Jautājums o Durbana

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Saņēma tūristu vīzu uz Dienvidāfriku. Pēc viesnīcas maiņas uz lētāku. Ko darīt? Vietnē nav informācijas. Maskavā pa telefonu informāciju nesniedz
Saņēma tūristu vīzu uz Dienvidāfriku. Pēc viesnīcas maiņas uz lētāku. Ko darīt? Vietnē nav informācijas. Maskavā pa telefonu informāciju nesniedz
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2016-12-217 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар alex45
Nesapratu, vīzu saņēmāt, vīzai vajadzēja viesnīcu.Tas, jūsu attiecības ar vīzām beigušās.Ieceļošana valstī atļauta. Un tagad, pat ja guli zem žoga, lētā vai superviesnīcā, nevienam tas nerūp.
Tev ir vīza!
аватар alex45
Protams, nevis kvass, bet jūs.
аватар bigblitz
Un migrācijas iestādes nepārbauda, ​​kur tu atrodies un kas tev ir?
Es gribēju ziņot par izmaiņām rezervācijā vēstniecībai vai uz robežas, kas mainīja viesnīcu.
Es nevēlos nonākt situācijā, kad, pametot Dienvidāfriku, man uz mūžu tiek liegta iebraukšana viesnīcas maiņas dēļ.
аватар alex45
Lai noformētu vīzu, konsulātā vai Vīzu centrā ir jābūt rezervētām viesnīcām vīzu paketē, taču tas ir tādēļ, lai Jūs netiktu uz ielas.
Saņemot vīzu, var mainīt viesnīcu, dzīvot pie afrikāņa (afrikāņa) utt., konsulātam Krievijā nav nozīmes.Tā tas ir gan Eiropā, gan ASV.
аватар AllOverTheWorld
Vēstniecībai vai konsulātam nerūp jūsu viesnīcas maiņa. Nepārkāp vīzas noteikumus un uzturēšanās noteikumus valstī atbilstoši vīzu kategorijai un viss.
аватар bigblitz
Un tad robeždienests nepārbauda vai tu tiešām dzīvoji viesnīcā?
аватар AllOverTheWorld
Jā, mans Dievs, tu esi mans ... bet kā tu to iedomājies ... izsekot katru tūristu ??? varbūt tev nepatika tur esošais matracis un tu pārcēlies uz citu viesnīcu .... ko tad? ziņot arī robežsardzei? Dienvidāfrika mums ir slēgta valsts?
аватар travelsita
Ja tu nesaplēsīsi, neviens par tevi neizrādīs interesi. Vismaz katru nakti gulēt citā viesnīcā.
аватар kolyan_cat
Cilvēks uzdod pareizo jautājumu, acīmredzot pēc analoģijas ar Šengenu. Šengenā vīzas atcelšana uz robežas šajā gadījumā ir iespējama (lai gan maz ticama) un likumīga.Forumā tika apspriests līdzīgs jautājums par Šengenu.
Kā ir Dienvidāfrikā, nezinot viņu likumus, neko nevar pateikt. Tāpat kā pārējie komentētāji varu tikai pieņemt - pēc tam, kad Dienvidāfrika ir degradējusies līdz trešās pasaules valsts līmenim, diez vai viņi atradīs vainu - diez vai pie pilna prāta baltais cilvēks vēlēsies ierasties un palikt tur nelegāli))
аватар ollennka
Jautājums ir pareizs, bet kā jau Šengenā, neviens netraucēs un nepārbaudīs, vai tūrists nakšņo viesnīcā, kas norādīta, saņemot vīzu. Galvenais, lai principā ir viesnīcas rezervācija (ja pēkšņi uz robežas tiek izrādīta bezprecedenta interese par savu personu).
Paziņojums par trešās pasaules valsti ir nedaudz dīvains, Dienvidāfrika ir daļa no G20, trešās pasaules valstis tur nav aicinātas.
аватар kolyan_cat
Konkrēti par nakšņošanu vīrietis jautājumu nav izvirzījis.
Problēmas var rasties uz robežas.
Tas, ka Dienvidāfrika ir G20 sastāvā, ir inerce. Dzīves līmeņa vairs nav. Baltie skrien, kur vien var. Salīdzinājumam, tagad, piemēram, vīzu uz Angliju Dienvidāfrikas pilsonim nav vieglāk iegūt nekā ukrainim.
аватар ollennka
Un kāda problēma var rasties uz robežas, ja tūristam ir rezervācijas apstiprinājums? Robežsargi neredz vīzas pieteikuma veidlapu, nevar salīdzināt deklarētās viesnīcas.
Dzīves līmenis kā objektīvs rādītājs noteikti netiek mērīts ar vīzas izsniegšanas vieglumu Apvienotajā Karalistē. Bet mani patiešām interesēja, un es paskatījos uz Lielbritānijas neveiksmju statistiku Dienvidāfrikā un Ukrainā. 2015.-2016.gadā vidējais vīzu atteikumu procents Ukrainas pilsoņiem bija 19,2%, Dienvidāfrikas pilsoņiem 1,8%.
аватар kolyan_cat
Es nevēlos audzēt plūdus. Nepilngadīgu gadījumu lietas tika apspriestas Šengenas forumā, meklējiet un atrodiet.
Par pisu es nerunāju par neveiksmēm. Es runāju par iegūšanas vieglumu - Dienvidāfrikas pilsonim ir jāievēro tāda pati vīzu procedūra kā mums, t.i. viņi nepieder attīstītajai pasaulei. Es neredzu jēgu šeit strīdēties, tas nav saistīts ar jautājuma tēmu, ja vēlaties turpināt, izveidojiet atsevišķu tēmu forumā, kur es jums visu pastāstīšu sīkāk.
аватар ollennka
Ja tas joprojām ir aktuāli, tad, ņemot vērā gaidāmo bezvīzu režīmu ar Dienvidāfriku, robežsargiem vispār nevajadzētu interesēties par viesnīcas maiņu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Durbana
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl