Regina Baglioni Hotel 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas uz slavenās Via Veneto ielas, kas ir slavena ar savām luksusa viesnīcām un modes preču veikaliem. Tā ir iekārtota tradicionālā romānikas stilā, un tā ir slavena ar savu augsto apkalpošanas līmeni. Šajā viesnīcā bieži uzturējās karaliene Margarita un citas augsta ranga personas. Viesnīcas īpatnība ir neparasti siltā viesmīlības un sirsnības atmosfēra. Viesnīca piedāvā Wi-Fi pieslēgumu un restorānu, kas piedāvā kokteiļus un tradicionālos Vidusjūras virtuves ēdienus. Viesi var sportot trenažieru zālē un atpūsties labsajūtas centrā ar saunu, turku pirti, burbuļvannu un masāžām.Vairāk →
аватар SeverS74
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien visiem lasī tā jiem. Ziniet, es vē lē tos dalī ties pā rsteidzoš ajos iespaidos no sava senā sapņ a piepildī juma: es vienmē r gribē ju apmeklē t Romu, pieskarties Kolizejam un vienkā rš i klī st pa senajā m ielā m. … Tomēr ▾ Labdien visiem lasī tā jiem.
Ziniet, es vē lē tos dalī ties pā rsteidzoš ajos iespaidos no sava senā sapņ a piepildī juma: es vienmē r gribē ju apmeklē t Romu, pieskarties Kolizejam un vienkā rš i klī st pa senajā m ielā m...Un tagad - tas piepildī jā s! Laime pastā v!

1. Sā kš u kā vienmē r ar viesnī cu. Regī nu Baglioni konsultē ja draugi, kuri pagā juš ajā gadā apmetā s š ajā viesnī cā , par ko viņ i saņ ē ma lielu cieņ u ar dā vanu, atgriež oties. Ļ oti interesanta viesnī ca - gandrī z neredzama no ielas, bet ļ oti skaista iekš pusē (visas fotogrā fijas, kuras redzē jā t viņ a vietnē , ir patiesas); atrodas netā lu no pilsē tas centra. No viesnī cas var viegli nokļ ū t Romas populā rā kajos muzejos: 10 minū š u nesteidzī ga pastaiga lī dz Villa Borghese, 15 minū tes lī dz Kolizejam vai Spā ņ u kā pnē m, 20 minū tes lī dz Piazza des Nations.
Viesnī ca iekš ā ir ļ oti skaisti iekā rtota antī ka (daudz marmora, gleznu un kristā la, tieš i no reģ istratū ras), 8 stā vi, augš ā ir skaists skatu laukums, no kura paveras lielisks skats uz pilsē tu.

2. Skaitļ i.
Istabas labas, arī stilizē tas antī kas, diezgan plaš as un ļ oti ē rtas. No daž iem numuriem paveras skats uz Via Veneto, daļ a - uz pagalmu; daž iem numuriem ir nelieli balkoni. Numurā ir: TV, parasts gaisa kondicionieris, fē ns un seifs, minibā rs, mū zikas centrs. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, un ar ļ oti patī kamu iezī mi: uz spilvena tiek uzlikta š okolā des tā felī te, bet uz galda – laika prognoze nā kamajai dienai. Vē los pieminē t skaisti iekā rtotu vannas istabu ar visiem nepiecieš amajiem piederumiem, tostarp peldmē teli un č ī bā m.

3. Uzturs.
Ē diens ir brī niš ķ ī gs, augstā kā s klases! Viesnī cā ē du tikai brokastis, kas atstā ja tikai pozitī vas atmiņ as.
Laba, garš ī ga virtuve; pamatē dienus patī kami papildina augļ i un svaigi konditorejas izstrā dā jumi, kā arī svaigi spiestas sulas un š ampanietis. Vispā r ho - ro - sho!
P. S Ī paš s paldies par smaidiem un uzmanī bu krievu viesmī lei Natā lijai, kura strā dā restorā nā!

4. Pilsē ta.
Ak, ko lai saka – Roma ir jā redz! Pilsē ta ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Apstaigā ja to kā jā m gandrī z visu, ieguvums nav ī paš i liels. Zini, ejot pa ielā m, tu izjū ti kā du ī paš u divu pasauļ u saplū š anas sajū tu...Tu izej no restorā na visparastā kajā romieš u ielā , aizsē rē jusi ar stā voš iem motorolleriem, paej 30 metrus, apgriezies ap stū ri, un - tu ieskriet Panteonā...Un tā - gandrī z uz katra soļ a var negaidī ti sastapt kā du skaistu vē stures gabalu. Par pā rē jo pastā stī s fotogrā fijas, kuras pievienoju ceļ ojuma aprakstam; Es vē los pā riet uz pā ris noderī giem padomiem š ajā daļ ā.

1. padoms.
Dodoties uz Romu noteikti parū pē jies par ē rtiem un viegliem apaviem!! ! Vī rieš iem optimā lā kā s - vieglas kedas, sievietē m - vieglas sandales. Kā pē c tas ir optimā ls? Gandrī z visur ir bruģ akmeņ i, un pa viļ ņ iem...Kaut kā par to nemaz nedomā ju, kā rezultā tā pē c 3 dienā m jutos pē c pastaigas, kaut arī vieglos, bet zemos apavos ...kā teikt... Zini, ir tā da maza zaļ a varde ar lieliem piesū cekņ iem uz pirkstiem? Apmē ram tā es jutos...Pē c nedē ļ as jau pieradu, protams, man pat sā ka patikt bruģ akmeņ i, bet tik un tā tieku vaļ ā no klepus...Vispā r saudzē jiet kā jas un nedariet atkā rto manu kļ ū du.

Padoms 2. Ū dens. Jā , mē s runā jam par dzeramo ū deni. Septembra pirmajā pusē Romā bija aptuveni 35 grā du karstums, ko sā kumā bija ļ oti grū ti izturē t. Bet - palī dzē ja neskaitā mā s romieš u strū klakas, no kurā m iztek tī rā kais dzeramais ū dens. Pietiek vienreiz nopirkt 0.
5l pudele, lai turpmā k periodiski to "uzpildī tu". Un pilsē tā tas tiek uzskatī ts par absolū ti normā lu, visi cilvē ki tā dara, jo strū klakas ir ļ oti izplatī tas.

5. Restorā ni.
Un par restorā niem pat neko nerakstī š u - tu pats iegriezī sies un nobaudī si vissmalkā ko mocarellu, makaronus ar satriecoš ā m mē rcē m, ī stu picu (un ne to, ko atved pē c telefona pasū tī juma Okā ), lazanju, teļ a gaļ u vī nā . un daudz - daudz - daudz vairā k savienojumā ar vietē jiem vī niem...Vai vienkā rš i silts vakars, domī gi izdzert krū zi alus, apcerot Panteonu...

6. Ekskursijas.
Ekskursijas tiek piedā vā tas daudzas, bet es tā s nenogurdinā š u ar aprakstu (ja interesē - rakstiet - pastā stī š u), teikš u vienu: noteikti jā apmeklē Vatikā ns (viena Siksta kapela ir tā vē rta! ) Un Villa Borghese muzejs!

Novē lu visiem, kas lasa š ī s rindas, labus un patī kamus ceļ ojumus uz skaistā m vietā m.
Ja vē lies precizē t kā das detaļ as - sū ti jautā jumu, ar prieku atbildē š u visiem.
Ar cieņ u Aleksandrs
Очарование Вечного Города Очарование Вечного Города Очарование Вечного Города Очарование Вечного Города Колизей Вилла Боргезе


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Trevi strūklaka
Novērtējums 9.8
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats
Svētā Pāvila katedrāle
Novērtējums 9.4
Itālija, Roma
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kolizejs
Novērtējums 9.0
Itālija, Roma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на знаменитой улице Венето, славящейся роскошными отелями и бутиками. Оформлен в традиционном романском стиле, славится высоким уровнем обслуживания. В этом отеле часто останавливались Королева Маргарита и другие высокопоставленные особы. Отличительная особенность отеля — необыкновенно теплая атмосфера гостеприимства и радушия.

В числе удобств отеля Wi-Fi, а также ресторан, где подают коктейли и блюда традиционной средиземноморской кухни.

Позаниматься гости могут в тренажерном зале, а отдохнуть в оздоровительном центре с сауной, хаммамом и гидромассажной ванной, а также здесь можно заказать сеансы массажа.

Atrašanās vieta Отель Regina Baglioni расположен на фешенебельной улице Виа-Венето, в 10 минутах ходьбы от Испанской лестницы. На улице Виа-Венето работают многочисленные бары и рестораны. Расстояние до станции метро Barberini составляет 400 метров, а до парка Вилла Боргезе можно дойти за 5 минут.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 127 номеров.

Adrese Via Veneto, 72, 00187 Roma, Italia
Tālruņi: +39 06 421111
Tīmekļa vietne: Regina Baglioni Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.