King Charles Boutique Residence 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.410
№4 viesnīcas reitingā Prāga
9.2 Numurs
9.2 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.2 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
King Charles Boutique atrodas Prāgas 2. vēsturiskajā rajonā, mazāk nekā 10 minūšu tramvaja brauciena attālumā no Vāclava laukuma (2 km gājiena attālumā no viesnīcas) un vecpilsētas, pastaigas attālumā no Vltavas un Vyšehradas, kā arī 2,7 km attālumā no Kārļa tilta. Viesnīcas ēka celta 1913. gadā. Šī iespēja ir piemērota gan tūristu atpūtai, gan biznesa tikšanās.Vairāk →
аватар Marybell
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neskatoties uz tuvē jo tramvaja sliež u remontdarbiem, tuvumā ir alternatī vs tramvajs. Gardas brokastis. Ļ oti izpalī dzī gs personā ls: lidostā pazuda medus. apdroš inā š ana, reģ istratū rā viņ i piezvanī ja tū risma operatoram, un viņ i nekavē joties nosū tī ja mums dokumentus uz viesnī cas pastu. … Tomēr ▾ Neskatoties uz tuvē jo tramvaja sliež u remontdarbiem, tuvumā ir alternatī vs tramvajs. Gardas brokastis. Ļ oti izpalī dzī gs personā ls: lidostā pazuda medus. apdroš inā š ana, reģ istratū rā viņ i piezvanī ja tū risma operatoram, un viņ i nekavē joties nosū tī ja mums dokumentus uz viesnī cas pastu. Visi braucieni pabeigti! Vienī gais, kas mani patieš ā m pā rsteidza, bija naktsmī tne: tika nopirkti 2 standarti, bet patiesī bā tie izrā dī jā s pilnī gi atš ķ irī gi numuriņ i. Viens ir milzī gs, ar "bagā tā m" gultā m, kā viesnī cas sludinā jumā , ar tī ru vannas istabu ar hidromasā ž u (lai gan neesam pā rliecinā ti, ka izdevā s - nemē ģ inā jā m), bet otra ir niecī ga, ar pieticī gā m gultā m, nē . drē bju skapis vispā r, un caurums grī dā vannasistabas vietā . Ļ oti svarī gi ir arī paņ emt istabu ar skatu uz pagalmu, otrā pusē blakus ir dzelzceļ š .
аватар Sunny36
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neskatoties uz tuvē jo tramvaja sliež u remontdarbiem, tuvumā ir alternatī vs tramvajs. Gardas brokastis. Ļ oti izpalī dzī gs personā ls: lidostā pazuda medus. apdroš inā š ana, reģ istratū rā viņ i piezvanī ja tū risma operatoram, un viņ i nekavē joties nosū tī ja mums dokumentus uz viesnī cas pastu. … Tomēr ▾ Neskatoties uz tuvē jo tramvaja sliež u remontdarbiem, tuvumā ir alternatī vs tramvajs. Gardas brokastis. Ļ oti izpalī dzī gs personā ls: lidostā pazuda medus. apdroš inā š ana, reģ istratū rā viņ i piezvanī ja tū risma operatoram, un viņ i nekavē joties nosū tī ja mums dokumentus uz viesnī cas pastu. Visi braucieni pabeigti! Vienī gais, kas mani patieš ā m pā rsteidza, bija naktsmī tne: tika nopirkti 2 standarti, bet patiesī bā tie izrā dī jā s pilnī gi atš ķ irī gi numuriņ i. Viens ir milzī gs, ar "bagā tā m" gultā m, kā viesnī cas sludinā jumā , ar tī ru vannas istabu ar hidromasā ž u (lai gan neesam pā rliecinā ti, ka izdevā s - nemē ģ inā jā m), bet otra ir niecī ga, ar pieticī gā m gultā m, nē . drē bju skapis vispā r, un caurums grī dā vannasistabas vietā . Ļ oti svarī gi ir arī paņ emt istabu ar logiem uz pagalmu, otrā pusē blakus ir dzelzceļ š .
аватар perelygina.84
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, ī paš i par naudu. Prā gā neesam pirmo reizi, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Laba istaba, nedaudz š aurs, bet bija ok diviem. Forš a atmosfē ra istabā , jauna santehnika. Bezmaksas internets, TV - daudzi krievu kanā li. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, ī paš i par naudu. Prā gā neesam pirmo reizi, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Laba istaba, nedaudz š aurs, bet bija ok diviem. Forš a atmosfē ra istabā , jauna santehnika. Bezmaksas internets, TV - daudzi krievu kanā li. Angļ u valodā runā još s personā ls un lieliskas brokastis. Un, protams, viesnī cas atraš anā s vieta ir netā lu no Viš egradas un krastmalas, kur var pastaigā ties, lī dz centram ir vairā kas tramvaju pieturas.
Es noteikti viņ u ieteikš u!
аватар elinaosipova77
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atradā m š o viesnī cu, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m. Stilī gi, mā jī gi, klusi, tuvu centram (20 min gā jiens, pa promenā di nedaudz ilgā k). Tiem, kas nevē las staigā t, 24. tramvaja pietura atrodas pā ri ceļ am. … Tomēr ▾ Mē s atradā m š o viesnī cu, pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m. Stilī gi, mā jī gi, klusi, tuvu centram (20 min gā jiens, pa promenā di nedaudz ilgā k). Tiem, kas nevē las staigā t, 24. tramvaja pietura atrodas pā ri ceļ am. Tikai jā patur prā tā , ka brī vdienā s mainā s kustī bu intervā ls, palielinā s gaidī š anas laiks. Iepriekš ē jos braucienos uz Viš egradu laika nepietika, š oreiz strā dā jā m no sirds.
Istabas logi pavē rā s uz pagalmu, putni dzied no rī ta, klusums. Viesnī cā nav centrā lā gaisa kondicionē tā ja. Mū su istabā bija kaut kas lī dzī gs pā rnē sā jamam kondicionierim ar cauruli pa logu, bē rniem bija parasts ventilators. Viņ u istabā bija smacī gs.
Brī niš ķ ī gs viesnī cas personā ls, ī paš i gribu pieminē t Aleksandru. Kvalitatī va tī rī š ana, sniegbalta veļ a. Ļ oti labas brokastis; putras. olas daž ā dā s formā s, 3 veidu desas un siers, desiņ as, graudaugi, augļ i, sulas, kafija, tē ja, piens, smalkmaizī tes, rullī š i, jogurti. Katru dienu kaut kas diapazonā mainā s.
Mē s noteikti paliksim š ajā viesnī cā nā kamajā Prā gas apmeklē juma reizē .
аватар Tanja_lera
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies 7:00, mū s ievietoja pē c 5 minū tē m. Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu vairā kiem lielveikaliem, tramvaju pieturai, Vysehrad. Brokastis labas - ē dā m lī dz 3-4 pē cpusdienā . Viss personā ls krieviski runā još s, vienmē r pamudinā s. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 7:00, mū s ievietoja pē c 5 minū tē m. Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu vairā kiem lielveikaliem, tramvaju pieturai, Vysehrad. Brokastis labas - ē dā m lī dz 3-4 pē cpusdienā . Viss personā ls krieviski runā još s, vienmē r pamudinā s. Internets numurā ir bezmaksas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

King Charles Boutique расположен в историческом районе Прага 2, менее, чем в 10 минутах езды на трамвае от Вацлавской площади (2 км пешком от отеля) и Старого Города, в нескольких минутах ходьбы от Влтавы и Вышеграда, в 2,7 км от Карлова Моста. Здание отеля построено в 1913 году. Этот вариант подойдёт как для туристического отдыха, так и для проведения бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от аэропорта имени Вацлава Гавела/Прага и в 95 км от аэропорта Пардубице.
Viesnīcā

Сад, терраса, торговый автомат (напитки), круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, обслуживание номеров.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля составляет 33 номера.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, чайник/кофеварка, бесплатный Wi-Fi.

Adrese Neklanova 148/34, Прага, 12800, Чехия
Tālruņi: +420 224 910 550
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).