Occidental Caribe 4*– Atsauksmes

36
Novērtējums 7.610
№10 viesnīcas reitingā Punta Cana
7.2 Numurs
7.6 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.8 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Occidental Caribe atrodas Bavaro pludmalē, okeāna krastā, un to ieskauj tropiskie dārzi. Viesnīca tika atklāta 2005. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Šī iespēja ir piemērota gan romantiskam ceļojumam, gan ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
"+": + Lieliska pludmale ar baltā m smiltī m un tropiskā m palmā m. + Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens. Uz vietas ir 7 restorā ni. + Plaš as istabas no 33 kv. m. + Ir kā pš anas siena un cirka arē na. + Ū dens slidkalniņ i bē rniem. … Tomēr ▾ "+":
+ Lieliska pludmale ar baltā m smiltī m un tropiskā m palmā m.
+ Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens. Uz vietas ir 7 restorā ni.
+ Plaš as istabas no 33 kv. m.
+ Ir kā pš anas siena un cirka arē na.
+ Ū dens slidkalniņ i bē rniem.
аватар tatianaelik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es ieteiktu š o viesnī cu gan relaksē još iem, gan aktī viem pā riem. Protams, to var apsvē rt arī ar bē rniem, jo ​ ​ ir mini akvaparks, tač u vilnis ir pieklā jī gs un bē rniem tur nav ī paš i ē rti. Jaunlaulā tajiem tie nodroš ina labiekā rtotu istabu un daž ā das papildus maizī tes. … Tomēr ▾ Es ieteiktu š o viesnī cu gan relaksē još iem, gan aktī viem pā riem. Protams, to var apsvē rt arī ar bē rniem, jo ​ ​ ir mini akvaparks, tač u vilnis ir pieklā jī gs un bē rniem tur nav ī paš i ē rti. Jaunlaulā tajiem tie nodroš ina labiekā rtotu istabu un daž ā das papildus maizī tes. Noguruš as telpas remontam netraucē s. Ir sliktā kas un labā kas telpas. Daž iem pat griestiem var rasties noplū de, un jums nevajadzē tu uzņ emt telpas pirmajā stā vā , kur tas ir ļ oti mitrs. Mē beles nav jaunas, bet kopumā labā stā voklī . Gulta ir normā la. Gultas veļ a arī labā stā voklī . Nav saplē sts vai notraipī ts. Par piemaksu 100-200 dolā ru viņ i piedā vā labā kus numurus, tač u jums nevajadzē tu to ņ emt, varat lū gt to mainī t, ja jums sā kotnē ji nepatī k numurs. Arī santehnika vannas istabā ir labā stā voklī . Vannas istabai ir ž eleja, š ampū ns, ziepes. Visi piepildā s. Dvieļ u maiņ a katru dienu. Bezmaksas mini bā rs ar ū deni un alu. Tie arī tiek papildinā ti katru dienu. Personā ls runā angliski, bet daž i runā krieviski. Pakalpojums ir lē ns. Neviens nesteidzas, daudzi dejo un dzied. Visi draudzī gie cilvē ki vienmē r sveicina un smaida. Galvenajā restorā nā apkalpoš ana ir lē na, viņ i var aizmirst papildinā t mini bā ru vai nomainī t gultas veļ u. Viss mainā s uz labo pusi, ja visur atstā j mazu dzeramnaudu. Mums ļ oti paveicā s ar tū risma aģ entu. Viņ š ir vienkā rš i lielisks, ja nebū tu viņ a padomu par valsti, kur ko nopirkt, ar kā dā m problē mā m mē s varē tu saskarties, mē s bū tu sabojā juš i atvaļ inā jumu vai pat pā rmaksā juš i par dā rgā ku viesnī cu un bū tu dabū juš i to paš u. Viņ š visu izstā stī ja un ieteica. Es iesaku visiem, viņ a vā rds ir Dmitrijs Kukins, jū s viņ u atradī sit pē c vā rda VKontakte sociā lajā tī klā . Pludmale ir laba. Neatkarī gi no tā , kurā istabā jū s dzī vojat, pludmale ir burtiski sasniedzama. Ja tas atnes aļ ģ es, tad tā s tiek operatī vi izņ emtas, jo netiek izvestas, bet gan ieraktas smiltī s. Pludmalē nav lietussargu, bet ē na no palmā m kopumā ir pietiekama. Ikvienam ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Uzturā nav nekā du volā nu, bet š ķ irne ir pietiekami liela un neviens nepaliks izsalcis. Turklā t var apmeklē t a la carte restorā nus, un tas arī bū s labs papildinā jums ē dienu izvē lei. Internets viesnī cā ir maksas un dā rgs. Iegā dā jieties vietē jo SIM karti. Jū s varat iegā dā ties pie gida vai veikalā viesnī cā , bet tas ir dā rgi, labā k to ņ emt dā vanu veikalā , kur viņ i to ņ em bez maksas. Animā cija aktī va. Ir arī putu ballī tes un konkursi. Vakarā labi š ovi, ī paš i iesaku Maikla Dž eksona š ovu. Kopumā laba lē ta viesnī ca par ļ oti pieņ emamu cenu.
аватар dmark
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izjū tot viendabī gu satricinā jumu no cerī bā m redzē t sniegbaltas pludmales, kas nokaisī tas ar aļ ģ ē m, nā kamajā braucienā uz Dominikā nas Republiku mū su mē rķ is bija nokļ ū t ja ne lī dz Karī bu jū rai, tad tikai viesnī cā m, kas atrodas pē dē jā s Punta Cana kū rortu rindā . … Tomēr ▾ Izjū tot viendabī gu satricinā jumu no cerī bā m redzē t sniegbaltas pludmales, kas nokaisī tas ar aļ ģ ē m, nā kamajā braucienā uz Dominikā nas Republiku mū su mē rķ is bija nokļ ū t ja ne lī dz Karī bu jū rai, tad tikai viesnī cā m, kas atrodas pē dē jā s Punta Cana kū rortu rindā . lī dz kuras krastam izdevī gā ģ eogrā fiskā novietojuma dē ļ Sargaso veģ etā cija nepeld. Bet mē s devā mies uz citu viesnī cu, un atbilde uz jautā jumu ir Kura? un kā pē c? atrodiet manā pā rskatā saitē https://www.turpravda.com/do/punta_kana/Riu_Palace_Punta_Cana_Hotel-h20539-r398712.html

Lidojums uz dzimteni tika atlikts divas reizes. Pirmo reizi labā ziņ a atnā ca paš ā brī vdienu vidū , lidojam prom nevis 13-30 pē c brokastī m, bet gan 20-30 un paspē sim arī pusdienot. Tad caur tieš saistes tablo pilnī bā izrā dī jā s, ka mū su lidmaš ī na no Maskavas pacelsies tikai vakarā un La-Romanā ieradī sies biļ etē norā dī tā s nā kamā s dienas rī tā . Tā pē c viņ i mū s un vē l 420 cilvē kus pē c vakariņ ā m izveda no savā m mā jā m un aizveda uz divā m viesnī cā m.
Mani draugi un es nokļ uvā m Occidental Caribe 4 *, kas atrodas La Altagracia provincē , kurā mē s sā kotnē ji vē lē jā mies iekļ ū t.

Occidental mums iedeva istabiņ u ar skatu uz okeā nu, uzvilka vē l vienu rokassprā dzi un paspē jā m bez maksas nopelnī t tiesī bas uzrakstī t otru atsauksmi par atvaļ inā jumu.

Istaba pieklā jī ga, ir viss nepiecieš amais, mazliet drū ms, bet nebija laika pē tī t, kur uzreiz ieslē gt gaismas svaru. Visu laiku pavadī jā m pastaigā joties un peldoties okeā nā . Okeā ns š eit ir pilnī gi caurspī dī gs, gar piekrasti nav pat ne miņ as no aļ ģ ē m, viļ ņ i ripo - klasisks sē rfs, pludmale dabiski ieplū st viesnī cas teritorijā ar palmu oā zi un tad ir celiņ i, nopļ auts zā liens, kuram ir reljefa ainava lī dz maigumam, gribu fotografē ties gan no kreisā s, gan no labā s puses, gan pie strū klakas, gan uz dž akuzi fona, un, protams, laisties.

Tā ejot, ieraudzī jā m arī kā du brī niš ķ ī gu brī numu, ko sen nebijā m redzē juš i un nedomā jā m ieraudzī t Dominikā nas Republikā . RINDA.
Par hamburgeru, pē c dzē riena, pat dvieli nodot un tad jau rinda. Nav pietiekami daudz darbinieku, kā pē c cilvē ki ir izsalkuš i? atklā jā s kad gā jā m vakariņ ā s ASS nav kur apsē sties galdi pilni ar netī riem traukiem cilvē ki mē dz stā vē t rindā lai dabū tu porciju trauku jo vienreiz izņ ems un vairs nebū s , neprā tī gi iedzē rā m zupa no purva dū ņ u garš as un nav iespē jas ienest mā jā s aptieciņ u aizkustinā tu ar pirmo vē lmi izkusuš u baltajam porcelā na brā lim.

Ē diens budž eta viesnī cā s var bū t trū cī gs, bet garš ī gs un bez vē dera krampjiem, izvē lieties viesnī cas, kuru vē rtē jums ir tuvu 4.5 vai augstā ks par to, un pā rliecinieties, ka jums nav vē dera problē mu. Tā pē c nevaru ieteikt Occidental Caribe 4 * viesnī cu.
аватар sofiaolecs
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar bē rnu atpū tā mies viesnī cā Occidental Caribe. Varu droš i teikt, ka viesnī ca ir vienkā rš i brī nums, visā dā ziņ ā . Ir daž i trū kumi telpu novitā tes ziņ ā , tač u tas ir tā lu no galvenā . … Tomēr ▾ Ar bē rnu atpū tā mies viesnī cā Occidental Caribe. Varu droš i teikt, ka viesnī ca ir vienkā rš i brī nums, visā dā ziņ ā . Ir daž i trū kumi telpu novitā tes ziņ ā , tač u tas ir tā lu no galvenā . Sā kš u pē c kā rtas, proti, ar numuru. Sā kotnē ji rezervē jā m viesnī cu pē c Premium Level VIP koncepcijas, izrā dī jā s par 20 tonnā m dā rgā k. , bet tas viennozī mī gi bija tā vē rts, atpū tos komfortabli. Mū su istaba atradā s 6. ē kā , ar skatu uz baseinu un daļ ē ji uz paš u okeā nu. Divistabu "suite" numurs, precī zā k ar dzī vojamo istabu un guļ amistabu. Bē rnam ir sava istaba. Istaba ir plaš a, mē beles salī dzinoš i labas, un bezmaksas internets, mums tas bija svarī gi, jo pa ceļ am bija jā strā dā atvaļ inā jumā . Pati istaba atrodas treš ajā stā vā , uz balkona ir galds un krē sli, plaš a vannas istaba tieš i ar vannu un duš u. Lieliska kosmē tika duš ai, minibā rs pastā vī gi tika papildinā ts, istabā ir kafijas automā ts. Arī ļ oti ietilpī gi un ietilpī gi skapji mantā m. Vienī gais telpas trū kums ir tualete bez durvī m. Tas ir, ja kā ds ir duš ā , tad vairs nevar iet uz tualeti, jo man tas ir liels trū kums. Tī rī š ana ir laba, mums nebija sū dzī bu. Istabā bija arī peldmē teļ i un č ī bas, tika nodroš inā ta spilvenu izvē lne, kas ir ī paš i svarī ga manam kaklam. Arī š ai kategorijai ir savas privilē ģ ijas. Vē lā izrakstī š anā s, un mē s to izdarī jā m tieš i vē lu, un numuriņ š mums tika paplaš inā ts bez problē mā m. Mums vienmē r bija brī vas vietas a la carte restorā nos, un mums nebija daudz jā rezervē iepriekš . Tā pat ievests izcilas kvalitā tes alkohols Premium Level atpū tas telpā . Turklā t mū s priecē ja 10% atlaide spa procedū rā m. Tā nu bija ne mazums patī kamu brī ž u, pat izrā dī jā s, pateicoties tam, kaut nedaudz ieekonomē t uz visa, tā arī notika. Mū su lielā kais prieks bija pludmale no viesnī cas. Personā ls jau no paš a agra rī ta izņ ē ma visas aļ ģ es, iztī rī ja paš u pludmali, tā pē c š ajā daļ ā , un mē s gā jā m gar krasta lī niju vienā un otrā virzienā , mū su viesnī cas gabals izskatī jā s vistī rā kais, un tas nav pā rspī lē ts. Satikā m vietas, kur aļ ģ es gulē ja gandrī z kaudzē m, tur mē s noteikti negribē tu doties. Viesnī cas pludmales krasta lī nija ir gara, ir kur klī st. Saules krē sli stā v gan saulē , gan palmu ē nā , lietussargi vispā r nav nepiecieš ami. Jebkurā vietā pludmalē vienmē r ir atrodama bez maksas. Viesnī cā bija pietiekami daudz izklaides, viss, iespē jams, es pat neatceros, kas tur ir. Ir kā pš anas siena, basketbols, volejbols, biljards, š autriņ as, boč i, petanka, trapece, galda teniss, golfa laukumi, tenisa korti. Milzī gs ū dens izklaides daudzums, savs kazino un tā tā lā k, un tā tā lā k. Bē rniem miniklubs, bē rnu animā cija, peldbaseins ar slidkalniņ iem gandrī z paš ā pludmalē , batuts. Visa viesnī cas teritorija ar izklaidē m atrodas ē ku priekš ā , aiz viesnī cas gandrī z nekā nav. Ē dieni un dzē rieni ir lieliski. Mē s necietā m no pā rtikas trū kuma un tā s daudzveidī bas. Daudz garš ī gas gaļ as, bija gan jū ras veltes, gan zivis, gan saldumi katrai gaumei un liela augļ u izvē le. Atkal 6 pilnī gi daž ā das a la cartes, katru dienu vakariņ ojā m citā vietā , 7 daž ā di bā ri visā teritorijā un visi lieliski kokteiļ i. Topā ir animā cijas un vakara izrā des, un garlaicī gi neizdevā s. Viesnī cu ieteiksim visiem draugiem, mums te ļ oti patika.
аватар gannaurkina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tiem, kas neiedziļ inā s atsauksmē s, uzreiz teikš u, ka viesnī cu droš i var saukt par izcilu 4 un pat tuvā k 5. Sā kš u ar vienu no svarī gā kajiem lieliskas atpū tas aspektiem - restorā niem. . Viņ u ir daudz un arī lavas restorā ns ir ļ oti labs. … Tomēr ▾ Tiem, kas neiedziļ inā s atsauksmē s, uzreiz teikš u, ka viesnī cu droš i var saukt par izcilu 4 un pat tuvā k 5. Sā kš u ar vienu no svarī gā kajiem lieliskas atpū tas aspektiem - restorā niem. . Viņ u ir daudz un arī lavas restorā ns ir ļ oti labs. No apkalpoš anas lī dz izcilai ē dienu un dzē rienu kvalitā tei. Te ir izcila picē rija, kas mums vairā kkā rt aizvietoja pusdienas, kad gribē jā m vienkā rš i iekost un neiet uz paš u restorā nu. Interesants pavā ru š ovs japā ņ u valodā , izcils itā ļ u valoda, bet franč u valoda mums ī sti nepatika. Uzkodu bā rs ir atvē rts visu diennakti un viss vienmē r ir svaigs, lieliska produktu izvē le, zivis un jū ras veltes katru dienu, turklā t neskaitot daž ā dus gaļ as veidus katrai gaumei. Daudz augļ u, ī paš i lieliski ananā si un papaija, mango, lieliski svaigi konditorejas izstrā dā jumi un saldē jums. Kokteiļ i jebkurā vietā viesnī cā un vienmē r garš ī gi, labas kvalitā tes alkohols un pā rsteidzoš s mamahuana dzē riens, iesaku izmē ģ inā t klā tienē . Kokteiļ iem pievieno labu rumu, bet tas ir jā piedod. Un, protams, jautrais animā cijas komandas noskaņ ojums un vienkā rš i traka putu ballī te! Visas dienas izklaides pludmalē un pie baseina, aizdedzinoš i un krā saini vakara priekš nesumi. Turklā t daudzi ū dens sporta veidi, ū dens parks un pat kazino tiem, kam patī k jautri pavadī t nakti. Un, protams, arī pats personā ls, kurš vienmē r un visā pilnī bā centā s padarī t mū su svē tkus unikā lus. No mū su numura paveras skats uz galveno baseinu un pludmali. Vakaros bija mazliet trokš ņ ains, bet ar aizvē rtā m durvī m gandrī z nebija dzirdams. Jā , un mums bija tik jautri un sauļ ojā mies pludmalē , ka vakarā mē s aizmigā m bez pakaļ kā jā m)). Istaba gandrī z jauna, viss tī rs, daudz vietas mantā m. Tī rī š anas kvalitā te, bez sū dzī bā m. Katru dienu viss tiek vests uz istabu, ū dens, dzē rieni, š ampū ni un citas lietas duš ai. Ir pieejams bezmaksas seifs un pat gludinā mais dē lis un gludeklis. Vienī gais, ar ko nevarē jā m saprasties, bija ļ oti auksts gaiss no kondicioniera, reizē m vienkā rš i gulē jā m ar atvē rtu balkonu. Istabā es neuztvē ru WI-FI, tikai vestibilā , un ā trums ir vā jš , bet mē s pat priecā jamies, mē s pavadī jā m vairā k laika harmonijā ar dabu)). Un mū su lielā kais prieks no pludmales – tā ir krā š ņ a. Vietu ir daudz, aļ ģ u nav ne ū denī , ne krastā , vienmē r ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir vē l vairā ki baseini, izskatā s tī ri, bet mē s peldē jā mies tikai okeā nā . Teritorijā un apkā rt ir daudz apstā dī jumu, laba trenaž ieru zā le, kur vienmē r ir kā ds darbinieks, kas palī dzē s un pastā stī s. Mums noteikti patika, un es ceru, ka mē s š eit bū sim biež i viesi.
аватар Alex_111
Mē s palikā m 2018. gada martā . BRIESMĪ GA viesnī ca! Vecas istabas, istabā s plī st viss - durvis, mē beles, santehnika, nemitī gi jā prasa kaut ko salabot. Personā la š ausmī gā attieksme pret krieviem, viesmī ļ us nav iespē jams nopratinā t, kad tomē r izdevā s noķ ert viesmī li un palū gt tē ju, viņ as saš utumam nebija robež u - viņ a nelika uz galda krū zes un apakš tasī tes, bet praktiski iemeta tos. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2018. gada martā . BRIESMĪ GA viesnī ca! Vecas istabas, istabā s plī st viss - durvis, mē beles, santehnika, nemitī gi jā prasa kaut ko salabot.
Personā la š ausmī gā attieksme pret krieviem, viesmī ļ us nav iespē jams nopratinā t, kad tomē r izdevā s noķ ert viesmī li un palū gt tē ju, viņ as saš utumam nebija robež u - viņ a nelika uz galda krū zes un apakš tasī tes, bet praktiski iemeta tos. Bā rmeņ i apkalpo ar tik nedraudzī gā m sejā m, ka no tā da negatī visma var aizrī ties ar viņ u kokteiļ iem.
Bet PAŠ AUSMĪ GĀ KAIS ir nereā li daudz neadekvā tu amerikā ņ u jaunieš u ieraš anā s, kas tavu atvaļ inā jumu pā rvē rtī s par elli. VIŅ U PŪ LIS! ! ! Š ie jaunieš i piedzeras un uzvedas kā cū kas, bļ auj, skraida pa viesnī cu, pa nakti nevar gulē t. Acī mredzot viesnī cas vadī ba ir tik mantkā rī ga, ka tai nerū p savu viesu intereses un komforts, apdzī vojot viesnī cu lī dz acu ā boliem ar amerikā ņ u jaunieš u pū ļ iem, kuri ieradā s ar vienu mē rķ i - padzerties. IZVĒ LIES CITU VIESNĪ CU, CITĀ DĒ JĀ DĒ JĀ DAĻ A TAVA BRĪ VDIENA PAZUDUS!
аватар tatianaistos
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad ar agru rezervā ciju nokavē jā m pirkumu un nā cā s paņ emt par paaugstinā tu cenu (Bet es tomē r gribē ju dabū t kvalitatī vu atvaļ inā jumu. Parasti braucam pieciniekā un par č etriniekiem nebija ne runas. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmes ļ oti ilgu laiku un galu galā atrada š o brī numu. … Tomēr ▾ Š ogad ar agru rezervā ciju nokavē jā m pirkumu un nā cā s paņ emt par paaugstinā tu cenu (Bet es tomē r gribē ju dabū t kvalitatī vu atvaļ inā jumu. Parasti braucam pieciniekā un par č etriniekiem nebija ne runas. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmes ļ oti ilgu laiku un galu galā atrada š o brī numu. Viesnī ca ir pilnvē rtī ga protams nav VIP un š eit pusdienā s omā rus nepasniegs bet tomē r ē diena lī menis ir ļ oti labs. Galvenais restorā ns piedā vā ļ oti daudzveidī gu izvē le un plus 6 a la carte restorā ni, lai gan tajos vajag pierakstī ties, bet nesaskatu problē mu par alkoholu. teikt ka izvē le nav pā rā k liela bet kokteiļ i dara labu alu ir normā li un ir importa dzē rienu izvē le bet vispā r alkohols vietē jais lai gan kvalitatī vs bet te kā ds jau ir pie kaut kā pieradis) man ļ oti patika animā cija diezgan jautra pirms atpū tas viesnī cā s mierī gā kā un kaut kā animā cija bija mazsvarī ga bet te mums patika. Nā kamreiz, kad dosimies uz Barcelo Bavaro, viņ i saka, ka animā cija tur kopumā ir lieliska. Iepriekš es vispā r nerakstī ju atsauksmes, parasti skatī jos uz cenu un viss, bet š oreiz nā cā s apjukt par lē tā m viesnī cā m. Teritorija sakopta, lai arī ne milzī ga, bet pietiekami liela, lai atpū stos. Atpū š as gan pā ri, gan ģ imenes ar bē rniem, un aktivitā tes š eit atradī s ikviens. Turklā t ir zona, kur ir mierī gā k, un zona, kur visas galvenā s kustī bas un bē rnu izklaides. Teritorijā ir dž akuzi relaksē još ai atpū tai, vispā r ir dž akuzi, kur var atpū sties un nelaisties bē rnudā rzā . Nu, domā ju, ka tas bū s svarī gi tiem, kas meklē relaksē još u atpū tu. Istaba diezgan pieklā jī ga ar labu remontu, mē beles protams diezgan nepretenciozas un viss pā rē jais, bet viss moderns un darba kā rtī bā . Vispā r, ja nav lū guma pē c š ika, tad pieklā jī gs cipars. Internets ir gudrs un maksas) Nu, tas tomē r ir daudzā s viesnī cā s, tā pē c tas ir labi. Droš s bez maksas. Viņ i ļ oti labi uzkopj š ā du viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumu, un kopumā darbinieki strā dā labi un ā tri. Pludmale ir tī ra, bez aļ ģ ē m, tā s tiek tī rī tas katru dienu. Bijā m pirmajā pieciniekā , kur tā s gandrī z nemaz netika izņ emtas, pamatojot to ar to, ka saka daba un viss) Man ļ oti patika š eit esoš ā pludmale. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un par tik pieticī gu cenu)
аватар alya.xofman
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Martā atpū tā s ar visu ģ imeni. Š is ir mū su otrais brauciens uz Dominikā nas Republiku, pirmo reizi atpū tā mies Karī bu salā s, un š oreiz ļ oti gribē jā s bū t tuvā k okeā nam. Occidental ir viens no nedaudzajiem č etriniekiem, kas atrodas tieš i pie okeā na. … Tomēr ▾ Martā atpū tā s ar visu ģ imeni. Š is ir mū su otrais brauciens uz Dominikā nas Republiku, pirmo reizi atpū tā mies Karī bu salā s, un š oreiz ļ oti gribē jā s bū t tuvā k okeā nam. Occidental ir viens no nedaudzajiem č etriniekiem, kas atrodas tieš i pie okeā na. Reģ istrē š anā s, kā jau visā s viesnī cā s, ir no 15.00. Tas nav ī paš i ē rti, ierodoties ar agru lidojumu (un lidojums, godī gi sakot, nav no tiem vieglā kajiem), tā pē c iesaku iepriekš ī rē t atseviš ķ u transfē ru (jebkurā ekskursijā ). aģ entū ra, piemē ram, mums viņ i satiekas 2Banana otro reizi) un par nelielu samaksu nokļ ū st viesnī cā , apejot tū ristu piegā di uz 10.500 blakus esoš ajā m viesnī cā m, no viņ iem uzzinā siet arī labus padomus par valsti, nevis standarta pā rstā stu. par Dominikā nas Republikas kultū ru un piedā vā jumu iegā dā ties vietē jo SIM karti par pā rmē rī gi dā rgu cenu (kā tas ir pieņ emts ar tū risma operatoriem), atstā t dzeramnaudu reģ istratū rā (parasti pietiek ar 20-25 dolā riem) par agru reģ istrē š anos un jū s pat varat izvē lē ties ē ku, kurā dzī vosiet. Protams, ja viesnī ca nav pā rpildī ta, un tas notiek brī vdienā s. Mē s, par laimi, neatradā m Kanā das brī vdienas un izvē lē jā mies istabu viesnī cas rietumu daļ ā , 1 kvartā lā ar skatu uz okeā nu. Bija arī bē rnu un pieauguš o baseini, ļ oti ē rti. Ja apmeties ē kā s 4-7, esiet gatavi tam, ka tā s atrodas blakus galvenajam baseinam un jaunieš u izklaides epicentram. Š eit tā ir gaumes lieta. Mums bija ē rtā k dzī vot blakus bē rnu izklaidē m. Kopumā navigā cija viesnī cā ir ā rkā rtī gi vienkā rš a un saprotama, jo pati viesnī ca ir monolī ts pretī okeā na lī nijai un blakus atrodas visi restorā ni, trenaž ieru zā le, spa, vestibila zonas. No rī ta paē dā m brokastis, devā mies uz pludmali, pavadī jā m kā du laiku spē lē joties un lē kā jot pa viļ ņ iem, pē cpusdienā tie kā likums pastiprinā jā s un atgriezā mies savā baseinā apvienotajā ar bē rnu baseinu un tur pavadī jā m laiku visa ģ imene. lī dz pusdienā m. Un pē c pusdienā m mē s biež i ieņ ē mā m vietas pie galvenā baseina, jo tur notika interesantas meistarklases un deju programmas. Pludmale atrodas vienā dā attā lumā no visā m ē kā m un diezgan plaš a, tomē r miera praktiski nebija. Mē s to neņ ē mā m vē rā . Vietē jie stā sta, ka vasarā okeā ns ir daudz mierī gā ks, martā viļ ņ i ir diezgan spē cī gi, tā pē c pludmalē ilgi nebija iespē jams uzturē ties. Bet ir ļ oti patī kami pē cpusdienā pastaigā ties gar piekrasti ar visu ģ imeni, un ir daudz skaistu vietu fotogrā fijā m, kas ir svarī gi. Uz fotosesiju nekur nav jā brauc. Ko vē los atzī mē t viesnī cas ē dinā š anā : uzkost var gandrī z visu diennakti, jo uzkodas un uzkodas var atrast jebkurā laikā , plus ē dienreizes restorā nos. Man bija nedaudz grū ti izdarī t izvē li, jo es ievē roju pareizu uzturu pat atvaļ inā jumā (man gandrī z vienmē r bija jā ē d viens un tas pats), bet vī ram un dē lam bija vieglā k - cilvē kiem, kuri var atļ auties atpū sties atvaļ inā jumā ir diezgan liela gaļ as, jū ras velš u un maizes izstrā dā jumu izvē le (augstu kaloriju un garš ī gu ē dienu). Vē l gribu atzī mē t ļ oti labu un kvalitatī vu (č etriniekiem) alkoholu, Prezidenta alu, labu viskiju un rumu un labu vī nu restorā nos. Viesnī cā ir ļ oti draudzī ga un godbijī ga attieksme pret bē rniem, viesmī ļ i restorā nos vienmē r piedā vā ē rtas sē dvietas, animā cija izklaidē bē rnus no rī ta lī dz vakaram un mā ca dejot vietē jā s mū zikas pavadī bā . . Nebija pat ī paš as vajadzī bas doties ā rpus viesnī cas, nu, izņ emot ekskursijas un suvenī ru veikalu apmeklē jumu. Bija ļ oti apmierinā ti!
аватар nadezdaur
Š ī viesnī ca, lai arī iet kā č etrinieks, noteikti ir labs piecinieks, viss ir ļ oti augstā lī menī . Kad mums ieteica š o iespē ju, mē s samulsā m, ka tas ir 4 zvaigznes, bet patiesī bā mē s saņ ē mā m ļ oti labu pieci. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca, lai arī iet kā č etrinieks, noteikti ir labs piecinieks, viss ir ļ oti augstā lī menī . Kad mums ieteica š o iespē ju, mē s samulsā m, ka tas ir 4 zvaigznes, bet patiesī bā mē s saņ ē mā m ļ oti labu pieci. Dominikā nas Republikā atpū š amies ne pirmo reizi un ir ar ko salī dzinā t. Un varu droš i teikt, ka viesnī ca pā rspē j daudzus pieciniekus. Tā pē c nolē mu uzrakstī t savu atsauksmi, lai gan neesmu to cienī tā js) Teritorija ir liela un tajā paš ā laikā mā jī ga un pā rdomā ta divas zonas, viena izklaidei, otra atpū tai. Katrā zonā ir liels baseins ar sekcijā m bē rniem. Bē rniem te vispā r ir paradī ze. Ir labs bē rnu klubiņ š . Animā cijas programma. Pat krieviski runā još u auklī ti nav problē mu atrast. Ir bē rnu slidkalniņ i. Turklā t pludmale ir lieliska, lieliski piemē rota gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Zā li nemaz neredzē jā m, lai gan citā s viesnī cā s staigā jā m gar krastu, tā s bija daudz. Pieauguš o animā cija arī ir augstā lī menī , arī vakara š ovi nekad nav atkā rtojuš ies pa dienu arī viss ļ oti labi noorganizē ts, te nebū s garlaicī gi) Ē diens izcils ar lielu izvē li, plus a la auto ka tu var apmeklē t vairā kas reizes bez maksas lieliski daž ā doja mū su galdu) Lai gan galvenais restorā ns bija vairā k nekā pietiekami. Kopumā viss sanā ca un nedā rgi un gluž i kā labā pieciniekā . Istabu skaits viesnī cā ir ļ oti labs, visa viesnī ca tika izremontē ta 2015. gadā , tā pē c mums teica) Bet viss tieš ā m ir svaigs. Visi numuri ar balkoniem. Bezmaksas droš as labas mē beles. Vienī gais, bet tā gandrī z visā s viesnī cā s ir maksas internets. Nu, patiesī bā jū s ē dat, lai atpū stos un kā pē c jums tas tur vajadzī gs) Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, tā ir pelnī jusi otro apmeklē jumu, ko mē s arī darī sim)
аватар tamarazakigina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es nevaru saprast pilnī gi negodī gā s atsauksmes par š o viesnī cu. Nolē mu atstā t savu viedokli, it ī paš i pē c pē dē jo negatī vo atsauksmju izlasī š anas. Pludmale bija skaista, personā ls bija pieklā jī gs, ē diens bija lielisks, bet tas, ka jums vienkā rš i nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, nesū dzē sies debesu birojam))). … Tomēr ▾ Es nevaru saprast pilnī gi negodī gā s atsauksmes par š o viesnī cu. Nolē mu atstā t savu viedokli, it ī paš i pē c pē dē jo negatī vo atsauksmju izlasī š anas. Pludmale bija skaista, personā ls bija pieklā jī gs, ē diens bija lielisks, bet tas, ka jums vienkā rš i nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, nesū dzē sies debesu birojam))). Tagad sī kā k par katru mū su svē tku aspektu. Novembra sā kumā atpū tā mies viesnī cā , baseina un duš u remontu neatradā m, tā pē c pā rē jais izrā dī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Es gribu sā kt ar pludmales aprakstu. Pirmkā rt, tas ir okeā ns, un viļ ņ u klā tbū tne ir diezgan dabiska, un es nevaru saprast, kā tas attiecas uz viesnī cu. Pludmale ir krā š ņ a, sauļ oš anā s krē sli atrodas palmu ē nā , un jebkurā laikā bija viegli atrast brī vu. Smiltis ir baltas un patī kamas staigā t basā m kā jā m)). Jā , viļ ņ i bija lieli, tas tomē r ir okeā ns, bet tas pat deva ī paš u sajū smu un brī ž iem pat aizrā va elpu. Kad bija ļ oti lieli viļ ņ i, ar lielu prieku pavadī jā m laiku baseinā , seklā kajā ir dž akuzi zona, bet dziļ ajā pā ris reizes nopeldē jā mies. . Tas ir tieš i tas, ko mē s vē lē jā mies no ceļ ojuma, un viesnī cas izmaksas nebija lielas par tik krā š ņ iem skatiem. Teritorija nav ī paš i liela, bet ļ oti zaļ a, kopta. Gleznainas takas, salas ar palmā m baseinā , dekoratī vi koka tiltiņ i, strū klakas, ļ oti jauki, ī paš i ar vakara apgaismojumu. Ē diens ir izcils, papildus galvenajam restorā nam, vairā ki A la carte restorā ni pē c vienoš anā s. Mums patika zivis un japā ņ i, ē dieni tajos atš ķ ī rā s no galvenā restorā na. Mē s gā jā m uz visu, tikai intereses pē c, jo ī paš i tā pē c, ka galvenā restorā na bija vairā k nekā pietiekami, vienkā rš i nav reā li visu izmē ģ inā t. Jū ras veltes katru dienu, izcilas grilē tas garneles brī vdienā s, liela augļ u izvē le un ī paš i gardi ananā si. Vairā ku veidu svaigas sulas, liela gaļ as izvē le un vairā ki putnu gaļ as veidi, tikai milzī gs skaits dā rzeņ u ar daž ā dā m mē rcē m, viņ i katru dienu sev gatavoja daž ā dus maisī jumus, bet visu vienkā rš i nevar saskaitī t. Es pat nevaru iedomā ties, kā var teikt, ka nebija ko ē st. Cilvē ki, jū su mā jā dzī vo š efpavā rs no Michelin restorā na, tad ko jū s darā t 4 zvaigž ņ u viesnī cā ? : ) Bā ru ir pā rā k daudz, un nevienā no tiem ir izcilas kvalitā tes dzē rieni. Animā cija ir angļ u un spā ņ u valodā , bet merengue un bachata meistarklasē s esam bijuš i tikai daž as reizes. Lielā ko daļ u laika pavadī ju sauļ ojoties un peldoties. Mē s dabū jā m istabu pirmajā ē kā ar skatu uz baseinu un daļ u no okeā na. Tī rī š ana ir laba, un ko vē l vajag. Mē beles, lai arī ne pirmajā svaigumā , ir ē rtas. Un tad istabā mē s tikai gulē jā m un iegā jā m duš ā . Apbē dinā ts par WI-FI trū kumu, un reģ istratū rā tas ir ļ oti vā jš . Ja jū s pē rkat, tas izrā dā s ļ oti dā rgs, mē s nolē mā m, ka tā ir zī me, un jums vienkā rš i jā atpū š as)). Apkalpoš ana ir lē na, tač u Dominikā nas Republikā neko citu nevajadzē tu gaidī t. Tā pē c vienkā rš i izbaudi dabu un garš ī gus ē dienus un viss bū s lieliski! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Nataliten
Vai kāds ar maziem bērniem ir atpūties Dominikānas Republikā, gribu jautāt, pie viesnīcām tiek tirgots zīdaiņu ēdiens (kartupeļu biezenis burciņās) ???? Vai arī jūs varat to paņemt līdzi, izvest caur muitu, viņi to neapturēs??
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums VikaKo
Ko vēlams vilkt meitenēm, ejot vakariņās, un ko jauniešiem?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Ekaterina21.01
Atpūtīsimies, un tas mūs ļoti satrauc...
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Galysa
Kā ir ar ēdienu, kā ar istabām?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Occidental Caribe расположен на берегу океана на пляже Баваро и окружён тропическим садом. Отель был открыт в 2005 г., последняя реновация проводилась в 2015 году. Этот вариант подойдёт как романтической поездки, так и для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta До Санто-Доминго: 160 км. (2 ч. 20 мин. без остановок) До аэропорта Санто-Доминго: 137 км. (2 ч. без остановок) До Игуэи: 40 км. (30 мин. без остановок) До Ла-Романа: 70 км. (45 мин. без остановок)
Pludmales apraksts Ширина пляжной полосы - 20 м. Длина пляжной полосы - 350 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан, обслуживающий в режиме шведского стола, "Alcazar". Ресторан "Mexico Lindo". La Dolce Vita (итальянский ресторан). "Kyoto" (японский ресторан). "La Comedie" (французский ресторан). "Marenostrum" (ресторан, специализирующийся на блюдах из мяса и рыбы). "El Conuco" (доминиканский ресторан). Lobby bar "Alhambra", lobby bar II "Marien", cпорт-бар "Take Five"(только для взрослых), бар "El Marlin", бар у бассейна, бар "El Mirador", диско-бар, бар с легкими закусками "Marlin". Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа. Многоязычный персонал: английский, немецкий, испанский, французский, русский.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Miniclub (для детей 4 — 12 лет), детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Театр вместимостью до 800 человек. 3 теннисных корта: оборудование бесплатно, освещение и уроки платно. Скалодром, тарзанка, бочча, бадминтон, водное поло, водный банан, водные лыжи, парашют. Немоторные водные виды спорта: каякинг, снорклинг, катамаран.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • kazino
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 798 номеров таких категорий: Double Room, Ocean View Double Room, Family Room, Superior Room, Superior Oceanfront View Room, Premium Level Suite, Premium Level Presidential Suite.

Istabās

Собственная ванная комната, душ/ванна, фен, кондиционер, ТВ с музыкальными и русскоязычными каналами, телефон, чайник, набор для приготовления чая/кофе, сейф, балкон, Wi-Fi (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Carretera Arena Gorda, Баваро, 10106 Пунта-Кана, Доминиканская Республика.
Tālruņi: +1 809 476 7777
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).