Ibis Praha Mala Strana 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.410
№18 viesnīcas reitingā Prāga
8.6 Numurs
8.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.0 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no liela iepirkšanās centra, dažu metru attālumā no metro stacijas "Andel" un tāda paša nosaukuma tramvaja pieturas.Vairāk →
аватар Vishenka2912
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauno gadu devā mies uz Prā gu un palikā m š ajā viesnī cā . Viss bija lieliski. Ē rtas, gardas brokastis un klusas naktis, kas ļ auj mums gulē t) … Tomēr ▾ Jauno gadu devā mies uz Prā gu un palikā m š ajā viesnī cā . Viss bija lieliski. Ē rtas, gardas brokastis un klusas naktis, kas ļ auj mums gulē t)
аватар ana90
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums paveicā s ar viesnī cu, priecā jā mies, ka to izvē lē jā mies. Ē rta atraš anā s vieta, blakus liels tirdzniecī bas centrs. 3. stā vs pilns ar kafejnī cā m (visvairā k man patika arā bu kafejnī ca, tur strā dā krieviski runā još a meitene Maš a un blakus kafejnī ca, viņ iem garš ī gas š okolā des kū kas). … Tomēr ▾ Mums paveicā s ar viesnī cu, priecā jā mies, ka to izvē lē jā mies. Ē rta atraš anā s vieta, blakus liels tirdzniecī bas centrs. 3. stā vs pilns ar kafejnī cā m (visvairā k man patika arā bu kafejnī ca, tur strā dā krieviski runā još a meitene Maš a un blakus kafejnī ca, viņ iem garš ī gas š okolā des kū kas). Netā lu no viesnī cas atrodas daudzas kafejnī cas, maiznī ca, McDonald's. Pā ri ceļ am pietura un metro (min. 3), tuvu centram (galvenā s apskates vietas), kas ir ļ oti ē rti. Ibis brokastis ir labas, it ī paš i kruasā ni (to garš u mē s joprojā m atceramies). Istaba ir tī ra, ir tualetes piederumi, š ampū ns, ziepes (un ne mazā s burciņ ā s, kā parasti), tē jas istabā nav, bā rā dā rgi, tā pē c var nopirkt tirdzniecī bas centrā . Krievu valodu tur gandrī z neviens nesaprot, izņ emot kalpones, kā izrā dī jā s. Internets ir vā jš , redzams tikai augš ē jos stā vos, labi darbojas vestibilā . Kopumā viesnī ca mums patika, nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies to.
мой завтрак в арабской кафешке, в ТЦ (на фото порция на одного человека, все вкусно и супы и мятный чай) кафешка по соседству.
аватар tso-samara
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar kolē ģ i ieradā mies Prā gā pē c daž ā m Parī zē pavadī tā m dienā m. Atbraucā m un kā rtē jo reizi pā rliecinā jā mies, ka labā kas pilsē tas par Prā gu vienkā rš i nav un nevar bū t! Š oreiz, starp citu, izdevā s nosvinē t pavasari Č ehijas galvaspilsē tā un piedalī ties Bohē mijas karnevā lā . … Tomēr ▾ Mē s ar kolē ģ i ieradā mies Prā gā pē c daž ā m Parī zē pavadī tā m dienā m. Atbraucā m un kā rtē jo reizi pā rliecinā jā mies, ka labā kas pilsē tas par Prā gu vienkā rš i nav un nevar bū t! Š oreiz, starp citu, izdevā s nosvinē t pavasari Č ehijas galvaspilsē tā un piedalī ties Bohē mijas karnevā lā . Tas bija vienkā rš i lieliski!...
Un tagad – konkrē ti par viesnī cu. Viss ir ļ oti labi! Mā jī gi numuriņ i, lieliska apkalpoš ana, draudzī gs personā ls, lieliskas brokastis. . . Un, kas mums bija ļ oti svarī gi, labs, stabils internets istabā . Kopumā nekā du problē mu!
Ī paš i priecā jā mies, ka izvē lē jā mies tieš i š o viesnī cu, izvē rtē jot cenas un kvalitā tes attiecī bu. Krievijā par tā du naudu grū ti atrast tik pieklā jī gu viesnī cu.
Kas attiecas uz atraš anā s vietu… Jā , viesnī ca neatrodas Prā gas centrā . Bet jebkurā vietā var ē rti nokļ ū t ar tramvaju, kura pietura atrodas burtiski akmens mest attā lumā . Bet, manuprā t, labā k ir pastaigā ties. Teiksim, no Kā rļ a tilta gar Kampu un krastmalā m lī dz Ibisam iet 20-25 minū tes. Un tas nav ceļ š , bet gan pastaiga, kas sniedz prieku! . .
Jā piebilst, ka netā lu no viesnī cas atrodas ļ oti daudz restorā nu, picē riju un krogu, kuru cenas ir zemā kas nekā centrā . Tā pē c vakariņ ot ir viegli un lē ti. Turklā t blakus atrodas tirdzniecī bas centrs Novy Smichov ar milzī gu TESCO lielveikalu.
Vē l viens š ī s viesnī cas pluss ir tā s tuvums autoostai "Na knizhetsi". No š ejienes varat doties uz Č eský Krumlov, Č eské Budě jovice un mazajā m Č ehijas pilsē tā m.
Vā rdu sakot, mana nā kamā vizī te Prā gā bija veiksmī ga! Kā gan varē tu bū t savā dā k? ! Galu galā Prā ga VIENMĒ R ir lieliska! Un Ibis - liels paldies par lielisko uzņ emš anu un lē tajā m cenā m. Es domā ju, ka zinā tkā rajiem ceļ otā jiem "Ibis Mala Strana" ir lielisks variants "naktsmī tnei" Prā gā!.. .
аватар Vladimir47
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apmetā mies viesnī cā Ibis Praha Mala Strana 3 * no 13. lī dz 20. aprī lim. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Esmu ļ oti pateicī gs visiem, kas tos uzrakstī ja, tas palī dzē ja nekļ ū dī ties viesnī cas izvē lē . … Tomēr ▾ Apmetā mies viesnī cā Ibis Praha Mala Strana 3 * no 13. lī dz 20. aprī lim. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Esmu ļ oti pateicī gs visiem, kas tos uzrakstī ja, tas palī dzē ja nekļ ū dī ties viesnī cas izvē lē . Nedaudz padalī š os iespaidos, varbū t kā dam tas atvieglos Prā gas iepazī š anu.
Kopumā viesnī ca laba - cena atbilst kvalitā tei. Ļ oti tī ra, uzkopš ana laba, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Brokastis ir vienmuļ as, bet apmierinoš as.
Vienī gais trū kums ir tas, ka naktī istabā ir trokš ņ ains no transporta, kas brauc pie viesnī cas. Slē gtie logi ar stikla pakeš u logiem palī dz tikai 20-30%.
Par ekskursijā m. . Apmeklē ja visas pastaigu ekskursijas pa Prā gas vē sturiskajā m vietā m. Mē s neatkarī gi apskatī jā m Viš ehradu, uzkā pā m pa funikulieri uz Petrī nas kalnu, Trojas pili, Prā gas zoodā rzu.
No autobusu ekskursijā m - apmeklē jā m Drē zdeni, Nirnbergu, apskatī jā m Kutna Hora pilsē tu un Š ternbergas pili Ekskursijas uz Nirnbergu un pastaigu ekskursijas Prā gā iegā dā jā mies no kompā nijas, kas mū s uzņ ē ma - best of Travel, (galvenā priekš rocī ba š o ekskursiju organizē š anā ir austiņ u klā tbū tne, caur kurā m var dzirdē t gida stā stī jumu, kas ļ ā va brī vi fotografē t un nevar stā vē t blakus gidam) Ekskursijas uz Drē zdeni un Kutna Hora pilsē tu tika iegā dā tas caur GloBus-Travel netā lu no Pulvervā rtiem. Š ajos braucienos mums bija mikroautobusi un 9 un 15 cilvē ku grupas, kam bija savas pozitī vā s puses. Gidu darbs vienmē r bija labs. Visvairā k man patika Elena, kura kopā ar mums devā s uz Kutna Horu.
Katru dienu apmeklē jā m daž ā das kafejnī cas un alus darī tavas. Mē ģ inā jā m izmē ģ inā t daž ā dus alus veidus. Visvairā k man patika tumš ais alus restorā nā "At the Prokaznitsa" un alus darī tavā "On the Verandas" (500 metri no Andel metro stacijas ) Labs Velvet un š ķ ē lē s alus. Viņ i paņ ē ma ē dienus tikai nacionā lā s virtuves ē dieniem. Labā kā s ceptā s ribiņ as alus darī tavā "Uz verandā m" Kopumā viss ir ļ oti garš ī gs, bet š is ē diens nav paredzē ts diē tas ievē rotā jiem vai cilvē kiem ar slimu vē deru.
Sabiedriskais transports - Pirmā s dienas izmantojā m metro. Kā izrā dī jā s, biļ etes par 18 kr vairs nav, bet ir tikai 24 kr par 30 minū tē m un vairā k. Tajos laikos, kad bija daudz pā rskaitī jumu un pā rskaitī jumu, viņ i nopirka dienas naudu par 110 kr. Iesaku jau pirmajā naudas maiņ as reizē pajautā t monē tas biļ eš u iegā dei tirdzniecī bas automā tos, jo ne visur ir kioski, kur var iegā dā ties biļ etes par papī ra naudu, un nav ī paš i loģ iski aizbraukt pē c tā m uz metro staciju centrā . Pē dē jā s dienā s vairā k tiek izmantoti 12. un 20. tramvaji. Lī dz Vā clava laukumam ir nepiecieš amas 10-12 minū tes. Ceļ š ir interesantā ks par metro.
Vispā r man patika Prā ga. Tā ir pilsē ta ar savu vē sturi, kultū ru un pozitī vu enerģ iju. Jū s varat gū t prieku, vienkā rš i pastaigā joties pa vecajā m ielā m.
Mē ģ inā š u vē lreiz apmeklē t Prā gu un Ibis Praha Mala Strana 3 * viesnī cu.
аватар meksika1211
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja vē laties interesanti un lē ti pavadī t ī su trī s dienu atvaļ inā jumu - dodieties uz Prā gu! Laiks novembrī ir brī niš ķ ī gs - no 10 lī dz 15 grā diem pē c Celsija, pilsē ta izskatā s brī niš ķ ī gi - viss centrs ir iegrimis visā s rudens dabas nokrā sā s! Ja ir saulaina diena, tad pastaigas bū s neaizmirstamas. … Tomēr ▾ Ja vē laties interesanti un lē ti pavadī t ī su trī s dienu atvaļ inā jumu - dodieties uz Prā gu! Laiks novembrī ir brī niš ķ ī gs - no 10 lī dz 15 grā diem pē c Celsija, pilsē ta izskatā s brī niš ķ ī gi - viss centrs ir iegrimis visā s rudens dabas nokrā sā s! Ja ir saulaina diena, tad pastaigas bū s neaizmirstamas. . . kā arī uzņ emtā s fotogrā fijas! Tā tad viesnī ca Ibis Mala Srana ir standarta Eiropas trī s rubļ u banknote. Mazas istabiņ as, tī ra un kā rtī ga vannasistaba, krievu kanā ls pa TV, labas brokastis, pieklā jī gs personā ls. . . liftu var izmantot tikai ar karti - aizsardzī ba no nelū gtiem viesiem....bezmaksas wi-fi. Viens mī nuss - tā lu no centra. Jū s varat staigā t, bet, nonā kot galvenajā s apskates vietā s, jū s jau bū siet diezgan noguris. . Tiesa, š ajā gadī jumā pilsē tas centrā ir milzī gs skaits kafejnī cu, kur var atpū sties pie kafijas tases ar š okolā des kū ku! Es gribu pievē rst ī paš u uzmanī bu visiem krievu tū ristiem - nemainiet naudu no savā m rokā m! Jums tiks pieš ķ irta vai nu Ungā rijas valū ta, vai vecā stila kronas! Centrā valū tas maiņ as punktos milzī ga komisija - kopā.2500 kronas par 100 eiro, labā kajā gadī jumā dos 1700 ! ! ! Ja iespē jams, maini naudu Krievijā , vai ā rkā rtē jos gadī jumos - meklē bankas Prā gā , bet ne centrā! ! ! Suvenī rus var nopirkt par eiro, bet paē st restorā nā un apmeklē t tirdzniecī bas centru bez kronā m nevar.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен недалеко от крупного торгового центра, в нескольких метрах от станции метро "Andel" и одноименной трамвайной остановки.

FAQ