La Veranda Resort Phu Quoc 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Phu Quoc pludmalē, un to ieskauj zaļi tropu dārzi. Uzcelta 2006. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 11 000 kvadrātmetru. Lieliska izvēle ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар zomka_gala
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š is bija mū su pirmais solo ceļ ojums. Vjetnama ir tieš i tā dī vainā vieta, kur var un vajag doties paš am. Jo tieš i š ajā valstī ir ļ oti daudz tū risma firmu un par daž ā dā m cenā m. Uz katra stū ra jums tiks piedā vā tas ekskursijas pa valsti un pat kaimiņ os esoš o Kambodž u un Laosu. … Tomēr ▾ Š is bija mū su pirmais solo ceļ ojums. Vjetnama ir tieš i tā dī vainā vieta, kur var un vajag doties paš am. Jo tieš i š ajā valstī ir ļ oti daudz tū risma firmu un par daž ā dā m cenā m. Uz katra stū ra jums tiks piedā vā tas ekskursijas pa valsti un pat kaimiņ os esoš o Kambodž u un Laosu. Es nerunā ju angliski, bet Google man palī dzē ja. Pasū tī jā m gan vī zas, gan ekskursijas caur Vjetnamas aģ entū ru, kas izrā dī jā s par kā rtu mazā ka.
No ekskursijā m: Saigona. Hanoja. Mē s staigā jā m apkā rt un ļ oti izklaidē jā mies. Sapa. Pē c tam lidojums uz apm. Phu Quoc pludmales brī vdienas 8 naktis.
Lidojums - Emirā ti. Serviss brī niš ķ ī gs, pabaroja lī dz nokauš anai, lidmaš ī na brī niš ķ ī ga - vienī gais uz vadī bas paneļ a nav USB izejas, kas sarū gtina (kā pā rtika piemē ram portatī vajam datoram vai telefonam, vai kā iespē ja skatī ties savas filmas). Starp citu, es neatradu nevienu filmu krievu valodā , kas bija ļ oti satraucoš i. Viņ i lē ja - ko vē laties un cik vē laties, kas pē c alkatī gā s UIA bija ļ oti apmierinā ts)))
Phu Quoc nokļ uvā m pē c 6 dienu ekskursijā m un gribē jā m tikai atpū tu, relaksā ciju un mieru....ko saņ ē mā m pilnī bā .
Viesnī ca man ļ oti patika. Bija sajū ta, ka dzī vojam botā niskajā dā rzā.... Viesnī ca maza. Bet ļ oti zaļ š un viss bija iekš ā . Var pat teikt, ka daž i cilvē ki.
Serviss visaugstā kajā lī menī . Vienmē r smaids, nekā das uzmā cī bas, saklā ja gultu 2 reizes dienā , visā di š ampū ni un losjoni - spa kopš ana no dabī gā m sastā vdaļ ā m. Sī kums, bet jauki...un tā visā.... Sī kumi, bet ļ oti patī kami)))
Pludmale: ū dens kluss un mierī gs, mierī gs, bet, kad pē cpusdienā pē cpusdienā bija karsts, ū denī kaut kas tirpst, kas, varē tu teikt, nebija ī paš i patī kami. Ū dens nav ne zils, ne tirkī zzils. Tas ir vairā k kā parasts dzeltenī gs, zaļ gani zils...Lai gan patiesī bā tas ir Taizemes lī cis un varbū t es gribu pā rā k daudz)))
Kaut kur 11:00 viņ i piegā dā ū deni (bez maksas), aukstos dvieļ us un desertu (piemē ram, saldē jumu) - tas bija ļ oti jauki. Atgā dinā š u, viesnī ca tika ņ emta tikai brokastī s.
Pā rtikas cenas ir pā rsteidzoš as - 5-10 dolā ri no cilvē ka. Pā ris reizes bijā m uz nakts tirgu. Bet nevarē tu teikt, ka man tur patika. Gatavots no svaigā m izejvielā m – gandrī z viss ir grilē ts. Varbū t pē c 2 nedē ļ ā m garnelē m es vienkā rš i vairs negribē ju uz tā m skatī ties, es nezinu))
Tiek gatavoti ļ oti garš ī gi smū tiji - piena, ananā su, banā nu, mango. Kaut kā sā kumā baidī jos, bet tad nolē mu, ka viss bū s labi - un tieš ā m dzē riens ir ļ oti garš ī gs un stā voklis pē c tā arī ir ļ oti labs. Godī gi sakot, kad es devos uz Vjetnamu, viņ i stā stī ja vairā kus stā stus par saindē š anos, un es domā ju, ka es visur baidī š os no visa. Bet tad nolē mu, ka ar mani viss bū s kā rtī bā . Tā tas bija visu ceļ u.
Devos uz masā ž u pa kreisi no viesnī cas -Aroma Spa - 16 USD. Vjetnamieš u masā ž a 60 min. Man vairā k patika detox masā ž a. Es iesaku. Tī ri. Viņ i to nedara slikti.
No kafejnī cas, ja ej pa labi ir Arcadia restorā ns - man patika visvairā k, pludmale, saulriets, jū ra, kokteilis....
Lai gan pie izejas no viesnī cas uzreiz ir kafejnī ca - viņ i gatavo garš ī gi, svaigi un ļ oti lē ti. kaut kur 5-7 dolā ri vakariņ as.
Ko lai saka, es negribē ju iet prom. Ja bū tu iespē ja, tad vē l paliktu uz 2 nedē ļ ā m. Vakarā nav pilnī gi ko darī t. Mierī gums un vē lreiz miers.
Viesnī cā ir bezmaksas bezvadu internets. Transfē rs no lidostas uz viesnī cu ir bez maksas, kas ļ oti priecē .
Nakts tirgū - bez maksas, atpakaļ ar taksi - apmē ram 5 dolā ri.
Kajaki, galda teniss, volejbols - bez maksas.
Cenas viesnī cā par Spa salonu iekost...viss ir ap 40 -50 dolā riem.
Brokastis garš ī gas, kā visur citur - vafeles, pankū kas, omletes, pā rslas, salā ti, augļ i (rambutā ns, pū ķ acs, papaija, banā ni, granā tā bols, mango, ananā si) - pat nezinu kas vē l)))). . . varbū t borš č u? (joks)
Viesnī ca atstā ja patī kamā kā s atmiņ as. Liels paldies)))
Ekskursijā s pa salu: 1) paveras panorā mas skats uz Bao pludmali (š ķ iet, ka tas ir salas skaistā kā s pludmales nosaukums), ū denskritums, melno piparu plantā cija utt. pusi dienas ja nemaldos. Tas maksā apmē ram 12 dolā rus.
2) nakts makš ķ erē š ana - no plkst. 17.00 kalmā ru makš ķ erē š ana
3) mums patika uz visu dienu - paņ emt 8.30 - doties pusstundu lī dz laivai - apmeklē t 3 salas, snorkelē t, atvest uz pē rļ u fermu, BAO pludmali fotogrā fijā m, un vē l pusdienas...tikai brī nums - maksā.16 dolā rus.
Atradā m pie viesnī cas - kā iet ā rā , pie otra veikala, kur tirgo ū deni) kad bū si tur, uzreiz sapratī si.
Ū dens cena veikalā pretī viesnī cai ir 0.5 dolā ri. Alus 0.75 USD NAV cenas, bet sapnis.
Biļ etes lidojumam uz Phu Quoc rezervē jā m Vietnam Airlines vietnē . 75 USD turp un atpakaļ . Starp citu, lidostā lū dz uzrā dī t karti, ar kuru veicā t maksā jumu.
Atceļ ā , ja laiks atļ auj, noteikti dodieties uz Saigonas tirgu.
No lidostas kursē.152. autobuss - maksā apmē ram 15 centus))) Par taksometru viņ i iekasē s 10 dolā rus, lai gan skaitī tā js rā da 6 dolā rus.
Tirgū var nopirkt jebko. Nopirku matu sprā dzes -4-5 dolā ri. Maki, piemē ram, fake-30dol ala Hermes, doti par 15 dolā riem. Kafija-ar krū zē m-ļ oti garš ī ga-ņ em to kas dā rgā ka. Tē ja ar ž eņ š eņ u un balto. Tad es nož ē loju, ka tik maz nopirku)))
Kaulē ties! no nosauktā s cenas uzreiz atņ emiet 30-40% - viņ i piekrī t)))
Mū su ceļ ojums: Mū su ceļ š bija š ā ds - 12.10. 12 - Saigona plkst. 19:30. Viesnī cā ieradā mies 21.30
13.10. 2012 Brokastis. Izbraukš ana uz lidostu. Plkst. 12.30 lidojums uz Hanoju. Ieradā s 2. Reģ istrē jā s. Izgā jā m pastaigā ties lī dz ezeram, izstaigā jā m pilsē tu, paē dā m, 21.00 leļ ļ u teā tris. Patika.
14.10 - izbraukš ana uz Halongu. Ekskursijā ietilpst: ceļ ojums (ceļ š.3, 5 stundas vienā virzienā ), pusdienas, alas apskate, atpakaļ ceļ š . Tas maksā.45 USD par vienu dienu.
14.10 atgriezos uz 20.00, koferus paņ ē mu viesnī cā , 21.50 vilciens uz Sapu (Lao Cai) (ekskursija uz Sapu maksā.180 dolā ri no cilvē ka ar braucienu ar vilcienu (turp un atpakaļ ), 1 nakts viesnī cā , 2 ekskursijas , viesnī ca Boutique Sapa 3+)
15.10 Ieradā mies Lao Cai - transfē rs uz Sapu 40 min. Reģ istrē š anā s viesnī cā . Pastaiga lī dz ū denskritumam un Cat Cat ciematam – tas aizņ ē ma pusi dienas. Tad mē s iekā rtojā mies, nomazgā jā mies un braucā m ar motocikliem gida pavadī bā lī dz Sudraba ū denskritumam un cauri ciemiem lī dz krā sainajam Hmongam. Maksa 12 USD vienai personai. Otobike noma ir 5-6 USD, bet mē s ar to neriskē jā m).
16.10 Ekskursija uz Black Hmong ciematu un Zao.
tajā paš ā dienā plkst. 21.30 izbraukš ana uz Hanoju.
Plkst. 5.30 Hanoja, taksometrs uz lidostu - lidojums uz Hanoju - 11.30 lidojums uz Phu Quoc.
17.10 -25.10 atpū ta uz Phu Quoc.
25.10 Izbraukš ana no Phu Quoc. Ierodoties Saigonā.12. 30, ar 152. autobusu braucā m uz Ben Thanh tirgu. atpakaļ pulksten 7. Izbraukš ana uz Ukrainu 21.10... .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Safari parks Phu Quoc
Novērtējums 10.0
Vjetnama, par. Phu Quoc
Daba, Izklaide

Отель расположен на пляже города Фукуок и окружён зелёными тропическими садами. Построен в 2006 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Общая площадь территории отеля составляет 11 000 квадратных метров. Отличный выбор для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 8 км от аэропорта г. Фукуок.
Pludmales apraksts Протяжённость пляжа – 100 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, магазины на территории, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Уроки кулинарии.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 70 номеров и вилл. Два 2-этажных и 3-этажный корпуса, и 21 1-этажная вилла.

Istabās

Кондиционер, сейф, мини-бар, спутниковое/кабельное телевидение, телефон, бесплатный Wi-Fi, ванна или душ, туалет, фен.

Adrese Tran Hung Dao Street Duong Dong Beach, Phu Quoc Island, Vietnam
Tālruņi: +84 (0)297 3982 988
Tīmekļa vietne: La Veranda Resort Phu Quoc
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).