Prime Hotel Ureki 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.710
№1 viesnīcas reitingā Pie upes
8.3 Numurs
7.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.7 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ureki ciematā Melnās jūras piekrastē, tikai dažu desmitu metru attālumā no savas pludmales. Ureki dzelzceļa stacija atrodas 3 km attālumā no viesnīcas. Piemērots gan ekskursijām, gan pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар sergey.s.novikov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Palikā s tikai pā ris dienas maijā , braucā m cauri. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca pē c Dž ordž ijas standartiem. Lai saprastu, pazī stami ķ ē des zī moli, piemē ram, Radisson, Best Western, Mariott ir pā rstā vē ti tikai Tbilisi un Batumi, un cenu zī me ir pā rmē rī ga (250-500 USD / dienā ). … Tomēr ▾ Palikā s tikai pā ris dienas maijā , braucā m cauri. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca pē c Dž ordž ijas standartiem. Lai saprastu, pazī stami ķ ē des zī moli, piemē ram, Radisson, Best Western, Mariott ir pā rstā vē ti tikai Tbilisi un Batumi, un cenu zī me ir pā rmē rī ga (250-500 USD / dienā ). Visas mū su pamatprasī bas bija izpildī tas - tī ra istaba, jauna veļ a, internets, karstais ū dens. Restorā ns vē l nav strā dā jis kā viss pā rē jais Urekos, maijs nav sezona. Ī paš i patika atraš anā s vieta pie jū ras un priež u parka ieskauta, priež u skuju smarž a ir vienkā rš i super.
аватар who_s_there
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s atpū tā mies Prime in Ureki. Viesnī ca ir trī szvaigž ņ u, bet patiesī bā tā neatbilst š ī m zvaigznē m. Darbinieki un daudzi viņ a radinieki, kas dzī vo viesnī cā , vada nesteidzī gu, izsvē rtu dzī vesveidu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Prime in Ureki. Viesnī ca ir trī szvaigž ņ u, bet patiesī bā tā neatbilst š ī m zvaigznē m.
Darbinieki un daudzi viņ a radinieki, kas dzī vo viesnī cā , vada nesteidzī gu, izsvē rtu dzī vesveidu. Telpu uzkopš ana ir tikai pē c pieprasī juma, un pat tad jū s ar pirmo mē ģ inā jumu nevienu nesaņ emsit. Ļ oti trokš ņ aini, mazi personā la bē rni skraida pa stā viem, pū š caurules un bļ auj. Restorā nā pasū tī jumi tiek izpildī ti lē ni, viņ u klienti nav ī paš i ieinteresē ti. Viesnī cai piederoš ajā pludmalē ir daudz ā rzemnieku, cauri neizspiedī si. Turklā t pludmale netiek tī rī ta. Jā , tā nav Turcija! Lai gan cenas ir vienā das.
Viesis no Dņ epropetrovskas
аватар inna.mal1974
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
gā ja ar nelielā m š aubā m par laikapstā kļ iem, bet nezaudē ja. Bija silts un nebija karsts, tikai viena diena bija ļ oti lietaina. jū rā vienmē r bija silts, 22-23 grā di. kad ieradā mies viesnī cā , biju pat patī kami pā rsteigts, ka par tik mazu naudu viss izrā dī jā s ļ oti pieklā jī gi. … Tomēr ▾ gā ja ar nelielā m š aubā m par laikapstā kļ iem, bet nezaudē ja. Bija silts un nebija karsts, tikai viena diena bija ļ oti lietaina. jū rā vienmē r bija silts, 22-23 grā di. kad ieradā mies viesnī cā , biju pat patī kami pā rsteigts, ka par tik mazu naudu viss izrā dī jā s ļ oti pieklā jī gi.
istabiņ a labi iekā rtota, tī rī ta katru dienu, ē diens bija garš ī gs, bet bez liekumiem.

no mī nusiem - maijā viss apkā rt ir slē gts (restorā ni, bā ri utt. ), Urekos ir maz cilvē ku, tā pē c no laika pavadī š anas: pludmale, pastaiga pa Ureki (daudz zaļ umu, blakus labs parks), sē ž ot viesnī cā vai braucot uz Batumi (bija 2 reizes, ļ oti jauki, bet pludmale ir oļ u).
аватар Fizik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es dzī voju septembrī , laiks ir lielisks, jū ra ir vē l labā ka. Temperatū ra 28-32. Viesnī ca nav 5 *, bet apkalpoš ana un it ī paš i tī rī ba viņ iem ir nevainojama. Reizē m uz restorā nu ir jā gaida nedaudz ilgā k, bet viņ i par to runā iepriekš . … Tomēr ▾ Es dzī voju septembrī , laiks ir lielisks, jū ra ir vē l labā ka. Temperatū ra 28-32.
Viesnī ca nav 5 *, bet apkalpoš ana un it ī paš i tī rī ba viņ iem ir nevainojama. Reizē m uz restorā nu ir jā gaida nedaudz ilgā k, bet viņ i par to runā iepriekš . Pludmale ir privā ta un tī ra.
Cena nav augsta, bet kvalitā te normā la.
Mē s atpū tā mies.
Braucam septembrī un laikam tajā paš ā viesnī cā .
аватар voz1976
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū tā mies 2011. gada septembrī . Uzreiz par Gruziju, salī dziniet ar Turciju un tā tā lā k. š eit tas nav vajadzī gs, viss ir daudz vienkā rš ā k, bet daudz sirsnī gā k. Es personī gi gā ju pē c emocijā m un tā s arī dabū ju. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 2011. gada septembrī . Uzreiz par Gruziju, salī dziniet ar Turciju un tā tā lā k. š eit tas nav vajadzī gs, viss ir daudz vienkā rš ā k, bet daudz sirsnī gā k. Es personī gi gā ju pē c emocijā m un tā s arī dabū ju. Apskati fotoreportā ž u, ja interesē , raksti. Lai visiem labas brī vdienas! ! !
аватар lulasha
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nezinu, kurš atstā j pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu, vai nu tā s darbinieki, vai cilvē ki, kas nav ceļ ojuš i tā lā k par Dzelzs ostu. Viesnī ca nav ī paš i glī ta, un darbinieki ir tikai guļ oš as muš as, kas neko nedara, kamē r nav pkhnesh. … Tomēr ▾ Nezinu, kurš atstā j pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu, vai nu tā s darbinieki, vai cilvē ki, kas nav ceļ ojuš i tā lā k par Dzelzs ostu. Viesnī ca nav ī paš i glī ta, un darbinieki ir tikai guļ oš as muš as, kas neko nedara, kamē r nav pkhnesh. Solī tā brokastu bufete kā tā da nav. Jā , var brokastī s pasū tī t kaut ko tā du kā olu kulteni ar desu vai putru, bet bū s jā gaida vismaz stunda. Starp citu kafiju tev neatnesī s pirms pusstundas. stunda. Vē l viena viesnī cas ī patnī ba ir tā da, ka personā ls ceļ as ne agrā k par pulksten 9 no rī ta un tikai tad sā k ieslē gties ģ enerators, sū knē ū deni, mazgā vakardienas traukus, ko atstā juš i darbinieku mū ž ī gie draugu un radu uzņ ē mumi, nez kā pē c vienmē r tusē jas viesnī cā . Tā pē c tiem, kas pieraduš i celties agrā k, tī rī t zobus un iet uz tualeti lī dz 9 no rī ta viesnī cā bū s ļ oti neē rti. Pludmale ir netī ra un netī rī ta. Vispā r pā rē jais tika sabojā ts ar elementā rā m lietā m, kas nevarē ja bū t ar labu personā la organizā ciju.
аватар serg1975
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
atpū tā mies viesnī cā otro reizi, pagā juš ajā reizē mums viss patika, tā pē c ī sti nedomā jā m, kur š ogad doties. labi, ka iegā dā jā mies biļ etes iepriekš (Aerosvit vietnē Kyiv-Batumi-Kyiv par 290 dolā riem pieauguš ajam un apmē ram 200 dolā riem vienam bē rnam), jonedē ļ u pirms izlidoš anas biļ eš u cenas ir krietni dā rgā kas. … Tomēr ▾ atpū tā mies viesnī cā otro reizi, pagā juš ajā reizē mums viss patika, tā pē c ī sti nedomā jā m, kur š ogad doties. labi, ka iegā dā jā mies biļ etes iepriekš (Aerosvit vietnē Kyiv-Batumi-Kyiv par 290 dolā riem pieauguš ajam un apmē ram 200 dolā riem vienam bē rnam), jonedē ļ u pirms izlidoš anas biļ eš u cenas ir krietni dā rgā kas. bē rnam bija jautri, jogandrī z visi atpū tnieki bija ar bē rniem un, dī vainā kā rtā , gandrī z visi krievvalodī gie (no Armē nijas, Krievijas, Ukrainas). kopumā viņ i bija ļ oti apmierinā ti, lai gan daž reiz lija lietus, bet uz aukstā laika fona mā jas nebija ī paš i satrauktas.
купание на волнах пляж гостиницы пляж гостиницы место на веранде, где обычно мы кушаем маленькая, но уютная гордении сзади гостиницы от сосен на пляже и в гостинице прекрасный аромат
аватар Anastasia7
… Tomēr ▾
аватар Anastasia7
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
š odien atbraucā m. Viesnī ca lieliska!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! Pirkstiņ us laizī si. Bē rnu ē diens izcils, viss svaigs. Istabas ļ oti plaš as un gaiš as . Nu vispā r mums ar vī ru ļ oti patika. Tur ar bē rniem var droš i atpū sties. … Tomēr ▾ š odien atbraucā m. Viesnī ca lieliska!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! Pirkstiņ us laizī si. Bē rnu ē diens izcils, viss svaigs. Istabas ļ oti plaš as un gaiš as . Nu vispā r mums ar vī ru ļ oti patika. Tur ar bē rniem var droš i atpū sties.
аватар larisa1970
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
vakar atgriezā s no Ureki. jū ra bija vienkā rš i super un vispā r mums patī k jū nijā un septembrī doties uz Ureki, jo. cenas vismaz 2x zemā kas kā jū lijā -augustā , cilvē ku maz, vē l nav tik karsts. izlasī ju informā ciju internetā un nolē mu palikt Prime. … Tomēr ▾ vakar atgriezā s no Ureki. jū ra bija vienkā rš i super un vispā r mums patī k jū nijā un septembrī doties uz Ureki, jo. cenas vismaz 2x zemā kas kā jū lijā -augustā , cilvē ku maz, vē l nav tik karsts. izlasī ju informā ciju internetā un nolē mu palikt Prime. viesnī ca izrā dī jā s ļ oti ē rta, plaš i numuri, laipns personā ls un, pats labā kais, sava pludmale. Jū nijā tas ir ļ oti svarī gi, jo. pā rē jā pludmale vē l nav iztī rī ta (daudz nū ju un daž ā du atkritumu), un Prime Beach viss ir tī rs, pat sauļ oš anā s krē sli viesnī cas klientiem ir bez maksas (turcijai tā ir norma, bet Gruzijā parasti vajag maksā t papildus). Vispā r man ļ oti patika.


iemiesojums milena.amn
cik dolāru
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums olpon
Cik maksā izmitināšana, cik ēdināšana.Cenā nav norādīts, vai ēdināšana ir vai nav.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums irinalikasika
bērniem ir atsevišķa maltīte
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums rest2011
Cik maksā numurs jūsu viesnīcā 3 pieaugušajiem? Augustā.
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotelsprime
‹ Viesnīca Prime Hotel Ureki 3*
Atrakcijas

Отель находится в поселке Уреки на побережье Черного моря, всего в несколько десятков метров от собственного пляжа. Железнодорожный вокзал Уреки расположен в 3 км от отеля. Подойдёт как для экскурсионного, так и для пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Кутаиси находится в 65 км от отеля, аэропорт Батуми в 55 км.
Pludmale
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Сад, терраса, место для пикника, принадлежности для барбекю, ресторан (грузинская и европейская кухни), круглосуточная стойка регистрации, охраняемая парковка, мини-маркет на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы.
Izklaide un sports Прямая трансляция спортивных мероприятий, кулинарный мастер-класс, тематический ужин, массажный кабинет.
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Все номера оборудованы собственной ванной комнатой.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

Adrese Ureki, 3522 Уреки, Грузия.
Tālruņi: +995 592 92 92 02
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.