Jautājums o Vjetnama

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
430 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Lūdzu, iesakiet kādu Vjetnamas kūrortu pludmales brīvdienām februāra beigās
Preferences: "nav lietus sezona", silta jūra, smilšaina pludmale, zaļumu pārpilnība, vietējā garša. Diviem pieaugušajiem bez bērniem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-12-174 gadā atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар Natali_NN
Mui Ne, Phantien, Nha Trang
аватар ollennka
Nha Trang, Phu Quoc. Tas ir tikai krāsai, kas jums nepieciešama, lai dotos uz valsts ziemeļiem.
аватар Natali_NN
ollennka Tas ir tikai februārī nav ledus. Varat arī doties uz centru pēc krāsas, bet ne agrāk kā marta beigās, bet labāk aprīlī.
Jā, un, ja gribi atrast krāsu, vari apmesties, piemēram, nevis pašā Nyagangā, bet ciematā, nedaudz augstāk gar krastu, ir brīnišķīgs, skaists līcis (neatceros, kā to sauc )
аватар ollennka
Kur nav ledus? Jā, ziemeļos ir auksts. Bet tā ir krāsa!
аватар Natali_NN
Nu lidot uz 3/9 zemes aukstumā un lietū, nu ne visi to var atļauties. Jautājuma autoru nepārprotami interesē arī pludmales brīvdienas, un nereklamētā ciemā var atrast piegaršu.
аватар ollennka
Tālu ir trīs REIZINĀTI ar deviņi, nevis dalīti))).
Es nevienu neievelku vjetnamiešu garšā. Būtībā es atbildēju - Nha Trang un Phu Quoc. Es personīgi neapmeklēju Phan Thiet-Muine tieši sliktu atsauksmju dēļ (viļņi, dubļaina jūra, dubļi). Par Vjetnamas ziemeļiem es minēju, ka tūrisma zonas un vietējā krāsa vienmēr ir dažādas vietas jebkurā valstī. Parastam pludmales apmeklētājam tur nemaz nav jādodas. Visticamāk, autoram pietiek ar ciematiem netālu no kūrorta zonas.
аватар Natali_NN
Un I Worth atradu, kur apvienot pludmali ar moto braucieniem pa apkārtni un Ho Long Bay apmeklējumu... Cat Ba salā, tie ir tikai ziemeļi. Bet mēs tur ērti atpūtāmies septembra beigās, oktobra sākumā, iegriezāmies arī Ninh Binh, ļoti mājīgā vietā, lai arī bez senlaicīgām ēkām, nez kāpēc, kādi dabas parki.
аватар ollennka
Jā, tur ir skaisti, es arī ļoti gribu uz Ziemeļvjetnamu!
аватар Natali_NN
Tur ir vēl daudz kas, un ūdenskritums uz robežas ar Ķīnu, un seni tempļi, un nesen atklātas alas, bet laiks tur nemaz nav jautrs, tiešām ir jācenšas izpatikt laikapstākļos, nu, tā ir kauns iepriecināt lietū un vētrā.
аватар ollennka
Natali_NN, cik dienas jūs veltījāt Ziemeļvjetnamai? Draugs apgalvo, ka acīm ir 8-9 dienas, bet es kaut kam neticu.
аватар Natali_NN
15, tieši bezvīzu periods. No lidostas uzreiz uz Ninh Binh, trešajā dienā transfērs uz Cat Ba, nedēļu salā (relaksējošām brīvdienām, pludmale + 2 dienu ekskursija pa līci + izbraucieni pa salu), nemierīgajiem un 3 ex dienām pietiek. Pārceļoties uz Hanoju, līdz Hanojai palikusi nedaudz vairāk kā diena, bet esam aiz muguras. Daudzi tūrei pievieno Sapu, bet es uz Ķīnas robežas atvestu ūdenskritumu, tas ir tuvāk, taču tur nokļūt ir grūtāk, jo tā nav īpaši populāra vieta. Pagaidām tas ir manos plānos. Plānojot, paturiet prātā Āzijas lēnumu. No Ninh Binh līdz Cat Ba pavadījām pusi dienas. No Cat Ba līdz Hanojai 2/3 dienas.Un atceries, vasarā sala ir ķīniešu meka, atvedām ķīniešus uz 3 dienām, uz Vidus rudens svētkiem un uzreiz paradīzes gabaliņš pārvērtās par stropu .
аватар Apyatka
Olenka, ja man būtu mēnesis, es to visu pavadītu Vjetnamas ziemeļos un centrā) Un augšpusē jūs to varat satikt pēc nedēļas.
аватар Apyatka
Par jautājuma tēmu - februāra beigas Vjetnamā nav tas labākais laiks. Medūzas nonāk Fukuokā. Mui Ne, vairāk vai mazāk, bet jūra tur var uztraukties. Nha Trang vēl nav sezona, var būt vēss un jūra ir noraizējusies. Bet, iespējams, tomēr februārī es došos uz Nha Trang.
Un vēl labāk, februārī dodieties uz Taizemi.
аватар Apyatka
Natali_NN pastāsti, kā plāno tikt līdz ūdenskritumam? Tur ir kaut kā sarežģīti. No Ķīnas puses ir vieglāk nokļūt.
аватар Natali_NN
Apjatka sazinājās ar Vjetnamas transporta firmu, viņi iedeva kontaktus... Uzreiz no lidostas uz pilsētiņu, kur saņem atļauju apmeklēt pierobežas zonu, pārnakšņot tur. No rīta jau tieši uz ciemu pie ūdenskrituma. Vārdus neatceros, visu uzzināju un plānoju vasarā, bet plāni mainījās, kamēr noliku plānu galdā. Ja vajag konkrētību varu padalīties arī ar transfēra firmas kontaktiem. Un starp citu, no vjetnamiešu puses pietuvoties, bet tas, ko es zinu par ķīniešiem, ir vieglāk. Man ir arī plāns apmeklēt Phong Nha alas caur Smaržīgo pagodu. Septembrī ir labi doties uz ūdenskritumiem. Un alās aprīlī. Nu Vjetnamā ir ļoti kaprīzs laiks. Un starp citu, februārī bijām Nha Trangā, jūra satraucās un nebija pārāk silts, bet laiks bija lielisks.
аватар Apyatka
Natali_NN viss, protams, mainās. Bet, kamēr loģistika no Ķīnas puses ir vienkāršāka. Pat nedaudz tālāk. Vieglāk ir, ja ir regulārs autobuss) Ko jūs zināt par ķīniešiem? Dalies!)
Vai es varu ceļot no Vjetnamas puses tikai ar aģenta starpniecību? Es vēlētos izvairīties no saziņas ar jebkādiem aģentiem.
Banzjoks ir manos sapņos jau ilgu laiku. Ļoti maz informācijas tīklā. Un tas, kas ir, tomēr nevieš optimismu. Vjetnamas pusē ir sarežģīta loģistika, Ķīnas pusē pie ūdenskrituma ir cilvēku pūļi. Jā, un Ķīna mani velk uz citiem reģioniem, kaut kā nesakrīt ar ūdenskritumu.
аватар Natali_NN
Salīdzinot ar jums, man ir ļoti pieticīga pieredze ar ķīniešiem. No lidostas kursē autobusi uz rassrispniyu. Ir vairāk lidojumu no Hanojas. Es tikai vēlos samazināt savu uzturēšanos Hanojā. Un jā, no Vjetnamas puses tā ir ļoti pamesta. Un pēc maniem plāniem tur pavadīt trīs dienas, septembrī ir ērti +20. Nu, nav īpaši sarežģīta loģistika no Vjetnamas, un pēdējā ceļojuma pārsūtīšanas pieredze saka, ka viss būs labi, ja nu vienīgi ar kavēšanos ceļā, tā ir Āzija))))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vjetnama
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl