nesalīdzināmi

Rakstīts: 1 novembris 2016
Ceļošanas laiks: 19 — 20 oktobris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Lai gan es nokļ uvu Bentotā ļ oti lietainajā sezonā , viesnī ca man izkrita - milzī gs jauks! No zē na reģ istratū rā ar perfektu angļ u valodu un beidzot ar ē dienu restorā nā . Tas ir tikai pareizi, lai viesnī ca izsniegtu karti, tas ir tik mulsinoš i))). Vannas istaba ir interesanti trī skā rš ota - nav vienas ā rsienas, bet tajā paš ā laikā nojumes pasargā no sveš iem skatieniem. Jū s mazgā jaties gandrī z svaigā gaisā .
Viņ i restorā nā gatavo apbrī nojami: viņ iem garš oja gan brokastis, gan vakariņ ā s avokado ar garnelē m un baltvī nu. Forš a pludmale, bet viļ ņ i bija tā di, ka tī ri simboliski iegrimu un aizskrē ju sauļ oties uz akmeņ iem (sauļ oš anā s krē sli pludmalē nesezonā tiek izņ emti, bet no baseina var ienest sauļ oš anā s krē slu jū rā ).
Sezonā š ī viesnī ca ir debesis uz zemes. Vienī gais mī nuss ir blakus ejoš ais dzelzceļ š . Bet es naktī guļ u kā baļ ķ is, tā pē c lī dz rī tam nedzirdē ju nevienu vilcienu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu