky"… laba izvē lne

3) Pa labi, gandrī z sasniedzot akmeņ us, kas ieplū st okeā nā , kafejnī ca "Flamingo"...Garš ī gi kalmā ri un garneles. Kokteiļ i tā , tā , bet solī ja, ka bū s labā k.

4) Blakus "Flamingo" bā ram "Chili" (Č ili): gardi lē ti kokteiļ i mū sdienu mū zikas pavadī bā lī dz vē lam vakaram.

Biju patī kami pā rsteigts, ka viesnī cā ir 3*b/n sauļ oš anā s krē sli ar tī riem matrač iem pietiekamā daudzumā . .


Lagū na, kas ir smilš aina pludmale, ir vislabā kā peldē š anai okeā nā ...daudz redzē ta! Š o lagū nu no dzī vī bai bī stamiem okeā na viļ ņ iem un haizivī m pasargā akmens rifu grē da 300-400 metru attā lumā no krasta.
No rī ta okeā ns ir mierī gs, un tuvā k pusdienlaikam var bū t satraukts. Okeā ns ir pastā vī gi silts (28 *)
"Krū š u" dziļ umā vilnis var pagriezties un trā pī t. Bet mums ļ oti patika te lē kā t pa viļ ņ iem.
Š eit ū denī var redzē t lielu bruņ urupuci. Ja jū s peldat nedaudz dziļ ā k, varat peldē t droš i.

Vieta ir gleznaina. Unavatū nā okeā na krā sa ir pasakaini skaista.
Pludmale ir cieņ a!

Var viegli apdegt saulē ! pat mā koņ ainā laikā . Krē mu var iegā dā ties uz vietas.

Pa labi no lagū nas gala atrodas templis (stupa), kuru gandrī z sasniedzot pludmalē nav viļ ņ u, bet ū dens ir netī rā ks. Š o vietu nedē ļ as nogalē s iecienī juš i vietē jā s ģ imenes.

Bentota pludmale, uz kuru mē s gatavojā mies doties atvaļ inā jumā , mū s nepā rsteidza...peldē ties tur ir problemā tiski.
Mirisa un Veligama pludmales ir piemē rotas sē rfoš anai.

Pludmalē dež urē glā bē ji, kas palī dz ar sī kumiem (atver lietussargus, atnes matraci). Viņ i runā vā ciski, angliski...lai gan mums tas nebija aktuā li, jo runā jam tikai krieviski un dzimtajā valodā ))) Visprogresī vā kais no vietē jiem krievu valodu pā rzina tikai "č au", "kamē r" un "kā Vai Tu esi".
Par laimi es satiku vietē jo gidu Lioš a, kurš runā KRIEVU VALODĀ ! ! ! ! ! Par to nedaudz vē lā k.

Pludmalē vietē jie piedā vā tū ristiem daž ā dus suvenī rus: koka figū riņ as, piekariņ us, T-kreklus, pareo, gultas pā rklā jus, augļ us un daudz ko citu. Ja neinteresē , labā k uzreiz pakratī t galvu "zini, ē na", vai arī viņ i var ilgi stā vē t pie tava klā ja krē sla vai galda un hipnotizē t. Visi grib naudu, jo valsts ir nabadzī ga, bet tas, kas dara laimī gu, ir neuzkrī toš s.

BRĪ VĀ AIKA.
Pludmales cī ņ as pludmalē , kas strā dā paš iem un piedā vā tū ristiem ekskursijas, jo citu viesnī cu š eit nav...tā s rū pī gi izņ em no viesnī cas tie paš i glā bē ji.

No vienas puses, labi, ka š ī s pludmales cī ņ as nerada stresu, lai gan no otras puses - tū ristiem izvē les priekš ā neatliek - un nekas cits neatliek, kā doties tū roperatora organizē tā tū rē . Ekskursija no ceļ ojumu aģ entū ras nav labā kais risinā jums...Pā rbaudī ts!
Tū lī t pē c ieraš anā s mū s iepriecinā ja samaksā t par organizē to ekskursiju un tad doties: programma "ne soli pa kreisi, ne pa labi", š urp cauri Eiropai un vesela autobusa krava cilvē ku.

Tad devā mies tikai ar Leš u, ko nejauš i uzzinā jā m no kaimiņ u pilsē tas tū ristiem. Š is ir gudrs vietē jais puisis ap 20, kurš mums kļ uva tikai par atradumu...saprot mū s un labi runā krieviski, lai gan zina vā cu un angļ u valodu.

Bija lieta, viņ i tikā s pludmalē ar precē tu pā ri no Kijevas. Svetlana un Koļ a "SVEIKA! ».
Vā rds pa vā rdam, mē s runā jā m un uzzinā jā m...Viņ i, tā pat kā.90% tū ristu, kas uzturas Kogalla viesnī cā s, visu laiku nā k peldē ties mū su Unavatunas lagū nā...jo atklā tā okeā nā tas ir bī stami un gandrī z neiespē jami. Starp citu, viņ i š eit nā k vakaros uz kafejnī cā m un diskotē kā m, jo ​ ​ Kogallī tā visa vienkā rš i nav, un 18.00 jau ir tumsa, klusums un kurlums, pat gulē t!

Padoms: manuprā t, labā k ir iegā dā ties ekskursiju uz Unavatū nu, nevis teorē tiski apsvē rt viesnī cu Kogalli.

Š ie puiš i mums ieteica krieviski runā još u gidu Leš u, ar kuru kopā apceļ oja Š rilankas stā vu.
Mums paveicā s, un, kā saka, mē s mantojā m š o vietē jo puisi...un nenož ē lojā m! Un vē lreiz: "Sveiks Kijevā no Odesas! "

Savā pieredzē esam redzē juš i, ka Š rilankā ir ļ oti svarī gi, lai bū tu kā ds, kas var palī dzē t un sniegt padomu, jo nepazī stamā valstī ir daudz jautā jumu. Piemē ram, vietē jos veikalos var viegli nopirkt cepumus vai gā zē tu ū deni ar pipariem, ingveru utt. , un garš vielu dā rzā reimatisma ziedes vietā var iegā dā ties depilā cijas krē mu vai vē l ļ aunā k)))
Lioš a daudzē jā dā ziņ ā bija mū su glā bš anas riņ ķ is, pat elementā rā kajā s lietā s (kas nez kā pē c kļ ū st ī paš i svarī gas ā rzemē s): viņ š kafejnī cā pastā stī s, kas ir ē dams; ekskursiju laikā ieteiks, kam pievē rst uzmanī bu; ko pirkt un ko netē rē t; pā rraudzī t lietas, vest lī dzi uz augļ u tirgu uz veikalu; starp citu viņ š gatavo garš ī gas garneles utt, par ekskursijā m nemaz nerunā jot!

Kā saka, visu var atpazī t pē c salī dzinā juma...Ja nebū tu draugu ieteikumi, es neriskē tu vē lreiz doties simts pudiņ us kā dā s ekskursijā s pa Š rilanku...Rezultā tā mē s devā mies ekskursijā uz Kandiju, un pē c tam uz Ellu, safari, vaļ u...un nenož ē lojā m...Ž ē l, ka tik ī ss atvaļ inā jums!

Tikai tagad esam novē rtē juš i individuā lā s ekskursijas priekš rocī bas: var apskatī t interesantas "netū ristu" vietas, pā rrunā t marš rutu, gū t komfortu un maksimā lu pozitī vismu, netiks ignorē ti galvenie pamatlū gumi, kā tas bija organizē tā ekskursijā , kad nevarē jā m palū gt divas stundas. un atceļ ā mū s pat neapturē ja, lai nopirktu kokosriekstu vai ū deni...teica "nav laika"). Atkal, jū s varat kaulē ties ...un, lai samazinā tu ekskursiju izmaksas, jū s varat viegli atrast tā du paš u tū ristu kompā niju, kas vē las redzē t Š rilanku.

Sā kumā , neskatoties uz labiem padomiem, attieksme pret mū su gidu bija piesardzī ga, jo bija dzirdē ts par vietē jiem audzē tā jiem.
Tač u mums par pā rsteigumu Lioš a izrā dī jā s adekvā ts, atbildī gs, godī gs un dzī vespriecī gs puisis.

Es negribē ju reklamē ties...nepateicī gs!
Bet mē s neesam mantkā rī gi...
mums paveicas ar pā rē jo, varbū t tev vajadzē s š ī puiš a kontaktus:
Tā lrunis: 009.75 8288699 - ja zvanā t no NVS valstī m (dā rgi), +94758288699 - labā k to darī t Š rilankas lidostā.
Pasts: litty @ gmail. com
Viņ š ir vk. com (Litty Sri Lanka)
www. facebook. com (Litty Srilanka)

Manuprā t, lai iemī lē tu Š rilanku, nav vajadzī ga luksusa viesnī ca, bet gan pozitī vs noskaņ ojums un ī stais cilvē ks nenā ks par ļ aunu! ! ! !!

IEPIRKŠ ANĀ S. Sā kotnē ji iepirkš anā s nebija iekļ auta mū su atvaļ inā juma plā nā , bet, kā rā da pieredze, no tiem nav kur iet))) Nopirku: masī vas ā das ceļ ojumu somas; gandrī z vairumtirdzniecī bā savā kti jebkā di krē mi, losjoni, eļ ļ as daž ā dā m kaitē m (forš a lieta pret reimatismu... atkal jā zin kur ņ emt); ne bez gredzena ar briljantiem, nemaz nerunā jot par suvenī riem, T-krekliem un daudz ko citu.

MASĀ Ž A. Pludmalē veica diezgan labu masā ž u. Pirmo reizi viņ i samaksā ja 2600 Rs (20 $) un kaut kā nepā rsteidza. Viņ i vē l riskē ja ar citu pludmales masieri, maksā ja divreiz vairā k, un 100 reizes vairā k prieka un relaksā cijas.

Š is ir apaļ š vī rietis ar 40 gadu mugursomu...diemž ē l neatceros vā rdu.

DISKO.
1-3 reizes nedē ļ ā Unavatū nā notiek diskotē kas: "Happy Banana" (ce, piektdien vai sestdien); tā lā k pa labi aiz akmeņ iem (tr vai sestdien); pa kreisi no viesnī cas vienā no daivinga klubiem (tur bija redzami puiš i ne tikai alkohola reibumā ).
Pa kreisi no viesnī cas atrodas nirš anas skola.

Ir jautā jumi, es atbildē š u.
Ja š is pā rskats kā dam palī dzē s, es priecā š os.

Kopumā viesnī ca man patika, pā rē jais iespaidoja, Š rilanka aizkustinā ja!

Neuzminē š u kad, bet noteikti zinu, ka atgriezī š os š ajā valstī vē l!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu