laba viesnīca

Rakstīts: 25 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 6 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 3.0
Brī vdienas Š rilankā no "Fairway"

Atpū tā s no 06. -19.11. 2018, jā saka, ka apmierinā ts.
Tū risma aģ entū rā mū s brī dinā ja par naudas maiņ u lidostā (labā kais kurss), tā arī izdarī jā m, saglabā jā m č eku, lieko naudu tur samainī ja atceļ ā . Viņ i deviņ as stundas bez pā rtraukuma lidoja ar UIA no Kijevas uz Kolombo, garš ī gi paē da un lidojuma laikā taisī ja filmas.
Coco Royal Beach Resort reģ istrē š anā s bija 14:00, bet mē s ieradā mies 11:00, nekavē joties iekā rtojā mies istabā.

Cilvē ki ir ļ oti draudzī gi, nedaudz zina krievu valodu, bet lielā kā daļ a saziņ as notiek angļ u valodā . Lidostā nepaspē jā m nopirkt viņ u operatora karti (3-5 dolā ri), bet kā ds bija mū su pā rsteigums, ka Wi-Fi viesnī cā darbojas lieliski reģ istratū rā un vestibila bā rā , ī si sakot, vienmē r sazinā jā mies.
Viesnī cas numuriņ š ir skaists ar balkonu un skatu uz okeā nu, viss darbojā s (kondicionieris, ventilators, TV, tē jkanna) katru dienu tika iztī rī ta, pievienota kafija, tē ja, krē jums, cukurs un, protams, dzeramais ū dens.
Pabaro labi, protams, ja negaida omā rus. Sā kumā viss likā s pikants, bet ā tri vien izdomā jā m, kur ē dieni, vienmē r trī s rī su š ķ irnes, kartupeļ i un makaroni, daudzi dā rzeņ i (asanti, tvaicē ti, sautē ti-cepti), kā arī gaļ a, zivis visā m gaumē m, maize, daž ā du miltu rullī š i, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i (daudz ananā su, banā nu un papaiju (). Viena lieta ir tā da, ka es nebrauktu ar bē rniem lī dz 10 gadiem.
Pirmajā ē dienreizē pieauguš ajiem otrā vienmē r pie jū ras viļ ņ iem un zemū dens straumē m (peldē ties ļ oti bī stami, lieli viļ ņ i), treš ajā - bez animā cijas (mū zika bija tikai vakarā ). Labi, ka Kijevā Duty Free veikalā iegā dā jā s alkoholu, jo Š rilankā š iem produktiem cenas ir tikpat dā rgas kā parastam ukraiņ u tū ristam.
Viena lieta ir tā da, ka viņ i nopirka š o alu, un tas garš o tā...Teiksim, ja ir stulbi peldē ties un sauļ oties, tad ir garlaicī gi, tā nav Ē ģ ipte, kur vienmē r kaut kas kustas, lē kā un mū zikas pilns.
ES iesaku! ! ! ! !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu