ClubHotel Riu Bambu 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.810
№16 viesnīcas reitingā Punta Cana
7.9 Numurs
8.3 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.6 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Kluba viesnīca atrodas tieši Arena Gorda pludmalē. Viesnīca ietilpst RIU kūrorta kompleksā. Pēdējais viesnīcas remonts tika veikts 2017. gadā. Ideāla izvēle āra entuziastiem.Vairāk →
аватар erikmail
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Bet, kā izrā dī jā s konkrē ti š ajā viesnī cā , tie ir jā izsijā caur sietu. Viesnī cas darbinieki nekaunī gi ignorē visus lū gumus par viesnī cas pludmales uzkopš anu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Bet, kā izrā dī jā s konkrē ti š ajā viesnī cā , tie ir jā izsijā caur sietu. Viesnī cas darbinieki nekaunī gi ignorē visus lū gumus par viesnī cas pludmales uzkopš anu. 4 dienas vienkā rš i pludmalē izveidojā s liela Ķ ī nas aļ ģ u siena un tā da pati situā cija pie ieejas jū rā . Atbraukt uz Dominikā nas Republiku un neiekļ ū t jū rā ir par daudz. Dominikā ņ u izteiciens "manana" (viss ir kā rtī bā ) ir vienkā rš i saniknojoš s. Uz viesnī cu nav vē rts doties. Es viņ u neieteikš u nevienam. Ī paš s "paldies" Anex tū res darbiniekiem un saimniekam Dominikā nas Republikā , kuri tā vietā , lai atrisinā tu jautā jumu ar viesnī cu (manuprā t, lī gumā ir punkti, kas varē tu saukt viesnī cu pie veselā saprā ta), viņ i piedā vā pā rcelties uz citu viesnī cu par ļ oti lielu piemaksu.
аватар oksana.zalevska
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kā vienmē r, patiess apskats (mē s atpū tā mies 2021.  gada maijā ), iesim)) Istaba: iekā rtojā mies pirms termiņ a bez papildu maksā jumiem (pat nedodam mā jienu), mainī jā m istabu sakarā ar to, ka pirmajā istabā ļ oti dū ca kondicionieris. … Tomēr ▾ Kā vienmē r, patiess apskats (mē s atpū tā mies 2021.  gada maijā ), iesim))
Istaba: iekā rtojā mies pirms termiņ a bez papildu maksā jumiem (pat nedodam mā jienu), mainī jā m istabu sakarā ar to, ka pirmajā istabā ļ oti dū ca kondicionieris. Viņ i to nekavē joties nomainī ja, bez papildu maksas. Istaba nav pirmā svaiguma, bet viss strā dā ja. Gulta tika mainī ta katru dienu (tī ra normā li). Bā rs tika pildī ts katru otro dienu +/-, bet ū dens tiek piegā dā ts bez problē mā m.
Tiem, kas gaida istabā ieraudzī t viesnī cas vizī tkarti - alkohola pudeles, tad pievilš u, tā vairs nav (koronavī russ tomē r).
Jā , tur aprī kojums vannasistabā (tualete, piemē ram) strā dā speciā li, nesteidzies sū dzē ties, ka ir salū zis, tikai prasi, lai parā da kā strā dā .
Internets: lieliski, ķ er visur (gan istabiņ ā , gan pludmalē arī ), arī daļ ē ji citu viesnī cu teritorijā .
Teritorija: no visiem RIU (starp citu, var izmantot visu viesnī cu infrastruktū ru), man visvairā k patika BAMBU teritorija, zaļ a, skaista, kopta, ē rta.
Personā ls: pā ris reizes puisis reģ istratū rā bija neparasts, bet tieš u rupjī bu nepamanī ju, visi smaida (vienmē r par 5 dolā riem))). Ielē ja, ko prasī ja un cik prasī ja, vispā r - ieskaitu.
Restorā ni: neizmantojā m a la carte, galvenais restorā ns bija diezgan piemē rots, vienmē r bija vietas, nebija ilgi jā gaida uz galdiņ u vai apkalpoš anu (a la carte, saka, jums ir pagaidiet). Ē diens man patika, ne pā rā k daudzveidī gs, bet vienmē r bija gaļ a, zivis, augļ i, dā rzeņ i. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis.
Pludmale: š eit, kā saka, situā cija ir specifiska.... Tas, ko viņ i raksta par aļ ģ ē m, ir patiesī ba (es pats biju saš utis par to, kā aļ ģ es tika “apkoptas”. Bet, izbraucot visu piekrasti lī dz ragam, sapratu, ka mū su situā cija joprojā m ir tā lu no sliktā kā s. Patiesī bā RIU PILS pludmale (mē s tur devā mies) ir viena no Peldē š anai tā izrā dī jā s vispieņ emamā kā , ja ne aļ ģ ē m - vienkā rš i debesu pludmales, ļ oti skaista, un okeā na krā sa ir skaista. Bet neveicā s. Starp citu jā atzī mē , ka pludmale tomē r tika izņ emta (aļ ģ es gan izvestas, gan ar buldozeru apraktas, bet tomē r neefektī va) Eh. . .
Vai mē s š eit vē l atgriezī simies - visticamā k, ka nē (jo pasaule ir ļ oti liela un tā ir jā zina). Vai es ieteiktu RIU - jā .
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
"+": + Ļ oti zaļ a teritorija, ko ieskauj palmu birzs. + Krā š ņ a sniegbalta pludmale, pa pusei palmā s. + Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens. Svaigi tropu augļ i un jū ras veltes. Liela gaļ as ē dienu izvē le. + Jautra, aktī va animā cija pa dienu un lieliska vakara programma. … Tomēr ▾ "+":
+ Ļ oti zaļ a teritorija, ko ieskauj palmu birzs.
+ Krā š ņ a sniegbalta pludmale, pa pusei palmā s.
+ Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens. Svaigi tropu augļ i un jū ras veltes. Liela gaļ as ē dienu izvē le.
+ Jautra, aktī va animā cija pa dienu un lieliska vakara programma.
+ Akvaparks Splash Water World kompleksa teritorijā .
аватар irinaelenk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Normā la viesnī ca. Protams, tā pat kā jebkurai viesnī cai ir savi trū kumi, tač u tie ir maz, tie ir gandrī z neredzami. Tā cenu kategorija pilnī bā atbilst. Viss ir vienkā rš i, bet ē rti. Un š ajā viesnī cā ir ē rti uzturē ties. … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca. Protams, tā pat kā jebkurai viesnī cai ir savi trū kumi, tač u tie ir maz, tie ir gandrī z neredzami. Tā cenu kategorija pilnī bā atbilst. Viss ir vienkā rš i, bet ē rti. Un š ajā viesnī cā ir ē rti uzturē ties. Uzreiz pē c skaitļ iem jā saka, ka ieņ ē mā m luksusa numuru. Jauka istaba labā stā voklī . Viss ir ļ oti vienkā rš i un principā viss ir, izņ emot tē jkannu. Principā mē s no rī tiem kafiju nedzeram, tā pē c mums bija vienalga. Bet daudzi cilvē ki vispā r nevar iztikt bez kafijas, tā pē c es ī paš i atzī mē ju š o punktu) Mū s vairā k savaldzinā ja bezmaksas interneta klā tbū tne visā viesnī cā . Atseviš ķ a vannas istaba. Izlietnes atrodas istabā . Kas arī ir nedaudz neparasti, tač u tas nesagā dā neē rtī bas. Bezmaksas seifs un mini bā rs. Ū dens un alus mini bā rā . Mini bā rs tiek atjauninā ts ik pē c divā m dienā m. Despenseris 4 dzē rieniem. Ir gludinā mais dē lis un gludeklis. Tī rī ts normā li un gultas veļ a labā stā voklī . Vē l viena ē rta liela gulta. Kopumā š ķ iet, ka skaits ir viss) Labs ē diens bez volā niem. No gaļ as vistas, liellopa gaļ as, cū kgaļ as. Daž ā dos gatavoš anas veidos un ceptas un sautē tas un vienkā rš i sagrieztas. Liela piedevu un piegriezumu izvē le. Zivis, mī dijas, kalmā ru gredzeni. Diezgan laba augļ u izvē le. Gatavojiet makaronus, picas, daž ā dus vietē jos ē dienus, piemē ram, paelju. Kopumā viss ir garš ī gi. Protams, brokastī s gatavo omleti un pankū kas. Dzē rienu daudzveidī bā trū kumu nav. Pievē rsiet uzmanī bu arī pludmalei. Pludmale pati par sevi laba, daudz sauļ oš anā s krē slu, bet bē da tā da, ka, lai arī pludmalē ir diezgan daudz palmu, tomē r vietas jā meklē ē nā . Par visā m viesnī cas niansē m zinā jā m no mū su ceļ ojumu aģ enta, izcila profesionā ļ a, viņ a padomi par valsti bija ļ oti noderī gi, un mē s ietaupī jā m daudz, un bija vajadzī gas kā das desmit minū tes, lai izvē lē tos mums piemē rotā ko viesnī cu. Vispā r kvalitatī vi un ā tri) Viens, kur ir mā jas ar numuriem un otrs tiek ņ emts tuvā k pludmalei, kur baseini ir visa infrastruktū ra un darbī ba. Teritorija ir skaista un ļ oti zaļ a. Var staigā t pa celiņ iem starp ē kā m un tajā paš ā laikā viss ir pa rokai. Nobeigumā varu teikt tikai to, ka viesnī ca ir tā s naudas vē rta.
аватар olenajitnia
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
RIU tī klu konsultē ja ceļ ojumu aģ entū ra. Izvē lē ties budž etu starp rio naiboa un rio bamba. Tie atrodas netā lu, kā rezultā tā izvē lē jā mies bambusu, jo tas ir tuvā k pludmalei. Mē s ieradā mies un tikā m sē dinā ti ā tri, bez problē mā m. … Tomēr ▾ RIU tī klu konsultē ja ceļ ojumu aģ entū ra. Izvē lē ties budž etu starp rio naiboa un rio bamba. Tie atrodas netā lu, kā rezultā tā izvē lē jā mies bambusu, jo tas ir tuvā k pludmalei. Mē s ieradā mies un tikā m sē dinā ti ā tri, bez problē mā m. Istaba ir laba, bet tas nevelk 5 *, tas ir tī rs č etrinieks. Teritorija skaista, liela, var izstaigā t ķ ē des kaimiņ u viesnī cas. Tas ir gandrī z pludmalē . Ē diens vienkā rš i super, jū ras veltes, augļ i jebkurā daudzumā , ē dienkarte daudzveidī ga.
Iegā dā jieties istabu ar skatu uz okeā nu, jū s to nenož ē losit. Pludmale ir pilna ar lielā m un mazā m palmā m, ar baltā m smiltī m ir vienkā rš i super.
аватар angelaseloga
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca, iespē jams, ir labā kā savā cenu kategorijā . Atvaļ inā jums bija vienkā rš i lielisks! Viss nepiecieš amais ir, apstā kļ i vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Tiesa, serviss ir tī ri dominikā ņ u) Bet š ī ir parasta viesnī ca un ne ar VIP apkalpoš anu, bet kā zina tie, kas atpū tā s dominikā ņ os, apkalpoš ana š eit ir savdabī ga. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca, iespē jams, ir labā kā savā cenu kategorijā . Atvaļ inā jums bija vienkā rš i lielisks! Viss nepiecieš amais ir, apstā kļ i vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Tiesa, serviss ir tī ri dominikā ņ u) Bet š ī ir parasta viesnī ca un ne ar VIP apkalpoš anu, bet kā zina tie, kas atpū tā s dominikā ņ os, apkalpoš ana š eit ir savdabī ga. Bet mē s dodamies uz Dominikā nas Republiku dabas dē ļ , un, ja ir kā di trū kumi, tad varat droš i pievē rt acis uz tiem. Un tā par pludmali. Ir daudz palmu, bet vispā r nav lietussargu. No palmā m ir pietiekami daudz ē nas, iespē jams, tā pē c viesnī ca tā s neliek. Starp citu, tas pieš ķ ir vairā k eksotisku). Pludmale ir tī ra un regulā ri tī rī ta. Bā rs ir arī tuvu pludmalei, nav jā skrien tā lu. Vē l ļ oti labi, ka sauļ oš anā s krē slu ir vairā k nekā atpū tnieku un nav jā meklē bezmaksas. Viesnī cas teritorija nav milzī ga, bet zaļ a. Ļ oti ē rti, ka tā ir it kā sadalī ta 2 daļ ā s, kur tā , kas atrodas tuvā k pludmalei, ir tajā , kur notiek visa darbī ba, un no otras puses, istabu skaits. Un animā cija netraucē . Jā , var arī pastaigā ties pa š ī kompleksa kaimiņ u viesnī cu teritoriju. Interneta klā tbū tne bija diezgan svarī ga. Š eit internets nozvejas visur, pat telpā s. Š ī s cenu kategorijas viesnī cā m tas ir diezgan reti. Un pat ja daž reiz tas izsit no tī kla, bet ā trums ir diezgan labs. Š ī nav pirmā reize, kad izmantojam personī gā ceļ ojumu aģ enta Dmitrija Kukina pakalpojumus un viņ š vienmē r ņ em vē rā visas mū su vē lmes. Un ekskursijā s viņ š pamudinā s un sniegs noderī gus ieteikumus, kur ir lē tā k iegā dā ties uz vietas. Un ekskursijas izvē le aizņ em ne vairā k kā divdesmit minū tes. Viņ am ir daudz ieteikumu no saviem klientiem, jū s varat atrast viņ a lapu sociā lajā tī klā VKontakte, atrodot viņ u tur pē c vā rda. Ja atvaļ inā jumā jums galvenais ir laba ē diena pieejamī ba, tad š eit jums nevajadzē tu uztraukties. Jū s varat ē st visu diennakti. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un pat a la carte restorā ni bez iepriekš ē ja pieraksta. Vienī gais, kas jā uzmanā s, gatavojot kokteiļ us. Vajag pateikt, kā du alkoholu tu tur lej. Lai nepievienotu zemu kvalitā ti. Kopumā alkohola izvē le ir diezgan laba. Izklaides ziņ ā viesnī cai dodu izcilu vē rtē jumu. Bija putu ballī tes un laba vakara š ovi, uz kuriem noteikti jā iet. Dienas laikā daudz aktivitā š u. Dejas, sacensī bas, volejbols, š autriņ as, mini golfs uc Ir iespē ja apmeklē t kazino vai naktsklubu. Tie ir daļ a no š ī tī kla kompleksa. Vispā r izklaides pietiek! Tā tad viesnī cā ir viss ē rtai atpū tai bez raizē m!
аватар tlaponkia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s 2018.  gada jū lijā Mē s palikā m 2018. gada jū lijā pie drauga. Rezervē jā m caur Pegas Tourist un lidojā m ar Nordwind Airlines. Lidmaš ī na tī ra, nav vaļ ī ga, bet ļ oti saspiesta. Tajā dienā lidojums bija 500 cilvē kiem, visiem segas nepietika un nā cā s ietī ties dž emperos un jakā s. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2018.  gada jū lijā
Mē s palikā m 2018. gada jū lijā pie drauga.
Rezervē jā m caur Pegas Tourist un lidojā m ar Nordwind Airlines.
Lidmaš ī na tī ra, nav vaļ ī ga, bet ļ oti saspiesta. Tajā dienā lidojums bija 500 cilvē kiem, visiem segas nepietika un nā cā s ietī ties dž emperos un jakā s. viņ i pā rvadā neierobež otā skaitā . Mans padoms ir ņ emt ē dienu no mā jā m.
Mē s ieradā mies pulksten 6:00 un viesnī cā bijā m pulksten 9:00.
Reģ istratū rā ir fiksē ta cena (bet ne oficiā la) -20 dolā ri un tu esi iekā rtojies omulī gā , tī rā istabā ar labu skatu (un tas nav mazsvarī gi, jo ir numuri ar skatu uz ceļ u un nož ogoti ar baisu ē rkš ķ u ž ogs). Rezultā tā ar baloniem un svaigiem ziediem izrotā tajā istabā ienā cā m jau pulksten 11, tā pē c mans ieteikums ir než ē lot naudu un reģ istrē ties agrā k.
Viesnī ca svaiga, var redzē t, ka tikai pē c remonta. Stilī gs, tī rs un gaiš s. Katrs bā rs veidots savā stilā , visur rotangpalmas pī tā s mē beles, ar ā das sē dekļ iem.
Pā rsteidza arī istabu skaits, telpas ir plaš as.
Istabā : gludinā mais dē lis un gludeklis, rozetes var lietot bez adapteriem! Nav peldmē teļ u un č ī bu.
Minibā ra papildinā š ana-1 reizi divā s dienā s, bet papildinā jā m gandrī z katru dienu. Minibā rā -litru pudelē s: viskijs, degvī ns, dž ins un rums. 3 litru ū dens pudeles, 4 pudeles sodas un 4 bundž as alus.
Gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m, bet ja noņ em un nomet uz grī das (tas pats attiecas uz dvieļ iem), mainī s tajā paš ā dienā
Biju ļ oti satraukta, kad lasī ju atsauksmes par restorā nu un ē dienu. Patiesī bā sanā ca pavisam savā dā k - ē diens vienkā rš i brī niš ķ ī gs!! ! Jū ras veltes (kā dā veidā tā s nav! ) - krabji, garneles, mī dijas, kalmā ri, sarkanā s zivis, sarkanie ikri ! !
Augļ i - papaija, mango, marakujas, arbū zi, melones!
A la carte restorā nus var apmeklē t bez maksas un bez iepriekš ē ja pieraksta.
Viesmī ļ i tieš ā m ir ļ oti lē ni, kā jau visi š ajā valstī dzī vojoš ie iedzī votā ji.
Ne visi runā angliski, es pat nerunā š u par krievu valodu, galvenā valoda tur ir spā ņ u.
Pludmale. Vasarā okeā ns ir vē trains, un visa piekraste ir klā ta ar aļ ģ ē m, jā , tas ļ oti bojā skatu, bet ja lido vasarā , tad tam jā bū t gatavam, jo ​ ​ pat Karī bu jū rā (Saonas sala) viņ i arī ir klā t.
Smiltis pludmalē ir baltas, okeā ns ļ oti silts, tač u pilnī bā izbaudī t š o atmosfē ru nevarē si, jo pie ieejas okeā nā esi ieskauts sargā s.
Uzturē š anā s brī dī viesnī ca bija pilna par 90%, bet pludmale ir tik milzī ga, ka brī ž iem liekas, ka bez tevis viesnī cā ir 10 cilvē ki.
Laikapstā kļ i. Saka, ka vasara nav gadalaiks. Gaiss katru dienu sasila lī dz 35-40 grā diem, periodiski vakaros bija tropiskas lietus, maksimā li 20min garas, un pē c 5min viss izž uva un pat ne smakas nebija. lietus.
Animā cija. Tā kā es pats gadu strā dā ju Turcijas animā cijas komandā , tad droš i varu teikt, ka Turcijā tā dus animatorus jau sen bū tu atlaiduš i) Bet! Viss atkarī gs no tā , kā tu pats atpū ties, nepā rtraukti skan mū zika pie baseinā un pludmalē , animatori aicina dejot, visur skan spā ņ u melodijas, ā rzemnieki nekavē jas pavadī t laiku kaislī gā s dejā s, vienlaikus izplatoties visplaš ā kajā smaidā . Š autriņ u meš ana, volejbols, galda teniss, mini golfa sacensī bas laikā notiek diena.
Vakarā mini diskotē ka bē rniem un pieauguš o izklaides š ovi, animā cija atvē rta lī dz 23.30.
Pē c tam visi jaunieš i dodas uz disko klubu Pacha (visiem riu viesnī cu ķ ē des apmeklē tā jiem ieeja ir bez maksas, dzē rieni iekš ā ir maksas, no 5 USD)
Nobeigumā varu teikt, ka esmu apceļ ojis daudzas valstis, un ir ar ko salī dzinā t: Maldivu salas, Apvienotie Arā bu Emirā ti, Rixos viesnī cu ķ ē de Turcijā .
Viesnī ca nav zemā ka par veiktspē ju, apkalpoš anu un ē dienu kvalitā ti.
Svē tki izvē rtā s ļ oti notikumiem bagā ti.
Un nelasiet negatī vā s atsauksmes, katram viss ir individuā li. Atgriezā mies absolū ti priecī gi!
аватар dariatregub
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies viesnī cā , atvaļ inā jumā varē jā m izbraukt tikai pusgadu pē c kā zā m. Tā tad mē s varam saukt savu ceļ ojumu par "medus nedē ļ as nogali". Un nedē ļ as nogale patieš ā m izvē rtā s medus. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies viesnī cā , atvaļ inā jumā varē jā m izbraukt tikai pusgadu pē c kā zā m. Tā tad mē s varam saukt savu ceļ ojumu par "medus nedē ļ as nogali". Un nedē ļ as nogale patieš ā m izvē rtā s medus. Lidojums aizņ ē ma 12 stundas bez kavē š anā s lidostā un citā s ķ ibelē s, atpakaļ pat ā trā k par 11. Transfē rs ļ oti ā trs, reģ istratū rā pacienā ja ar aukstiem dzē rieniem, aizveda uz istabu un atnesa mantas. Visa rosī š anā s viesnī cā aizņ ē ma ne vairā k kā.10 minū tes un esam klā t savā maģ iskajā istabiņ ā ar lielisku skatu uz okeā na gabaliņ u cauri palmu biezokņ iem. Okeā ns nav ī paš i redzams, bet vakara viļ ņ u troksnis un okeā na brī ze ir kaut kas! Numurs otrajā ē kā , blakus visā m civilizā cijas priekš rocī bā m: restorā ns, peldbaseini, netā lu no reģ istratū ras un akmens metiena attā lumā no pludmales. Bet, no otras puses, vakarā jū s nedzirdat trokš ņ ainu animā ciju un varat pilnī bā izbaudī t dabu, un no rī ta pamosties zem uzlecoš ā s saules stariem, kas lauž as cauri apstā dī jumiem)). Ja uz zemes ir debesis, tad tā s ir Dominikā nas Republikā . Luksusa numurs ar vienu milzī gu gultu, mini bā ru un dozatoru ar 4 veidu alkoholu, labiem duš as un ķ ermeņ a kopš anas lī dzekļ iem, daudz svaigiem dvieļ iem un pastā vī gi mainī gu gultasveļ u. Ar minibā ra papildinā š anu bija neliela nianse, neko nevarē ja ziņ ot. Mē s ā tri atrisinā jā m problē mu. Noķ ē rā m to, kurš kopā ar mums uzkopa, iedeva kaudzi sī ku naudas un pie š ī s tē mas vairs neatgriezā mies. Viss vienmē r bija pilnī bā , un pat vairā k. Personā ls ir neticami draudzī gs un jautrs, bet neiespē jami lē ns, bet tas izskatā s pat gudrs)). Kad dā rznieki vai apkopē jas, lē nā m, dungojot un dejojot, dara savu darbu, š ķ iet, ka viņ i apkā rtē jos nemaz nepamana. Kaut kā da nezinā ma pasaule, kurā mē s visi esam gaidī ti viesi. Animatori varē ja arī bez iemesla sā kt dziedā t vai dejot, inficē jot visus apkā rtē jos ar savu jautrī bu un vieglumu. Mē s bijā m ļ oti sajū smā par visu kū rorta atmosfē ru, un, protams, arī viesnī cai bija nozī mī ga loma mū su atvaļ inā jumā , un viesnī ca ir vienkā rš i pieblī vē ta ar daž ā dā m izklaidē m. . Papildus vē trainajai animā cijai, putu ballī tē m baseinā , Pacha diskotē kā , bezmaksas WI-FI visā teritorijā , ieskaitot nomu, ir daudz bezmaksas un maksas ū dens aktivitā š u, baseini ar dž akuzi zonu, sporta laukumi, tenisa korti ar nakts apgaismojums, pirts un tas viss bez maksas. Kazino naktsdzī vei, lielisks spa un veikali visā m gaumē m, par ne pā rā k augstā m cenā m. Ē diens, tie, kas raksta, ka nav ko ē st un visi salā ti ar makaroniem, puiš i, varbū t bijā t nepareizā viesnī cā ? Jū ras veltes katru dienu, sautē tas, vairā kas reizes milzī gas garneles un pat austeres krē mī gā mē rcē . Vesela cū kas stilba, no kuras var izgriezt jebkura izmē ra gabaliņ u, saldē jums spaiņ os un neticami garš ī gs, augļ i jebkurā diennakts laikā , 8 veidi, bet es neredzu jē gu runā t par dā rzeņ iem, sieriem un desiņ as. Bā ros, alkoholiskā s upē s un svaigā s krastos. Es nogriež u kokosriekstu tieš i no palmā m un ievietoju tajā caurulī ti, un tas ir gandrī z par velti. Es pat nevaru iedomā ties, ko vē l varē tu vē lē ties, melnos ikrus vai ko citu, bet tas jau ir citas klases viesnī cā s. Pludmale atstā ja pē dē jo. Tas ir neticami skaisti, visur ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Smiltis ir sniegbaltas, okeā ns caurspī dī gs, silts un debesu krā sā . Mums patika vieta pludmalē , kur aug jaunas palmas. Zem tiem ielikā m sauļ oš anā s krē slus, tas bija ļ oti romantiski. Mē s iemī lē jā mies viesnī cā un apmeklē sim š o burvī go vietu atkal un atkal.
аватар Sofia_sss
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta atpū tai. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs (gaļ a, zivis, jū ras veltes, dā rzeņ i, augļ i), izsalcis noteikti nepaliksi. Uz vietas ir 5 a la carte restorā ni, kuros varat ē st bez maksas un bez iepriekš ē ja pieraksta. … Tomēr ▾ Lieliska vieta atpū tai.
Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs (gaļ a, zivis, jū ras veltes, dā rzeņ i, augļ i), izsalcis noteikti nepaliksi.
Uz vietas ir 5 a la carte restorā ni, kuros varat ē st bez maksas un bez iepriekš ē ja pieraksta.
Bā ri ir atvē rti no 10:00-23:00, kas ir pilnī gi pietiekami, bet, ja vē laties turpinā t, istabā ir bezmaksas bā rs (viskijs, rums, dž ins, degvī ns, alus, pepsi, minerā lū dens, toniks ).
Pludmale brī niš ķ ī ga, zaļ ā kā no visa Riou tī kla gar piekrasti, lietussargu vietā palmu birzs, kas atš ķ ir viesnī cu no pā rē jā m, kur lietussargi kā Ē ģ iptē un nav sajū tas, ka esi tropos. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, blakus bā rs, pludmale iztī rī ta, viss ok.
Teritorija ir sakopta un apzaļ umota.
Jū s varat staigā t pa visu Riu ķ ē di un doties uz jebkuru viesnī cu, pat uz š ī s viesnī cas restorā nu.
Bijā m ļ oti apmierinā ti!
аватар dmark
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki dā rgie tū risti, kā arī visi interesenti. Pievienojos visā m pozitī vajā m atsauksmē m un nesaprotu tos, kuriem nepietika ne ē diena, ne uzmanī bas, ne izklaides, ne dzē riena. Vienkā rš i ē dienu pā rpilnī ba, visā di sā nu ē dieni, seš u veidu saldē jums, pē c sistē mas, liec pats savā spainī . … Tomēr ▾ Sveiki dā rgie tū risti, kā arī visi interesenti.

Pievienojos visā m pozitī vajā m atsauksmē m un nesaprotu tos, kuriem nepietika ne ē diena, ne uzmanī bas, ne izklaides, ne dzē riena. Vienkā rš i ē dienu pā rpilnī ba, visā di sā nu ē dieni, seš u veidu saldē jums, pē c sistē mas, liec pats savā spainī . Un rusotū rista galvenais iekā rojamais atribū ts ir GARNELES!! ! ē st katru dienu, divas reizes nedē ļ ā atdzesē tu tī ģ eri kā atseviš ķ u ē dienu un katru dienu katlā , kas sautē ts ar dā rzeņ iem ar kalmā riem un mī dijā m vai periodiski sautē ts ar austerē m krē mā uz zivju galda. Bā ros nekad neko nesagaidī ja maksimums viens tū rists priekš ā , ja ir vairā k cilvē ku, tad uzreiz uznā k 6-8 bā rmeņ i. Galvenā baseina teritorija tika rekonstruē ta. Tagad tie ir trī s lieli taisnstū ra baseini ar sauļ oš anā s krē sliem, bet baseinā ar bā ru ir arī zemū dens banketi un galdi.
Ap baseiniem ir nemitī ga animā cija, nevis uzmā cī ga, aizraujoš a un jautra. Arī animatori vai bā rmeņ i periodiski sā k spontā ni dejot, dziedā t vai repot, tač u, tiklī dz cilvē ki paķ er kameru, parā dī ba izzū d. Pludmale ir skaista, vienkā rš i ejiet uz blakus esoš o Iberostar vai saglabā jiet Bayia pludmali. uzreiz sapratī si atš ķ irī bu. Labi, ka nedevā mies uz š ī m viesnī cā m, pareizi spriež ot pē c atsauksmē m - galvenais atvaļ inā jumā Dominikā nas Republikā ir debeszils okeā ns, baltas smiltis un greznas palmas, kas dī vaini lī dzī gas milzu sē nē m.

Interneta wi-fi, bezmaksas visā viesnī cā darbojas ā tri. Teritorijā istabā un pludmalē . Atnā c uz reģ istratū ru, pie jebkura administratora, viņ š paņ em tavu telefonu, piezvana uz istabas numuru, un pats administrators visu pieslē dz.

Nedaudz pazeminā ja vē rtē jumu viesnī cas izmitinā š anas kategorijai, ielika 5-, dabū jā m dī vainu istabiņ u. Tu ieej pa durvī m sev priekš ā spogulis.
Brauciet garā m pa labi, istabiņ ā viss kā rtī bā - divas dvī ņ u kravas automaš ī nas, seifs, ledusskapis, gludeklis un gludinā mais dē lis. Virs ledusskapja, kā es to saucu Buhlonaccounter. Bet tieš i gultas priekš ā ir ieeja vannasistabā , ja tu ej uz vannu pa nakti, tad ieslē dz gaismu, kas izgaismo gultas pa atvē rtajā m durvī m un ieslē gsies ventilā cija. Tas ir, nav iespē jams nepamodinā t vienam otru. Kā pē c vannas istabā ieeju netaisī ja klasiski, no gaiteņ a un nekarinā ja pā r kumodei spoguli, tā arī nesapratā m, jo ​ ​ sievietē m ir jā grimē pie spoguļ a, un tā sieva paņ em lū pu krā su, ieskrien koridorā , atpakaļ pē c skropstu tuš as, pē c ķ emmes, vispā r, joks, jū s teiksiet, ka jū s varat krā sot vannas istabā , pie spoguļ a, jā un nē , nav darba virsmu, ir uzstā dī tas divas izlietnes, un starp tā m ir maz vietas. Bet tie ir sī kumi, mē s daudz ņ irgā jā mies par dizaineri un ā tri pā rstā jā m pamanī t neē rtī bas.

Liels sveiciens jū su mī ļ otajam Pegazam VIP tū rē uz Saonas salu.
Pretē ji viesnī cas gida solī jumiem, autobusu nomainī ja mikriks, vairā k kā gazele. Mā kslinieku pilsē tā no mā ksliniekiem nav ne smakas, nav izstā dī ta neviena glezna. Apkā rt miljonā ru pilsē tai, lai mū s neredzē tu, miljonā ri pie ieejas uzbū vē ja apvedceļ u un kontrolpunktu, nav ko redzē t Š akiras un Bila Geitsa dakš as. Nav jū ras zvaigž ņ u. Tū risti iznī cinā ja visus, turklā t tagad ir stā jies spē kā likums, saskaņ ā ar kuru par zvaigznes iegū š anu uzliek naudas sodu 600 USD, bet, ja tā nomirst, trī s mē neš us cietumā . Laivā s sasē dinā ti policisti civildrē bē s, kuri vē ro tū ristus. Mū sē jā iesē dā s dī vains cilvē ks, kurš ne ar vienu nerunā ja un uz atgrieš anā s katamarā nu neparā dī jā s. Meli par omā ru, tika solī ts viens vesels uz cilvē ku, bet iedeva pā rgrieztu omā ra liemeni, tas ir, apē st pusi no milzu garneles astes bez nagiem.
Turklā t gaļ a bija irdena un negarš ī ga, iespē jams, omā ri bija otrā vai pat treš ā svaiguma, savukā rt jebkuras jū ras veltes garš ī gā s garš as atslē ga ir svaigums. Protams, mums netika atņ emts galvenais. Interesanti gida stā sti, krā š ņ a sala un superī gas bildes. Varbū t mē s vienkā rš i nesaprotam sveš vā rdus? Piemē ram, vai RIO sistē mā ir viesnī ca Naiboa? un kā alternatī va krievu-pegaza-dominikā ņ u valodā vā rds VIP laikam jā saprot kā "Pinokio piedzī vojumi".

Apskatā pieskarš os lidojuma tē mai. Viņ a ļ oti uztraucā s par mums, mums arī vajag tikt 1000 km lī dz Maskavai. Lai paspilgtinā tu vajadzī bu č etras atvaļ inā juma dienas pavadī t ceļ ā , piemaksā ja par lidojumu biznesa klasē , tač u apskatos ne par viesnī cā m, ne aviā cijas forumos aviokompā nijas North Wind sniegto pakalpojumu apraksti nebija. atrasts. Es tev mazliet pastā stī š u.
Š eremetjevā pie reģ istrā cijas iedod vauč erus, kas izskatā s pē c iekā pš anas kartē m, var aiziet uz Galaktika vai Cosmos business lounge, un tad, kad tika paziņ ots, ka reiss kavē sies par 30 minū tē m, pā rgā jā m uz otro. Zā les ir lī dzī gas. Kosmosā cilvē ku bija mazā k, un viņ š pats bija mazā ks, uzkodas pasniedzam paš i, bā rmenis lej dzē rienus, Galaktikā bija daudz cilvē ku un pilnī ga paš apkalpoš anā s. Lidmaš ī nā sē dekļ i ir grezni, katrs sē deklis atseviš ķ ā kabī nē pasteļ toņ ā izlocā s 180 *. Izdala č ī bas, ausu aizbā ž ņ us, segu, spilvenu, zobu birsti ar pastu, acu plā ksteri, sū kli un kurpju ragu. . Par vietas izvē li iepriekš nav jē gas maksā t. Iepriekš lidmaš ī nas piederē ja aviokompā nijai EVA AIR un multimediju izklaides sistē ma vē l nav pā rprogrammē ta, krievu valodas nav, tā pē c austiņ as neizsniedza, protams var izmantot savas, bet tad skaņ a ir dzirdama tikai vienā ausī . Telefona lā dē tā js 110V. vai USB.
Ē diens lidojumā.2 reizes, pā rsteidzoš i garš ī gs, atnā k stjuarte un piedā vā trī s karstos ē dienus, no kuriem izvē lē ties. Pasniedz uz keramikas traukiem, metā la ierī cē m, stikla kausiem. Dzē rieni tiek pasniegti bez ierobež ojumiem, kā arī alkoholiskie. Vietnē youtube ir video ar saiti https://youtu. be/qufg7wgtfoM. Atceļ ā Puntakanas lidostā vauč erus neiedeva, gide teica, ka Business Lounge ir tikai par papildus samaksu pat biznesa klases pasaž ieriem, tač u pā rbaudī t š o apgalvojumu nevarē ja, jo garš oja un izvē lē jā s daž ā das ruma š ķ irnes no iespaidī gajiem Dutik pā rdevē jiem, kas Rezultā tā tikai nosē š anā s un nogatavinā ta. Bet viņ i Jaungada galdā cē la gardus neparastus dzē rienus.

Noslē gumā ir vē rts pieminē t neizbē gamo jautā jumu par ceļ ojuma uz Dominikā nas Republiku salī dzinā š anu ar Turciju un Ē ģ ipti. Š is jautā jums interesē ja mū s un mū s, atgriež oties, to pastā vī gi uzdod mā jsaimniecī bas locekļ i un paziņ as.
Domenicana absolū tā priekš rocī ba ir balto smilš u pludmales un tirkī za okeā ns, alkohola kvalitā te, sieri un citi gaļ as pusfabrikā ti, eksotiski augļ i. Atteikš anā s no suvenī ru iegā des suvenī ru veikalā vai pludmales pā rdevē jā vietē jos iedzī votā jos izraisa tikai smaidus, nevis lā stus pļ ā pā . Un kā da veida mū zika? Nav iespē jams nedejot. Viesnī cas personā ls atstā j labu iespaidu, nav š ī s bē dī gi slavenā s intī mā s rū pes par sievieš u dzimumu, lai gan varbū t tikai es atradu tajā plusu?
Tajā paš ā laikā , runā jot par pakalpojumu lī meņ a novē rtē š anu, ir vē rts atzī mē t, ka standarta izmaksas Rio Bambu atš ķ iras atkarī bā no pieprasī juma, svā rstā s no 130 lī dz 180 eiro dienā Turcijā un vē l jo vairā k par pakalpojumu. Ē ģ ipte, tā ir ļ oti dā rga, lai nu kā ds Dolphin palazzo, bet neesam tur bijuš i, bet kā da laba ideja vajag aizbraukt salī dzinā t, un lidot ar Aeroflot un biznesa klasi, no Pē terburgas, mums ē rtā k no plkst. Sanktpē terburgā divas reizes dienā braukt ar Lastoč kas vilcienu, kurš nezin, š o Aeroflot saņ ē ma 2017. gada 11. decembrī sauca par tū ristu Oskaru, tostarp labā kā s biznesa klases nominā cijā , ak, es sapņ oju? Cik daudz naudas vajag? Es pabeidzu rakstī t un doš os strā dā t jaunā atvaļ inā jumā , lai nopelnī tu naudu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums BlackAlex
Pie Barselo bija tirgus, es tur biju ļoti aktīvs un nebiju dārgi skops. Veikali bija daudz dārgāki.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Sveta1010
Interesē kāda valda gaisa un ūdens temperatūra Dominikānas Republikā septembrī. Vai ir lietus, pērkona negaiss, vētras, un ja ir lietus, tad kādas tās ir: lietusgāzes, ilgstošas ​​vai īslaicīgas, kādā laikā tās notiek: pēcpusdienā, vakarā vai no rīta. Kad labāk doties septembrī: mēneša sākumā, vidū vai beigās. Pateicos jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Sveta1010
Man un manam vīram šī viesnīca patika, taču atsauksmes par šo viesnīcu ir ļoti maz. Kāds raksta, ka krievi vienmēr tiek izmitināti tuvējā četrzvaigžņu viesnīcā, ka numuriņi ir ļoti veci un baisi, bet fotogrāfijās tas ir skaisti. Pirmkārt, mani interesē ēdiens, vai tas ir pikants vai nē, vai pludmalē ir bārs, vai ir animācija, diskotēka un kas tie ir. Kāds atpūtnieku kontingents dominē un kādā valodā galvenokārt sazinās reģistratūrā. Pateicos jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Клуб-отель расположен прямо на пляже Арена-Горда. Отель входит в состав курортного комплекса RIU. Последняя реновация отеля проводилась в 2017 г. Идеальный выбор для любителей активного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен 30 км от аэропорта Пунта Каны.
Pludmales apraksts Пляж Arena Gorda Beach.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 бассейна с пресной водой, один из них с гидромассажем. Аптека, бутик, магазин подарков, ювелирный магазин, газетный киоск, фотоателье, такси.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн. Мини-клуб RiuLand для детей 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дневные спортивно-развлекательные мероприятия: аэробика, стрельба из лука, бочча, уроки танца меренге, аквааэробика, гимнастика. Вечерние шоу, живая музыка, танцевальные вечера. Ночной клуб "Pacha", напитки платно, вход бесплатно, кроме особых вечеринок. Казино в отеле Riu Palace Macao. 2 теннисных корта, освещение платно. 1 многофункциональный корт. Водное поло. Немоторные водные виды спорта бесплатно: сейлинг, катамаран, снорклинг. 1 урок дайвинга в бассейне бесплатно. Cпортивный зал, джакузи и сауна в отеле Riu Palace Punta Cana.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
Telpu apraksts

740 номеров в основном здании и бунгало, разбросанных по всей территории отеля.

Istabās

В номерах: Wi-fi, кондиционер, телефон, фен, сейф, ТВ, чайник, гладильные принадлежности, душ, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, халат и тапочки, мини-бар, холодильник, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Playa Arena Gorda, Punta Cana
Tālruņi: (809) 221 75 75
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).