Katathani Phuket Beach Resort 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 9.010
№12 viesnīcas reitingā Puketa
9.3 Numurs
9.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.3 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā Puketas daļā, Kata Noi līcī. Uzcelta 1984. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Teritorija sastāv no divām zonām: Thani Wing un Bhuri Wing. Izklaides vietas atrodas 15 minūšu pastaigas attālumā, un Patongas pludmale — izklaides centrs atrodas 10 km attālumā. Viesnīca ir piemērota pludmales brīvdienām ar ģimeni.Vairāk →
аватар dimamir78911
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca super! Atpū ta ar ģ imeni. Mums ir patī kamas atmiņ as par viesnī cu. Ī paš i man patika brokastis. Tiesa, Taizemē tā du š ķ irni sastapā m pirmo reizi. Daudz gaļ as, kas patieš ā m bija daudzveidī ga gatavoš anā , makaroni, taju ē dieni. … Tomēr ▾ Viesnī ca super!
Atpū ta ar ģ imeni. Mums ir patī kamas atmiņ as par viesnī cu.
Ī paš i man patika brokastis. Tiesa, Taizemē tā du š ķ irni sastapā m pirmo reizi. Daudz gaļ as, kas patieš ā m bija daudzveidī ga gatavoš anā , makaroni, taju ē dieni. Sieva kā svarī gā kais saldummī lis ģ imenē bija vienkā rš i sajū smā . Ī paš i pā rsteidza daž ā das kū kas, pankū kas un š okolā des strū klaka. Arī parastie ē dieni, protams, bija: olu kultenis, desa, desiņ as, pā rslas un tas viss. Plaš s augļ u klā sts: 2 melones veidi, sarkanais un dzeltenais arbū zs, banā ni, ananā si, visu nevar atcerē ties.
Gribu pieminē t arī pludmali. Ļ oti skaista, ar kristā ldzidru ū deni un baltā m smiltī m. Nelielā norobež otā lī cī . Paradī zes vieta. Kas attiecas uz mani, klusā kā un mierī gā kā pludmale Puketā . Kopumā viesnī cas atraš anā s vieta ir klusa. Ģ imenes brī vdienā m tas arī viss. Vairā kas reizes bijā m pie Kata, kam patī k staigā t, tas ir diezgan tuvu.
Ļ oti skaists rajons. Man patika zā liens ar palmā m, zem palmā m bija sauļ oš anā s krē sli, varē ja saulē necepties. Skaisti pastaigu celiņ i un dī ķ is.
Blakus bija lielveikals, masā ž as saloni, aptieka, ekskursijas. Tiesa, mums teica, ka ekskursijā s no ielas labā k nebraukt. Iznā k dā rgā k. Mē s devā mies no ceļ ojumu aģ entū ras. Tas tieš ā m ir lē tā ks (tad salī dzinā ja cenu zī mi) un kaut kā uzticamā ks, turklā t viņ i pat neņ ē ma priekš apmaksu, ekskursijā s samaksā ja visu. Lieliski puiš i. Ja kā dam ir nepiecieš ams sazinā ties, lū dzu sazinieties.
Bijā m apmierinā ti ar absolū ti visu. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l! ! !
аватар litvinova-ok
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nesen atgriezos, un man š ķ iet, ka tieš i š ai viesnī cai nepelnī ti ir atņ emta uzmanī ba. Taizemē bijā m pirmo reizi, iepriekš lasot simtiem atsauksmju daž ā dā s vietnē s. Ilgi gā ja cauri iespē jā m, izvē lē jā s. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos, un man š ķ iet, ka tieš i š ai viesnī cai nepelnī ti ir atņ emta uzmanī ba. Taizemē bijā m pirmo reizi, iepriekš lasot simtiem atsauksmju daž ā dā s vietnē s. Ilgi gā ja cauri iespē jā m, izvē lē jā s. Un tikai pē c tam, kad visu redzē jā m savā m acī m, sapratā m, cik mums paveicā s!! !
1. Ideā la atraš anā s vieta (lai gan visas viņ u pludmales ir publiskas, š ī viesnī ca atrodas nelielā lī cī abā s jū ras pusē s, norobež ota ar milzī giem laukakmeņ iem, proti, neviens nevar nā kt gar pludmali, un viesnī cas teritorija virs pludmales , nav arī sveš inieku)
2. Krā š ņ i tī ra pludmale.
3. Viesnī cas kolosā lā teritorija, bijā m 10 dienas, tikai priekš pē dē jā dienā nolē mā m visu apbraukt, lai bū tu priekš stats un savs viedoklis. Viss bija tik lieliski un pā rdomā ts, ka nevajadzē ja kaut kur tā lā k iet un kaut ko meklē t.
4. Lieliski numuriņ i, laba apkalpoš ana, ikdienas uzkopš ana, dvieļ u maiņ a.
5. Un atkal teritorija ļ oti zaļ a, kopta un liela
6. Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Viņ us ieraugot, mute neviļ us izstiepjas abpusē jā smaidā .
Ja mē s kā dreiz atgriezī simies Taizemē (debesis uz zemes), mē s labprā t paliktu š ajā viesnī cā !
аватар kozac
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca atstā ja tikai pozitī vas emocijas un paspilgtinā ja mū su brī vdienas Taizemē . Bijā m pirmo reizi un mums viss ļ oti patika! Viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta, pieklā jī gs un smaidī gs personā ls. Plaš i numuri. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca atstā ja tikai pozitī vas emocijas un paspilgtinā ja mū su brī vdienas Taizemē . Bijā m pirmo reizi un mums viss ļ oti patika! Viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta, pieklā jī gs un smaidī gs personā ls. Plaš i numuri. bijā m iekļ auti un mums patika to, tur bija daudz augļ u (tos pat varē ja ņ emt lī dzi uz pludmali, tie bija iepakoti pā rtikas plē vē ) visā di konditorejas izstrā dā jumi, dā rzeņ i, desiņ as utt. . Mē s pusdienojā m pie baseina, mums tas maksā ja 500 batus. divi , un devā mies vakariņ ā s uz Kata. Kata ir 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Par pludmali gribē tos atseviš ķ i teikt. Mē s redzē jā m gan Kata, gan Karonu, bet Kata Noi ir tī rā kā un skaistā kā pludmale! Tā s plus ir tas, ka tajā ir maz cilvē ku. Iesaku š o viesnī cu visiem! Jū s nenož ē losiet, ja izvē lē sities to.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies "buri spā rna" ē kā , superior istabiņ ā . Pludmale atradā s pā ri ceļ am. Ceļ š kluss, strupceļ š , bez problē mā m. Istaba ir nedaudz novecojusi un savā di iekā rtota. Piemē ram, pie gultas galvgaļ a ir iekš ē jais logs uz duš u (? ), ir ē rti palū rē t, ja vē laties. … Tomēr ▾ Atpū tā mies "buri spā rna" ē kā , superior istabiņ ā . Pludmale atradā s pā ri ceļ am. Ceļ š kluss, strupceļ š , bez problē mā m. Istaba ir nedaudz novecojusi un savā di iekā rtota. Piemē ram, pie gultas galvgaļ a ir iekš ē jais logs uz duš u (? ), ir ē rti palū rē t, ja vē laties. Tas pats logs starp duš as telpu un tualeti (? ? ), par laimi to var aizvē rt ar ž alū zijā m. Š ī s telpā atpū š as pā ra "kopī bas" dizaina koncepcijas apogejs ir durvis uz tualeti. Tas ir matē ts stikls un nosedz TIKAI DAĻ U NO DURVJU AJAS. Tas ir, 40 cm virs un zemā k - š ī s durvis neeksistē . Ņ emot vē rā masī vā s problē mas ar gremoš anu š ajā karstajā valstī , jebkurš pā ris, pateicoties š ā dā m durvī m, MAKSIMĀ LI atpazī s viens otru atvaļ inā juma laikā : ). Tā nav visā s istabā s, tā pē c pieprasiet citu istabu ar kā rtī gā m durvī m! Pludmale ir pilsē tas, bet tī ra un labi uzturē ta. Man bija slikti un neē rti, ka nebija iespē jams peldē t pē c sirds patikas, tā lu un ilgi. Ne jau boju dē ļ (tā s vispā r nekur nav), bet gan tā pē c, ka laivas, motorlaivas un ū densmotocikli peldē tā jiem "dā vā jas" gandrī z uz galvā m un pietauvojas turpat pludmalē jebkur. T. e. , peldē ties tur, diemž ē l, nav droš i (tas nav fakts, ka prā tī gi speciā listi brauc ar ū densmotocikliem). Bet citā di skaistas markī zes viss kā rtī bā , viss kā rtī bā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар marineska99
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums ar vī ru ļ oti patika viesnī ca, viena no labā kajā m Puketas pludmalē m, liela teritorija ar daudzā m ū dens lagū nā m. Brī niš ķ ī gs restorā ns - Fisherman, ar labu vī nu un š ampanieš a izvē li un, protams, svaigā m jū ras veltē m!! ! ! Vispā r ar jebkā du ieganstu neapmesties š ajā ē kā !!! ! ! Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!!! ! !. … Tomēr ▾ Mums ar vī ru ļ oti patika viesnī ca, viena no labā kajā m Puketas pludmalē m, liela teritorija ar daudzā m ū dens lagū nā m. Brī niš ķ ī gs restorā ns - Fisherman, ar labu vī nu un š ampanieš a izvē li un, protams, svaigā m jū ras veltē m!! ! ! Vispā r ar jebkā du ieganstu neapmesties š ajā ē kā !!! ! ! Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!!! ! !
аватар vassa
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s esam apmetuš ies š ajā viesnī cā trī s reizes, un tagad es atgriezī š os. Daudzi peldbaseini zem palmā m, sava pludmale-850m. Jū ra tuvu, zem loga. Ē diens ok, izvē le liela. Kluss, mierī gs, bez trokš ņ a un trokš ņ a. … Tomēr ▾ Mē s esam apmetuš ies š ajā viesnī cā trī s reizes, un tagad es atgriezī š os.
Daudzi peldbaseini zem palmā m, sava pludmale-850m. Jū ra tuvu, zem loga. Ē diens ok, izvē le liela. Kluss, mierī gs, bez trokš ņ a un trokš ņ a. Vienmē r kā rtī gi cilvē ki (holandieš i, beļ ģ i, angļ i. . ) Nav priekš jaunieš iem! Komforts un apkalpoš ana lī menī .
пляж у одного из басейнов вид с балкона Закат много зелени один из пяти бассейнов зад отеля жарко
аватар
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī viesnī ca ir bumba! ! ! Ejiet, nenož ē losiet, tas ir skaidrs! ! ! … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir bumba! ! ! Ejiet, nenož ē losiet, tas ir skaidrs! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums bleenook12
3 cilvēki vienā istabā BB un HB ēdināšana , galvenais kur ir lētākais ... pasaki lūdzu . 20. novembris - 8 dienas
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель расположен в живописной части острова Пхукет, в бухте Ката-Ной. Построен в 1984 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Территория состоит из двух зон: Thani Wing и Bhuri Wing. В 15 минутах ходьбы расположены развлекательные заведения, а в 10 км – Патонг бич (Patong beach – центр развлечений). Отель подойдет для пляжного отдыха с семьей.

Atrašanās vieta Отель расположен в 65 км от аэропорта г. Пхукет.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 850 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

6 ресторанов курортного отеля Katathani Phuket предлагают разные варианты питания: от барбекю на пляже до изысканного ужина. Стойка регистрации работает круглосуточно. К услугам гостей открытая терраса. Wi-Fi предоставляется в бизнес-центре бесплатно. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Предоставляются услуги по продаже билетов и глаженью одежды. Есть камера хранения багажа. На территории работают магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Мини-гольф, игровая комната, библиотека, водное поло, уроки кулинарии.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 479 номеров.

Istabās

Платный Wi-Fi, балкон, кондиционер, сейф, телевизор, телефон, фен, мини-бар, ванная комната, кофеварка/чайник, шкаф, бесплатные туалетные принадлежности, кровать, прикроватные тумбочки, стол, стулья/диван.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 14 Kata Noi Road, Karon, Muang, Phuket 83100 Thailand
Tālruņi: +66 (0) 76318 350
Tīmekļa vietne: Katathani Phuket Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, сквош, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.