Cementar 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
5.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Cementář piedāvā izmitināšanu visu gadu Hranicē, Olomoucas reģionā. Hranices pilsēta atrodas "Moravian Gates" apgabalā, aptuveni 260 m augstumā virs jūras līmeņa.Vairāk →
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pa ceļ am uz Prā gu nolē mā m piestā t pagulē t un 22.00 nogriezā mies no autobā ņ a uz pirmo sastapto pilsē tu. Gandrī z uzreiz pa ceļ am parā dī jā s Cementa viesnī cas ē ka. Ar brī vā m istabā m seš stā vu ē kā problē mu nav. … Tomēr ▾ Pa ceļ am uz Prā gu nolē mā m piestā t pagulē t un 22.00 nogriezā mies no autobā ņ a uz pirmo sastapto pilsē tu. Gandrī z uzreiz pa ceļ am parā dī jā s Cementa viesnī cas ē ka.
Ar brī vā m istabā m seš stā vu ē kā problē mu nav. Standarts viesnī cā ir ar labierī cī bā m vairā kā m istabā m, tā pē c paņ ē mā m superior, divistabu suite (950 CZK).
Rodas iespaids, ka 80. gadu labie Krimas pansionā ti ir atgriezuš ies padomju bē rnī bā : guļ amistabā ir gulta, naktsgaldiņ i, galds, krē sls un augi vannā s. Viesistabā mī ksts stū rī tis, slidkalniņ š ar televizoru un atkal kubli ar puķ upodiem. Gleznas karā jas. Uz grī das - paklā js.
Gaitenī ir ledusskapis. Vannas istaba ir atseviš ķ a, vannas istabā ir duš a ar paliktni, nelielas ziepes.
Numuram ir balkons. Skats ir ļ oti jauks, kreisajā pusē redzams rā tsnams un daž as vecas ē kas, kas izskatā s pē c cietokš ņ a mū riem.
Istaba ir tī ra, remonts ir diezgan svaigs, bet sajū ta nav viesnī ca, bet gan ī rē ts mē belē ts dzī voklis.
Brokastis netiek nodroš inā tas. Nav matu ž ā vē tā ja vai gaisa kondicionē tā ja.
Вид из спальни.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Гостиница Cementář предлагает круглогодичное проживание в Хранице, Оломоуцкий край. Город Храниц находится в области "Моравских ворота", на высоте около 260 м над уровнем моря.

Viesnīcā
  • restorāns
Adrese Nám. 8. května 1850, 753 01 Hranice Czech republic
Tīmekļa vietne: Cementar
FAQ