Savoy Hotel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
Viesnīcas Savoy ēka celta 20. gadsimta sākumā. 2002. gadā tika veikta vērienīga renovācija, un šodien tā ir grezna tradicionālā viesnīca ar elegantu interjeru un modernām ērtībām.Šī viesnīca ir paredzēta tiem, kas novērtē romantiku un izsmalcinātību. Milzīgas lustras, marmora grīdas un antīki spoguļi rada greznības atmosfēru.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Murgu viesnī ca velk tikai 3 zvaigznes. Istabā nebija dvieļ u ž ā vē tā ja, gaisa kondicionē š anas, nebija č ī bu un peldmē teļ u, un staigā t basā m kā jā m pa marmora grī du vannas istabā bija zem vidē jā bauda. … Tomēr ▾ Murgu viesnī ca velk tikai 3 zvaigznes.
Istabā nebija dvieļ u ž ā vē tā ja, gaisa kondicionē š anas, nebija č ī bu un peldmē teļ u, un staigā t basā m kā jā m pa marmora grī du vannas istabā bija zem vidē jā bauda. Brokastis nabagas, apš aubā mas kvalitā tes olu kultenis un vistas desiņ as, kurā s atrasts polietilē na gabaliņ š , labi tikai smalkmaizī tes. Nav svaigu augļ u, pat ne tradicionā lie ā boli, nemaz nerunā jot par svaigi spiestā m sulā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No Savojas atgriezā mies 29. aprī lī (ceļ ojā m pē c C klases sistē mas). Ko lai saka, tā s bija brī niš ķ ī gas brī vdienas! Iekā rtojā mies tieš i tā , kā gribē jā m: galvenais skats uz baseinu + gabaliņ š jū ras. … Tomēr ▾ No Savojas atgriezā mies 29. aprī lī (ceļ ojā m pē c C klases sistē mas). Ko lai saka, tā s bija brī niš ķ ī gas brī vdienas!
Iekā rtojā mies tieš i tā , kā gribē jā m: galvenais skats uz baseinu + gabaliņ š jū ras.
Pludmale lieliska, ja ir vē lme, var ripinā t pa smiltī m krastā , sildī ties dupsi un sauļ oties. . . ja š ņ ā c, sveicinā ti, divi pontoni. Ar "izgulē š anas" vietā m problē mu nebija, lai arī viesnī ca bija gandrī z 100% noslogota, 11 no rī ta varē ja mierī gi iekā rtoties pat ē nā . Ū dens sporta veidi visā m gaumē m. Animā cija bija klā t, bet ne daudz: volejbols, ū dens aerobika, š autriņ as, bet ne pā rā k aktī va, lai gan, no otras puses, neuzbā zī ga, kas ir laba ziņ a.
Trenaž ieru zā le ir maza, bet diezgan pieklā jī gi aprī kota (divi skrejceliņ i, divi eliptiski, divi velosipē di, nu, visā di spē ka treniņ i). Neteikš u par SPA, mē s tur netikā m, bet, spriež ot pē c až iotā ž as, viss ir kā rtī bā .
Kafejnī cas, restorā ni - jebkurā laikā varat iekost. Vakarā (ja pē cpusdienā iepriekš pasū tā m) itā ļ u, starptautiskā s virtuves restorā ni, zivju restorā ns (patī kami pā rsteidza, ka tur gatavo atseviš ķ i, acī mredzot ne smuki izkā rtota bufete, kā tas parasti ir a la carte. restorā ni). Vienī gā ē dinā š anas iestā de, kas, atklā ti sakot, sagā dā ja vilš anos, ir Ā zijas restorā ns. Tas, ka maksā , nav biedē još i, bet viss, kas tika pasū tī ts - maizī tes, suš i, zupas - nebija iespē jams ē st, tas pat ne tuvu neatgā dina vismaz jakitoriju. . . lai gan principā to varē ja sagaidī t .
Pē c vakariņ ā m jū s varē tu doties pensijā uz alu (iestā de, kas stilizē ta kā stalaktī tu raktuves, ko ieskauj ū denskritums) un uzsmē ķ ē t ū denspī pi (tikai 15 mā rciņ as, neskatoties uz to, ka pilsē tā prieks ir 12 mā rciņ as...apmē ram 3 dolā ri) .
Mani ļ oti iepriecinā ja Safari bā rs (vestibils) - ir gan atvē rta terase, gan slē gtā daļ a, labi dzē rieni, teicama apkalpoš ana un dzī vā mū zika (ļ oti patika iet klausī ties filipī nieš u grupu, nu tante brī niš ķ ī gi dziedā ja, un pat dejoja).
Naktī - Kaligulas disko. . . mū zika wow, ar cilvē kiem brī ž iem bija saspringta (laikam ne sezonas).
Publika viesnī cā ir absolū ti daž ā da - ir arī poļ u vecmā miņ as ap 80 gadiem, kas sauļ ojas ar topiem, mazi bē rni, vienmē r kliedzoš i (lai gan ne ī paš i lielā skaitā ), precē ti pā ri, un, protams, liels skaits jaunieš u (ļ oti apmierinā ts), un pā rsvarā krievu un britu izcelsmes.
Ī sā k sakot, atpū tā mies 10 punktus no 5 iespē jamajiem! 15 dienas, bet man nemaz nebija vē lē š anā s doties mā jā s! Atnesiet to atpakaļ ! Ja nā kamreiz uz Ē ģ ipti, tad tikai uz Savoju. (salī dzinot ar Ritz un Grand Rotana)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums angeltmn
-
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Trevi strūklaka
Novērtējums 9.8
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats
Svētā Pāvila katedrāle
Novērtējums 9.4
Itālija, Roma
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kolizejs
Novērtējums 9.0
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats

Здание отеля Savoy построено в начале XX века. Масштабная реконструкция была проведена в 2002 г. и сегодня это роскошный традиционный отель с элегантными интерьерами и современным оснащением.Это отель для тех, кто ценит романтику и изысканность. Огромные люстры, мраморные полы и старинные зеркала создают атмосферу роскоши.

Atrašanās vieta Отель Savoy расположен на углу знаменитой улицы Виа-Венето, в 400 метрах от станции метро Spagna. Площадь Пьяцца-Барберини находится в 450 метрах. Прогулка до фонтана Треви займет 15 минут. Аэропорт Леонардо Да Винчи — 33 км, аэропорт Чампино — 17,8 км, ж/д вокзал Термини — 1,9 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, диетическое меню (по запросу), услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), обслуживание номеров, услуга «звонок-будильник», лимузин-сервис (платно), свадебные услуги (платно), интернет уголок с принтером, сувенирный магазин, терраса, гараж с пакетом услуг Valet (платно),

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Шестиэтажное здание, всего 120 номеров.

Istabās

Ванная комната с туалетно-косметическими принадлежностями, фен, телефон, ЖК-телевизор со спутниковыми каналами, кондиционер, сейф, мини-бар, радио, W-fi бесплатно.

Tīmekļa vietne: Savoy Hotel
FAQ