Agapinor Hotel (hotel closed) 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 4.310
№24 viesnīcas reitingā Paphos
5.5 Numurs
5.1 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.7 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Pafosas vecpilsētas centrā, uz kalna, netālu no pilsētas pašvaldības parka un tirgus. Uzcelta 2000. gadā, tā platība ir 5500 kv.m.Vairāk →
аватар rozanovv
Es lidoju februā rī ar apš aubā miem laikapstā kļ iem un vē su jū ru. Š ajā viesnī cā tas ir ar mē rķ i pastaigā ties pa vecpilsē tu sliktu laikapstā kļ u gadī jumā . Top 10 minū tes lielā kais lielveikals Lidl. … Tomēr ▾ Es lidoju februā rī ar apš aubā miem laikapstā kļ iem un vē su jū ru. Š ajā viesnī cā tas ir ar mē rķ i pastaigā ties pa vecpilsē tu sliktu laikapstā kļ u gadī jumā . Top 10 minū tes lielā kais lielveikals Lidl. No krasta apakš as lī dz tai tikai ar autobusu. . Telpas ir tī ras. Tī rī š ana katru dienu. Pilns iekļ auts ē dinā š ana ir ideā la. Nav turku pā rpilnī bas, bet viss ir ļ oti garš ī gs un ē dieni mainā s. Ī paš i garš ī gas ir pusdienas, divu veidu perfekti pagatavota gaļ a un salā ti ar olī vā m. Zivs pasivā cijā bija 3 reizes perfekti garš ī ga. Katram ē dienam ir savas mē rces. Un, protams, Kipras vī ns. Neesmu mē ģ inā jis alu. Man patika arī uzi-kipras anī sa degvī ns, lī dzī gs turku rakkai. Reiz notika diskotē ka, un to vadī ja leģ endā rais grupas Beach Boys dalī bnieks. Programma, protams, bija pielā gota britiem, bet sanā ca super. Pat valoda, ko atcerē jā s, kļ uva par draugiem nā kamajai reizei. Mū sē jie pā rsvarā ir ļ oti saspiesti, ak vai....Neesi tā ds! Smaidi arvien biež ā k un iemā cies vismaz duci vā rdu un frā ž u angļ u valodā , un viss bū s lieliski. Visi darbinieki labi runā krievu valodā . Pusotra oiro autobuss uz pludmali 611 un 618. Koraļ ļ u pludmalē tas pats pusotrs oyro, bet labā k par 615 no makdach. Un lī dz makdač am no viesnī cas 12 minū tes, jardus aiz alfa krasta pa kreisi 200 metri un tad gleznainas alejas pa ī sā ko ceļ u. Varat arī mainī t ceļ u atpakaļ , jo kvartā li ir gandrī z kvadrā tveida, un joslas ir ļ oti gleznainas ar lieliskiem dā rziem. 20 tiri nedē ļ ai viss iekļ auts plus 20 oyro par basiem un 35 par katru mazo sū du kā olī vas par č etrdesmit rubļ iem un olī vu ziepes par 35 centiem roku darbs. Uz grā fa drupā m gan negā ju, jo viņ š pats ir posts un par kopulā ciju sabiedriskā vietā ir sods, un pat pē c pasē dē š anas ar Faseli kaut kā neiebilst maksā t oyro par š o nodarboš anos
Магаз рядом Вид с двери выхода из отеля Крепость рядом с автостанцией конечная 611 остановка у отеля  у входа в 5 метрах Променад у археологического музея (маяк) Штормит Садик у молла рядом с остановкой 618 автобуса в горку к отелю Дикий берег Джин тоник  на веранде лобби бара
аватар Programma.ua
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kā bija rakstī ts, viesnī ca atrodas tā lu no jū ras, 30 min. Dodieties vismaz, lī dz jū rai joprojā m ir tik un tā , un atpakaļ uz kalnu karstumā... Personā ls konservatī vs un slinks: gultas veļ a noslī dē jusi, iespē jams, no atvē ruma, nu konservatī vie, arī mē beles ieraš anā s dienā atrada nolauztus rokturus pie skapja, puisis apakš ā atbildē ja, ka nav ko. … Tomēr ▾ Kā bija rakstī ts, viesnī ca atrodas tā lu no jū ras, 30 min. Dodieties vismaz, lī dz jū rai joprojā m ir tik un tā , un atpakaļ uz kalnu karstumā...
Personā ls konservatī vs un slinks: gultas veļ a noslī dē jusi, iespē jams, no atvē ruma, nu konservatī vie, arī mē beles ieraš anā s dienā atrada nolauztus rokturus pie skapja, puisis apakš ā atbildē ja, ka nav ko. jā uztraucas, viņ š pats uztaisī ja tā pat un pievilka mē beļ u skrū ves, lai krē sli nebē g. Frē zes tika salabotas treš ajā dienā pē c ilgstoš as ​ ​ saš utuma, es nedzirdē ju galī gi (no 4.1 strā dā ja)
Atsaucī bu izcē la viena meitene, kas strā dā ja apakš ā , reģ istratū rā , un virtuves darbinieki ieteica, kur viņ u pilsē tā .
Pati viesnī ca ir maza, ja puse viesu dosies uz baseinu visiem vietas nepietiks. Istabā nebija ledusskapja, ardievu vē sais ū dens un citi forš i ē dieni.
Es neesmu eksperts, bet acī mredzami ir daudz zvaigž ņ u.
аватар orimskaya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izvē lē tā viesnī ca neatbilda ne tā s zvaigznē m (3+), ne deklarē tajiem pakalpojumiem. Vadī tā ja neatlaidī gi ieteica augstā kas klases viesnī cu, tač u viņ a netika labi vadī ta, jo ne 5 zvaigznes, ne zemā ka viesnī cas klase negarantē savlaicī gu reģ istrē š anos un reklamē tos pakalpojumus (kā redzams no atsauksmē m). … Tomēr ▾ Izvē lē tā viesnī ca neatbilda ne tā s zvaigznē m (3+), ne deklarē tajiem pakalpojumiem. Vadī tā ja neatlaidī gi ieteica augstā kas klases viesnī cu, tač u viņ a netika labi vadī ta, jo ne 5 zvaigznes, ne zemā ka viesnī cas klase negarantē savlaicī gu reģ istrē š anos un reklamē tos pakalpojumus (kā redzams no atsauksmē m). Ledusskapis, tē jkanna ar krū zī tē m nebija - tas viss par maksu. Kondicionieris strā dā ja savā di, ar fiksē tu darbī bas laiku un netika pā rbū vē ts. Acī mredzot tā s bija ī paš i centralizē ti atslē gtas, lai cilvē ki nesaltu istabā s un netē rē tu elektrī bu, kas Kiprā ir ļ oti dā rga - lai neievestu viesnī cnieku liekos tē riņ os. Attiecī bā uz ū deni - vannasistabā pat 2 uzlī mes, lai cilvē ki aizgriež krā nus, jo ū dens arī ir dā rgs. Vispā r jau labā k nemaz nenokā rtotu, tikai maksā tu! ?
аватар 7443395
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Draugi! Ar dē lu atpū š amies viesnī cā Agapinor mountains. Paphos Kipra, saskaņ ā ar Tez Tour paketi. Pē cpusdienā.21. 10.16 vestibilā viesmī lis vā rdā Ivans sā ka bū t rupjš un rupjš. Atbildot saņ ē mu saprā tī gu piezī mi: beidz bū t rupjš un ej uz darbu, dari savu lietu. … Tomēr ▾ Draugi!
Ar dē lu atpū š amies viesnī cā Agapinor mountains. Paphos Kipra, saskaņ ā ar Tez Tour paketi.
Pē cpusdienā.21. 10.16 vestibilā viesmī lis vā rdā Ivans sā ka bū t rupjš un rupjš.
Atbildot saņ ē mu saprā tī gu piezī mi: beidz bū t rupjš un ej uz darbu, dari savu lietu.
Viņ š satvē ra un neļ ā va atvē rt vienu no loga aizkariem.
Viņ i sā ka bū t rupji jauktā angļ u un vietē jā valodā.
Neko neizjaukt.
Es sazinā jos ar reģ istratū ru. Kā da meitene, kas runā krieviski, sā ka aizlū gt par viņ u, ka viņ am ir niecī ga alga, zvaniet savam tū risma operatoram.
Viesmī lis neatlaidā s, ieradā s uzņ emš anas zonā un sā ka steigties man virsū , kļ uva vē l rupjā ks un rupjā ks. Ka starp mums stā vē ja pat cits administrators, kurš nerunā ja krieviski, un mē ģ inā ja sarunā ties ar viesmī li, nosaucot viņ u par Ivanu.
Tez Tour pā rstā vis ieradā s, uzzinā ja par skandā lu un pazuda viesnī cas aizmugurē . Ko viņ a varē tu darī t?
Reģ istratū ras darbiniece, runā jot krieviski, teica, ka tagad piezvanī s viesnī cas ī paš niekam, un viņ š visu nokā rtos.
Viņ a lū dza man apsē sties un gaidī t.
Es viņ ai teicu, ka, ja man netiks lū gts atvainoties, es pieprasī š u viesnī cas nomaiņ u.
"Pagaidi un sē di" turpinā jā s ilgi. Nedz viesnī cas ī paš nieks nereaģ ē ja, ne viesmī lis atvainojā s, ne arī Tez Tour pā rstā vis neieradā s. Man bija jā sakravā mantas un jā iziet no istabas.
Sē dē ju, gaidī ju lī dz pulksten 0 no rī ta. Nekā das reakcijas.
Bargais viesmī lis staigā visu vakaru un augstprā tī gi skatā s mū su virzienā . Es domā ju, ka viņ š pat nepamanī ja.
Kā kļ uva skaidrs, viesnī ca Agapinor nav orientē ta uz darbu ar krieviem no Krievijas.
Krievijas Tū risma informā cijas centrā mums teica, ka viesnī cā s, kas pieņ em krievus no Krievijas, ir jā bū t personā lam, kas runā krieviski.
Š eit no pulksten 15 lī dz 0 no rī ta neviens cits mums nerā dī ja pieklā jī bas noteikumus.
Pā rcē lā mies no vestibila vestibila, darbinieki nolika mū su mantas bagā ž as vestibilā.
Nodevā m istabas atslē gas.
Mums nebija liegts ē st. Tualete mums tagad ir tikai ē damistabas grī dā.
Rezultā tā daļ a atvaļ inā juma mums tika sabojā ta. Viesmī lis gavilē . Agapinora personā ls ir mierī gs. Krievus te neciena.
Vakara administratore nerunā krieviski.
Strupceļ š?
Aicinu veikt izmeklē š anu, nofilmē t video kameras ierakstu - cik rupji un rupji, viesmī lis piedraud un gandrī z metā s kautiņ ā.
Es lū dzu uzlikt par pienā kumu viesnī cai Agapinor atlī dzinā t man zaudē tā atvaļ inā juma izmaksas un atlī dzinā t morā lo kaitē jumu par rupjī bā m un ņ irgā š anos "sē dies, pagaidi".
Gaidā m jau no 15:00. Tagad ir 0:00. Tagad dzī vojam foajē.
Dmitrijs Borodins

Draugi!
Atpū š as kopā ar dē lu viesnī cā , Agapinor kalnos. Pafa, Kipra, piedā vā komplekso ceļ ojumu uzņ ē mumu TEZ Tour.
Diena 21.10. 16 vestibilā bija rupjš un rupjš viesmī lis vā rdā Ivans.
Saņ emts kā atbilde uz saprā tī gu punktu: beidz bū t rupjš un ej uz darbu, dari savu darbu.
Viņ š satvē ra un neļ ā va atvē rt vienu no loga aizkariem.
Sā ka bū t rupjš angļ u valodā - vietē jā valodā.
Jū s neko nevarat redzē t.
Jautā ju reģ istratū rā . Meitene, kas runā ja krievu valodā , sā ka iestā ties par viņ u, ka viņ am ir niecī ga alga, zvaniet savam tū risma operatoram.
Viesmī lis neatlaidā s, ieradā s uzņ emš anas zonā un sā ka steigties man virsū , kļ uva vē l rupjā ks un rupjā ks. Pat vē l viens reģ istratū ras darbinieks, kurš nerunā krieviski, bija starp mums un mē ģ inā ja sarunā ties ar viesmī li, nosaucot viņ u par Ivanu.
Atnā ca TEZ Tour pā rstā vis, dzirdē ja par skandā lu un pazuda viesnī cas dziļ umos. Ko viņ a varē tu darī t?
Reģ istratū rā meitene runā krieviski, viņ š teica, ka piezvanī s saimniekam un sapratī s.
Lū dza apsē sties un gaidī t.
Es viņ ai teicu, ja es nebū š u atvainoš anā s, es pieprasī š u viesnī cas nomaiņ u.
"Pagaidi un sē di" ilga ilgi. Nedz viesnī cas ī paš nieks neatbildē ja, nedz viesmī lis neatvainojā s, nedz arī TEZ Tour pā rstā vis nav redzams. Bija jā savā c mantas un jā iziet no istabas.
Sē dē jā m un gaidī jā m lī dz pulksten 0 no rī ta. Nekā das atbildes nebija.
Viesmī lis-ham iet visu nakti un lepni skatā s mū su virzienā . Viņ š , manuprā t, pat komentā rs nebija.
Kā kļ uva skaidrs, viesnī ca Agapinor nav paredzē ta darbam ar krieviem no Krievijas.
Krievijas tū risma informā cijas centrā mums teica, ka viesnī cas izved krievus no Krievijas, ir nepiecieš ams personā ls, paskaidrots krievu valodā.
Bet ar 15 stundā m lī dz 0 stundā m nakts mums neviens neizrā dī ja pieklā jī bu.
Mē s pā rcē lā mies no mū su lietu vestibila vestibila, ko darbinieki ievietoja bagā ž as vestibilā.
Numuru atslē gas, kurā m pagā jā m garā m.
Vakariņ ā s mē s neiejaucā mies. Tualete mums tagad ir tikai ē damistabas grī dā.
Rezultā ts - mums tika izlutinā ti svē tki. Viesmī lis ņ em virsroku. Personā ls Agapinor mierī gs. Krievu valodu neciena.
Vakara administratore nerunā krieviski.
Strupceļ š?
Lū dzam izmeklē t, noņ emt ieejas videokameru - cik rupji un rupji, draudī gi un gandrī z vai steidz cī nī ties ar viesmī li.
Lū gums uzlikt par pienā kumu viesnī cai Agapinor man atlī dzinā t izdevumus par zaudē to atpū tu un kompensē t morā lo kaitē jumu par rupjī bā m un iebiedē š anu "sē di un gaidi".
Gaida 15 stundas dienā . Tagad pulkstens 0 no rī ta. Mē s tagad dzī vojam vestibilā.
Dmitrijs Borodins
аватар karasyukaa
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s š ovasar pavadī jā m ģ imenes brī vdienas š ajā viesnī cā.102. istabā (biļ ete no 30.07. 2016 lī dz 20.08. 2016 no tū roperatora ICS travel group). Viesnī ca brī niš ķ ī ga, personā ls draudzī gs, istabiņ a mā jī ga ar skatu uz jū ru, ir baseins pieauguš ajiem (dziļ ums no 1. … Tomēr ▾ Mē s š ovasar pavadī jā m ģ imenes brī vdienas š ajā viesnī cā.102. istabā (biļ ete no 30.07. 2016 lī dz 20.08. 2016 no tū roperatora ICS travel group). Viesnī ca brī niš ķ ī ga, personā ls draudzī gs, istabiņ a mā jī ga ar skatu uz jū ru, ir baseins pieauguš ajiem (dziļ ums no 1.1 m lī dz 2.2 m) un bē rniem (dziļ ums 0.6 m), kas ir ļ oti ē rti, Ē diens ir izcils - mē s esam tik garš ī gi bez viesnī cas ē dieniem! Pavā rs ir lielisks sava amata pazinē js! Ī paš s paldies viņ am! Vakaros viesnī cas bā rā un uz terases uzstā jas mū ziķ i un grieķ u dejotā ji, notiek karaoke - garlaicī gi nebū s. Visi š ie plusi runā par kompetento viesnī cas vadī tā ja darbu, par ko viņ š arī vē las izteikt pateicī bu! Es ieteikš u š o viesnī cu visiem saviem draugiem. Ja iespē jams, nā kamgad atbrauksim atpū sties tikai š ajā viesnī cā !
Vē los atzī mē t arī tū roperatora ICS travel group lielisko darbu. No tū ristu komplekta pasū tī š anas brī ž a lī dz ieraš anā s brī dim mā jā s no atvaļ inā juma, viss tika organizē ts ļ oti skaidri un profesionā li. Liels paldies par to! Tagad mē s centī simies izmantot tikai viņ u pakalpojumus.
аватар Inola
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es iemī lē jos Pafosā no pirmā acu uzmetiena, š ī mazā pilsē tiņ a burtiski no pirmajā m minū tē m kļ uva par manā m mā jā m. Draudzī gas, smaidoš as sejas, degoš as acis iemī lē jusies savā valstī un vē lme palī dzē t jebkurā situā cijā - kiprieš i mani iekaroja! Joprojā m nož ē loju, ka tik maz laika pavadī ju Kiprā . … Tomēr ▾ Es iemī lē jos Pafosā no pirmā acu uzmetiena, š ī mazā pilsē tiņ a burtiski no pirmajā m minū tē m kļ uva par manā m mā jā m. Draudzī gas, smaidoš as sejas, degoš as acis iemī lē jusies savā valstī un vē lme palī dzē t jebkurā situā cijā - kiprieš i mani iekaroja!
Joprojā m nož ē loju, ka tik maz laika pavadī ju Kiprā . Ļ oti palī dzē ja tū ristu atsauksmes par to, kuras vietas varat apmeklē t pats. Tiem, kam ir interese, varu pastā stī t sī kā k, kā tur nokļ ū t ar autobusu un apskatī t Pafosas un tā s apkā rtnes populā rā kā s vietas - Afrodī tes lī ci, Sv. Neophytos, arheoloģ ijas muzejs, viduslaiku forts, Koraļ ļ u lī č a pludmale, Adonisas pirtis un daudz kas cits. Ja iespē jams, labā k ī rē t auto! Noteikti apmeklē jiet "Tradicionā lo Kipras vakaru" ar tū risma aģ entū ru "Ruslan Travel". Jū s nekad neaizmirsī sit š ā du nakti! (Atsauksmi, savu apbrī nu un pateicī bu ievietoju aģ entū ras mā jaslapā ). Bet visas š ī s skaistules bez kiprieš iem netiek uztvertas!
Es nerakstī š u standarta frā zes no viesnī cas "Agapinor, 3 *"
Jā , š ī ir pilsē tas viesnī ca; jā , ļ oti tā lu no jū ras; jā , istaba ne vienmē r tika uzkopta kvalitatī vi - bet galu galā par š o jau ir daudz rakstī ts, uzskatu, ka tas ne vienmē r ir svarī gā kais! Labs numurs ar skaistu panorā mas skatu no balkona uz jū ru, pilsē tu un viesnī cas personā la viesmī lī ba darī ja savu!
Viesnī cā ir kaut kā ds miers it visā , klusums un miers!
Pateicoties administratoram Boyko (Bobam), restorā na viesmī lei Marinai un š efpavā ram, jū s jū taties kā mā jā s! Paldies puiš i par jū su mī lestī bu un rū pē m! Viesnī cas ī paš nieks var ar Jums lepoties!
Katru treš dienu viesnī cas bā rā - vakars ar Kipras nacionā lajā m dejā m, bet svē tdien restorā nā - Carvery Night. Ļ oti garš ī gi un interesanti!
Spož ā saule, siltā jū ra, Pafosas krā š ņ ums un romantiskā noskaņ a man dā vā ja neaizmirstamus mirkļ us!
Вид с балкона Вид с балкона на бассейн Бухта Афродиты Купальня Адониса Радушный Боб Вид отеля с улицы Вкусно и интересно! Бар
аватар maksimka_skidan
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
tā lu no jū ras, bet starpsezonā tam nav nozī mes, nav karsti braukt, bet patī kami. Ē diens varē ja bū t labā ks, ja bū tu vairā k jū ras velš u. istabenes un meitenes reģ istratū rā nav supersmaidī gas, arī ieč ekoš anā s aizkavē jā s ilgi. … Tomēr ▾ tā lu no jū ras, bet starpsezonā tam nav nozī mes, nav karsti braukt, bet patī kami. Ē diens varē ja bū t labā ks, ja bū tu vairā k jū ras velš u. istabenes un meitenes reģ istratū rā nav supersmaidī gas, arī ieč ekoš anā s aizkavē jā s ilgi.
аватар denisova-promo
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cā atpū tā mies no 25. jū lija lī dz 8. augustam. Viesnī cā ieradā mies 12-30, administratore mū s piereģ istrē ja, bet atslē gas neiedeva - teica, ka istabas nav gatavas, un palū dza pagaidī t lī dz 14-00. Jā , mē s zinā m, ka saskaņ ā ar vairuma viesnī cu noteikumiem reģ istrē š anā s sā kas pulksten 14:00, un tū ristiem numuri ir jā atbrī vo pulksten 12, tač u š ī ir pirmā reize, kad š ajā viesnī cā saskaramies ar š ā du noteikumu. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 25. jū lija lī dz 8. augustam.
Viesnī cā ieradā mies 12-30, administratore mū s piereģ istrē ja, bet atslē gas neiedeva - teica, ka istabas nav gatavas, un palū dza pagaidī t lī dz 14-00. Jā , mē s zinā m, ka saskaņ ā ar vairuma viesnī cu noteikumiem reģ istrē š anā s sā kas pulksten 14:00, un tū ristiem numuri ir jā atbrī vo pulksten 12, tač u š ī ir pirmā reize, kad š ajā viesnī cā saskaramies ar š ā du noteikumu.
Kad mums iedeva atslē gas un ielaida savā s istabā s, bijā m patī kami pā rsteigti, ka mums iedeva Seaview, lai gan mums bija Cityview kupons.
Istabā ir fē ns, seifs (20 eiro par 14 dienā m), maksas kondicionieris (neizmantoju). Mū su istabā bija durvis uz blakus istabu, bet skaņ as izolā cija ir laba - mē s neko nedzirdē jā m. Ieslē dzot vannas istabā gaismu, ieslē dzas ventilā cija, tikai tā ir tik vā ja, ka vannas istabā vienmē r ir karsts un ļ oti mitrs. Kopumā tī ra un kā rtī ga, maziem defektiem uzmanī bu nepievē rš am.
Ledusskapja izmantoš ana viesnī cā ir par maksu. Kad devā mies lejā uz reģ istratū ru ī rē t ledusskapi, mums pateica, ka tas maksā.7 eiro dienā un bū s bez maksas (administrators kaut kur ž urnā los paskatī jā s)...pē c 2 dienā m (!! ! ).
Brokastis kā visur citur. Labi.
Vakariņ as ir kaut kas. Viņ u š efpavā rs ir topoš ā Michelin zvaigzne! Tieš ā m! Pati bufete nav ī paš i liela, bet visam, kas tur tika piedā vā ts, vienkā rš i nebija iespē jams pretoties. Gaļ as bija tik daudz! . . Un cū kgaļ a, un liellopa gaļ a, un vista. Ļ oti garš ī gi, ar smarž ī gā m mē rcē m un mutē laistoš iem piedevā m, oriģ inā liem salā tiem un nesalī dzinā miem desertiem. Pat ja izvē laties citu viesnī cu, kur palikt, iesaku š eit doties vakariņ ā s (apm. 20 eiro).
Viesmī les ir ž iperī gas, smaidī gas un draudzī gas. Pā ris reizes pacienā ju meitu ar saldē jumu.
Reģ istratū rā redzē jā m 3 administratores. Krieviski runā tikai viena, š ķ iet, Alika. Ir arī Dž o. Ekscentrisks vecs holerisks ar ļ oti ā tru runu, aktī viem ž estiem un tā dā m manierē m! Es domā ju, ka pat tiem, kuriem angļ u valoda ir dzimtā , viņ š nesaprot visu, ko viņ š saka. Mē s viņ u sapratā m tikai no atseviš ķ iem vā rdiem. Biež i koš ļ ā gumiju vai smē ķ ē pie izejas uz baseinu (pā ris metru attā lumā no reģ istratū ras). Nekautrē jies izteicienos, reizē m rupjš .
3. augusts, sestdiena. Izrā dī jā s, ka tā di "labirintieš i" viesnī cā bijā m 11, t. sk. 2 bē rni. Pē c brokastī m mū s uzaicinā ja uz reģ istratū ru, un Alika teica, ka jā maksā vē l 50 eiro vai arī jā iziet no viesnī cas 11-40, jo tie 50 bija vakardienas alga. Esam samaksā juš i. Pē c tam mums teica, ka š odien ir pē dē jā diena par š ā du cenu - rī t bū s jā maksā.70 eiro, un, ja gribē sim paturē t vakariņ as, tad vē l 22 eiro. Kopā.92 eiro dienā .
Kad jautā ju, no kurienes š ī s cenas nā k, Alika atbildē ja: "Nu, mans dā rgais, August. " Mē s sā kā m uzdot jautā jumus:
- Cik labirints maksā tū ristiem - 50 eiro;
- Kā pē c tad mums bū tu jā maksā.70 - jo tagad jū s esat privā tie klienti, it kā no ielas nā kuš i;
- Kā pē c no ielas - mums ir rezervā cija divas nedē ļ as iepriekš - viesnī ca nesaņ ē ma naudu par jū su uzturē š anos;
- Otro nedē ļ u atpū š amies Kiprā . Labirints tev, ka lī dz š im nav samaksā jis par mū su uzturē š anos? - Jā ;
- Labirints maksā ar atlikto maksā jumu? Ikdienā ? - Nē ;
– Kur tad tev radā s doma, ka mū su uzturē š anā s nav apmaksā ta! Turklā t š odien ir sestdiena, brī vdiena - jū s pat nevarat paņ emt bankas izrakstu, lai apstiprinā tu maksā juma neesamī bu - Š ī ir privā ta viesnī ca! Saimnieks izlemj, ko darī t!
Kopš tā s dienas istabenes pā rtrauca tī rī t mū su istabas - teica, ka esam izslē gti no sarakstiem. Viesmī les vairs nav draudzī gas. Divā m dā mā m no mū su grupas tika atņ emtas pusdienas, tieš i vakariņ u laikā viņ as atņ ē ma ē diena š ķ ī vjus un nogrieza rokassprā dzes.
4. augusts, svē tdiena No rī ta mums teica, ka mums ir laiks lī dz 11-40, lai vai nu samaksā tu 70 eiro par š odienu, vai izietu no viesnī cas. Un trī s cilvē ki: dā ma ar bē rnu un jaunietis, kurš ieradā s vē lā k par pā rē jiem, jā maksā attiecī gi 450 un 350 eiro, t. i. pilnī bā samaksā jiet par visu kuponu. Pā rē jie jau rī t. Mē s vē lreiz pieprasī jā m bankas izrakstu, lai pā rliecinā tos, ka nav veikts maksā jums. Alika teica, ka NEVIENS tev NEKO neparā dī s. "Vai nu tu maksā , vai es izsaucu policiju. " Mē s lū dzā m uzaicinā t viesnī cas ī paš nieku, Alika teica, ka viņ š ir ļ oti aizņ emts un nevar ierasties. Mē s atteicā mies maksā t un aizstā vē jā m š os trī s. Alika aizgā ja, kaut kur zvanī ja. Un pie mums ieradā s viesnī cas ī paš nieks, jau no viesnī cas 2. stā va!
Viņ š lamā jā s, atsaucā s uz likumiem, saskaņ ā ar kuriem viņ š vispā r var mū s visus izlaist uz ielas bez sarunā m, kliedza uz Aliku un atkal lamā jā s. Viņ š piedraudē ja ar policiju – mē s tam piekritā m un lū dzā m kopā ar policiju uzaicinā t mū su konsulu un presi. Viņ š atkal grieķ u valodā kliedza uz Aliku un teica, ka š odien mē s visi maksā jam vē l 50, bet tikai lī dz rī tdienai. Devos atpakaļ uz otro stā vu.
5. augusts, pirmdiena No rī ta, kad visi pulcē jā mies, lai dotos uz Krievijas Federā cijas konsulā tu, mums teica, ka jā atgriež as lī dz 11-20 un jā apmaksā visi kuponi. Mū su konkrē tajā gadī jumā tie ir 600 eiro plus tie 100, kas jau ir samaksā ti.
Kad ieradā mies konsulā tā , izrā dī jā s, ka viņ i kaut kur no ziņ ā m dzirdē juš i par aviokompā niju Labyrinth un Orenburg Airlines, tač u neviens pie viņ iem pē c palī dzī bas negriezā s. Mū s uzklausī ja uzmanī gi. Konsuls teica, ka viņ iem nav tiesī bu mū s izlikt, kamē r mums ir viesnī cas rezervā cija. Viņ i paņ ē ma mū su pasu kopijas un nosū tī ja mū su datus Tourist Assistance, lai organizē tu mū su evakuā ciju uz Krieviju. Pats konsuls ilgu laiku telefoniski sarunā jies ar viesnī cas ī paš nieku. Saimnieks sacī ja, ka tū ristu uzturē š anā s viesnī cā viņ am tiek apmaksā ta ar č eku, un tagad nav zinā ms, vai š is č eks tiks pieņ emts vai nē . Mē s vē lreiz norā dī jā m, ka daudzi no mums dzī vo viesnī cā.9-12 dienas, un mē s pieņ emam, ka mū su izmitinā š ana ir apmaksā ta jau ilgu laiku. Sarunas turpinā jā s ilgu laiku. Pē c kā da laika birojā ienā ca konsuls un teica, ka ar viesnī cas ī paš nieku ir panā ktas š ā das vienoš anā s:
1. Saimnieks mū s gaida viesnī cas reģ istratū rā , kur iesniegs dokumentus, kas apliecina, ka viesnī ca nav samaksā ta no mū su puses.
2. Tū risti katru dienu atseviš ķ i maksā s 50 eiro (brokastu vakariņ as) lī dz evakuā cijas brī dim. Nav 70 eiro un pilna kupona apmaksa.
Pē c 20-30 minū tē m bijā m viesnī cā . Ī paš nieka tur nebija. Mums palū dza pagaidī t minū tes 15. Un lū k! ! ! Pē c 5 minū tē m Alika mums vienkā rš i pateica, ka mū su uzturē š anā s viesnī cā ir pilnī bā apmaksā ta un atdeva mums naudu! Bet tomē r tiem 3 tū ristiem, kuri ieradā s vē lā k, bija jā samaksā viss kupons! Mē s vē lreiz sazinā jā mies ar konsulā tu. Rezultā tā konsuls tū ristiem lika nemaksā t ne santī ma, sakravā ja koferus un gaidī ja informā ciju. Pē c stundas konsulā ts viņ us ievietoja nelielā mā jī gā ģ imenes viesnī cā blakus ielā par 50 eiro dienā .
Pē c visa š ī viņ i mums pat neatvainojā s. Kad pē c visiem precizē jumiem 2 dā mas no mū su grupas palū dza kompensē t vakariņ as (ar č ekiem 10 eiro), administratore saš utusi teica, lai ar tā du sī kumu ar viņ u nekontaktē ties.
Kas vē l man jā saka. Mums bija iespē ja aprunā ties ar labirinta tū ristiem no citā m Pafosas pilsē tas viesnī cā m. Tikai tū risti no Kefalonisos par savu vauč eru (450 eiro, ja nemaldos), kā viņ i paš i vē lā k teica, samaksā ja tikai tā pē c, ka viņ iem nebija ar ko konsultē ties. Un tū risti no VENUS un DIONYSOS par problē mā m ar viesnī cā m dzirdē ja tikai ziņ ā s. Viņ u viesnī cas ne tikai netraucē ja, bet arī teica, sak, notika neparedzē tais – mē s saprotam.
P. S. Mē s izmantojam š o iespē ju, lai izteiktu pateicī bu Krievijas Federā cijas Konsulā ta Pafos darbiniekiem par informatī vo, juridisko, morā lo un taisnī go cilvē cisko atbalstu! Paldies!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Biju š ajā viesnī cā no 2014. gada 1. augusta lī dz 2. augustam (izmests kā tū rists no "Labirinta"). Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no jū ras, ir ļ oti karsti doties! Par visu, kas nepiecieš ams, jā maksā nauda, ​ ​ papildus jā maksā par biļ eti. … Tomēr ▾ Biju š ajā viesnī cā no 2014. gada 1. augusta lī dz 2. augustam (izmests kā tū rists no "Labirinta"). Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no jū ras, ir ļ oti karsti doties! Par visu, kas nepiecieš ams, jā maksā nauda, ​ ​ papildus jā maksā par biļ eti. Par istabu ar skatu uz jū ru jā maksā papildus (nav iespē jams gulē t otrā pusē , jo maš ī nu troksnis), par neatkarī gu kondicionieri arī ir atseviš ķ a maksa. Internets arī ir maksas un daudz dā rgā ks nekā pilsē tā . Viss pelna naudu. Bet visvairā k man nepatika no vadī bas puses no "labirints" izvilktā bargā attieksme pret tū ristiem! Kā zinā ms, 2014. gads ir slavens ar tū risma aģ entū ru bankrotu! Atpū tos š ajā viesnī cā , un viesnī cas vadī ba izrā dī ja ļ oti lielu negodī gumu attiecī bā pret tū ristu, kurš iekļ uva "t labirintā "! Es biju viņ u vidū . Vadī ba bija ļ oti rupja! Mū s uzreiz izdzina uz ielas, atņ ē ma visu: pā rtiku, mā jokli! Viesnī cas ī paš nieks ir mantkā rī gs un uzpū tī gs. Viņ š pat atņ ē ma kā dai sievietei brokastis, uzzinot, ka viņ a ir no "Labirinta". Tas ir, grū tā brī dī negaidiet pieklā jī bu no viesnī cas darbiniekiem. Biju ļ oti saš utis par š ā du vadī bas attieksmi un, ieradies savā pilsē tā , sniedzu ziņ ojumu reģ ionā lajam laikrakstam par š o viesnī cu. Neejiet uz š o viesnī cu. Izlasi rakstu un izdari secinā jumu par š o viesnī cu, š eit ir saite http://stolica-s. su/society/bez-pafosa.html
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар denbis
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ajā viesnī cā biju no 2014. gada 1. augusta lī dz 2. augustam (izmests kā tū rists no "labirints"). Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no jū ras, pastaiga ir ļ oti gara un karsta! Par visu, kas nepiecieš ams, papildus jā maksā nauda par biļ eti. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā biju no 2014. gada 1. augusta lī dz 2. augustam (izmests kā tū rists no "labirints"). Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no jū ras, pastaiga ir ļ oti gara un karsta! Par visu, kas nepiecieš ams, papildus jā maksā nauda par biļ eti. Par istabu ar skatu uz jū ru jā maksā papildus (nav iespē jams gulē t otrā pusē , jo maš ī nu troksnis), par neatkarī gu kondicionieri arī ir atseviš ķ a maksa. Internets arī ir maksas un daudz dā rgā ks nekā pilsē tā . Viss pelna naudu. Bet visvairā k man nepatika no vadī bas puses no "labirints" izvilktā bargā attieksme pret tū ristiem! Kā zinā ms, 2014. gads ir slavens ar tū risma aģ entū ru bankrotu! Atpū tos š ajā viesnī cā , un viesnī cas vadī ba izrā dī ja ļ oti lielu negodī gumu attiecī bā pret tū ristu, kurš iekļ uva "t labirintā "! Es biju viņ u vidū . Vadī ba bija ļ oti rupja! Mū s uzreiz izdzina uz ielas, atņ ē ma visu: pā rtiku, mā jokli! Viesnī cas ī paš nieks ir mantkā rī gs un uzpū tī gs. Pat paņ ē ma sievietes brokastis. Tas ir, grū tā brī dī negaidiet no viesnī cas personā la pieklā jī bu. Biju ļ oti saš utis par š ā du vadī bas attieksmi un, ieradies savā pilsē tā , sniedzu reportā ž u reģ ionā lajam laikrakstam par š o viesnī cu. Neejiet uz š o viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Izabella1
Labdien!Uz Kipru braucam pirmo reizi.Tūrisma aģentūra iesaka šo viesnīcu.Ja kāds tur ir bijis,padalieties ar iespaidiem!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель расположен в центре старого города Пафоса, на возвышении, недалеко от муниципального парка города и рынка. Построен в 2000 году, занимает территорию в 5500 кв.м.

Atrašanās vieta 3 км от пляжа. В 200 м от отеля есть автобусная остановка. 160 км от международного аэропорта Ларнака.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

2 лифта, бассейн, площадь 158 кв.м, работает с 09:30-18:00. Интернет-уголок. Wi-Fi в лобби и баре. Услуги доктора по запросу. Ресторан Artemis, бар у бассейна Neptune. Багажная комната, сейф на reception, сувенирный киоск.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Караоке (не каждый день).
Telpu apraksts

Одно пятиэтажное здание, 73 номера standart.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Agapinor Hotel, 24 - 28 Nikodimou Mylona Str., Pafos CY 8047, P.O.Box 60215, Pafos CY 8101, Cyprus
Tālruņi: Tel: +357 26 933926
Fax: +357 26 935308
Tīmekļa vietne: Agapinor Hotel (hotel closed)
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.