Palace Hotel Viareggio 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 5.710
Viesnīca Palace atrodas vecā ēkā, kas atrodas Viareggio krastmalā. 20. gadsimta pirmajā pusē viesnīcu iecienīja starptautiska inteliģence, ko veido mākslinieki, rakstnieki, zinātnieki un aristokrāti. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām un romantiskai atpūtai diviem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par viesnī cu. Vispirms plusi. Ē ka, interjeri, apkalpoš ana numurā , ē dinā š ana brokastis - vakariņ as, viss ir diezgan č etri *. Kondicionieri strā dā perfekti (bez tiem č etrdesmit grā dos nekā dā veidā ). Tī rs un antī ks. … Tomēr ▾ Par viesnī cu. Vispirms plusi. Ē ka, interjeri, apkalpoš ana numurā , ē dinā š ana brokastis - vakariņ as, viss ir diezgan č etri *. Kondicionieri strā dā perfekti (bez tiem č etrdesmit grā dos nekā dā veidā ). Tī rs un antī ks. Jā , joks ir tā ds, ka istabā praktiski nav ko dzert alu (divi mazi naktsgaldiņ i, birojs un divi krē sli - tas viss ir ļ oti skaisti, bet bezjē dzī gi). Bet mē s atradā m veidu! Apgā ztā atvilktne no biroja lieliski kalpoja kā galds. Tagad mī nusi. Reģ istrē š anā s pē c ieraš anā s "standarta" numuriņ os ar skatu uz pagalmu pilnī gā saules prombū tnē visas dienas garumā . Tas ir redzams pā rbaudei. Ja bū si neatlaidī gs, uzreiz pā rcels uz pieklā jī gu istabiņ u 2. vai 3. stā vā un, ja par visā m divā m nedē ļ ā m maksā.200-300 eiro, tad ar balkonu ar skatu uz jū ru. Izmantojot maksas pludmali, jums tiks nodroš inā ts lietussargs ar diviem sauļ oš anā s krē sliem. Sauļ oš anā s krē sls horizontā lai gulē š anai ir papildus iespē ja par 10 eiro dienā . Neejiet uz baseinu - tajā nav jū ras ū dens, tikai balinā tā js un pat karsts. Jū ra ir labā ka, ļ oti silta, vissmalkā kā s smiltis, bet daž reiz neskaidra, daž reiz ar medū zā m (nav ļ auna). Jā , vairā k par viesnī cas apkalpoš anu. Ja jums sola piecu minū š u laikā atrisinā t jebkuru jautā jumu, neticiet tam un mierī gi dodieties peldē ties. Problē ma tiks atrisinā ta divu vai trī s stundu laikā . Ar pilnu labvē lī bu pret jums. Viņ i vienkā rš i nezina, kā to izdarī t citā di. Viņ i nedarbojas ā tri. Izlutinā ts un slinks. Tas attiecas uz visiem dzī ves aspektiem. Viņ i vienmē r kavē jas (autobusi, vilcieni, lidmaš ī nas). Dzelzceļ a transports ir neticami lē ts, izmantojiet to, ceļ ojot pa apkā rtni (Piza, Luka, Florence, Sjē na, Portofino), tač u ņ emiet vē rā , ka 2-3 stundu kavē š anā s ir normā la parā dī ba un nesteidzieties, bet paņ emiet atpakaļ biļ etes iepriekš . . Arhitektū ra Itā lijā ir lieliska, ir ko redzē t, bet labā k bez fanā tisma, pretē jā gadī jumā tas prasī s visu laiku un nepietiks. Iepirkties arī ir labi, bet tas ir atseviš ķ s jautā jums. . . Ī paš s mī nuss (milzī gs) ir saimnieks. Mums bija "Jet-Travel" menedž ere Natā lija. Teikt sliktu nozī mē neteikt neko. Pirmkā rt, ekskursiju cenas pieaug 2-3 reizes, salī dzinot ar iepriekš izsludinā tajā m. Atteikuma gadī jumā ir piedā vā jums individuā lajā m ekskursijā m par 350-400 eiro. Ja atsakā s, tā s pilnī bā pazū d lī dz atvaļ inā juma beigā m. Mū s tie neinteresē . Pretī gi! Arī automaš ī nu noma nav laba. . Par visvienkā rš ā ko ar mehā niku prasa 110 eiro dienā . Vispā r Itā lija un Toskā na ir labas, bet ņ em vairā k naudas. Veiksmi. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es vienmē r esmu sapņ ojis apmeklē t Toskā nu, izsmalcinā tu vī nu un mana mī ļ ā kā dziedā tā ja Andreo Boč elli dzimteni. Jū nijā atpū tā mies. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā pie jū ras, grezna terase ar skaistu skatu, dzelzceļ a stacija un autobusu pietura pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ Es vienmē r esmu sapņ ojis apmeklē t Toskā nu, izsmalcinā tu vī nu un mana mī ļ ā kā dziedā tā ja Andreo Boč elli dzimteni. Jū nijā atpū tā mies. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā pie jū ras, grezna terase ar skaistu skatu, dzelzceļ a stacija un autobusu pietura pastaigas attā lumā . Antī ks interjers. Te plusi beidzas. Par pludmali (mums ziemeļ niekiem visvē lamā kais). Par lietussargu ar diviem krē sliem viesnī cas pludmalē mums bija jā maksā.20 ! ! ! eiro dienā . Ja vē lies arī solā riju, plus 10 eiro diennaktī! ! ! Tajā paš ā laikā vietas tika pieš ķ irtas vistā lā k. Pie jū ras, pē c krā š ņ o itā ļ u skaidrojumiem, vietas visas rezervē tas. Kurš un kad, nav zinā ms. Tuvā kais cipars, ko izdevā s iegū t pē c lielas ķ ildas -9! ! Istaba ir liela, ar piekļ uvi tukš ai sienai. Seifs nestrā dā ja, trī s dienas laboja. Tualete vispā r neaizvē rā s. Durvju slē dzene nedarbojā s. Jā , mū su istaba atradā s tieš i zem terases, kurā katru vakaru skanē ja dzī vā mū zika. Š ī "laime" sā kā s ap pulksten 23.30, kad Eiropā parasti beidzas animā cijas programmas. Tajā paš ā laikā dziedā tā ji droš i vien uzskatī ja, ka jo skaļ ā k viņ i dzied, jo labā k. Istaba tika iztī rī ta labi. Brokastu ē diens ir labs, bet atkā rtojas. Vakariņ as ir pilnī gas miskastes. Nedodieties ceļ ojumos ar vakariņ ā m. Es neieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem.
"Priecā ja" tikš anā s puse Piedā vā ja tikai individuā las ekskursijas. Lē tā kā cena ir 250 eiro uz Lucca, kur kopā devā mies 9 eiro turp un atpakaļ . Florence - 450 eiro. Braucā m ar vilcienu par 26 eiro turp un atpakaļ kopā . Visu š o apkaunojumu kompensē ja brauciens uz Florenci, pastaigas pa arhitektū ras pieminekļ iem utt. Un tā bū tu pilnī ga vilš anā s.
Jā , lai saņ emtu nodokļ us bez maksas, jums ir jā mē ģ ina. Esi uzmanī gs. Mū s apzī mogoja, bet naudu uzreiz neatdeva. Viņ i teica, ka mē neš a laikā to ievietos kartē . Atgriezā s pē c diviem.
Viss pā rē jais bija labi : -)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi - pirmā lī nija no jū ras, promenā des klā tbū tne ar labiem veikaliem un kafejnī cā m, labs serviss (atkarī gs no konkrē tā m istabenē m), uzmanī gs personā ls. Mī nusi, kas sabojā ja iespaidu: bezgarš ī gas vakariņ as viesnī cas restorā nā - uzkodas, kukurū za, pupiņ as, vā rī ti burkā ni, zivis un gaļ a biež i tiek pasniegti atklā ti pretī gi; labas, bet vienmuļ as brokastis - karstas - tikai olu kultenis ar speķ i. … Tomēr ▾ Plusi - pirmā lī nija no jū ras, promenā des klā tbū tne ar labiem veikaliem un kafejnī cā m, labs serviss (atkarī gs no konkrē tā m istabenē m), uzmanī gs personā ls.
Mī nusi, kas sabojā ja iespaidu: bezgarš ī gas vakariņ as viesnī cas restorā nā - uzkodas, kukurū za, pupiņ as, vā rī ti burkā ni, zivis un gaļ a biež i tiek pasniegti atklā ti pretī gi; labas, bet vienmuļ as brokastis - karstas - tikai olu kultenis ar speķ i. Biju pā rsteigts, ka, ja it kā ir privā ta pludmale, viesnī cas viesim nav iespē jams nokļ ū t zem lietussarga, kas atrodas tuvā k par 8-9 rindā m no jū ras (maksa ir -20 eiro diennaktī neatkarī gi no diviem vai viens) - visas vietas pie jū ras uz visu sezonu rezervē vietē jie iedzī votā ji un netiek izī rē tas.
Izklaides programma terasē sā kas pē c 23:00, kad visa Eiropa tā s jau beidz. Jū ra ir netī ra.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Ierodoties, viesnī ca mū s nepievī la, sagaidot mū s ar tā diem paš iem interjeriem kā no fotogrā fijā m. Antī ka apdare, skaistas mē beles, gleznas pie sienā m. Viesnī cas darbinieki ir ļ oti draudzī gi, tač u viņ i netraucē ar pā rmē rī gu uzmanī bu. … Tomēr ▾ Ierodoties, viesnī ca mū s nepievī la, sagaidot mū s ar tā diem paš iem interjeriem kā no fotogrā fijā m. Antī ka apdare, skaistas mē beles, gleznas pie sienā m. Viesnī cas darbinieki ir ļ oti draudzī gi, tač u viņ i netraucē ar pā rmē rī gu uzmanī bu. Kopumā kvalitā tes un cenas ziņ ā š ī viesnī ca, iespē jams, ir labā kā dā rgajā Viareggio kū rortā ! Blakus viesnī cai ir parks, kur var iznomā t velosipē dus. Neskaitā mi slavenu zī molu veikali stiepjas gar jū ras lī niju uz visu pilsē tu, kuru cenas ir 3 reizes zemā kas nekā Maskavā ! Vienī gais, ko es vē lē tos brī dinā t topoš os tū ristus:
1. Viareggio atrodas tieš ā Pizas lidostas tuvumā , tā pē c atsakieties lidot caur Dž enovu, pretē jā gadī jumā jums bū s 3 stundu brauciens ar autobusu un beznodokļ u punkti lidostā .
2. Nepē rciet pludmali (lai kā viesnī cas darbinieki ieteiktu) uz visu uzturē š anā s laiku, jo tā izrā dā s dā rga (vidē ji 200 eiro par 10 dienā m), un nav garantijas, ka tur nokļ ū siet katru dienu . Apkā rt ir daudz brī niš ķ ī gu pilsē tu, kuras ir vē rts apmeklē t, protams, ja pludmales brī vdienas nav jū su prioritā te.
Un visbeidzot! Š ī nav mana pirmā vizī te Itā lijā ! Bet tieš i š ajā pilsē tā un š ajā viesnī cā es gribē ju atgriezties vē lreiz!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums ANIN13
Labdien! Priecāšos par jebkādu informāciju, kas noderēs atvaļinājumā.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Palace, занимает старинное здание, расположенное на набережной Виареджио. В первой половине XX века, отель был популярен среди международной интеллигенции, состоящей из художников, писателей, ученых и аристократов. Отель подходит для спокойного семейного отдыха и романтического отдыха вдвоем.

Atrašanās vieta Отель находится в 1 км от центра города Виареджо. До международного аэропорта Пизы (Галилео Галилей) — 36 км, до аэропорта Флоренции (Перетола) —
92 км, до железнодорожного вокзала Виареджо — 1,3 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, room service, услуги по глажке одежды (платно), диетическое меню, ТВ-зал, терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 4 этажа и 74 номера.

Istabās

Кондиционер, сейф, мини-бар, ЖК-телевизор со спутниковыми каналами и каналами Sky ТВ, Wi-fi (бесплатно), прямой телефон, ванная комната, фен, туалетно-косметические принадлежности.

Adrese Lungomare ang. Via Flavio Gioia, 2, 55049 Viareggio, Italy
Tālruņi: Tel: +39 0584 46134
Fax: +39 0584 47351
Tīmekļa vietne: Palace Hotel Viareggio
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.