Relaksējoša brīvdiena

Rakstīts: 31 marta 2018
Ceļošanas laiks: 10 — 24 marta 2018
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Mē s atgriezā mies pirms pā ris dienā m no Š rilankas, viesnī cas Tangerine beach 4 Kalutara. Š is pā rskats ir vairā k paredzē ts tiem, kas plā no š o kū rortu un viesnī cu un ko meklē t . .
- ja jū su brī vdienas ir plā notas kā klusas, mierī gas un relaksē još as, tad Kalutara ir tas, kas jums nepiecieš ams. Ja vē laties redzē t savus tautieš us retā k, viesnī ca Tangeri ir tas, kas jums nepiecieš ams. Bet, ja tu esi pē c ballī tes, ē d komunikā ciju, tad š ī noteikti nav tava vieta. Ja jū su "aizgā jieni" ir ar jums, tas nav jū su. Labā k dodies uz paš iem dienvidiem, kur ir skaisti lī č i peldē š anai.
- Nekavē joties iesaku neizmantot "viss iekļ auts" pakalpojumu viesnī cā . Cenas vienkā rš i izsita no lī dzsvara. . Ā rpus viesnī cas ir daudz kafejnī cu, kur var garš ī gi un lē ti paē st. 13 dienu atpū tai esam noteikuš i sev pā ris favorī tus. Visvairā k mē s ē dā m Green Lobster. Mē s devā mies uz turieni ar skepsi, bet pē c jū ras velš u zupas nogarš oš anas un pati zivs, garneļ u un omā ru...mē s tur atgriezā mies vē lreiz. No visā m kafejnī cā m - zupa tur ir visgarš ī gā kā . Oā ze arī ir laba virtuve. . bet skudru sakostā m tur viņ i pā rstā ja iet. Mums te vienkā rš i nepaveicā s, nekas vairā k. .

- Tas, ar ko jū s uzreiz saskarsieties, izejot no viesnī cas, ir vietē jo tuk-tukeru un citu, kas vē las jū s apvizinā t, pabarot un parā dī t pa salu, uzmā cī ga apkalpoš ana. Vienkā rš i tam jā bū t gatavam, lai neizraisī tos un nebū tu rupjš...bet tā ir viņ u maize un darbs. . . tā pē c izturam un baudā m atpū tu. Mē s pirms svē tkiem googlē jā m internetu meklē jot ceļ vedi . Un mē s apmetā mies pie jauna vī rieš a vā rdā Lashan . . par viņ u ir daudz labu atsauksmju un mē s nolē mā m neriskē t un vē rsā mies pie viņ a. Par ko paldies visiem, kas nebija pā rā k slinki un ievietoja atsauksmes par viņ u un viņ a koordinā tē m internetā . Viņ ā uzreiz valdzina viņ a neuzbā zī gā pieeja tū ristam . . viņ š vispirms mierī gi uzklausī s jū su vē lmes un tikai tad piedā vā s savas. Mū su prioritā te bija nokļ ū t Sigirijā . Ekskursija bija plā nota 2 dienas. . Un paldies viņ am, ka viņ š mū s neveda pa ierastajiem tū risma marš rutiem, bet piedā vā ja savu variantu, no kura bijā m pilnī bā sajū smā . . Saullē kts ar skatu uz Sigiriju, nakš ņ oš ana viesnī cā ar skatu uz kalnu pakalniem un tē jas plantā cijā m . . vā rdos nevar izteikt kā das emocijas saņ ē mā m no redzē tā . M
- lietot saules aizsargkrē mu ar augstu aizsardzī bu, divas, trī s dienas sē dē t istabā saules apdeguma dē ļ ir sā pī gi un aizvainojoš i.
- Un visbeidzot: Paņ emiet mazā k drē bju un vairā k naudas! Un, protams, lieliskas noskaņ as! Š rilanka ir lieliska valsts ar draudzī giem un viesmī lī giem cilvē kiem, paš cieņ u, skaistiem bē rniem, sarkaniem suņ iem, pā rsteidzoš iem saulrietiem, garš ī gu virtuvi, tempļ iem un budistiem. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu