Interesanti ceļotājiem uz Japānu

27 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 27 Septembris 2017 ieslēgts 27 Septembris 2017
Reputācija: +35
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

NAV HIROSIMAS? ! BET KĀ PĒ C? ? ? ?

Š is pā rskats pamudinā ja mani uzrakstī t daudzu tū ristu negatī vos uzskatus par Hirosimas apmeklē jumu daž os Japā nas marš rutos. Personī gi man, cilvē kam, kuram paveicā s tur atrasties (jā , “paveicā s”, sī kā k komentē š u zemā k), š ā ds negatī visms uzreiz izraisa zinā mu saš utumu. Tā lā ko sarunu rezultā tā ar š iem tū ristiem diemž ē l saprotat, ka argumenti par labu Hirosimai nestrā dā . . Uz jautā jumu “Kā pē c? ” cilvē ki vienkā rš i noraida “Nu, jū s droš i vien saprotat ... ”.

Jā , tas ir tikai jautā jums, NĒ , es nesaprotu. . Kā ds ir iemesls? Atombumba 1945. gadā ? Radiā cijas atbalsis vai kas cits? Ja tā , tad tas, protams, ir saprotams . . tas notika pavisam nesen, ne tikai mū su Č ernobiļ a, cik pirms 31 gada, Hirosima cieta tikai 41 gadu iepriekš .

Bet mē s dzī vojam š eit, blakus mū su skartajam objektam, un neatceramies savu traģ ē diju katru stundu, nedomā jam par aizvadī to gadu sekā m, esam dzī vi un veseli trī s reizes!


Vai varbū t ir kā ds cits iemesls? Draugi, lū dzu rakstiet komentā ros, ja jums ir domas par š o lietu, dalieties savā s domā s.

Tomē r es atgriezī š os pie sava izteiciena “ES GADIJU”, lai apmeklē tu Hirosimu. . . Kad jū s sagaida ceļ ojums uz š o pilsē tu, protams, ir grū ti iedomā ties, ka tieš i tur atrodas visplaš ā kie ceļ i (kas atš ķ ir Hirosimu no vairuma citu pilsē tu). Japā nā ), bulvā ri un parki, jū s gaida patiesī bā , apstā dī jumu klā ti, ko pavasarī ierā mē rozā sakuru mā konis, ū dens kanā li, ar kuriem kontrastē atbalsojas pilsē tas troksnis, tradicionā la krā sa un daudz garduma. . . Bet tā ir taisnī ba! Tici!

Jā , iespē jams, Miera parks ir nedaudz nomā coš s. . Lai gan nē , nav pareizais formulē jums.

Pati cerī ba uz it kā sajū tā m liek domā t par drū mā m domā m. . Bet patiesī bā tā uzkrī t labā nozī mē un ļ auj negribot domā t par cilvē ci, pasauli. . lai cik banā li tas izklausī tos. Citā di viņ š ir lielisks, izskatī gs un cē ls. Un š is parks ir must have, jo tas ir tautas lepnums, kas, varē tu teikt, ir augš ā mcē lies no pelniem un lepojas ar to. Bet viņ iem tieš ā m ir ar ko lepoties!

Atomsprā dziena muzejs, iespē jams, patieš ā m ir skumjš skats, piemē ram, man tas aizņ ē ma ne vairā k kā.30 minū tes. Bet bez š ī Hirosima nemaz nav Hirosima. .

Bet pie paš a muzeja mū s sagaidī ja pā rsteigums - vislielā kā minimucieru parā de (attē lā galerijā ) ko pavadī ja, starp citu, ļ oti jauki policisti (arī foto zemā k) . . Un visas bē das, kas izņ emtas no muzejs pazudis)) )

Bet nez kā pē c daudzi savā s ekskursiju programmā s apiet Hirosimas pili (jeb "Karpu pili").

Lai gan, manuprā t, tas ir uzmanī bas vē rts. Ļ oti labiekā rtota vieta, skaists parks pils teritorijā , ko pavasarī ieskauj sakuras, no augš ē jā stā va paveras brī niš ķ ī ga pilsē tas panorā ma, kā arī iespē ja nobildē ties samuraja tē rpā (un bez maksas ))). Pils parka teritorijā biež i notiek Cosplay festivā li. Un mums atkal paveicā s)) (foto zemā k).

Š eit uzmanī bas vē rts ir arī miniatū rais, bet tik mierī gais, gleznainais tradicionā lais dā rzs Shukkeien. daž as bildes galerijā ).


Un kā di ir okonomiyaki Hirosimā ...! ! Jā , visgarš ī gā kais visā valstī ! Jū s tam neticē siet vē lreiz, kamē r neizmē ģ inā siet pats. .

Varbū t viens no svarī gā kajiem akcentiem uz "JĀ " Hirosimu.

Galu galā tieš i no š ejienes atiet prā mji (tikai 30 minū tes), uz vienu no labiekā rtotā kajā m salā m - apm. Miyajima, kas sola laimi un veiksmi. Pastā v uzskats, ka cilvē ks, kuram izdosies iziet zem O-Torii vā rtiem, ar ko sala ir slavena, atradī s laimi un labklā jī bu. Un pieskarš anā s cilindriem Daisho-in templī sola neticamu veiksmi. Un tā pē c kampaņ ā par laimi un skaistā m ainavā m mē s nevaram apiet Hirosimu!

Draugi, dā rgie tū risti, nebaidieties no Hirosimas, nemē ģ iniet to apiet. Patiesī bā tas ir plaš s un tajā paš ā laikā tik mā jī gs, tradicionā ls un moderns, un galvenais - mierī gs! Bet tas mums visiem š obrī d tik ļ oti pietrū kst...

Autors: Ksenija Liž evska

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Хиросима - панорама
Парад миникуперов возле Музея Атомного взырва в Хиросиме
Дружелюбные полицейские в Хиросиме
Сакура в Хиросиме. Водные каналы города
Окресности замка Хиросима
Флешмоб косплей на територии замка Хиросима
Замок Хиросима
Плакучая сакура в саду Сюккэйэн в Хиросиме
Плакучая сакура в саду Сюккэйэн в Хиросиме
Сад Сюккэйэн в Хиросиме
Сад Сюккэйэн в Хиросиме
Сад Сюккэйэн в Хиросиме
Чайный домик в саду Сюккэйэн в Хиросиме
Līdzīgi stāsti
komentāri (32) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums