Mira 3*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.410
№11 viesnīcas reitingā Prāga
8.0 Numurs
8.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
6.6 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Mira atrodas pašā Prāgas centrā, netālu no senās Višehradas.Vairāk →
аватар sadoviy-igor
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas rajonā Prā ga 4. Atraš anā s vieta man ir vienkā rš i ideā la. Viesnī ca atrodas 7 minū š u tramvaja brauciena attā lumā , un pietura atrodas 2 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Blakus atrodas vairā ki bā ri, picē rija, pā ris pā rtikas preč u veikali, kur var labi uzkrā ties, un pats galvenais – apkā rtne ir ļ oti klusa un mierī ga. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas rajonā Prā ga 4. Atraš anā s vieta man ir vienkā rš i ideā la. Viesnī ca atrodas 7 minū š u tramvaja brauciena attā lumā , un pietura atrodas 2 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Blakus atrodas vairā ki bā ri, picē rija, pā ris pā rtikas preč u veikali, kur var labi uzkrā ties, un pats galvenais – apkā rtne ir ļ oti klusa un mierī ga. Viesnī cas numuri ir lieli. Gultas ir milzī gas, ir atseviš ķ a tualete, duš a, ledusskapis, TV, seifs ikvienam, kam tas ir nepiecieš ams.
аватар darkmoon_ya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies Booking. com, cena diezgan pieklā jī ga, ierodoties ā tri iekā rtojā s, nodroš inā ta ar autostā vvietu, patika istabiņ a, jauna santehnika, tī rī ba, sniegbalta gultasveļ a un dvieļ i. Ir daž i komentā ri par š auro tualetes telpu, bet tie visi ir sī kumi, nevajadzē tu sabojā t iespaidu par pā rē jo nelielu nianš u dē ļ . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies Booking. com, cena diezgan pieklā jī ga, ierodoties ā tri iekā rtojā s, nodroš inā ta ar autostā vvietu, patika istabiņ a, jauna santehnika, tī rī ba, sniegbalta gultasveļ a un dvieļ i. Ir daž i komentā ri par š auro tualetes telpu, bet tie visi ir sī kumi, nevajadzē tu sabojā t iespaidu par pā rē jo nelielu nianš u dē ļ . No rī ta paē dā m brokastis, desiņ as, desiņ as, vairā ku veidu sieri, ievā rī jumi, medus, bulciņ as. . utt. Viss garš ī gi, apmierinoš i, droš i var doties ekskursijā un baudī t Č ehijas skatus un pastaigas pa Prā gu!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Brokastis vienmuļ as-desiņ as, divu veidu siers, š ķ iņ ķ is, muslis, tē ja, kafija. Vasaras pilnbriedā gribē tos dā rzeņ us. (citā s lī dzvē rtī gā s viesnī cā s piedā vā putras un dā rzeņ us)Sludinā jumā nav solī ta tē jkanna. … Tomēr ▾ Brokastis vienmuļ as-desiņ as, divu veidu siers, š ķ iņ ķ is, muslis, tē ja, kafija. Vasaras pilnbriedā gribē tos dā rzeņ us. (citā s lī dzvē rtī gā s viesnī cā s piedā vā putras un dā rzeņ us)Sludinā jumā nav solī ta tē jkanna. , draudzī gs. Blakus viesnī cai ir lē ts krogs - trokš ņ ains. Lī dz centram 15 min brauciens. Nā kamreiz nakš ņ os citā viesnī cā pastaigas attā lumā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yensenov
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir laba. Budž eta tū ristam tas, kas vajadzī gs, ī paš i krievvalodī gajam. Brokastis no 7 lī dz 9:30. Principā ir pietiekami daudz laika, lai atsvaidzinā tos. Viesnī cā var ieturē t sā tī gu maltī ti, un tur neesi izsalcis lī dz vakaram. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Budž eta tū ristam tas, kas vajadzī gs, ī paš i krievvalodī gajam. Brokastis no 7 lī dz 9:30. Principā ir pietiekami daudz laika, lai atsvaidzinā tos. Viesnī cā var ieturē t sā tī gu maltī ti, un tur neesi izsalcis lī dz vakaram. Pats galvenais, atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Diezgan lē ti, bet numuriņ i ļ oti personiski, ē diens labs. Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti laipnas un smaidī gas. … Tomēr ▾ Diezgan lē ti, bet numuriņ i ļ oti personiski, ē diens labs. Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti laipnas un smaidī gas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā atpū tos 2011. gada maijā . Viss ļ oti patika. Lieliski numuriņ i. Brokastis ir vienā das, bet ne par to ir runa. Reģ istratū rā meitenes runā krieviski. Ī paš i man patika Nataš a, laipna un simpā tiska, visu izstā stī s, visu parā dī s. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos 2011. gada maijā . Viss ļ oti patika. Lieliski numuriņ i. Brokastis ir vienā das, bet ne par to ir runa. Reģ istratū rā meitenes runā krieviski. Ī paš i man patika Nataš a, laipna un simpā tiska, visu izstā stī s, visu parā dī s. Fē nu un gludekli var aizņ emties bez maksas reģ istratū rā . Ļ oti ē rti nokļ ū t lī dz centram, ar tramvaju 7 minū tes vai ar kā jā m 15 minū tes. Kopumā pā rē jais bija veiksmī gs, man ļ oti negribē jā s iet prom no mā jā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kkati18
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, nekā das greznī bas. Atpū tai (nakš ņ oš ana, brokastis, TV, vanna, tualete, tī rī ba). Ja cilvē ki gatavojas iepazī ties ar Č ehijas apskates objektiem, š ī viesnī ca ir labā kais risinā jums. Tā atrodas 10 minū š u metro brauciena attā lumā no Vā clava laukuma. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, nekā das greznī bas. Atpū tai (nakš ņ oš ana, brokastis, TV, vanna, tualete, tī rī ba). Ja cilvē ki gatavojas iepazī ties ar Č ehijas apskates objektiem, š ī viesnī ca ir labā kais risinā jums. Tā atrodas 10 minū š u metro brauciena attā lumā no Vā clava laukuma. Kopumā mē s bijā m sajū smā . Vē l 50 metrus no viesnī cas atrodas picē rija, kurā var paē st un dzert alu 2 personā m tikai par 300 CZK.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
tī ra, pieticī ga viesnī ca. Regulā ri tī rī ts, mainī ti dvieļ i. Telpas nav mazas. Numurā ir ledusskapis, TV ar krievu kanā liem. Brokastis pieticī gas, jā , bet tā das ir gandrī z visur Eiropā , meitenē m pietiek. Galvenais - pavisam tuvu centram - 3-4 tramvaja pieturas, var staigā t. … Tomēr ▾ tī ra, pieticī ga viesnī ca. Regulā ri tī rī ts, mainī ti dvieļ i. Telpas nav mazas. Numurā ir ledusskapis, TV ar krievu kanā liem. Brokastis pieticī gas, jā , bet tā das ir gandrī z visur Eiropā , meitenē m pietiek. Galvenais - pavisam tuvu centram - 3-4 tramvaja pieturas, var staigā t. Ļ oti pieņ emama un pieņ emama iespē ja.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir maza. Ē rta atraš anā s vieta. Vienmē r var atbraukt no centra. Un kas galvenais, gandrī z visas ekskursijas ir tieš ā s. Tā tad, kurš meklē budž eta variantu — tī ru, lē tu un viegli sasniedzamu, tad jū s esat š eit. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza. Ē rta atraš anā s vieta. Vienmē r var atbraukt no centra. Un kas galvenais, gandrī z visas ekskursijas ir tieš ā s. Tā tad, kurš meklē budž eta variantu — tī ru, lē tu un viegli sasniedzamu, tad jū s esat š eit.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tos 2010. gada jū lijā . Viss ļ oti patika. Brokastis ir sliktas, bet ne par to ir runa. Reģ istratū rā meitenes runā krieviski. Ī paš i man patika Nataš a, no Ukrainas. Laipna lī dzjū tī ga, visu izstā stī s, visu parā dī s. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos 2010. gada jū lijā . Viss ļ oti patika. Brokastis ir sliktas, bet ne par to ir runa. Reģ istratū rā meitenes runā krieviski. Ī paš i man patika Nataš a, no Ukrainas. Laipna lī dzjū tī ga, visu izstā stī s, visu parā dī s. Fē nu un gludekli var aizņ emties bez maksas reģ istratū rā . Š ampū ns, ziepes, viss ir istabā . Dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, kas ir normā li. Nokļ ū š ana centrā ir ļ oti ē rta, 5 pieturas (ī sas) un esat muzejā . Kopumā pā rē jais bija veiksmī gs, man ļ oti negribē jā s iet prom no mā jā m.
Ir jautā jumi, rakstiet
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Mira расположен в самом центре старой Праги вблизи древнего Вышеграда.

Viesnīcā

  • бар
  • обмен валюты
  • парковка
  • ресторан
  • солярий

  • Telpu apraksts

    Отель Mira имеет 24 номера.

    Istabās

  • ванная комната
  • телевизор
  • телефон

  • FAQ